Cena €26.24

Pilns apraksts

modname=ckeditor

1.SKAISTS mājoklis un KĀZU DEKORI - Ir gatavi mūsu uzmanību-satveršanas pampass zāli, lai izceltos jebkurā telpā!Vai tas būtu mājās, birojos, vai kāzas, mūsu pampu zāle der bez piepūles ar boho, lauku mājas, un mūsdienu stila dekorācijas!

2.80-IN-1 IEPAKOJUMS: iepakojums satur 80 gabalus dabas žāvēti pampu zāle, kuru kopējais garums 17 collu.To var viegli sagriezt dažāda garuma.

3.DEKORU BEZ APKOPES: Mūsu sausa pampu zāle ir viegli strūklas.Kad tā ir forma, ka jūs vēlaties, jūs varat novietot vāzi un baudīt dekoratīvās gaisotni, tā nodrošina, lai jūsu mājās vai birojā.Tur nav laistīšanas vai mēslojuma nepieciešams.

Krāsa: kā parādīts attēlā

Materiāls: kaltēti ziedi

Iepakojuma Saturs:

10 serdeņi * dabas pampas

15 serdeņi * baltā pampas

30 sticks * niedres

10 serdeņi * baltā truša astes

10 serdeņi * baltā auzas

3 nūjas * sulīgs pampas

2 nūjas * mīļāko zāle

80PCS Dabas Žāvēti Pampu Zāle Pušķi,Boho Mājas Dekoru, Pušķi, Phragmites sausie Ziedi,Pušķi, Kāzu Dekori

Specifikācijas

  • Function5: pampu zāle ziedi
  • Function3: Kāzu dekorēšana
  • Function2: Niedru Trušu asti zāle
  • Klasifikācijas: Sausie Ziedi
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Stils: Ziedu
  • Ziedu Stils: Ziedu Pušķis
  • Modeļa Numurs: Sausie Ziedi
  • Function1: Niedru Pampas Kviešu Ausis Trušu Asti Zāle
  • Function6: Dabiski Kaltētu Ziedu Pušķi
  • Function8: Sausie Ziedi
  • Function7: ziedi apdare
  • Godu: Valentīna Diena
  • Materiāls: rattan, dabas kaltēti ziedi
  • Izmērs: 17in
  • Piezīme: Pārdodam tikai kaltētiem ziediem! Nē vāze!
  • CN: Yunnan
  • function4: pampu zāle
  • Veids: Lilija

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Ugunsdzēsēja Tēma Alumīnija Filmu Balona, Liesmas Formu, Dzimšanas dienas svinības, Zēna Labā
€3.19 €2.56

(materiāls:alumīnija pārklājumu izmērs:52*70cm daudzums:1gab.)

Izskatās arī
1000pcs Aukliņu Dāvanu Maisiņš Sarkanā Dāvanu Maisiņā, Mēness, Zvaigznes, Organza Dāvanu Maisiņi, Kāzu Iepakojuma Rotaslietas Uzglabāšanas Maisi Mazās Paciņas Maisā
€52.05 €35.91

(1000pcs aukliņu dāvanu maisiņš sarkanā dāvanu maisiņā, mēness, zvaigznes, organza dāvanu maisiņi, kāzu iepakojuma rotaslietas uzglabāšanas maisi mazās paciņas maisā veids: kāzu dāvanu maisu organza iepakojuma soma, rotaslietas iepakojums, reklāmas maisiņi aukliņu uzglabāšanas soma materiāls: organza krāsa: mēness, zvaigznes, sarkans kā attēlu parādīja (starpības dēļ starp dažādām monitori,iespējams,)

Izskatās arī
Papīra Roku Zīmētu Ziedu, Konfekšu Kaste Modes Spēcīgu Lielu Jaudu Biedrs Dāvanu Kastē Mini Kāzu Konfekšu Kaste
€0.98 €0.66

(produkta nosaukums: dāvanu kaste stāvoklis:100%pavisam jaunu krāsa: kā parādīts attēlā materiāls: pārklāts papīrs kastes izmērs:10x6.5x6cm paketē iekļauts: 1pc dāvanu kastē piezīme: 1. sakarā ar gaismas un starpība ekrāna pielāgošana, krāsu preci var nedaudz atšķirties no attēlos. 2. lūdzu, ļauj 1-3cm mērījumu novirzes dēļ manuāla mērīšana.)

Izskatās arī
10pcs Lieldienu Puse Balonu Apdares Alumīnija Folijas Lieldienu Olu Balonu Lieldienu Dārza Izkārtojumu Prop
€12.57 €6.54

(apraksts vai jūs meklējat kādu glītu un lieldienu partijas apdare?šajā lieldienu olu balonu apdare var būt jūsu pareizu izvēli.šajā lieldienu olu balons ir izgatavots ar alumīnija foliju materiālu un ilgstošu izmantošanu.un smieklīgi.izmēģiniet šo lieldienu olu balonu, lai svinētu jūsu puses tagad! funkcijas - krāsa: kā parādīts attēlā -materiāls:alumīnija folija -)

Izskatās arī
Dabas Zaķis Astes Zāle Žāvēti Trušu Asti Zāle Ziedi Pampas Dekoru Valsts Piederības Kāzu Galda Dekorēšana Mākslīgie Ziedi
€14.64

(piegādes laiks: laiks saņemot precēm atšķiras no valsts uz valsti, bet tas parasti nepārsniedz 30 dienas.90 dienas piegādes parādīti par precēm, kas nav precīzs, tāpēc, lūdzu, esiet droši, lai iegādātos. dabas pampas sausie ziedi kāzu dekorēšana boho mājas dekoru, pušķi rotājumi dzīvojamā istaba koridoru mākslīgo ziedu kaltēti ziedi.(iepakojumā nav vāze). izmērs: kopējais)

Izskatās arī
Džinsa Jaka Bērniem Rietumu Veste Sieviešu Topi Savvaļas Apģērbs Tērpu Piederumu Trikotāžas drānas Sieviešu
€12.46 €6.23

(apraksts ērts un elpojošs audums nodrošina patīkamu valkāšanas pieredzi, kas ļauj jums brīvi pārvietoties un pārliecinoši.vai jūs, kas meklē praktisku, vēl pieejamas veste ?vai jūs, meklējot vest uzreiz?ja jā, izskatās ne tālāk!mūsu veste ir jāatbilst jūsu vajadzībām.tas ir viens no labākajiem izvēli jums.jauniem un smieklīgi formas nozvejas cilvēku acīs, jums būs vairāk burvīgs pūlī. funkcijas -krāsa:brūns -materiāls:adīts)

Izskatās arī
Izskatās arī
Dinamiskas uzkrītošā Pasaku Zizli Pasaku Zizli ar Dzirkstošo Spēkā Žilbinošas zvaigžņveida Pasaku Zižļus Izsmalcinātu par Festivāls
€3.11 €0.93

(dinamiskas uzkrītošā pasaku zizli pasaku zizli ar dzirkstošo spēkā žilbinošas zvaigžņveida pasaku zižļus izsmalcinātu par festivāls apraksts: valdzinošs pieci norādīja zvaigzne dizains ar dinamiskas krāsas. izturīga plastmasas konstrukcija nodrošina ilgstošu lietošanu. mesmerizing dzirkstošo spēku, ja apgaismo ar gaismu. ideāls aksesuārs izlikties, spēlēt dress-up,)

Izskatās arī
Vecākais Vērtnes 2024. Gadam Vērtnes ar Mirdzēt Vēstules Klases 2024. gadam Absolvēšanas Vērtnes Svinības Vērtnes Puse
€4.88 €2.49

(apraksts vai jums ir nepieciešams izlaidums puse dekori?prece ir izlaidums vērtnes piederumu, kas ir izgatavoti no satīna auduma.šī īpašā dizaina vērtne, kas var radīt īpašu lielu jautrību jūsu puses.tas ir liels izlaidums puse, skolas tēmu puse.goda jostu absolvēšanas izmantot.šis izslēgšanas vērtne ir ļoti dekoratīvi, lai jūsu diplomdarba tēmu puse. funkcijas -krāsa:melna -materiāls:satīns,)

Izskatās arī
Paplašināma, Koka Žogs, Salokāms Dārza Ekrāna Panelis Pagalmā Mājas Pagalmā
€10.57 €6.34

(apraksts: apraksts: materiāls: pagarināt režģis žogs ir izgatavots no augstas kvalitātes koka materiāla, gludas malas, pulēšana, stabila, pastāvīga.bagāžnieka žogs: paplašinās žogu, izmērs 1.4 metri, attālums no zemes ir 5cm, liels kā pet durvīm.koka žogs: dekoratīvs paplašināma žoga režģiem, pievienot dažas stilu jūsu dārzā.plašs pielietojums: koka žogu var izmantot iekštelpās, āra,)

Izskatās arī
1~10PCS Piepūšamās Ziemassvētku Konfektes Spieķi, Iekštelpu Āra Ziemassvētku Rotājumi 2023 Jaunajā Gadā Grupa Piepūšamās Candy Spieķi
€10.37 €5.18

(1~10pcs piepūšamās ziemassvētku konfektes avenāju iekštelpu āra ziemassvētku rotājumi 2023 jaunajā gadā grupa piepūšamās candy spieķi nosaukums: piepūšamās ziemassvētku konfektes niedru santa claus spieķis materiāls: pvc krāsa: sarkana/krāsains izmērs: aptuveni 90/120 cm svars: apmēram 45/75g daudzums : 1gb specifikācijas: funkcijas: 100%)

Izskatās arī
B0KB Ziemassvētku Dāvanu Kastē Rotājumi Mājās vai Birojā Skatuves Dekorācijas Radīt Svētku Atmosfēru Izsmalcinātu Amatniecības
€90.32 €45.16

(funkcijas: ootdty ziemassvētku dzelzs dāvanu kastē rotājumi ir izgatavoti no kvalitātes dzelzs materiālus, izsmalcināti un izturīgi, ar unikālu ziemassvētku noformējumu, pievienot svētku atmosfēru. ziemassvētku dāvanu kastē apdare ietver trīs dāvanu kastes dažādu izmēru, ko var izmantot, lai rotā māju, biroju vai veikalu. izsmalcinātu roku darbs detaļas un spilgtas krāsas,)

Izskatās arī
Auduma Podi, Konteiners, 5 Pack 3 Galonu Augu Augt, Somas, Auduma Tvertnes Ar Siksnu, Rokturi Kartupeļu, Puķu, Dārza Mājas
€23.99 €8.15

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! premium materiāls: tie ir izgatavoti no neausta materiāla, kas ir videi draudzīgs elpojošs un bioloģiski noārdās.tas nav vides piesārņojumu. laba caurlaidība: ņemot lielisku ūdens caurlaidība, ūdens un barības vielas var iekļūt, protams , saknes nebūs samazinājuma, stādi augs labāk. izturīgs un atkārtoti:)

Izskatās arī
Koka Maska Sienas Karājas Cieta Koka Griešanai Krāsotas Facebook Sienas Dekori Bāra Mājas Rotājumi Āfrikas Totēma Maskas Amatniecība
€11.98 €5.98

(1. ilgstošu krāsas, eleganta, smalka tekstūra, skaists izskats, spilgts attēls, spēcīgu izteiksmīgumu, stipru realitātes izjūtu, savākšanas un atzinību.tas ir labs sākuma apdares un laba dāvana radiem un draugiem. 2. taizemes masīvkoka kokgriezumi ir iedvesmojuši āfrikas totēmi, ar bagātīgu krāsu, pārspīlēts, raupja un vienkāršas formas.pie sienas piestiprināms mazs roku apgleznoti dekoratīvie koka maskas.taizemes)

Izskatās arī
Puse Maska Sieviete Maskēties Luksusa Pāva Spalvām Pusi Sejas Maska Cosplay Kostīmu Venēcijas Maskas Bērniem
€2.36

(galvenā krāsu: balts,melns,balts,violets,rozā,zils,sarkans,dzeltens jaunās modes,modes masku maskas materiāls:plastmasa izmērs:18*23cm paketē iekļauts: 1x modes maskēties maska tur ir 2-3% starpība saskaņā ar manuālo mērījumu. lūdzu, pārbaudiet mērījumu diagramma uzmanīgi, pirms jūs iegādāties šo preci. lūdzu, ņemiet vērā, ka nelielas krāsu atšķirības)

Izskatās arī
Praktiski Matu Joslā Ilgi Joslā, nodilumizturīga Bērnu Piederumi Ilgi Joslā, Bērnu Matu Dekors
€4.66 €2.66

(svarīga informācija materiāls:kokvilna iepakojuma lielums: klp apkārtmērs garums: 48cm-52cm/18.9 -20.47 (apm.) apskats: jo tā ir kūka dizains, šis produkts ir gudrs un jauki, kas ir piemērots daži ir mazi bērni, un bērniem. tāpēc, ka tas ir gumiju, šis produkts ir ērti valkāt, kas ir droša un neslīdoša. izgatavoti ar kokvilnas materiāla, šis produkts)

Izskatās arī
3D Avokado Dzimšanas dienas Kartes Rokraksta Svētību Paldies Karti Rotājumu, lai Izteiktu Svētība Klāt Piederumu
€5.43 €4.18

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes delikāts dizains: dzimšanas karti, iezīmes skaisti unikālu 3d, kas atgādina skaisto kūka lieliska dāvana: tā ir lieliska dāvana draugam. materiāls: šo karti no kartes papīra. piemērots gadījumos: ideāli piemērota jebkuram gadījumam, piemēram, mātes diena, mīļoto dzimšanas dienas, jubilejas, kāzas. pārsteigums)

Izskatās arī
Efeja Piekārtiem Grozu Mākslīgo Augu Dekorēšana Guļamistaba Bezmaksas Piegāde Viltus Augi, Puķes, Mājas Apdare, Liāna Rotājumi Puse
€53.37

(šo apbrīnojamo angļu efeja bušs ar paceļamu grozu, kas runā pats par sevi.šo zīda augu funkcijas 324 smaragda zaļās lapas, rūpīgi veidota un eksplodējot veic savu skaisto pīts grozs.tas ir 17 collas garš, bet aug 26 collas, kad karājas virve tiek pagarināts.noteikti atdzīvināt jebkuru telpu, šis gabals būs pievienot siltumu un komfortu. 26 angļu efeja piekārtiem grozu mākslīgo augu: 17 garš,)

Izskatās arī
Mini Vijole Keychain Ar Mūziku, Radošu LED Gaismas Radošo Vijoles Šarmu Keyring, Kas Atskaņo Mūziku, Mūzikas Instrumentu Soma Kulons
€1.96 €0.76

(aizzīmju punktiem: 1.smieklīgs vērpjot: parādīt savu humora izjūtu un rūpību, ar mūsu mazais vijole keychain ar skaņu un led gaismas.šo unikālo un izklaidējošu dāvanu ir skumja melodija, un mirgo sarkana gaisma, kad poga ir nospiesta. 2.audio prieks: ienirt sirds wrenching melodiju, nospiediet un turiet pogu aizmugurē sīkiem vijole keychain.stop skaņas efektu, atbrīvojot vai atkārtotu atskaņošanu,)

Izskatās arī
2023 Ziemassvētku Kalendārs Atpakaļskaitīšanas Dice Adventes Kalendārs DND Dice Adventes Kalendārs Ideāls Dungeons un Dragons par Ziemassvētku Dāvanu
€15.27 €7.79

(dice adventes kalendārs 2023 24 dienas ziemassvētku adventes kalendārs ziemassvētku kalendārs atpakaļskaitīšanas dnd dice adventes kalendārs ideāls dungeons un dragons d&d dungeons pūķi pathfinder rpg dnd dāvanas motīvs: 1. 2023 dice adventes kalendārs: gribu pārsteigums?šis adventes kalendārs 2023. gadam ir īpaši pielāgoti, lai jūs!baudīt aizraušanās savākšanas vai dalīties tajā ar)

Izskatās arī