Cena €12.82 €22.11

Pilns apraksts

Draudzīgs atgādinājums : lūdzu, Lūdzu, pārbaudiet ekrāna pirmkārt,nav instalēt tieši tā!!!

LCD Displejs itel A56 Ekrāna Touch Panel Digitizer Sensors Montāžas Nomaiņa ITEL A56 Displejs Daļas Pārbaudīta OK

Saderīgs Ar : Par itel A56

Sakarā ar procesu atjauninājumu, flex kabelis katrai partijai var būt nedaudz atšķirīgs, bet tas neietekmēs normāli izmantot.

☞☞☞☞☞☞Uzmanību : Pls pārbaudītu to, pirms jūs instalējiet to uz jūsu tālruni,vai mēs nepieņemam jebkādu strīdu pēc.

Pēc tam, kad esat saņēmis preces,jums nav instalēt ekrānu pirms testa tā,jūs varat ievietot saiti uz pamatplates un testa to pirmo reizi, lai pārliecinātos, ka tas strādā perfekti.

Ja jums nav labi aizvieto LCD,mēs iesakām, ka jums atrast profesionālu apkopi, personu, lai aizstātu to.

Zemāk Nosacījumi Garantijas:(nepieciešams video un foto pierādījumus,tas ir nepieciešams)

(1).Saņemot paku,un iepakojums ir bojāts.nav zīme, iepakojumā.Ja jums jau ir parakstīts, pārliecinieties, lai nodrošinātu dažas bojātas attēlus uz ārējā iesaiņojuma un preces.

(2).Jūs atradīsiet, ka prece ir bojāta, ja jūs openning sūtījumu.rādīt atpakaļ lcd,mums ir logo uz muguras.

(3).Jūs atradīsiet preci nav darba, ja jums ir pārbaudes,un jums nav instalēt to.

(4).Jūs saņemsiet nepareizu krāsu vai modeļiem.

(5).Jūs neesat saņēmis vienumus pēc faktiskās piegādes laiku.

Zemāk Nosacījumi Nav Garantijas:

(1).Jums nav pārbaudīt lietas, pirms to instalēt.

(2).Produkts tika sadalīti, bet nav iespējams sniegt dažas bildes no bojāta ārējā iepakojuma.

(3).Nē-darba vai bojāta, jo nepareizas uzstādīšanas.

(4).Jums ir izmantot priekšmetus.

(5).Tu nesaņemi paketi, tāpēc, ka jūs pa kreisi nepareizu adresi vai tālruņa numuru.

(6).Produkta pārsniedz garantijas laika---3 Mēneši.Produktiem, kas bojāts sakarā ar cilvēka iemeslu dēļ, uz ko neattiecas garantija.

Draudzīgs Atgādinājums:

1.Lūdzu atļaut nedaudz krāsu variācijas dažādas displeja iestatījumu.

2.Lūdzu, pārbaudiet sava telefona modeli uzmanīgi, lai izvairītos no pērkot kļūdas.

3.Mums ir tikai viena rīku komplekts, lai visas paketes.Ja esat iegādājies vairākiem ekrāniem, un ir nepieciešams, lai ir vairāki komplekti, instrumenti, lūdzu, pierakstiet kārtībā, vai nosūtīt mums uz e-pastu.Instrumenti ir vislielākais, tāpat kā ekrāniem, skaitu.

Paldies par pirkumu,ar laba vēlējumiem.

Specifikācijas

  • LCD Komplekts:
  • Saderīgu Zīmols: itel
  • Modeļa Numurs: Par Infinix Itel A56
  • Pārkraušanas laiks: Kuģis veic ietvaros 24.
  • Pieskarieties Ekrāna Tips: Kapacitīvais Ekrāns
  • Produkta modeli: Mēs piedāvājam visa veida rezerves daļas mobilo telefonu
  • Materiāls: IPS
  • Krāsa: Melns
  • Garantijas Laiks: 3 Mēnešu laikā (Izņemot cilvēku zaudējumiem)
  • Pēc tam, kad pakalpojums: Pa vienam, pēc tam-pakalpojums
  • Ekrāns: > 3"
  • Veids: LCD & Touch Screen Digitizer, LCD Displejs, Touch Screen Digitizer Montāža
  • Zīmola Nosaukums: OTOZISON
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Kvalitātes kontrole: Pārbaudīta arī pirms nosūtīšanas,

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Jauns Kastē 6ES7322-1FF01-0AA0
€167.28 €165.61

(visiem produktiem mūsu veikalā ir liels inventāru.ja jums ir nepieciešams vairāk, lūdzu, sūtiet man e-pastu un es jums atbildēsim, cik drīz vien iespējams [email protected] jauns sastāvdaļas 90 dienu naudu atpakaļ garantiju 100% klientu apmierinātība augstas kvalitātes produkti un pakalpojumi, kas atbilst jūsu vairāk vajadzībām un piedāvā vairāk atlaides kuģniecības)

Izskatās arī
5-100gab Jaunu FFC ražošanas procesu kontroles 32pin dzīvoklis elastīgu kabeli 0.5 mm piķi uz priekšu, Garums 60mm 6cm Platums 16,5 mm, Lentes 32p Flex Kabelis, Tips B
€22.75 €18.65

(sveiki draugs ,laipni lūgti mūsu veikalā! lūdzu uzmanību: 1.mūsu produkta informācija, kas nāk no interneta,bet mūsu bildes ir patiesas ,mēs nosūtīt savu pasūtījumu paši kā mūsu attēlā,tāpēc, lūdzu, salīdziniet mūsu fotogrāfijas ar jūsu vēlamo produktu, lai avoide nepatikšanās , kā atgriezt pasta izmaksas par nepareizu iegāde ir uz pircēja rēķina. 2.pasūtījums tiks nosūtīts)

Izskatās arī
Aizmugurējo Kameru Samsung Galaxy Tab S6 Lite SM-P610/P615
€11.18 €9.84

(1. aizmugurējo kameru samsung galaxy tab s6 lite sm-p610/p615. 2. nomainīt bojātas vai nereāli postenis ar jaunu. 3. katrai precei, kas ir pārbaudītas un ir labā tehniskā stāvoklī, pirms nosūtīšanas. 4. pilnīgi fit un darbu. 5. profesionāla uzstādīšana ir ļoti ieteicama.mēs neesam atbildīgi par jebkādiem zaudējumiem, lai jūsu tālrunis/mobilais tālrunis, kas var rasties laikā,)

Izskatās arī
Samsung Galaxy M02S LCD Displejs M025 Touch Screen Digitizer Montāža +rāmis SM-M025F/DS, SM-M025F rezerves Daļas, Remonts
€19.15 €17.24

(samsung galaxy m02s m025 lcd displejs visi lcd mums būs pārbaudītu to, pirms sūtījuma, to apstiprinātu ir augstākās kvalitātes. ir daudz veidu, kvalitāti, lcd tirgū, mēs apsolām mūsu lcd ir bez miruši pikseļi, nulles. lielu krājumu, mēs nosūtīsim no 24 darba stundas. q: ko modelis ir saderīgs tas, ka? a: tas ir pls un ips skārienjutīgais ekrāns, piemērots samsung)

Izskatās arī
Oriģināla Audio Jack Flex Kabelis Smartisan U1 YQ601 YQ603 Austiņu Ligzdas Flex Kabelis Smartisan U1 Austiņu Ligzda Flex Kabelis
€10.93 €9.29

(qcc, jo tai wan oriģināla audio jack flex kabelis smartisan u1 yq601 yq603 austiņu ligzdas flex kabelis smartisan u1 austiņu ligzda flex kabelis pārdošanas punktiem : 1 krāsu, lai jūs varētu izvēlēties argentīna draugs brīdinājuma!!! argentīna pilsoņiem ir ierobežots gada tiešsaistes iepirkšanās ārzemēs līdz 2 reizes katru gadu. ja pirkuma summa ir vairāk nekā)

Izskatās arī
Akumulatora Vāciņu Atpakaļ par Huawei P40 Lite
€10.19 €8.97

(1. atpakaļ vāciņu nomaiņa huawei p40 lite 2. nomainīt bojātas vai nereāli aizmugurējais korpusa vāks ar jaunu 3. katrai precei, kas ir pārbaudītas un ir labā tehniskā stāvoklī, pirms nosūtīšanas 4. pilnīgi fit un darbs 5. iesakām profesionālās iekārtas.mēs neesam atbildīgi par jebkādiem zaudējumiem, lai jūsu tālrunis/mobilais tālrunis, kas var rasties laikā, mainot)

Izskatās arī
par jinga A502
€20.83

(svarīgs atgādinājums: cienījamais pircējs, lai paku izsekošanas informāciju, lūdzu, sazinieties ar pārdevēja klientu apkalpošanas!!! šajā cenā iekļauts 1 akumulators ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, un mēs atrisinātu tos jums. ja jums nav saprast angļu valodu, lūdzu, ievadiet mūsu veikalā, lai izvēlētos savu valsts)

Izskatās arī
2 IN 1 MiJing Anti-Static Birste, Tīrīšanas Mātesplati Noņemt Līmi, Mobilo Telefonu, Elektronisko Remonts, Instrumenti,
€9.83

(2 in 1 mijing anti-static birste, tīrīšanas mātesplati noņemt līmi, mobilo telefonu, elektronisko remonts, instrumenti, amats : 1.anti-static sari/superfine stiepļu suku. 2.piemērots mobilo telefonu remonts. 3.elektronisko komponentu tīrīšana. 4.iztīrīt putekļus. motīvs : --super smalku stiepļu suka, smalku un spēcīgu tīrīšanas lodēt paliktni, noņemot)

Izskatās arī
USB Lādētāja (Dock Savienotājs Valdes Uzlādes Ostas Flex Kabelis Samsung Tab 8.0 2019 SM-T290 T290 SM-T295 T295
€3.27 €2.94

(usb lādētāja (dock savienotājs valdes uzlādes ostas flex kabelis samsung tab 8.0 2019 sm-t290 t290 sm-t295 t295 apraksts: - augstas kvalitātes rezerves rezerves daļas - pārbaudīti pa vienam pirms piegādes, lai nodrošinātu, strādā perfekti. - akciju, vislabāk pēc-pārdošanas servisu. -ļoti iesaku profesiju instalēt. tas nav viegls darbs, lai kāds, kam nav tehniskās)

Izskatās arī
Sākotnējā 6.58" Par DOOGEE S100 LCD+Touch Screen Montāža Nomaiņa Pārbaudīta Arī Par Doogee S100 Pro LCD Remonta Daļas
€21.55 €17.24

(svarīga piezīme: 1,lūdzu, ir nopirkt pareizo modeli 2,lūdzu, ir jānodrošina pareizu adresi (pareizo adresi, pareizu pasta indeksu, pareizais tālruņa numurs) piezīme: mēs ļoti iesakām jums lūgt remontdarbnīcu pirms pērk preces,jo tas ir trausls un grūti aizstāt.mēs neesam atbildīgi par jebkuru bojājumu dēļ nepareizas uzstādīšanas.lūdzu, jāapzinās, ka tā nav garantija pēc)

Izskatās arī
LCD Ekrāns Samsung Galaxy Note10+ SM-N975 Digitizer Pilnu komplektu ar Rāmi OLED
€126.28 €107.33

(pirms uzstādīšanas piezīmes padomus, 1: tests pirms uzstādīšanas ja, veicot pārbaudi, nenoņemiet aizsargājošo plēvi vai frāzes.lūdzu, pievērsiet uzmanību uz problēmu no statiskās elektrības. pirms mēģināt jebkuru remonta, pārliecinieties, ka zemes sevi ir esd (elektro-statiskā izlāde) siksna.tas novērš statisko elektrību no sabojāt elektroniskos komponentus paredzētā tālruni. pārliecinieties,)

Izskatās arī
EB-BF936ABY EB-BF937ABY Akumulatoru Galaxy Z 4 Reizes 5G F936 F937 + Bezmaksas Rīki
€30.41

(mums ir 10 gadu pieredze akumulatoru, ārējās tirdzniecības, un tas būs ļoti laimīgs, lai sadarbotos ar mums mēs tikai kuģis, lai apstiprinātu adresi.nepieņemiet mainījis adresi. taizemē, singapūrā, malaizijā, austrālijā,korejā,izraēlā,šo 6 valstīm, transportēšanas laikā ir 8-18 dienas,ļoti ātri.laipni vairumtirdzniecība visi kuģi ir izsekošanas kods. jūs saņemsiet)

Izskatās arī
10Pcs USB ligzda ligzda savienotājs lādētāja Uzlādes Ports Samsung A52 A72 A33 A40 A50 A50S A53 A11 A03S A80 A8S A90 A01 A03 Core
€3.20

(10pcs usb ligzda ligzda savienotājs lādētāja uzlādes ports samsung a41 a40s a30s a21s a60 a11 a03 core a8s a9s a80 a90)

Izskatās arī
4300mAh KiKiss Jaudīgs Akumulators BM3G Par Xiaomi Mix3 sajauc 3 5G
€30.45 €15.53

(modname=ckeditor 4300mah kikiss jaudīgs akumulators bm3g par xiaomi mix3 sajauc 3 5g lūdzu, pārbaudiet to uzmanīgi, pirms pasūtīt.paldies.modname=images&cols=1&colspace=0&rowspace=0&align=center)

Izskatās arī
100gab Par Motorola MOTO X Spēkā XT1585 XT1580 Mini micro usb Uzlādes Port Savienotājs Ligzda Doks Plug Jack Remonts Daļa
€10.81 €8.86

(sveiki draugs ,laipni lūgti mūsu veikalā! lūdzu uzmanību: 1.mūsu produkta informācija, kas nāk no interneta,bet mūsu bildes ir patiesas ,mēs nosūtīt savu pasūtījumu paši kā mūsu attēlā,tāpēc, lūdzu, salīdziniet mūsu fotogrāfijas ar jūsu vēlamo produktu, lai avoide nepatikšanās , kā atgriezt pasta izmaksas par nepareizu iegāde ir uz pircēja rēķina. 2.pasūtījums tiks nosūtīts)

Izskatās arī
Par Xiaomi Mi 13 Pro Lite SIM Kartes ligzda Sim Kartes Turētāja Slota adapteri un Micro SD Renes Turētājs
€0.93 €0.84

(par xiaomi mi 13 pro lite sim kartes ligzda sim kartes turētāja slota adapteri un micro sd renes turētājs tālruņu un telekomunikāciju & mobilo telefonu detaļas un mobilā tālruņa kartes ligzda produkta detaļu : kvalitātes funkcija :sim kartes ligzda nomaiņa. delievery laiks : visu lai kuģis būs mūsu 24 ~ 48 stundu laikā , izņemot brīvdienas kvalitātes kontrole : katru)

Izskatās arī
5gab Sejas Atpazīšanas Vadītāja STB600B0 Rigel iPhone X 8X U4400 STB600BO
€18.05 €15.71

(5gab sejas atpazīšanas vadītāja stb600b0 rigel iphone x 8x u4400 stb600bo maksājumu • pērkot par pack24.lv, jūsu maksājums ir aizsargāta ar darījuma.izsekot jūsu pasūtījumu jebkurā procesa stadijā piegāde online un justies droši, ka maksājums būs tikai atbrīvo piegādātājam pēc tam, kad jūs apstiprināt, ka saņemta jūsu pasūtījuma.ar darījuma, jūsu kredītkartes datus nekad nav pakļauti.shipping)

Izskatās arī
IPhone X XR XS Max 10 11 12 Pro Max 12 Mini Top Klausuli pie Auss Skaļrunis Ar Tuvošanās Gaismas Sensors Flex Cable Rezerves Daļas
€27.23

(apraksts: modelis:iphone x/xs/xsmax/xr/11/11pro/11pro max/12/12pro/12pro max/12mini kvalitāte: oriģināls iepakojuma svars: 0.025 kg garantija: 6 mēnešus katrai precei, kas ir pārbaudīta, pirms nosūtīšanas produktu fotoattēlus: sūtījumu: a) pieņemt piliens kuģniecības:lūdzu, ņemiet vērā, drop shipping un apstiprināt, piegādes adresi un telefona numuru,)

Izskatās arī
GUKEEDIANZI P1904-4S1P-MM Akumulatora Xiaomi Mijia 1C STYTJ01ZHM Robots Vakuuma Mop Sūcēju Aksesuāri, Detaļas SKV4093GL
€67.49 €41.17

(modname=ckeditor gukeedianzi stytj01zhm akumulatora 8200mah par xiaomi mijia 1c stytj01zhm robots vakuuma mop sūcēju aksesuāri, detaļas batteria rīki modname=images&cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center)

Izskatās arī
10Pcs/Daudz BQ25601 Mobilo Telefonu Integrālās Shēmas Lādētāju IC
€5.88 €5.00

(ieteikumi: 1.tas ir, mobilā tālruņa sastāvdaļas, 2. lūdzu, kapteiņa nomaiņa tehnoloģiju sevi vai lūgt profesionālu, lai aizstātu to! 3.lai nodrošinātu veiksmīgu remonta, izmantojot 4. izmanto, ja jums rodas kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums laiks, mēs jums varam palīdzēt atrisināt pēc iespējas ātrāk! 5. mēs esam shenzhen, ķīna.mēs esam pilnu aksesuāru,)

Izskatās arī