Tagi: mākslīgā ogu

Cena €5.10 €7.29

Pilns apraksts

Krāsa: Gaiši zaļa, sarkana, rozā & gaiši dzeltena, balta, oranža & dzeltena, tumši zila

Materiāls: Putas

Viena izmēra: Viena ogu diametrs: Apmēram 1cm(0.39 collas)

Komplektā ietilpst: 6(ķekara) x Ogu izvēles(6 krāsas)

Piezīme:

- Ietver tikai 6 ogu ķekarus cērtes.

- Lūdzu, skatiet mērījumu.Tiny mērīšanas kļūda ir pieļaujamā normālā diapazonā.

- Tur varētu būt nedaudz krāsu atšķirība, jo displejā, fotokamera vai citi faktori, lūdzu, skatiet fiziskā objektu.

Iepakojuma saraksts

6(ķekara) x Ogu izvēles(6 krāsas)

Specifikācijas

  • Skaits, Gab: 1pc
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: Plastmasas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Zīda Mākslīgo Ziedu Apelsīnu Kamēlijas Ziedu Pumpuru Viltus Ziedi Hotel Restorāns Apdare Simulācijas Camellia Hydrangea Pušķis
€3.90 €2.73

(attēlā 2 gab ,cena ir par 1 gab. mākslīgā camellias pušķis mājas zīda viltus ziedu zaļo augu dzīves telpu dekorēšana simulācijas ziedi zilā camellia bud materiāls:zīda ziedi un lapas,plastmasas kāts pušķis augstums:30 cm pušķa diametrs:18 cm kamēlijas ziedu pumpuru diametrs:5cm hydrangea diametrs:4.5 cm iepakojumā:1 pušķis uzmanību: visas krāsu)

Izskatās arī
Mākslīgo Ziedu Āra Apdare Reāli Zelta Ziemassvētki Ziedu Iekštelpu/āra Dekoru ar Iepirkšanās Āra
€3.01 €1.71

(mākslīgo ziedu āra apdare reāli zelta ziemassvētki ziedu iekštelpu/āra dekoru ar iepirkšanās āra apraksts: reāli zelta ziemassvētku ziedi izstrādāts ar rūpīgi uzmanību detaļām. pievieno touch of šarms un izsmalcinātība uz jebkuru iestatījumu. izgatavots no augstas kvalitātes auduma materiāla izturību un ilgstošu izmantošanu. izbalināt izturīgs dizains ļauj košas)

Izskatās arī
6Pieces Baseins, Filtrs Putu Sūklis Kasetnes Nomaiņas Atkārtoti Ilgstošu Mazgājams Tipa V1 Nomaiņa
€19.17 €11.89

(6pieces baseins, filtrs putu sūklis kasetnes nomaiņas atkārtoti ilgstošu mazgājams tipa v1 nomaiņa mainot papīra filtra kasetne ir daļa no jūsu ikdienas apkopi jūsu baseins un regulāra nomaiņa kasetnes var izrādīties dārgs.šie mazgājams un atkārtoti putu filtriem, kas samazinās jūsu izmaksas. ar intial izmaksas šīs kasetnes ir nedaudz vairāk par papīra kasetne vēl pārdzīvos kārtridžs ar garu)

Izskatās arī
2023 Puzzle Adventes Kalendārs Ziemassvētku Skatuves Jigsaw Puzzles Rotaļlietas 24 Dienas Laika Skaitīšana, Kalendāri Santa Mīklas Dāvanas Bērniem Pieaugušajiem
€57.82 €20.23

(2023 puzzle adventes kalendārs ziemassvētku skatuves jigsaw puzzles rotaļlietas 24 dienas laika skaitīšana, kalendāri santa mīklas dāvanas bērniem pieaugušajiem aizzīmju punktiem: 1.vienkārši lietot: katru dienu, pavadīt 10-20 minūtes risināšanas 1 sadaļa 1008 gabals puzzle, kas ir sadalīts 24 daļās.zemākas grūtības un baudīt pakāpeniski problēmas, kā jums iet. 2.atkārtoti izklaide:)

Izskatās arī
Lielie Bērni Raganu Cepure Maskēties Lentes Wizard Hat Halloween Cosplay Kostīms Puse Withes Cepures Halloween Puse Supplies
€5.35 €3.70

(daudzums:1gab. materiāls:audums izmērs:kā attēlā piezīme: 1. lūdzu, ļauj 1-2cm atšķirības, manuāla mērīšana 2. sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.paldies par jūsu sapratni.)

Izskatās arī
Ugunsdzēsēja Tēma Alumīnija Filmu Balona, Liesmas Formu, Dzimšanas dienas svinības, Zēna Labā
€3.19 €2.56

(materiāls:alumīnija pārklājumu izmērs:52*70cm daudzums:1gab.)

Izskatās arī
Halloween Tapsējuma Ragana Rotājumi Spider Rotājumu Halloween Koku Melnās Raganas Spoku Halloween Dekoru Lptp Un Ar Spider
€5.18 €3.63

(iegūt šo spooky halloween ar mūsu ragana dekorācijas!klasiski elementi, piemēram, zirnekļi, raganām, spokiem, un sikspārņi, šie tapsējuma būs izveidot perfektu svētku atmosfēru.izgatavots no ekoloģiski draudzīgiem materiāliem, tās ir arī lieliskas aksesuāri posmā, fotografēšana, un citiem notikumiem.un labāko no visiem, tie ir paredzēti, lai saglabātu vietu! produkta nosaukums: halloween rotājumi produkta)

Izskatās arī
Mākslīgo Ziedu Yulan Magnolijas Denudata Dārza Mākslīgie Augi Apdare Spilgti Pušķi Mākslīgā Skaistu Ziedu
€10.76 €6.89

(mākslīgo ziedu yulan magnolijas denudata dārza mākslīgie augi apdare spilgti pušķi mākslīgā skaistu ziedu apraksts: 100% pavisam jaunu un kvalitāti. var izmantot, lai izdaiļot jūsu pašu vāzi. mākslīgo ziedu, spilgts, izskatās kā īstas. simulācijas dizains, nav toksisks, bez garšas, ainavu nepieciešams. ideāli dekorēšanai personas pagalmā, iepirkšanās centrs,)

Izskatās arī
pasūtījuma Līgava Cilts savvaļas kāzas, Vecmeitu Paģiras atgūšanas Izdzīvošanas komplekts par labu Muslīnu maisiņi līgavas duša puse goodie somas
€42.64 €34.11

(spilvenu izmēri: s:4 x 6 m:5 x 7 l: 6 x 8 xl:8 x 12 {lietas, kas piezīmi,} >>labumi redzams nav iekļautas, bet ir tikai izlases, kas būs piemērots.trūkst ideju?tylenol/advil, kaltuves, gumija, eyedrops, tums, bandaids, matu saites, kosmētikas salvetes, utt. >>mūsu pasūtījuma daudzums saraksts ļauj jums izvēlēties precīzu summu, kas jums nepieciešams.lūdzu,)

Izskatās arī
11UA Ziemassvētku Gnome Elfs, Rūķis Rotājumu Daudzpakāpju Renes Dekors Dzimšanas dienas Dāvana
€6.97 €3.48

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes celt svētku garastāvoklis, lai jūsu mājas ar šo zviedru gnome figūriņas.tradicionālās dizains un košas krāsas uzlabos savu ziemassvētku dekoru. izgatavots no augstas kvalitātes auduma, šajās ziemassvētku gnome lelles ir mīksts un ērts, nodrošinot ilgstošu izmantošanu.nav funkcijas piebilst unikālu šarmu, padarot to pievilcīgu)

Izskatās arī
1Pc Valentīna Dienas Dekora Papīra Kulons Rozā Karājas Durvju Rotājumu Mīlu Jūs Ooxx Sarkanas Rozes Valentīna Dienu Mājās Rotājumi
€5.11 €2.86

(produkta apraksts: 1. produkta nosaukums: valentīna diena puse apdare mīlestība durvju pakaramais 2. produkta izmērs: a: 28.9x27.6cm/11.38x10.87inches b: 28x27.6cm/11.02x10.87inches c: 29.4x28cm/11.57x11.02inches d: 32.5x24.1cm/12.8x9.49inches e: 18.9 cm/7.44 collas 8.6 cm/3.39 collas f: 15,5 cm/6.1 collas 28x10cm/11.02x3.94inches 3. produkta stils: rotājumi 4.)

Izskatās arī
2PC Medību Balodis Skandāla Aizsargāt Dārza Baložu Mānekļi Bionisko Dzīvnieku Ēsmu Āra Mānekļi Putnu Medību Piederumu
€14.33 €10.18

(1.simulācijas balodis ar degvielas iesmidzināšanas process, lai padarītu to izskatās dzīvs.tāpat kā reālā balodis. 2.tas ir izgatavots no putu xpe materiāls ir pilnīga,absolūta vides aizsardzību. 3.tā ir ļoti viegla,to ir viegli iepakot un nēsāt,ietaupīt vietu. 4.tā ir jūsu labākā izvēle dārza medības. 6.to var izmantot ūdens un zāle,un to var izmantot arī medībām un)

Izskatās arī
10Pcs Portatīvo Pārredzamu Cake Box Pudiņš Uzpūtenis Kastes caurspīdīgas Plastmasas PET Iepakojuma Deserta Traukā Kāzu Puse, Dāvanu Kastē
€3.46 €1.76

(10pcs portatīvo pārredzamu kūka, pudiņš uzpūtenis kastes iepakojuma deserta traukā specifikācijas: šie iepakojuma kastes ir izgatavotas no pārtikas klases materiāli, veselīga un izturīga.kaste var tikt izmantoti, lai turēt kūka, pudiņš, uzputenis un citi saldie deserti.šī iepakojuma kaste sastāv no skaidri vāciņu, papīra paplāti, bet bez lentas.viņi ir jauki kastes, lai gatavotu desertus.posteņa)

Izskatās arī
Miniatūru Sarkanu Japāņu Šinto Torii Vārti Sintoisms Altāra Plaukta Miniatūras Svētnīca, Japānas Tradicionālās Svētību Durvju Zen Dārza Zivis
€15.81 €7.11

(apraksts šī torii apdare ir izgatavota no premium sveķu materiālu, droša, maiga, gluda un izturīga, ilgstoši lietojot.tā var būt ļoti laba apdare, lai jūsu mājās, galda vai zivju tvertnes.mini izmērs, neliels svars, viegli ievietot, izņemt un ērti uzglabāt. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:sveķi - izmērs: 9.00x2.00x8.00cm/3.54x0.79x3.14in -)

Izskatās arī
LBER 2gab 3/4 Collu Vītne -Up Sprinkleru Rīku Disku Zāliena Laistīšanas Galvas Daļa-Aplis Modelis 40°-360°Regulēšana
€30.17 €22.33

(lber 2gab 3/4 collu vītne -up sprinkleru rīku disku zāliena laistīšanas galvas daļa-aplis modelis 40°-360°regulēšana funkcijas: 1. materiālu inženierzinātnes, ar augstu stiprību un izturību pret koroziju (ķīmiskais mēslojums, pesticīdi, utt.) 2. sprauslu var izjaukt, un to aizstāj, kas ir ērts, lai demontāža un nomaiņa. 3. paceļot ailē ir pašattīrīšanās funkcija, kas var pielāgoties)

Izskatās arī
Personalizētā Baby Dāvanu Kastes, Koka Grabulītis Jaundzimušo Dāvanu, Custom Koka Piemiņai Kaste, Bērnu Zobu Dāvanu Jauna Mamma Dāvanu Zīdaiņu Mierinātāji
€29.91 €13.46

(personalizētā baby dāvanu kastes, koka grabulītis jaundzimušo dāvanu, custom koka piemiņai kaste, bērnu zobu dāvanu jauna mamma dāvanu zīdaiņu mierinātāji jaundzimušo rotaļlietas, dāvanu kastē ietilpst: *3pcs koka grabulīši *bērnu audums *koka plāksne *koka mīksts bērnu matu suku *lelli klipu *zaķis auss teether katrs ir personalizēta ar bērnu)

Izskatās arī
Anti-putnu Ieskaita Dārza Augļu Acs Briežu Mājputnu Labāko Žogu Sky PE Neto Daudzfunkcionāls Augļi Kaitēkļu Barjeru Type2
€18.78

(apraksts: šāda veida dārza ieskaita darbu ar labu elastību, max izmērs ir par 4x10m, kad tas ir izstiepts, un labākais piemērošanas diapazons ir aptuveni 3x8m. ieskaita caurumu, acs ir par 15 mm, kas padara jūsu augiem, elpojoša un viegli, lai saņemtu saules gaismu, nodrošinot tos ar pietiekami daudz vietas, lai augt. šo augu aizsardzībai ieskaita varētu novērst kukaiņiem un bugs, faktiski,)

Izskatās arī
Mirdzēt Ziemassvētku Ziedu, Mākslīgo Ziedu Pušķi Brīvdienu Puse
€1.72 €0.98

(apraksts: 【mākslīgie ziedi] aicina: ziemassvētku mākslīgo ziedu galvas diametrs apm 25cm/9.84 collu, vairāk brīvdienu atmosfēru. 【materiāls] aicina: uz mākslīgie ziedi ir izgatavoti no auduma, izturīgs un atkārtoti, ar daudz spīguļi, pulveris, un pārklāšanos ziedlapiņas, lai radītu elegants dzirkstošais ziedēšana. 【vairākkārtējai lietošanai] aicina: ziemassvētku zieds ir)

Izskatās arī