Cena €5.11 €9.28

Pilns apraksts

Apraksts

Šis žogs finial ir cieta un izturīga, kas var izturēt ilgstošu izmantošanu.Funkcijas dzelzs materiāla, kas ir augstu izturību, nav viegli deformēties.Naudas sodu meistarība, nodrošina praktiskumu.Šis žogs apdare padarīs remonts un fix vieglāk un gludāk.

Funkcijas

-Krāsa:Kā parādīts attēlā

-Materiāls:Čuguns

-Izmērs:17.00X9.00X0.50cm/6.68X3.54X0.20in

- Skaistas Eiropas stila dizains pievieno unikālu māksliniecisku atmosfēru, lai jūsu dārzā vai pagalmā.

- Metināmais dzelzs žogu finial post top viegli instalācijas un REMONTDARBOS.

- Izgatavota no izturīga dzelzs materiāls ar lielisku rūsas izturību, ilgstošas lietošanas.

Norādīja top dizains pievieno dekoratīvu efektu un uzlabo skaistumu žogu.

- Izturīga pakāpes būvniecības, izturību, bez deformācijas, triecienizturība un novecošanas pretestība ilgtermiņa uzticamību.

1 x žogu finial

Specifikācijas

  • Feature6: zālienu rotājumi
  • feature2: žoga dzelzs vadītāju
  • Feature9: metāla pastu finials
  • feature5: dārza rotājumi
  • feature3: žogu rotājumi
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Feature8: vārti pēc finials
  • feature4: pagalmā rotājumi
  • feature1: žogu finials
  • Feature10: dārza žogu finial
  • Feature7: žogs pastu finials

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Nerūsējošā Tērauda Puses Piederumi Galda Numura Turētājs Darbvirsmas Apdares Foto Klipu Grāmatu Stendu, Ņemiet Vērā, Skavas Kartes Turētāju
€5.43 €2.99

(nosaukums: piezīme turētājs materiāls: akrils izmērs: kā thepictureshow svars: 102g/110g/118.g krāsa:kā picture rādīt funkcijas: 1.gudrs kārta piezīme turētājs: memo klipu turētājs ir veidota kārtu un ir spilgtas krāsas, padarot to par lielisku darbvirsmas apdare. 2.izturīgs materiāls: galda numura turētājs ir izgatavots no nerūsējošā tērauda.mežaudze ir)

Izskatās arī
Ziemassvētku Krelles Rhinestone Hairband Brīvdienu Galvas Pieaugušo Matu Aksesuāri, Matu Rotas Sievietēm, Meitenēm
€17.57 €12.30

(šajā ziemassvētku dārgakmeņu galvas stīpa ir galvenokārt izgatavoti no augstas kvalitātes, mīkstu audumu un rotāja skaistas pērlītes, tas ir ideāls kostīms pusēm, ir, vai persona, vakaros. specifikācija: produkta materiāls: audums + stikla pērlītes produkta izmērs: (apm.)14.5*12*3cm/5.71*4.72*1.18 collas pakotņu sarakstu: ziemassvētku dārgakmeņu galvu*1 skatīt)

Izskatās arī
5Pc Lateksa Filmu 3D Justies Eikalipta Lapu Mākslīgā Zaļie Augi Kāzu floristikas Materiālu Luksusa Mājas Lapas Dekorēšanai
€15.20 €12.16

(5pc lateksa filmu 3d justies eikalipta lapu mākslīgā zaļie augi kāzu floristikas materiālu luksusa mājas apdare lapas fotogrāfija aksesuāri produkta nosaukums:3d justies lateksa plēves eikaliptu materiāls:mīksta pvc izmērs:kopējais garums aptuveni 48cm krāsa:zaļa,violeta, sarkana pakete daudzums: 5 gab)

Izskatās arī
Ziemassvētku Saldumu Dāvanu Papīra Somas, Papīra Maisus Ar Rokturiem, Dāvanu Maisiņi Ziemassvētki Iepakojums, Dāvanu Kaste Ziemassvētku Iepakojuma soma Piederumi
€13.62 €6.81

(aizzīmju punktiem: 1. izvēlētais materiāls: šajās ziemassvētku kraft dāvanu maisiņi ir izgatavoti no augstas kvalitātes gumijots vai pašlīmējošs papīrs, kas ir bieza un nav viegli sabojāt.jūs varat izmantot atkal un atkal, lai wrap jūsu dāvanas un izplatīt svētku prieku. 2. spilgtas krāsas: šajās ziemassvētku kraft dāvanu maisiņi iezīme spilgtas krāsas un dažādas ziemassvētku tēmu)

Izskatās arī
9Pcs 8cm Ziemassvētku Rotājumu Bumbas Ziemassvētku Eglītes Rotājumi Ziemsvētki Koks Karājas Kuloni 2023 New Years Party Festivāls Piederumi
€9.56 €5.74

(apraksts: specifikācija: materiāls: plastmasa izmērs: 24.5*24.5*8 cm krāsa: caurspīdīga, balta, gaiši šampanieša, zelta, melns gadījumā vietas: mājās, birojā, bārs, lielveikalā, iepirkšanās centrs, uc iepakojuma saturs: 9pcs/lodziņā ziemassvētku bumbiņas piezīmes: 1. ietekmes dēļ monitora spilgtumu, gaismas spilgtumu un citus faktorus,)

Izskatās arī
3-filiāle Simulēt Butterfly Orhideju, ar puķu pods Podos Mākslīgo Augu Mājās, Dārzā, Birojā Apdare
€3.67 €2.56

(apraksts: vienuma tips: modelētu butterfly orhideju, ar puķu pods krāsa: rose sarkans , lillā, zaļš, balts produkta izmēri: kopējais augstums 27cm, kopējais diametrs 18 cm funkcijas -- stilīgs & diezgan -- ideāls apdares komplektā ietilpst: 1 * simulēt butterfly orhideju, ar puķu pods piezīmes: 1-2cm kļūdas var pastāvēt, pateicoties)

Izskatās arī
Pozitīvu Adīšanas Kartupeļi Lelle Ar Karti Mājas Apdare Roku Darbs Kartupeļu Lelle Dzimšanas Dienas Puse Birojs Christams Dekors Dāvanas
€3.12 €1.93

(funkcijas: 1. multi-funkcionālo lelle: tas gurķis citrona vārda lelli var izmantot ne tikai kā rotaļlieta bērniem, bet arī kā mājas dekorēšanas, celt daudz jautrības, lai jūsu dzīvi. 2. unikālo dizainu, ņemot citronu un gurķu, attēlus, pievienojot smieklīgi vārda dizains padara šī lelle pilnībā radošuma un jautrības. 3. augstas kvalitātes materiāli-augstas kvalitātes adītiem)

Izskatās arī
Halloween Vainags Rotājumu Vainags Mākslīgā Vainags Rudens Vainags par
€18.46 €9.23

(apraksts: 【rudenī vainags] aicina priekšējo durvju vainags funkcijas frostleaf, ķirbju un ziedi, rotājumi, un ir reālistiski vizuālie efekti un ražas pateicības jūtas. 【handcrafted vainags] aicina ražas vainags ir izgatavotas no zīda auduma materiāls, kas vērtē savu tuvāko ģimenes locekļu un draugu mājās. 【size] aicina ziedu vainags ir 17.72 lieluma, mākslīgā vainags ir piemērots)

Izskatās arī
1/3/5PCS Lapseņu Slazds Ķērējs Ziedu Formu Kukaiņi Piltuves Lamatas Bišu Hornet Ķērējs Dārza Āra Karājas Kaitēkļu Kontroles Rīks
€19.50 €12.68

(1/3/5pcs lapseņu slazds ķērējs ziedu formu kukaiņi piltuves lamatas bišu hornet ķērējs dārza āra karājas kaitēkļu kontroles rīks apraksts: art. - nr.: hu feng lamatas gadījumā objekti: bites lietošana: ražas novākšanas iekārtas izmēri: svars 5 grami / gabalā iepakojuma apraksts: bulk temperatūras kontroles diapazons: no istabas temperatūras specifikācijas: 1.)

Izskatās arī
Izskatās arī
Jaunais Gads Ir 2021. Ziemassvētku Sniegavīrs Konfektes, Dāvanu Maisiņi Uzglabāšanas Soma Dragee Somas Apple Rotaslietas Konfektes Uzglabāšanas Bērniem Dāvanu Iepakojumā Apdare
€3.00 €1.50

(funkcijas: 1. qualitymaterial: tīrs roku sašūtām ar kvalitatīviem materiāliem.ērtu, spilgtas krāsas un izturīgs, pievieno mīkstu, siltu, un plīša touch toholiday sezonā. 2. vairākas programmas: jūs varat hanghanging kulonu uz daudzām precēm, piemēram, ziemassvētku eglītes, durvju, logu, kāpņu, kamīnu un tā tālāk, piemērots arī svētku rotājumi, kāzu dod priekšroku, dāvanu tagus un)

Izskatās arī
R3MA Halloween Koka Kalendāra Dekoratīvs Ornaments Amatniecības Apdare Piederumi
€26.71 €13.36

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls: šī koka halloween adventes kalendārs ir ideāls veids, kā skaitīt līdz spookiest dienu gadā! izturīgs: hgh-kvalitātes koka, to īpašības sarežģītu detaļu un izturīga konstrukcija, kas turpināsies nākamgad. piemērots: halloween entuziasti visa vecuma, šis kalendārs ir jautri papildinājums jebkuram mājās. apdare:)

Izskatās arī
2 Pack Bišu Strops, Biškopības Ūdens Padeves Medus Bišu Strops, Ieeja Pakārtotā Bišu Dzeramā Biškopības Iekārtas Ligzdu Biškopis Rīks
€8.98 €6.65

(2 pack bišu strops, biškopības ūdens padeves medus bišu strops, ieeja pakārtotā bišu dzeramā biškopības iekārtas ligzdu biškopis rīks speciāla ierīce: īpašu ūdens padevē iekārtas bites ir izgatavots no plastmasas, drošs, nav toksisks un nekaitīgs, var izvairīties no nāves, bites un pagarināt to mūžu, viegli ievērot: bišu dzeramā ligzdu ir ļoti viegli, lai novērotu, cik daudz ūdens)

Izskatās arī
12pcs Lieldienu Olas Trušu Auto, Koka Piekariņi Laimīgs Pavasarī Lieldienu rotājums Mājās 2024. Gadam Burkānu Sejas Gnome Lieldienas Dāvanas
€5.86 €3.81

(piezīme: ailē ir šaušanas prop, un tas tiek piegādāts bez kastē iepakojums: opp plastmasas maisiņā)

Izskatās arī
Laimīgu Jauno Gadu Pasaku Laimi Rotājumu Ķīniešu Stilā Office Home Piedāvā Darbvirsmas Dekoru Darba Stacijas Laimi Svētku Dāvanas
€12.60 €5.54

(laimīgu jauno gadu pasaku laimi rotājumu ķīniešu stilā office home piedāvā darbvirsmas dekoru darba stacijas laimi svētku dāvanas aizzīmju punktiem: 1.mītisks šarmu: uzliet savu dzīves telpu ar valdzinošs vilinājums šī ķīnas laimīgs statuja.mītisks-iedvesmoja dizains un mītisks forma padara stilīgu un acij tīkamu akcentu. 2.bestowing svētības: ķīnas laimīgs statuja svētī jūs ar laimi)

Izskatās arī
Raganas Cepures Ar Gaismas, LED Black Ghostface Cepures Vīriešiem Halloween Kostīmu Aksesuārs Halloween Puse Veranda Masku Nozīme
€2.90 €1.01

(saņemt apburts ar šo izturīgs raganu cepure!ar 10 aizvien mirgo lampas, krelles, šī cepure, kas apvieno perfekti ar 9.8 led string gaismas.ideāls spooky vibes dzīvojamā istabā. specifikācijas: materiāls: izgatavots no poliestera zīda auduma izmērs: kā parādīts attēlā iepakojuma saraksts: 1pc x led raganu cepure skatīt vairāk produkta aprakstu 1.daudzfunkcionālas)

Izskatās arī
12pcs Rūtainā Izšūta Aproce Modelis Silikona Aproces Sacīkšu Tēmu Puse Dāvanas
€9.44 €4.82

(apraksts rūtainā silikona aproces ideāls sacensības-tēmu personām un notikumiem.šīs aproces ir izgatavotas no mīksta silikona.tie ir lieliski dāvanas sacīkšu fani un var izmantot arī kā balvu par personu vai sporta pasākumu. funkcijas - krāsa: melna - materiāls: silikons - izmērs 20.20x1..20x0.20cm/7.94x0.47x0.08in - pieņemt no silikona materiāla, kas ir viegls,)

Izskatās arī
4gab Grāmatu Formu Priecīgus Ziemassvētkus Konfekšu Kastes, Somas Ziemassvētku Santa Claus Dāvanu Kastē Partijas Apdare Piegādes Konfekšu Kaste Piederumi
€4.16 €3.00

(apraksts: jaunais ziemassvētku konfektes, kārbas, dāvanu kastes dāvanu kastes kartona, radošo burvju grāmatu sērijas ziemassvētku saldumu kārba; izmanto: kāzu svinībām, brīvdienu puse apdare, ļoti piemērots konfektes iepakojumu, cepumu kārba. specifikācija: materiāls: kartona izmērs: 8*4.5*12cm krāsa: sarkana, zaļa kategorija: dāvanu kaste modelis:)

Izskatās arī
Spīguļi, Melno Ogli, Sudraba Zvaigzne, Dzimšanas Dienas Svinības Apdare Mirdzums Maz Zvaigžņu Vainags Karājas Absolvēšanas Banner Kāzu Dekori
€5.79 €4.63

(produkta apraksts augstas kvalitātes kartes papīra, nav viegli saliekt, izturīga stīgu un ilgstošu krāsu un pārklājumu, 1 string par 6,6 pēdas spīdīgu 3d melna sudraba metālisks mirdzums zvaigžņu vainags plus 2 iepakojumi 7 gab.atsevišķu mirdzēt zvaigznes (1 iepakojums-sudraba un 1-pack ir melnā) karājas individuāli.lielākā zvaigzne ir tikai 7,7 collas plata.rullis diegi karājas, ir iekļauti šīs melnās)

Izskatās arī