Cena €5.39 €13.82

Pilns apraksts

20PCS 14.5 Cm Spīguļi, Mākslīgās Ziemassvētku Ziedi Priecīgus Ziemassvētkus Koka Apdare Laimīgu Jauno Gadu, Ziemassvētku Rotājumi

[Multi-Stilu, Ziemassvētku Rotājumi] Mākslīgā Poinsettia Ziemassvētku Ziedi ir aprīkoti ar daudzpakāpju dizainu, kas ir viegla un to var apcērp uz koku zariem, saģērbties vītnes, pilnīgi mezgloti dāvanas, pakārt ap kamīnu vai aizsargāt tos, lai Ziemassvētku Vakars sveču centri Rotas!

[Materiāls] Ziemassvētku zieda poinsettia rotājumi ir izgatavoti no izturīga auduma un plastmasas, var piemērot jebkurā vietā, kuru vēlaties, pārklāti ar mirdzēt, kas padarīs koku pievilcīgāku un pievienot vairāk svētku atmosfēru!To spīdums var nākt izslēgšana, ja tā ierodas.Neietekmē izskatu!

[Viegli lietojams]Viegli pievienot tos jūsu Ziemassvētku eglītes, Ziemassvētku vainags vai garland, lai padarītu tos patiesi un vienmērīgi.

[Iepakojumu un Izmēri] set nāk ar stiprinājumiem un stublāji.Jūs varat viegli pievienot tos jūsu Ziemassvētku eglītes, Ziemassvētku vainags vai vainags un palīdz vienmērīgi sadalīt nekustamo spilgtumu.

[Ziemassvētku Rotājumi] Mirdzēt poinsettia ziedi var izmantot eglīšu rotājumi un rotājumi, Ziemassvētku vainagus, vai vītnes, galda centerpieces, kāzu dekori, telpu dekori, ziedu parāda, pušķi, ziedu centerpieces, utt.

Krāsa:: gaiši rozā/B:gaiši zils /C:black /D:sudraba /E: red+green/F: sarkans+zelts

Materiāls:plastmasa

Izmērs: 14.5 CM

Iepakojuma Saturs:

20 x Ziemassvētku zieds

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Elektroniskā: no
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Augu Mister Anti-slip Lielu Jaudu Ziedu Ūdens Smidzināšanas Pudeli, Stikla Laistīšanas Var Iekštelpu Podos Terrariums
€6.23 €4.98

(aizzīmju punktiem: 1、polivinilbutirāla materiāls: stikla pudele struktūra padara kopējo laistīšanas var spilgtāku, var novietot blakus puķu pods, dekorēšana ir daudz skaistu. 2、liela jauda un mazs izmērs: mazā sadzīves ūdens smidzināšanas pudeli, 6.4 augstu 200ml lielu jaudu, maksimālais uzgaļa platums 3.66 , kompakts un viegli pārvadāt. 3、anti-slip dizains: svītrainām anti-slip)

Izskatās arī
159Pcs tauriņu Folijas gaisa Balons Vainags Tauriņš Rozā Lateksa Balonu Arku Komplekts Meitene, Dzimšanas dienas svinības, Kāzu Baby Dušas Dekoru Globos
€32.61 €19.56

(laipni lūdzam ufamily veikals 159pcs tauriņu folijas gaisa balons vainags tauriņš rozā lateksa balonu arku komplekts meitene, dzimšanas dienas svinības, kāzu baby dušas dekoru globos materiāls: latekss + alumīnija pārklājumu krāsa: rozā, baltas, zelta, utt. izmērs: kā parādīts attēlā silts padomi: 1. ietekmes dēļ ir gaisma, produkta krāsa var būt nedaudz neprecīzi,)

Izskatās arī
8pcs Tropu Džungļu Safari Dzīvnieku Šūnveida Centrālais 1. Savvaļas Vienu Jaundzimušo Bērnu Dzimšanas dienas svinības Galda Rotājumu Stends Aksesuāri
€31.19 €10.92

(izmērs: kā attēlā iepakojums: opp maisā materiāls: papīrs pielietojums: remontdarbos dzimšanas dienā/baby duša/savvaļas viena puse piezīme: daļēja displejs un šaušanas gaismas ir atšķirīgs, produkts neizbēgami ir dažas hromatiskās aberācijas, ar kādu virsroku! kā lietot: step1, noplēst uzlīmi, šūnveida bumbu. 2. solis, stick šūnveida)

Izskatās arī
Ziemassvētku Krelles Rhinestone Hairband Brīvdienu Galvas Pieaugušo Matu Aksesuāri, Matu Rotas Sievietēm, Meitenēm
€17.57 €12.30

(šajā ziemassvētku dārgakmeņu galvas stīpa ir galvenokārt izgatavoti no augstas kvalitātes, mīkstu audumu un rotāja skaistas pērlītes, tas ir ideāls kostīms pusēm, ir, vai persona, vakaros. specifikācija: produkta materiāls: audums + stikla pērlītes produkta izmērs: (apm.)14.5*12*3cm/5.71*4.72*1.18 collas pakotņu sarakstu: ziemassvētku dārgakmeņu galvu*1 skatīt)

Izskatās arī
1pack Cartion Lieldienu Karājas Papīra Birkas, Krāsains Trušiem, Olu Uzlīmes Lieldienu Puse Rotājumi "dari pats" Dāvanas Iesaiņojums Piederumi
€4.32 €2.80

(1pack cartion lieldienu karājas papīra birkas, krāsains trušiem, olu uzlīmes lieldienu puse rotājumi dari pats dāvanas iesaiņojums piederumi nosaukums: lācis karājas papīra birkas materiāls:papīrs u ses: lieldienu dzimšanas dienas svinības mājas rotājumi, svētku rotājumi, [par color]:jo šaušanas kameras un gaismas atšķirīgas, varbūt diffence attēlu un objektu note1:jūs)

Izskatās arī
Ragana Statuja Halloween Dekoru Sveķu Murgs Ragana Statuetes Dekoru Rāpojošs Halovīni Ragana Rotājumu Haunted Mājas, Dārza Dekori
€27.82 €13.91

(uzlabot dīvainā atmosfēra no jūsu dārzs ar mūsu murgs ragana statuja!tās unikālas formas dizaina un biedējošu rotājumi padara to standout dārzu dekorēšana.izgatavots no atkārtoti materiālu, tas nesāpēs jūsu rokās. produkts: halovīni ragana statuja materiāls: sveķi izmērs: 16*8cm/6.29*3.14 gadā svars: 250g saraksts: murgs ragana statuja*1 skatīt vairāk)

Izskatās arī
26Pcs VIEGLI KARĀJAS: Šī šarmu nāk ar siksniņa, jūs varat viegli pakarināt it visur, kur vēlaties, lai izdaiļot.
€8.68 €2.34

(26pcs viegli karājas: šī šarmu nāk ar siksniņa, jūs varat viegli pakarināt it visur, kur vēlaties, lai izdaiļot. apraksts: augstas kvalitātes sublimācijas pārklājumu abās pusēs košas krāsas un skaidru modeļu. viegls un akrila materiāla, kas ir izturīgs un nebūs salauzt pat pēc apkures. scratch-free gludu virsmu ar zilu aizsargājošu plēvi, kas nepieciešams, lai varētu noplēst)

Izskatās arī
2023 Rozā Baloni Vainags Arku Komplekts Metāla Rozā Melno Balonu, Kāzas, Dzimšanas Dienas, Ziemassvētku Un Jaunā Gada Puse Fona Dekors 2024
€16.76

(2023 rozā baloni vainags arku komplekts metāla rozā melno balonu, kāzas, dzimšanas dienas, ziemassvētku un jaunā gada puse fona dekors 2024)

Izskatās arī
Mūsdienu Mājas Dekoru Vienošanās Viltus Ziedu Justies Zaļā Neļķu Displejs Mīkstu Līmi Hairball Dekorēšanai Ziemassvētku Eglīte
€4.15 €3.74

(mūsdienu mājas dekoru vienošanās viltus ziedu justies zaļā neļķu displejs mīkstu līmi hairball dekorēšanai ziemassvētku eglīte krāsa: zaļa izmērs: kopējais garums:50cm/20inch materiāls: plastmasa, mīksta pvc ja jums ir steigā, mēs iesakām jums izvēlēties pack24.lv standarta piegādi vai epacket, tie būs ātrāk. 1. ķīna post parasto mazo pakešu plus un yanwen ekonomikas)

Izskatās arī
IETEKME VAINAGU Pop up Vainagu Nomaiņa TOP TIKAI, Royal Blue
€44.60 €22.30

(ietver: pop up vainagu nomaiņa top tikai veikti, lai ietilptu kolorītu kāju rāmi.slīpumu kāju 10'x10 rāmis ir lielāks bāzi un vainagu augšu ir apmēram 8x8. šis tops nebūs piemērota taisnu kāju nojumes rāmja šo pasākumu 95 ¼ x 95 ¼ augšā valance un 97 x 97 apakšā valance, jo kolorītu kāju rāmi tas der - lūdzu, izmērīt savu rāmi vai esošo top, pirms pasūtīšanas, lai nodrošinātu fit.augšā)

Izskatās arī
1~10PCS Piepūšamās Ziemassvētku Konfektes Spieķi, Iekštelpu Āra Ziemassvētku Rotājumi 2023 Jaunajā Gadā Grupa Piepūšamās Candy Spieķi
€10.37 €5.18

(1~10pcs piepūšamās ziemassvētku konfektes avenāju iekštelpu āra ziemassvētku rotājumi 2023 jaunajā gadā grupa piepūšamās candy spieķi nosaukums: piepūšamās ziemassvētku konfektes niedru santa claus spieķis materiāls: pvc krāsa: sarkana/krāsains izmērs: aptuveni 90/120 cm svars: apmēram 45/75g daudzums : 1gb specifikācijas: funkcijas: 100%)

Izskatās arī
2X 1/2Inch 3/4Inch Vītne -Up Sprinkleru Protams, Zālāja Apūdeņošanas Smidzinātāji Dārza Laistīšanas, Dzesēšanas -Up Smidzinātāji
€60.03 €31.22

(2x 1/2inch 3/4inch vītne -up sprinkleru protams, zālāja apūdeņošanas smidzinātāji dārza laistīšanas, dzesēšanas -up smidzinātāji 1. 1/2 collu, 3/4 collu integrēts laistīšanas ierīces, automātisko pagriešanu. 2. to var pielāgot, patvaļīgi no 0° ~ 360°. 3. -līdz sprauslu ,paaugstinātas izturības nerūsējošā tērauda atsitiena atspere, var iegūt uzticamu izmešanu un atjaunoties. 4.)

Izskatās arī
2 Pack Bišu Strops, Biškopības Ūdens Padeves Medus Bišu Strops, Ieeja Pakārtotā Bišu Dzeramā Biškopības Iekārtas Ligzdu Biškopis Rīks
€8.98 €6.65

(2 pack bišu strops, biškopības ūdens padeves medus bišu strops, ieeja pakārtotā bišu dzeramā biškopības iekārtas ligzdu biškopis rīks speciāla ierīce: īpašu ūdens padevē iekārtas bites ir izgatavots no plastmasas, drošs, nav toksisks un nekaitīgs, var izvairīties no nāves, bites un pagarināt to mūžu, viegli ievērot: bišu dzeramā ligzdu ir ļoti viegli, lai novērotu, cik daudz ūdens)

Izskatās arī
2gab 3D Ziemassvētku Kartiņas Roku darbs Popup Apsveikuma kartiņu, Aploksnes ar Koku, Ielūgumu, Dāvanu Jauno Gadu Pateicības
€9.54

(funkcijas: ootdty atveriet to un rādīt 3d efekts, sniedz īpašu sajūtu,ir nevainīgi svētību. trīsdimensiju griešanai papīra ražošanas procesā, ideāls christams puse ielūgumus. tas ļoti formāla, ja jūs nosūtīt šo karti, lai jūsu draugs ar aploksni. apsveikuma kartīti par kontaktu sajūta un apmainījāmies sveicieniem ar siltu svētību valodā. tā ir lieliska)

Izskatās arī
Sarkanā Vainagus, Ziemassvētku Vainags Rotājumi Durvīm Zemniecisks Ziemassvētku Rifu Ziemassvētku Vainags Ziemassvētku Vainags Rotājumi
€42.14 €21.07

(sarkanā vainagus, ziemassvētku vainags rotājumi durvīm zemniecisks ziemassvētku rifu ziemassvētku vainags ziemassvētku vainags rotājumi [lūdzu, ņemiet vērā! ! ! ]red kravas nesen modernizētas ziemassvētku vainagus, lai durvis ir izgatavotas no kartona, nevis no metāla! ! ! 3d drukāšana, dizains, tikai un vienīgi roku darbs, 95% atjauno autentiskumu attēlu.lai nodrošinātu unikalitāti katru ziemassvētku)

Izskatās arī
Ziemassvētku Rotājumi Izturīgs, Ērts Unikāls Dizains, Liela Jauda, Kvalitāte Dāvanas Augstas Kvalitātes Konfektes Roktura Soma Burvīgs
€7.31

(ziemassvētku rotājumi izturīgs, ērts unikāls dizains, liela jauda, kvalitāte dāvanas augstas kvalitātes konfektes roktura soma burvīgs apraksts: produkta nosaukums: ziemassvētku tote soma produkta materiāls: audums produkta stili: cx20031 vecs vīrietis somā, cx20031 sniegavīrs somiņa, cx20032 vecs vīrietis somā, cx20032 sniegavīrs somas gadījumā scenāriji: vispārējā funkcijas: 1.)

Izskatās arī
Mākslīgā Viltus Sniega Sega Ziemassvētku Ciematu Horoskops Amatniecības Ziemassvētki mākslas Bieza Dizaina Reāli Izskatās Drošs Bērniem
€27.33 €12.30

(funkcijas: 1.sabiezinātas dizains: mūsu sniega segas izmantot sabiezējis dizainu, padarot tos vēl nevīžīgs, mīksta un izskatās ļoti kā īsta sniega, kas ļauj uzkāpt uz tiem, kā tad, ja jūs izkāpa uz īsta sniega.tie ir bieza pietiekami, lai bērniem spēlēt uz tām droši. 2.ziemassvētku rotājumi: sniega neatņemama sastāvdaļa ir ziemassvētku.mūsu dekoratīvas sniega pūka būs būtisks dekorēšana)

Izskatās arī