Cena €3.83 €5.98

Pilns apraksts

Produkta Nosaukums: Studentu Valdnieki;

Krāsa :skaidrs;Valdnieki Apļa Mērīšana: 2mm-40mm

Valdnieks Mērīšana: 20cm;Lineāls Izmērs: 21.5 x 10,5 cm / 8.5 cm x 4.1 cm(L x W)

Svars: 99g

Materiāls: Plastmasa

Izglītības kancelejas preces, zīmēšanas veidni valdnieki izstrādāta ar 2mm-40mm skalas, kas izgatavoti no plastmasas materila.

Tas var palīdzēt jums projektu, dažādas formas aplis, ļoti viegli un ērti.

Lielisks palīgs studentiem un bērniem mācību izmantošanu, kā arī praktiski ir

Iepakojuma Saturs:

3 x Veidni Valdnieks

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

K Sveķu Zīmējumi Veidni Valdnieks Par Fizikālās Un Ķīmiskās Instrumentu Mērīšanas Rīks
€1.54 €0.75

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: vienkārši, praktiski un precīzi veidnes zīmēšanas valdnieks. profesionāla kvalitāte ļauj jums koncentrēties uz jūsu radošumu, lai pievērstu fizikāli ėīmiskās instruments. piemērots arī dažādos gadījumos: jūs varat izmantot tos, mākslas, dizaina, arhitektūras, tīklu, tehniku, frekvenču mērījumiem un zīmēšanas veidnes,)

Izskatās arī
Izskatās arī
Izskatās arī
4 Gabals Lytwtw ir Cute Kaķēns Kaķis Ķepu Taisnu Lineālu Kawaii Kancelejas preces Smieklīgi Zīmēšanas Dāvanu korejas Birojs Skolas Mērīšanas Zīmējumu
€6.66

(materiāls:plastmasa garums:aptuveni 15 cm daudzums:1 gabals iepakojums saraksts:4 gabals valdnieks)

Izskatās arī
12x Ekskursijas Lasījumā Valdnieks Studentiem Lasījumā Efektivitāti Un Izpratne Lasīšana Band
€3.17 €1.90

(apraksts: uzlabot koncentrēšanās un lasīšanas ātrums: mūsu lasīšanas valdnieks ir paredzēti, lai palīdzētu studentiem uzlabot koncentrēšanās un lasīt ātrāk, padarot mācību laika efektīvāku krāsains valdnieki studentiem: mūsu lasīšanas band nāk dažādas košas krāsas, pievienot fun elements, lai izglītības un padarot to vieglāk atrast svarīgu informāciju, lasot uzlabot lasīšanas)

Izskatās arī
Profila Platums, Profila Platums, Vienkārši Galdnieka Mērījumu, Profila Platums, Profiler, Neregulāras Mērīšanas Rad Valdnieks
€26.83 €10.74

(profila platums, profila platums, vienkārši galdnieka mērījumu, profila platums, profiler, neregulāras mērīšanas rad valdnieks materiāls: alumīnija sakausējuma+abs mērīšanas diapazons: 0-270mm iepakojums scribe un veikt 1gb)

Izskatās arī