Cena €2.39 €4.79

Pilns apraksts

Funkcijas:

Stāvēt ārā pie Halloween puses ar šo halloween galvas stīpa

Pieņem mīksts un viegls audums, ar šo galvu ir ērti valkāt uz ilgu laiku.

Ideāls Halloween entuziasti un puse apmeklētāju no visām vecuma.

Izveidot svētku atmosfēru pie Halloween puses vai notikumu, šī unikālā galvas.

Elastīga regulēšana: produkts ir regulējama drošības josta, ko var pielāgot dažādām galvas apkārtmērs izmēros, padarot to ērtu un elastīgu valkāt uz dažādiem galvas veidu.

Specifikācijas:

Materiāls:Audums

Krāsa:Melna

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana,lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs kārtībā.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Komplektā Ietilpst:

1xHalloween Galvas stīpa

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • CN: Ķīna
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • Elektroniskā: no
  • Materiāls: audums
  • Godu: Halloween

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

6Pieces Baseins, Filtrs Putu Sūklis Kasetnes Nomaiņas Atkārtoti Ilgstošu Mazgājams Tipa V1 Nomaiņa
€19.17 €11.89

(6pieces baseins, filtrs putu sūklis kasetnes nomaiņas atkārtoti ilgstošu mazgājams tipa v1 nomaiņa mainot papīra filtra kasetne ir daļa no jūsu ikdienas apkopi jūsu baseins un regulāra nomaiņa kasetnes var izrādīties dārgs.šie mazgājams un atkārtoti putu filtriem, kas samazinās jūsu izmaksas. ar intial izmaksas šīs kasetnes ir nedaudz vairāk par papīra kasetne vēl pārdzīvos kārtridžs ar garu)

Izskatās arī
Mākslīgie Plastmasas Ņieburs Kāzu Dekorēšana, Viltus Ziedi, DIY Albums , Līgava Saimniecības, Ziemassvētku Piederumi, 12Pcs
€38.30 €22.98

(klasifikācija : kaltēti ziedi ziedu stils : ziedu pušķis materiāls : plastmasa stils : ziedu tips : roze modeļa numurs : ht-61 sakarā : kāzas firmas nosaukums : nanairo izcelsmes valsts : ķīna kn : zhejiang iepakojumā : spēcīgāks kaste izcelsmes vieta : ķīna nosacījumi: 100% new materiāls: plastmasas krāsa:ļoti viegls)

Izskatās arī
6m Biedējošu Nekustamā Milzu Piepūšamo Frankenšteins Attēls Modeļa Gaisa Uzspridzināt Halloween Briesmonis Ar Ventilatoru Hallowmas Apdare
€2 390.17

(6m biedējošu nekustamā milzu piepūšamo frankenšteins attēls modeļa gaisa uzspridzināt halloween briesmonis ar ventilatoru hallowmas apdare laipni lūgti mūsu veikalā.piepūšamiem frankenšteins var izmantot halloween pasākums.šāda informācija ir produkta apraksts. 1. izmērs: 6m augstumā vai pielāgot. 2. krāsa: izdrukāti atbilstoši vajadzībām. 3. stils: mēs varam pielāgot)

Izskatās arī
Džungļu Pusi, Dzimšanas Dienas Dekorēšana, Baloni, Safari Dzīvnieku Galda Komplekts Papīra Cup Plate Salvetes Fons Bērnu Bērniem, Dekori, Dāvanas
€8.54 €2.73

(džungļu pusi, dzimšanas dienas dekorēšana, baloni, safari dzīvnieku galda komplekts papīra cup plate salvetes fons bērnu bērniem, dekori, dāvanas laipni lūgti mūsu veikalā produkta informācija: ♥materiāls: papīrs, lateksa ♥krāsa: kā parādīts attēlā ♥stāvoklis: brand jaunu un augstas kvalitātes ♥gadījumā iedzīvotājiem: bērniem ♥gadījumā)

Izskatās arī
Mākslīgo Ziedu Yulan Magnolijas Denudata Dārza Mākslīgie Augi Apdare Spilgti Pušķi Mākslīgā Skaistu Ziedu
€10.76 €6.89

(mākslīgo ziedu yulan magnolijas denudata dārza mākslīgie augi apdare spilgti pušķi mākslīgā skaistu ziedu apraksts: 100% pavisam jaunu un kvalitāti. var izmantot, lai izdaiļot jūsu pašu vāzi. mākslīgo ziedu, spilgts, izskatās kā īstas. simulācijas dizains, nav toksisks, bez garšas, ainavu nepieciešams. ideāli dekorēšanai personas pagalmā, iepirkšanās centrs,)

Izskatās arī
11UA Ziemassvētku Gnome Elfs, Rūķis Rotājumu Daudzpakāpju Renes Dekors Dzimšanas dienas Dāvana
€6.97 €3.48

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes celt svētku garastāvoklis, lai jūsu mājas ar šo zviedru gnome figūriņas.tradicionālās dizains un košas krāsas uzlabos savu ziemassvētku dekoru. izgatavots no augstas kvalitātes auduma, šajās ziemassvētku gnome lelles ir mīksts un ērts, nodrošinot ilgstošu izmantošanu.nav funkcijas piebilst unikālu šarmu, padarot to pievilcīgu)

Izskatās arī
Sveķu Zilonis Statuja, Dārza Rotājumi Ainavu Gaismas Aksesuārus Saules Dārza Statuetes Lampas Retro Darbvirsmas Kuģiem
€20.79 €7.07

(sveķu zilonis statuja, dārza rotājumi ainavu gaismas aksesuārus saules dārza statuetes lampas retro darbvirsmas kuģiem aizzīmju punktiem: 1.vintage un energotaupības apgaismojums: šīs saules gaismas ir retro stilā, un nav nepieciešams, lai jebkuru vadu vai tapām.jūs varat novietot tos jebkurā vietā jūsu dārza vai terases.viņi izmanto saules enerģiju dienas laikā un spīd 8-10 stundas naktī.viņi arī)

Izskatās arī
5Pc Lateksa Filmu 3D Justies Eikalipta Lapu Mākslīgā Zaļie Augi Kāzu floristikas Materiālu Luksusa Mājas Lapas Dekorēšanai
€15.20 €12.16

(5pc lateksa filmu 3d justies eikalipta lapu mākslīgā zaļie augi kāzu floristikas materiālu luksusa mājas apdare lapas fotogrāfija aksesuāri produkta nosaukums:3d justies lateksa plēves eikaliptu materiāls:mīksta pvc izmērs:kopējais garums aptuveni 48cm krāsa:zaļa,violeta, sarkana pakete daudzums: 5 gab)

Izskatās arī
Karstā Pārdošanas 110Pcs Macaron Zilā, Rozā Balonu Vainags Arku Komplekts Dzimumu Displejs Dzimšanas dienu, Kāzu Dekorēšana
€20.72 €2.53

(110pcs baby rozā balonu vainags baby dušas ballon arch dzimumu atklāt macaron zilā valentīna diena, dzimšanas dienas svinības, kāzu dekori piezīme: 1.sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu starpība, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.paldies! 2.lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana. 3.lūdzu,)

Izskatās arī
Ziemassvētku Saldumu Dāvanu Papīra Somas, Papīra Maisus Ar Rokturiem, Dāvanu Maisiņi Ziemassvētki Iepakojums, Dāvanu Kaste Ziemassvētku Iepakojuma soma Piederumi
€13.62 €6.81

(aizzīmju punktiem: 1. izvēlētais materiāls: šajās ziemassvētku kraft dāvanu maisiņi ir izgatavoti no augstas kvalitātes gumijots vai pašlīmējošs papīrs, kas ir bieza un nav viegli sabojāt.jūs varat izmantot atkal un atkal, lai wrap jūsu dāvanas un izplatīt svētku prieku. 2. spilgtas krāsas: šajās ziemassvētku kraft dāvanu maisiņi iezīme spilgtas krāsas un dažādas ziemassvētku tēmu)

Izskatās arī
Mūsdienu Mājas Dekoru Vienošanās Viltus Ziedu Justies Zaļā Neļķu Displejs Mīkstu Līmi Hairball Dekorēšanai Ziemassvētku Eglīte
€4.15 €3.74

(mūsdienu mājas dekoru vienošanās viltus ziedu justies zaļā neļķu displejs mīkstu līmi hairball dekorēšanai ziemassvētku eglīte krāsa: zaļa izmērs: kopējais garums:50cm/20inch materiāls: plastmasa, mīksta pvc ja jums ir steigā, mēs iesakām jums izvēlēties pack24.lv standarta piegādi vai epacket, tie būs ātrāk. 1. ķīna post parasto mazo pakešu plus un yanwen ekonomikas)

Izskatās arī
24sets Ziemassvētku Adventes Kalendārs Ziemassvētku Vecīša Kraft Papīra Dāvanu Maisiņi Puses Labā, Iepakojuma Maisiņi, kas ar Xmas Frāzi Uzlīmes Klipi
€19.22 €11.54

(preces nosaukums 24sets ziemassvētku adventes kalendārs ziemassvētku vecīša kraft papīra dāvanu maisiņi puses labā, iepakojuma maisiņi, kas ar xmas frāzi uzlīmes klipus un stīgas izmēru apraksts papīra soma 12x7.5x23cm ziemassvētku adventes uzlīme: dia.3.5 cm ziemassvētku frāzi: pls atsaukties uz izmēra attēlu koka kājas: 3,5 cm 10m kokvilnas aukla saturs 24pcs)

Izskatās arī
500Pcs Ziemassvētku Dāvanas Tagus, Uzlīmes pašlīmējošās Ziemassvētku Etiķetes Klasiskās Ziemassvētku Dāvanu, piespraudes, Uzlīmes Festivāls Puse
€13.63 €10.90

([ augstākās kvalitātes ] ziemassvētku dāvanu uzlīmes ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, ļoti izturīgs, ūdensdrošs, izturīgs pret skrāpējumiem, rakstāms un noņemams, sniedz jums perfektu lietotāja pieredzi. [ noderīgu ziemassvētku uzlīmes, roll ] kraft papīra uzlīmi, uz ziemassvētkiem, ir viegli pieturēties, aploksnes, dāvanas, apsveikuma kartiņas, burciņas, somas vai kastes, lieliska ziemassvētku)

Izskatās arī
1 Gabals Ziemassvētku Piekārtiem Grozu Ar Sarkaniem Ziediem Un Āra Pagalmā Veranda Dekoru Plastmasa+Metāls Ziemassvētku Piekārtiem Grozu
€19.17 €15.14

(1 gabals ziemassvētku piekārtiem grozu ar sarkaniem ziediem un āra pagalmā veranda dekoru plastmasa+metāls ziemassvētku piekārtiem grozu mākslīgās priežu filiāle padomus : mūsu karājas grozā ietilpst daudzas pe & pvc priežu padomus ar iepriekš dekorēts poinsettia, ka izveidot pilnu spilgti brīvdienu iedvesmoja izskatu.viegls un kompakts izmērs, dizains padara to viegli, lai karājas uz jebkur vēlaties.liels)

Izskatās arī
AT14 32Pcs Putu Filtra Sūklis Par Intex Tips Atkārtoti Mazgājams Peldbaseinu, Akvāriju Filtru Piederumi
€44.31 €31.02

(atkārtoti mazgājams filtrs: nomainīt savu papīra filtra kasetne ir daļa no jūsu ikdienas apkopi jūsu baseins un regulāra nomaiņa kasetnes var izrādīties dārgs.šie mazgājams un atkārtoti lietojamo putu filtriem, kas samazinās jūsu izmaksas. ilgu darba laiks: sākotnējām izmaksām, un šīs kasetnes ir nedaudz vairāk par papīra kasetne vēl pārdzīvos kārtridžs ar garu ceļu. izturīgs: šīs)

Izskatās arī
36PCS Ķīnas Sarkano Aploksnes Mēness kalendāra Jaunais Gads, 2024 Naudas Paciņas ar Zelta zīmogu 3D Svētības un Pūķis Modeļus Pavasara Festivāls
€3.28 €2.30

(【svinēt ar 36 ķīniešu sarkano aploksnes] aicina apskāviens mēness jauno gadu ar 36 ķīniešu jaunais gads sarkano aploksnes, katrā mērīšanas aptuveni 6,7 x 3,5 collas.attēloti 6 dažādu dizainu, šīs aploksnes apmierinātu dažādās vēlmes, radot priecīgu atmosfēru un sveikt jaunajā gadā. 【uzticamu kvalitāti un izsmalcinātu dizainu] aicina izgatavots no kvalitatīva, izturīga papīra, mūsu sarkanā)

Izskatās arī
R3MA Halloween Koka Kalendāra Dekoratīvs Ornaments Amatniecības Apdare Piederumi
€26.71 €13.36

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls: šī koka halloween adventes kalendārs ir ideāls veids, kā skaitīt līdz spookiest dienu gadā! izturīgs: hgh-kvalitātes koka, to īpašības sarežģītu detaļu un izturīga konstrukcija, kas turpināsies nākamgad. piemērots: halloween entuziasti visa vecuma, šis kalendārs ir jautri papildinājums jebkuram mājās. apdare:)

Izskatās arī
5gab Jautri 24 Segmentu Locīšanas Mīklu Burvju Valdnieks Izglītības Rotaļlietas, Bērnu Dzimšanas dienas svinības Dāvanas Giveaway Dāvanu Maisiņi Rotaļlietas Skolas Atlīdzību
€9.96 €0.45

(produkta nosaukums: deformācijas burvju valdnieks rotaļlietas produkta materiāls: plastmasas produkta izmērs: open garums 21.5 cm produkta krāsa: trīs krāsu, kā parādīts attēlā iepakošanas metode: katra atsevišķa iepakojuma, 5 magic valdnieki paketi, jauktu krāsu piegāde)

Izskatās arī
12pcs Lieldienu Olas Trušu Auto, Koka Piekariņi Laimīgs Pavasarī Lieldienu rotājums Mājās 2024. Gadam Burkānu Sejas Gnome Lieldienas Dāvanas
€5.86 €3.81

(piezīme: ailē ir šaušanas prop, un tas tiek piegādāts bez kastē iepakojums: opp plastmasas maisiņā)

Izskatās arī
Karājas Dzīvnieku Statuja Puķu Podu un Vāze Hugger Mini Karājas Statuetes
€3.21 €1.54

(apraksts: 【izsmalcinātu meistarība] aicina:hanging dzīvnieku statuja, kas veidota ar piekārtiem dzīvnieku formas ar spilgtiem izteiksmes, lai izveidotu gudrs un reāli uzstāšanās.to kājas, protams, formas āķi, lai varētu stabili, karājas uz lielāko daļu puķu poda malu. 【premium kvalitātes] aicina:miniatūra dārza statuetes ir izgatavots no izturīga sveķu materiālu, piebilst, pret laika apstākļiem)

Izskatās arī