Cena €10.99 €18.02

Pilns apraksts

Funkcijas:

Izgatavots no putu, plastmasas un nekustamā spalvas, materiāls ir reāli un ticami, nekādu kaitējumu jūsu ādu, vai jūsu istabā, jūs varat izmantot ar pārliecību, tik viegli nevarēs izbalināt vai deformēties.

Mākslīgās pāvi rotājumi ir paredzēti ar balto krāsu, pāvi formas un nekustamā spalvas, katrs ir reāli ar baltu krāsu ir pievilcīgs.

Apakšā Ziemassvētku pāvi ornaments ir metāla klipsi dizains, vienkārši piestipriniet to pie Ziemassvētku eglītes, Ziemassvētku vainags, Ziemassvētku amatniecība, ērtu un laika taupīšana, lai izmantotu.

Pareiza izmēra un vieglā svara pāvi piekārtiem rotājumi padara to portatīvo, lai būtu jāveic kopā ar jums, kad jums ir nepieciešams, lai rotā ārpus, jūs varat viegli uzglabāt mājās, kas neaizņems pārāk daudz vietas

Dekoratīvie pāvi ir liels displejs par koku vainags, kas arī ir jauki, aksesuārus, mājas, dārza, pagalmu, veikalu skatlogos, Ziemassvētku un Halloween puse, kāzu rotājumi un daudz ko citu.

Specifikācijas:

Materiāls: Putu + Spalvām

Izmērs: apm.40x8cm/15.75x3.15 collu

Krāsa: Balta/zaļa

Daudzums: 1 gab

Komplektā Ietilpst:

1 gab. Pāvi

Piezīme:

Lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

Jo atšķirība starp dažādu monitoru, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: E0606VN1798
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids, Vairumtirdzniecība: no
  • Elektroniskā: no
  • Iestatīt Tipu: no
  • Iepakojums: Nē, Dāvanu Kastē

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Atslēgu Ķēdes Rezidentiem Keychain Mugursoma Kulons Keychains Cinka Sakausējuma Keyring Dāvanu Ģimenēm Metāla Soma Karājas
€5.01 €2.66

(apraksts ja jūs joprojām meklējat dekoratīvās keychain, lai jūsu ģimenes locekļi, vai mīļākais, kad jums ir jūsu jauno māju, tad jūsu meklēšana ir vairāk nekā šeit.ar keychain nav viegli iegūt deformētas, un var dot jums daudz ērtības. funkcijas -krāsa:sudraba -materiāls:cinka sakausējums -izmērs:5.00x2.80x0.20cm/1.97x1.10x0.08in - cinka sakausējuma materiālu)

Izskatās arī
Halloween Bat Vitrāžas Logu Karājas Akrila Bat Sienu Tapsējuma Apdare Māksla
€6.23 €4.67

(funkcijas: šo akrila logu karājas lptp ir izgatavots no akrila, ir uniquedesign kulons ir izgatavots no videi draudzīgas plastmasas, kas ir drošs, nav toksisks, nav viegli sabojāt, un ir strongdurability. ideāls helovīna dāvanu forfriends, radiniekiem vai mīļajiem diezgan bat kulons ir lieliska forhomewindow rotājumi.jūs varat veikt lielisku dāvanu jebkuram occasionwindow artboards:)

Izskatās arī
Ramadāna LED Laternu Gaismas Eid Mubarak Led Sveces Gaismas, Augstas kvalitātes Musulmaņu Ramadāna Laterna Karājas Rotājumu DIY Rotājumi
€18.37 €12.86

(specifikācijas: 1. 【ramadāna festivāla laternu] aicina ramadāna svētku dekorēšana laternas, eiropas marokas stils 2. 【spilgta gaisma] aicina mīkstu un spilgtu gaismas 3. 【augstas kvalitātes led gaismas] aicina izmantojot augstas kvalitātes led gaismas avots 4. 【vides aizsardzības un enerģijas taupīšanas] aicina zemu enerģijas patēriņu, vides aizsardzībai un enerģijas taupīšanai 5.)

Izskatās arī
Samaisa Gaismas Mirdzumu Akmens Tumsā Formas Starfish Shell Amatniecības DIY Bārs Dārza Ceļš uz Mājām Zivju Tvertnes Dekoru Supplies10/40pcs
€1.85

(nosaukums : spīd tumsā dārza oļi izmērs : 1-3cm iepakojums : 10/20/40pcs materiāls : sveķu gaismas materiāls lietošana : vāzes, zivju tvertnes; dārzkopība apdare, baseinu apdare, bārs apdare; villa dārzkopības un ainavu, bērnu spēles, utt. gadījumā ainavas: gaismas rotājumi, zivju akvāriji, akvāriju dārza ainavu, mājas iekārtošanai. kā to izmantot : 1.neatstāj)

Izskatās arī
Saldumu Maisiņš Dāvanu Maisiņš Samta Maisiņš Glabāšanai Aukliņu Radošo Uzglabāšanas Somiņa Kāzu Festivāls Puses Dāvanu Maisiņš
€0.79 €0.52

(specifikācijas: izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, tas ir mīksts un ērts, lai pieskarties.ar aukliņu, dizainam, tas ir ērti, lai jūs varētu veikt.radošā un skaists izskats padara to par perfektu dāvanu kāzas, svētki, ballītes, utt.posteņa nosaukums: konfektes soma materiāls: vilnas īpašības: kāzu konfektes soma, radošu, daudzkrāsains izmērs: 15 cm x 13.5 cm/5.91 x 5.31 (apm.) piezīmes: sakarā)

Izskatās arī
Lieldienu Zaķis Gnome Iedegties Ziemassvētku Rūķis Bunny Ausis Un Ziedu Cepuri Elf Ziemeļvalstu Plīša Santa Lelli Dekoru Rotājumi Mājās
€17.23 €8.61

(aizzīmju punktiem: lieldienu dizainu s: šīs lieldienu zaķis gnome dizainu iekļaut klasiskās lieldienu elementus un ir lielisks papildinājums jūsu mīļākie lieldienu rotājumi. gnome elf pavadīs jūs uz ziemassvētkiem. labā nozīmē: iedegties gnome nozīmē labu veiksmi un laimi folklorā.tie aizsargā cilvēkus no ļauna un nelaimi.pievieno savu mājas dekoru naktī. augstas kvalitātes)

Izskatās arī
10 Vadītāji 70cm Mākslīgā Butterfly Orhideju Ziedi Viltus Zīda Ziedi, Ziedu Pušķi Mājas Galda, Kāzu, Svētku Dekori
€9.59 €6.81

(specifikācijas: materiāls: zīds,plastmasas krāsa:balta,zila,sarkana un tā tālāk. izmērs: kopējais garums 70cm, 10 ziedu galviņām(dia 10*9cm),1 pumpuri(dia 4cm) funkcijas: skaisti ziedi mājām/kāzu/store/partijas apdare. augstas kvalitātes izturīgs un atkārtoti. padara jūsu mājas/kāzu/store/puse, vairāk modes un skaisti. sniedz brīnišķīgu)

Izskatās arī
Ugunsdzēsēja Tēma Alumīnija Filmu Balona, Liesmas Formu, Dzimšanas dienas svinības, Zēna Labā
€3.19 €2.56

(materiāls:alumīnija pārklājumu izmērs:52*70cm daudzums:1gab.)

Izskatās arī
80cm 5-Virzienu Zaļo Priežu Skuju Mākslīga Plastmasas Karājas Augu Aļņu Lapu Vīnogulāju Viltus Rotangpalmas Ģimenes Kāzu Dekorēšana
€1.90 €0.85

(mākslīgā rotangpalmas piestiprināt pie sienas, bez laistīšanas viegli aprūpes dinamiskas krāsu reālistisku mājas apdare, plastikāta viltus papardes zaļo augu aļņu lapu kāzām apraksts: šo mākslīgo augu var saglabāt spilgtas krāsas pat pēc ilgstošas lietošanas, jo tā izsmalcinātu krāsošana tehnoloģijas.skaisto izskatu un augstu izturību ļauj tā, lai perfekti atbilstu jūsu mājās apdares)

Izskatās arī
35CM Ziemassvētku Riekstkodis Leļļu Piparkūkas Cilvēks, Koka Lelli Santa Figūriņas Ziemassvētku Rotājumi Rotājumi, Skulptūras Dekori Amatniecības
€25.82 €16.26

(funkcijas: nutcrackers, pārstāvji bagāti vācu vēsturi un kultūru.spēcīga pasaku krāsu arī uzvarēja meitenēm tas patīk.jo leģenda,riekstkodis ir varat dot enerģiju miracleand laimīgo patrons, tie tukša zobiem saskaroties ar ļaunumu, lai aizsargātu mieru jūsu ģimenei. - izgatavoti no premium materiāls, izturīgs ilgtermiņa lietošanai.nav viegli sapūst ar augsto tehnoloģiju ražošanas procesā. -)

Izskatās arī
Mākslīgo Ziedu Yulan Magnolijas Denudata Dārza Mākslīgie Augi Apdare Spilgti Pušķi Mākslīgā Skaistu Ziedu
€10.76 €6.89

(mākslīgo ziedu yulan magnolijas denudata dārza mākslīgie augi apdare spilgti pušķi mākslīgā skaistu ziedu apraksts: 100% pavisam jaunu un kvalitāti. var izmantot, lai izdaiļot jūsu pašu vāzi. mākslīgo ziedu, spilgts, izskatās kā īstas. simulācijas dizains, nav toksisks, bez garšas, ainavu nepieciešams. ideāli dekorēšanai personas pagalmā, iepirkšanās centrs,)

Izskatās arī
1pack Cartion Lieldienu Karājas Papīra Birkas, Krāsains Trušiem, Olu Uzlīmes Lieldienu Puse Rotājumi "dari pats" Dāvanas Iesaiņojums Piederumi
€4.32 €2.80

(1pack cartion lieldienu karājas papīra birkas, krāsains trušiem, olu uzlīmes lieldienu puse rotājumi dari pats dāvanas iesaiņojums piederumi nosaukums: lācis karājas papīra birkas materiāls:papīrs u ses: lieldienu dzimšanas dienas svinības mājas rotājumi, svētku rotājumi, [par color]:jo šaušanas kameras un gaismas atšķirīgas, varbūt diffence attēlu un objektu note1:jūs)

Izskatās arī
100-500pcs Bobo Balonu Aksesuāri Lielas Tases Burbulis Balonu Folija Ballon Rīku, Skaidrs, Tases Turētājs Twist Lock Tases gaisa Balonu
€16.16 €11.56

(100-500pcs bobo balonu aksesuāri lielas tases burbulis balonu folija ballon rīku, skaidrs, tases turētājs twist lock tases gaisa balonu)

Izskatās arī
Papīra Roku Zīmētu Ziedu, Konfekšu Kaste Modes Spēcīgu Lielu Jaudu Biedrs Dāvanu Kastē Mini Kāzu Konfekšu Kaste
€0.98 €0.66

(produkta nosaukums: dāvanu kaste stāvoklis:100%pavisam jaunu krāsa: kā parādīts attēlā materiāls: pārklāts papīrs kastes izmērs:10x6.5x6cm paketē iekļauts: 1pc dāvanu kastē piezīme: 1. sakarā ar gaismas un starpība ekrāna pielāgošana, krāsu preci var nedaudz atšķirties no attēlos. 2. lūdzu, ļauj 1-3cm mērījumu novirzes dēļ manuāla mērīšana.)

Izskatās arī
Karstā Pārdošanas 110Pcs Macaron Zilā, Rozā Balonu Vainags Arku Komplekts Dzimumu Displejs Dzimšanas dienu, Kāzu Dekorēšana
€20.72 €2.53

(110pcs baby rozā balonu vainags baby dušas ballon arch dzimumu atklāt macaron zilā valentīna diena, dzimšanas dienas svinības, kāzu dekori piezīme: 1.sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu starpība, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.paldies! 2.lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana. 3.lūdzu,)

Izskatās arī
2PC Medību Balodis Skandāla Aizsargāt Dārza Baložu Mānekļi Bionisko Dzīvnieku Ēsmu Āra Mānekļi Putnu Medību Piederumu
€14.33 €10.18

(1.simulācijas balodis ar degvielas iesmidzināšanas process, lai padarītu to izskatās dzīvs.tāpat kā reālā balodis. 2.tas ir izgatavots no putu xpe materiāls ir pilnīga,absolūta vides aizsardzību. 3.tā ir ļoti viegla,to ir viegli iepakot un nēsāt,ietaupīt vietu. 4.tā ir jūsu labākā izvēle dārza medības. 6.to var izmantot ūdens un zāle,un to var izmantot arī medībām un)

Izskatās arī
Dārza Zaļo Augu Piekārtiem Grozu Kokvilnas Virves Pakaramais Puķu Pods Roku Darbs Macrame Pot Kabatas Sienas Boho Pagalmā, Mājas Dekoru
€11.35 €0.45

(izcelt apraksts: 1.[roku darbs un kvalitātes kokvilnas virves materiāls] mūsu macrame augu pakaramais ir izgatavots no 100% dabīgas kokvilnas virve, izturība, ar dobu mežģīņu kokvilnas koka krelles, izsmalcinātu un skaistu, ķīmisko bezmaksas. 2.[dekoratīvās] tas karājas augu pot turētājs parāda jūsu augiem skaistā un dabiskā veidā, tā funkcijas bohe stilu, kas var bagātināt jūsu mājas)

Izskatās arī
Dāvanu Kaste ar Ziedu Drukāt Konfekšu Kaste Apaļa Dāvanu Iepakojuma Kārbas Vāks Kausa Florists Dāvanu komplekts Papīra Rūtiņu, Bērnu Duša Puse navidad
€5.31 €2.81

(dāvanu kaste ar ziedu drukāt plaši pielietotas apaļas formas vāku kausa florists dāvanu iesaiņojuma kārba puse apraksts: ir konfektes uzglabāšanas kaste glabāšanai konfekšu, cepumu, šokolādes, sauso ziedu, sveču un tā tālāk, kas ir cilindriska forma, un liela jauda. raksturo tās roktura konstrukcija, šis produkts ir viegli pārvadāt, kas ir ideāla izvēle kāzu, banketu ziedu dekori. izgatavoti)

Izskatās arī
1/3/5PCS Lapseņu Slazds Ķērējs Ziedu Formu Kukaiņi Piltuves Lamatas Bišu Hornet Ķērējs Dārza Āra Karājas Kaitēkļu Kontroles Rīks
€19.50 €12.68

(1/3/5pcs lapseņu slazds ķērējs ziedu formu kukaiņi piltuves lamatas bišu hornet ķērējs dārza āra karājas kaitēkļu kontroles rīks apraksts: art. - nr.: hu feng lamatas gadījumā objekti: bites lietošana: ražas novākšanas iekārtas izmēri: svars 5 grami / gabalā iepakojuma apraksts: bulk temperatūras kontroles diapazons: no istabas temperatūras specifikācijas: 1.)

Izskatās arī
1/2GAB Ērti Punk Cimdi Siltu Pirkstu-mazāk Cimdi Pusi Stiepjas Pusi-pirkstu Cimdi Anti-slip Skull Half-pirkstu Cimdi
€6.67 €4.67

(1/2gab ērti punk cimdi siltu pirkstu-mazāk cimdi pusi stiepjas pusi-pirkstu cimdi anti-slip skull half-pirkstu cimdi apraksts: produkta nosaukums: pieaugušo pusi pirkstu cimdi ar gaismas galvaskauss produkta svars: aptuveni 27g/pārī piemērots vecums: pieaugušie, kas vecāki par 16 gadiem produkta materiāls: akrila dzija produkta krāsa: melns specifikācijas: 1.)

Izskatās arī