Cena €0.55 €1.02

Pilns apraksts

Specifikācija:

Posteņa nosaukums: Ziemassvētku granātābolu augļu ziedu imitācijas

Materiāls: plastmasa

Izmērs: 30*13*13 cm

Krāsa: kā parādīts attēlā

Pakete ietver:1*Ziemassvētku granātābolu augļu ziedu imitācijas

Funkcijas:

1. ZIEDU ROTĀJUMU: Granātābolu ogu zariņš, apgaismojums, var uzturēties svaigā gadus, ideāli, galda centrālais, tikpat iespaidīgu uz dīvāna galda vai pusdienu galda.

2. galda rotājumi: ideāli piemērots biroja, guļamistabas, viesistaba, kafijas galdiņš, kāzu, viesību un tā tālāk.

3. Ziedu Rotājumu: šo mākslīgo ziedu pušķi, nav vajadzīga laistīšana un zied visu sezonu.Mākslīgās rožu gurniem viltus ogas dekoratīvās granātābolu pušķis alternatīvu holly ogas kāzu lauku mājas dekoru.

4. granātābolu pušķis: plaši izmantoti mājas, dzīvojamā istaba un citiem rotājumiem laikā festivālos, celt dabisko garšu, un to var izmantot ilgu laiku.

Silts padomi

1. Mēs nodrošināt jūs ar labākajiem produktiem un pakalpojumiem.s Ja jums ir jebkādas problēmas, lūdzu, dariet mums to zināmu un mēs to atrisinātu pēc iespējas ātrāk.Paldies ļoti daudz.

2. Faktiskā krāsa var nedaudz atšķirties no produkta attēlu, pateicoties parādīt atšķirības monitoru un gaismas.

3. 3. Lūdzu atļaut nelielu kļūdu, jo iepriekš izmēri tiek mērīti manuāli.

4.1 cm = 0.39 collas.

Specifikācijas

  • Godu: Ziemassvētku
  • Materiāls: Plastmasas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Ziedu Stils: Ziedu Zars
  • Stils: Ziedu
  • Modeļa Numurs: Mākslīgie Ziedi
  • Klasifikācijas: Mākslīgie Ziedi
  • CN: Shanghai

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Laistīšanas Dārza Uzgalis, Šļūtene, Uzgalis Regulējams Sprauslu Ūdens, Zāles Pļāvēji, Šļūtenes, Daudzfunkciju Dārza Mainīgo Spray Modelis Smidzinātājs
€20.40 €10.19

(8 spray modeļus, šļūtenes, sprauslas, noregulējiet ūdens apjoms, daudzfunkcionāla spray piemērots dārza laistīšanai, auto mazgāšanai funkcijas: 1. gumijas rokturi: rokturis uzgalis ir izgatavots no gumijas-ietin materiāla, tādējādi nodrošinot ērtu rokturi.ērti lietot ziemā. 2. bezpakāpju plūsmu regulēt : var pielāgot kontroles slēdzi, un pielāgot ūdens daudzums, kuru var noregulēt)

Izskatās arī
Jauno Eid Pentagramma Sienas Lampas Ramadāna Apdare, Koka Eid Mubarak Kulons Musulmaņu Brīvdienu Puse Dekori Piederumi
€13.41 €8.04

(jauno eid pentagramma sienas lampas ramadāna apdare, koka eid mubarak kulons musulmaņu brīvdienu puse dekori piederumi produkta nosaukums: ramadan sienas lampas materiāls: koks iezīmes: ramadan apdare / eid mubarak apdare / brīvdienu rotājumi / svētku dāvanas)

Izskatās arī
159Pcs tauriņu Folijas gaisa Balons Vainags Tauriņš Rozā Lateksa Balonu Arku Komplekts Meitene, Dzimšanas dienas svinības, Kāzu Baby Dušas Dekoru Globos
€32.61 €19.56

(laipni lūdzam ufamily veikals 159pcs tauriņu folijas gaisa balons vainags tauriņš rozā lateksa balonu arku komplekts meitene, dzimšanas dienas svinības, kāzu baby dušas dekoru globos materiāls: latekss + alumīnija pārklājumu krāsa: rozā, baltas, zelta, utt. izmērs: kā parādīts attēlā silts padomi: 1. ietekmes dēļ ir gaisma, produkta krāsa var būt nedaudz neprecīzi,)

Izskatās arī
50gab Baloni Blīvējuma Klipu laimes Dzimšanas dienā, Kāzu, Ziemassvētku Sākuma Notikumu Partijas Apdare Piegādes Balonu Klipus Piederumi Kritumu
€7.38 €5.17

(iezīmes: izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas..izturīga un ilgstošu izmantošanu.prece palīdzētu jums padarīt skaistu arku, kā jūsu puses, un visiem tas patīk.īpaša dizaina: katrs gredzens vajadzībām 4 baloni, jūs vienkārši tiek piepūsti baloni un kaklasaiti, tad slota baloni mezgls ringā, šie arkas gredzeni, kas palīdzēs jums, lai padarītu jūsu baloni displejs ir viegli balonu gredzeni var izrotāt)

Izskatās arī
16-125ft Dārza Šļūtenes Bagāžnieka Šļūtenes Dārza Šļūtenes Burvju Laistīšanas Šļūtene Auto Mazgāšana Šļūtene Ar Uguns smidzinātāju Laistīšanai Dārza
€79.81 €52.67

(produkta apraksts: produkta nosaukums: dārza šļūtenes materiāls: šļūtene: sabiezējumu tpe trīs slāņu iekšējā caurule + alumīnija kopīgu + poliestera pīts piedurknēm gun: inženierzinātņu plastmasas produkti ietver: stils 1:1 ūdens caurule stils 2: 1 gab ūdens cauruļu + 1 gab., ūdens lielgabals + 2 gabaliem vispārējā misiņa veidgabali izvelkams)

Izskatās arī
100-500pcs Bobo Balonu Aksesuāri Lielas Tases Burbulis Balonu Folija Ballon Rīku, Skaidrs, Tases Turētājs Twist Lock Tases gaisa Balonu
€16.16 €11.56

(100-500pcs bobo balonu aksesuāri lielas tases burbulis balonu folija ballon rīku, skaidrs, tases turētājs twist lock tases gaisa balonu)

Izskatās arī
1Pc Valentīna Dienas Dekora Papīra Kulons Rozā Karājas Durvju Rotājumu Mīlu Jūs Ooxx Sarkanas Rozes Valentīna Dienu Mājās Rotājumi
€5.11 €2.86

(produkta apraksts: 1. produkta nosaukums: valentīna diena puse apdare mīlestība durvju pakaramais 2. produkta izmērs: a: 28.9x27.6cm/11.38x10.87inches b: 28x27.6cm/11.02x10.87inches c: 29.4x28cm/11.57x11.02inches d: 32.5x24.1cm/12.8x9.49inches e: 18.9 cm/7.44 collas 8.6 cm/3.39 collas f: 15,5 cm/6.1 collas 28x10cm/11.02x3.94inches 3. produkta stils: rotājumi 4.)

Izskatās arī
26Pcs VIEGLI KARĀJAS: Šī šarmu nāk ar siksniņa, jūs varat viegli pakarināt it visur, kur vēlaties, lai izdaiļot.
€8.68 €2.34

(26pcs viegli karājas: šī šarmu nāk ar siksniņa, jūs varat viegli pakarināt it visur, kur vēlaties, lai izdaiļot. apraksts: augstas kvalitātes sublimācijas pārklājumu abās pusēs košas krāsas un skaidru modeļu. viegls un akrila materiāla, kas ir izturīgs un nebūs salauzt pat pēc apkures. scratch-free gludu virsmu ar zilu aizsargājošu plēvi, kas nepieciešams, lai varētu noplēst)

Izskatās arī
Dārza Zaļo Augu Piekārtiem Grozu Kokvilnas Virves Pakaramais Puķu Pods Roku Darbs Macrame Pot Kabatas Sienas Boho Pagalmā, Mājas Dekoru
€11.35 €0.45

(izcelt apraksts: 1.[roku darbs un kvalitātes kokvilnas virves materiāls] mūsu macrame augu pakaramais ir izgatavots no 100% dabīgas kokvilnas virve, izturība, ar dobu mežģīņu kokvilnas koka krelles, izsmalcinātu un skaistu, ķīmisko bezmaksas. 2.[dekoratīvās] tas karājas augu pot turētājs parāda jūsu augiem skaistā un dabiskā veidā, tā funkcijas bohe stilu, kas var bagātināt jūsu mājas)

Izskatās arī
1pc Vērpjot Burbuļu Zizlis Vērpjot Burbuļu Zizlis Magic Stick Magic Burbulis Rotaļlietas Krāsu Vērpjot Burbulis Varavīksnes Twirler Magic Stick Burbulis Rotaļlietas
€4.07 €2.03

(1pc vērpjot burbuļu zizlis vērpjot burbuļu zizlis magic stick magic burbulis rotaļlietas krāsu vērpjot burbulis varavīksnes twirler magic stick burbulis rotaļlietas aizzīmju punktiem: 1.【rotējošu krāsu bar] aicina noturība vīziju rada ātru rotācijas formas burvju iespaidīgs kā burbulis.tas ir krāsains un pievilcīgu bērniem. 2.【viegli playway] aicina ar dažādiem rotācijas metodes, kas)

Izskatās arī
Halloween Vainags Rotājumu Vainags Mākslīgā Vainags Rudens Vainags par
€18.46 €9.23

(apraksts: 【rudenī vainags] aicina priekšējo durvju vainags funkcijas frostleaf, ķirbju un ziedi, rotājumi, un ir reālistiski vizuālie efekti un ražas pateicības jūtas. 【handcrafted vainags] aicina ražas vainags ir izgatavotas no zīda auduma materiāls, kas vērtē savu tuvāko ģimenes locekļu un draugu mājās. 【size] aicina ziedu vainags ir 17.72 lieluma, mākslīgā vainags ir piemērots)

Izskatās arī
6Pcs Dārza Laistīšanas Globusi Automātiskās Laistīšanas Globusi Augu Automātiskā Laistīšanas Spuldzes (Caurspīdīgs un Zaļš)
€6.66 €4.86

(6pcs dārza laistīšanas globusi automātiskās laistīšanas globusi augu automātiskā laistīšanas spuldzes (caurspīdīgs un zaļš) izmērs: apmēram,13cmx5cm/5.12inchx1.97inch labas kvalitātes: laistīšanas ierīces, izmantojot augstas kvalitātes pvc materiālu,pat tad, ja bērns mājās arī nav bail no pārrāvuma. viegli lietojams: vienkārši šķipsnu pasaulē,piepildīta ar ūdeni un jāievieto)

Izskatās arī
LBER 2gab 3/4 Collu Vītne -Up Sprinkleru Rīku Disku Zāliena Laistīšanas Galvas Daļa-Aplis Modelis 40°-360°Regulēšana
€30.17 €22.33

(lber 2gab 3/4 collu vītne -up sprinkleru rīku disku zāliena laistīšanas galvas daļa-aplis modelis 40°-360°regulēšana funkcijas: 1. materiālu inženierzinātnes, ar augstu stiprību un izturību pret koroziju (ķīmiskais mēslojums, pesticīdi, utt.) 2. sprauslu var izjaukt, un to aizstāj, kas ir ērts, lai demontāža un nomaiņa. 3. paceļot ailē ir pašattīrīšanās funkcija, kas var pielāgoties)

Izskatās arī
Izskatās arī
500Pcs Ziemassvētku Dāvanas Tagus, Uzlīmes pašlīmējošās Ziemassvētku Etiķetes Klasiskās Ziemassvētku Dāvanu, piespraudes, Uzlīmes Festivāls Puse
€13.63 €10.90

([ augstākās kvalitātes ] ziemassvētku dāvanu uzlīmes ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, ļoti izturīgs, ūdensdrošs, izturīgs pret skrāpējumiem, rakstāms un noņemams, sniedz jums perfektu lietotāja pieredzi. [ noderīgu ziemassvētku uzlīmes, roll ] kraft papīra uzlīmi, uz ziemassvētkiem, ir viegli pieturēties, aploksnes, dāvanas, apsveikuma kartiņas, burciņas, somas vai kastes, lieliska ziemassvētku)

Izskatās arī
Jaunais Gads Ir 2021. Ziemassvētku Sniegavīrs Konfektes, Dāvanu Maisiņi Uzglabāšanas Soma Dragee Somas Apple Rotaslietas Konfektes Uzglabāšanas Bērniem Dāvanu Iepakojumā Apdare
€3.00 €1.50

(funkcijas: 1. qualitymaterial: tīrs roku sašūtām ar kvalitatīviem materiāliem.ērtu, spilgtas krāsas un izturīgs, pievieno mīkstu, siltu, un plīša touch toholiday sezonā. 2. vairākas programmas: jūs varat hanghanging kulonu uz daudzām precēm, piemēram, ziemassvētku eglītes, durvju, logu, kāpņu, kamīnu un tā tālāk, piemērots arī svētku rotājumi, kāzu dod priekšroku, dāvanu tagus un)

Izskatās arī
Ziemassvētku Dāvanu Maiss Ūdensizturīgs Neausts Audums Konfektes Soma Karikatūra Santa Claus, Sniegavīrs Drukāšanas Rokassomu, Tote Soma Grupa Krājumi
€2.74 €1.65

(apraksts: 【nosaukums] aicina ziemassvētku soma [materiāls] neausts audums [masas] par 0.04 kg/gabalā izmērs: 32.5 cm*25cm*17cm [iepakojumu] maisos ☃komplektā ietilpst - ziemassvētku tote somas, 4 dažādas un unikālas ziemassvētku tēmu dizainu, ir pietiekami, lai atbilstu jūsu iepakošanas vajadzībām.un dizains ir krāsains, unikālu un skaistu, kas var pilnīgi saskaņot)

Izskatās arī
2gab 3D Ziemassvētku Kartiņas Roku darbs Popup Apsveikuma kartiņu, Aploksnes ar Koku, Ielūgumu, Dāvanu Jauno Gadu Pateicības
€9.54

(funkcijas: ootdty atveriet to un rādīt 3d efekts, sniedz īpašu sajūtu,ir nevainīgi svētību. trīsdimensiju griešanai papīra ražošanas procesā, ideāls christams puse ielūgumus. tas ļoti formāla, ja jūs nosūtīt šo karti, lai jūsu draugs ar aploksni. apsveikuma kartīti par kontaktu sajūta un apmainījāmies sveicieniem ar siltu svētību valodā. tā ir lieliska)

Izskatās arī
Raganas Cepures Ar Gaismas, LED Black Ghostface Cepures Vīriešiem Halloween Kostīmu Aksesuārs Halloween Puse Veranda Masku Nozīme
€2.90 €1.01

(saņemt apburts ar šo izturīgs raganu cepure!ar 10 aizvien mirgo lampas, krelles, šī cepure, kas apvieno perfekti ar 9.8 led string gaismas.ideāls spooky vibes dzīvojamā istabā. specifikācijas: materiāls: izgatavots no poliestera zīda auduma izmērs: kā parādīts attēlā iepakojuma saraksts: 1pc x led raganu cepure skatīt vairāk produkta aprakstu 1.daudzfunkcionālas)

Izskatās arī