Cena €8.28 €13.81

Pilns apraksts

[xlmodel]-[custom]-[8888]

100% Dabīgiem Persiku Pumpuri Žāvētu Ziedu Ziepes, Kāzu Sveces, Dekoratīvās Samaisa Ziedu Materiālu, Padarot Mājas Dekoru

100% Dabiski Žāvēti Ziedi: Šie ziedi ir rūpīgi atlasīti lieliska sezona un sausā dabiski, bez jebkādām piedevām, saglabājot sākotnējo ziedu smaržas un krāsas.Mēs darīsim visu iespējamo, lai nodrošinātu jums iegūt dabas kaltētiem ziediem.

Ideāls DIY: Kaltēti ziedi ir liels ziepju gatavošana, sveču liešana, sprāgstvielu vannas sāļi, violeta bumbieru ziedi, maisiņi un vairāk.Piemērots arī mājās, kāzas, dāvanu apdares un daudzi citi DIY amatniecības.Pievienot svaigu, ziedu aromāts, lai kaut ko ar šo daudzpusīgo žāvētu ziedu kopu.

Dabas Ādas Kopšanai: Tā dabiski kaltētu ziedu kopa ir bagāta ar antioksidantiem un satur organiskās vielas, kas aizkavē novecošanos un mīkstina ādu, ideāls, lai pagatavotu savu dabisko kosmētiku, piemēram, ziedu, ūdens, toniks, losjons, ziepes, smaržas, utt.

Skaista Iepakojuma: Kaltēti ziedi, individuāli iepakoti gaisa necaurlaidīgu un resealable soma, kas saglabā ziedu aromāts arī, padarot to viegli, lai jūs varētu uzglabāt šos žāvētu ziedu komplekti - ideāla dāvana jūsu mīļāko, draugus un ģimeni.

[xlmodel]-[foto]-[0000]

Specifikācijas

  • Godu: Puse
  • Materiāls: Zīda
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Ziedu Stils: Ziedu Galvas
  • Stils: Ziedu
  • Modeļa Numurs: Persiku Ziedu Pumpuru
  • Klasifikācijas: Sausie Ziedi
  • CN: Yunnan

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Gabbys Namiņš Dzimšanas dienu Apdare Kaķi Balonu Vienreizējās lietošanas Galda piederumi Fons Bērniem Gabby Leļļu Nams Skaitļi Grupa Krājumi
€3.28

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecības laipni lūdzam izvēlēties mums un jums piedāvāt labāku kvalitāti un zemākām cenām sīkāku informāciju un atlaidēm, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas un mēs būsim priecīgi kalpot jums kuģniecības un atgriešanās politiku: 1. mēs parasti pāriet pasūtījumus ietvaros 24 stundām pēc maksājuma saņemšanas. 2.)

Izskatās arī
Modes Gnome Vecs Vīrietis Lelle Viegls Mini Rūdolfs Lelle Rūķu Ziemassvētku Eglīte Lelle
€4.84

(modes gnome vecs vīrietis lelle viegls mini rūdolfs lelle rūķu ziemassvētku eglīte lelle specifikācijas: izsmalcinātu meistarība, uzmanību detaļām, unikālu lielā deguna dizains, skaists un radošs, kas padara rūdolfs lelle labs noformējums. var palielināt svētku atmosfēru, jūs varat izmantot to kā ziemassvētku eglīte apdare vai galda rotājumu, vai kā dāvanu draugam. tas)

Izskatās arī
200pcs Ziemassvētku Balle Cepuri Apdare Bumbu Plaukts Bumbu Cepuru Veidošanas Rīki Putu Bumbu Cepuru Radošā Bumbu, Piederumi Bumbu Kulons Cepure
€7.31 €3.65

(apraksts ziemassvētku balle uzmavas montāža apdare, izgatavots no plastmasas materiāla, ļoti viegls un izgatavots bumbu piekārtiem rotājumi, kas izskatās ļoti skaisti, kad karājās.tie ir viens no labākajiem apdares pieņemšanas komplektu par pusi. funkcijas - krāsa: caurspīdīga - materiāls: plastmasa - izmērs: aptuveni 0.80x0.80x1.80cm/0.31x0.31x0.71in - piemērots)

Izskatās arī
10 Gab. Absolvēšanas Goblet Vāku, Galda Dekori DIY Amatniecība, Cepure, Cepures Papīra Mini
€6.20 €3.16

(apraksts izlaiduma klp goblet segums ir unikāls un neaizmirstamu izlaiduma piederumu.katrs vāciņš ir izgatavots no papīra un rotāti ar pušķis, sniedzot elegantu izskatu.šīs izlaiduma cepures ir ideāls notvert neaizmirstamus mirkļus un padarīt atmiņām laikā absolvēšanas ceremonijas. funkcijas - krāsa: melna -materiāls:poliesteris, papīra - izmērs: 6.00x6.00x3.30cm/2.36x2.36x1.30in -)

Izskatās arī
60pcs/40pcs futbols Futbols Tēma Partijas Apdare Galda Komplekts Papīra Šķīvji Krūzes Salvetes Bērnu Dušas, Dzimšanas dienas Grupa Krājumi
€9.77 €6.45

(laipni lūdzam veikals pirkt piezīmes: 1, ražotāju primāro avotu, uzņēmuma īss ražošanas ciklu, kvalitātes preces, kas ir garantēta, lai nodrošinātu piegādi un kvalitāti. 2, izmērs manuāla mērīšana, ņemot vērā dažādos mērīšanas instrumenti un mērīšanas metodes un citus faktorus, tur būs dažas nelielas kļūdas. 3, jo gaismas ir dažādas, dažādiem kameras leņķiem,)

Izskatās arī
Ragana Statuja Halloween Dekoru Sveķu Murgs Ragana Statuetes Dekoru Rāpojošs Halovīni Ragana Rotājumu Haunted Mājas, Dārza Dekori
€27.82 €13.91

(uzlabot dīvainā atmosfēra no jūsu dārzs ar mūsu murgs ragana statuja!tās unikālas formas dizaina un biedējošu rotājumi padara to standout dārzu dekorēšana.izgatavots no atkārtoti materiālu, tas nesāpēs jūsu rokās. produkts: halovīni ragana statuja materiāls: sveķi izmērs: 16*8cm/6.29*3.14 gadā svars: 250g saraksts: murgs ragana statuja*1 skatīt vairāk)

Izskatās arī
11UA Ziemassvētku Gnome Elfs, Rūķis Rotājumu Daudzpakāpju Renes Dekors Dzimšanas dienas Dāvana
€6.97 €3.48

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes celt svētku garastāvoklis, lai jūsu mājas ar šo zviedru gnome figūriņas.tradicionālās dizains un košas krāsas uzlabos savu ziemassvētku dekoru. izgatavots no augstas kvalitātes auduma, šajās ziemassvētku gnome lelles ir mīksts un ērts, nodrošinot ilgstošu izmantošanu.nav funkcijas piebilst unikālu šarmu, padarot to pievilcīgu)

Izskatās arī
5Pc Lateksa Filmu 3D Justies Eikalipta Lapu Mākslīgā Zaļie Augi Kāzu floristikas Materiālu Luksusa Mājas Lapas Dekorēšanai
€15.20 €12.16

(5pc lateksa filmu 3d justies eikalipta lapu mākslīgā zaļie augi kāzu floristikas materiālu luksusa mājas apdare lapas fotogrāfija aksesuāri produkta nosaukums:3d justies lateksa plēves eikaliptu materiāls:mīksta pvc izmērs:kopējais garums aptuveni 48cm krāsa:zaļa,violeta, sarkana pakete daudzums: 5 gab)

Izskatās arī
6Pcs Dārza Laistīšanas Globusi Automātiskās Laistīšanas Globusi Augu Automātiskā Laistīšanas Spuldzes (Caurspīdīgs un Zaļš)
€6.66 €4.86

(6pcs dārza laistīšanas globusi automātiskās laistīšanas globusi augu automātiskā laistīšanas spuldzes (caurspīdīgs un zaļš) izmērs: apmēram,13cmx5cm/5.12inchx1.97inch labas kvalitātes: laistīšanas ierīces, izmantojot augstas kvalitātes pvc materiālu,pat tad, ja bērns mājās arī nav bail no pārrāvuma. viegli lietojams: vienkārši šķipsnu pasaulē,piepildīta ar ūdeni un jāievieto)

Izskatās arī
Dāvanu Kaste ar Ziedu Drukāt Konfekšu Kaste Apaļa Dāvanu Iepakojuma Kārbas Vāks Kausa Florists Dāvanu komplekts Papīra Rūtiņu, Bērnu Duša Puse navidad
€5.31 €2.81

(dāvanu kaste ar ziedu drukāt plaši pielietotas apaļas formas vāku kausa florists dāvanu iesaiņojuma kārba puse apraksts: ir konfektes uzglabāšanas kaste glabāšanai konfekšu, cepumu, šokolādes, sauso ziedu, sveču un tā tālāk, kas ir cilindriska forma, un liela jauda. raksturo tās roktura konstrukcija, šis produkts ir viegli pārvadāt, kas ir ideāla izvēle kāzu, banketu ziedu dekori. izgatavoti)

Izskatās arī
Paaugstinātas Izturības PVC Aizsardzības Brezenta Ar Pastiprinātu Cilpiņas Ūdensizturīgs Ūdensizturīgs Skaidrs, Brezenta, Kā Parādīts attēlā
€18.19 €10.91

(apraksts: ūdensizturīgs skaidrs, brezenta: pasargāt savu mantu no lietus ar šo izturīga pvc brezenta jumts āra aizsardzība: vai tas ir kempings, vai brīvā dabā, ūdensizturīga skaidrs, brezenta saglabās jūs sausu jebkuros laika apstākļos izturīgs pvc materiāli: made ar pvc, ūdensizturīga skaidrs, brezenta jumts ir būvēts, lai izturētu nodilumu, nodrošinot ilgstošu lietošanu neslīdoša)

Izskatās arī
Ziemassvētku Konfektes Cookie Dāvanu Maisiņi Plastmasas Cepumi Uzkodu Iepakojuma Maisiņi Ziemassvētki Partijas Apdare Dod Priekšroku Uzglabāšanas Maiss
€8.04 €4.02

(38915 m e rr y chr i s t m a s a (*^▽^*) ! ! ! materiāls: pp+ neausts audums izmēri: garums * platums * augstums 32*17*25cm krāsa: santa claus, sniegavīrs, elk paketē iekļauts: 1gab. konversija: 1inch=2.54 cm, 1cm=0.393 collas 1.silts padoms : atgādinām, ka sakarā apgaismojuma efektu, monitora spilgtuma/kontrasta iestatījumus utt, tur varētu būt dažas nelielas atšķirības)

Izskatās arī
36PCS Ķīnas Sarkano Aploksnes Mēness kalendāra Jaunais Gads, 2024 Naudas Paciņas ar Zelta zīmogu 3D Svētības un Pūķis Modeļus Pavasara Festivāls
€3.28 €2.30

(【svinēt ar 36 ķīniešu sarkano aploksnes] aicina apskāviens mēness jauno gadu ar 36 ķīniešu jaunais gads sarkano aploksnes, katrā mērīšanas aptuveni 6,7 x 3,5 collas.attēloti 6 dažādu dizainu, šīs aploksnes apmierinātu dažādās vēlmes, radot priecīgu atmosfēru un sveikt jaunajā gadā. 【uzticamu kvalitāti un izsmalcinātu dizainu] aicina izgatavots no kvalitatīva, izturīga papīra, mūsu sarkanā)

Izskatās arī
2gab 3D Ziemassvētku Kartiņas Roku darbs Popup Apsveikuma kartiņu, Aploksnes ar Koku, Ielūgumu, Dāvanu Jauno Gadu Pateicības
€9.54

(funkcijas: ootdty atveriet to un rādīt 3d efekts, sniedz īpašu sajūtu,ir nevainīgi svētību. trīsdimensiju griešanai papīra ražošanas procesā, ideāls christams puse ielūgumus. tas ļoti formāla, ja jūs nosūtīt šo karti, lai jūsu draugs ar aploksni. apsveikuma kartīti par kontaktu sajūta un apmainījāmies sveicieniem ar siltu svētību valodā. tā ir lieliska)

Izskatās arī
Priecīgus Ziemassvētkus Brīvdienu Baneri Santa Claus, Sniegavīrs Veranda Zīme Dekori Mājas Pagalmā Iekštelpu Āra
€9.73 €7.20

(wzpi ziemassvētku sarkanā pleds banner dekoru santa claus, sniegavīrs veranda zīme dekoru, sienas durvju ziemassvētku puse wzpi apraksts : funkcijas: svētku ziemassvētku dekori: uzlabot jūsu svētku gaisotni ar šo dinamiskas ziemassvētku sarkanā pleds banner dekori, kas raksturo priecīgus ziemassvētkus brīvdienu baneri, un santa claus, sniegavīrs veranda zīme dekori.ideāli piemērots gan)

Izskatās arī
Raganas Cepures Ar Gaismas, LED Black Ghostface Cepures Vīriešiem Halloween Kostīmu Aksesuārs Halloween Puse Veranda Masku Nozīme
€2.90 €1.01

(saņemt apburts ar šo izturīgs raganu cepure!ar 10 aizvien mirgo lampas, krelles, šī cepure, kas apvieno perfekti ar 9.8 led string gaismas.ideāls spooky vibes dzīvojamā istabā. specifikācijas: materiāls: izgatavots no poliestera zīda auduma izmērs: kā parādīts attēlā iepakojuma saraksts: 1pc x led raganu cepure skatīt vairāk produkta aprakstu 1.daudzfunkcionālas)

Izskatās arī
Balts Ķirbju Vainags Veranda Apdare Durvīm Ārā Karājas Vainags Dekors Led Āra Ziemassvētku Vainags
€43.54 €20.46

(imitētu augu balta ķirbju vainags veranda apdare durvīm ārā karājas vainags dekori funkcijas: universāls: piemērots visu gadu apdare.dizains un spilgtas krāsas, lai neatkarības diena apdare.no puses, kāzas, guļamistabas, dārzi, balkoni, šūpoles, centri, kāpnes un daudzi citi rotājumi. augstas kvalitātes dekoratīvs piederumi: labi veidots, krāsains un autentisku meklē.handcrafted vainagi)

Izskatās arī
Ziemassvētku Brilles Rāmis Pieaugušo Bērni Jauno Gadu Un Priecīgus Ziemassvētkus Santa Claus, Sniegavīrs Koka Brilles Ziemassvētki Partijas Apdare
€3.02 €2.02

(specifikācija: jaunu un augstas kvalitātes nosaukums: ziemassvētku brilles materiāls: putas, plastmasas izmērs: kā parādīts attēlā krāsa: kā parādīts attēlā paketē iekļauts: 1gab. piezīme: lūdzu, skatiet mērījumu tiny mērīšanas kļūda ir atļauts normas robežās kā dažādiem datoriem displejā dažādās krāsās, paldies par jūsu)

Izskatās arī