Tagi: ziedu sienas fonu

Cena €54.90 €66.95

Pilns apraksts

JOHNSON ir reģistrēta preču zīme Amerikas savienotajās Valstīs un kvalitātes produkts atbilst kvalitātes standartiem, Amerikas savienotās Valstis.

JOHNSON fona Veikalā ir profesionālās fotogrāfijas fons ražotājs!!!Mūsu pieredze ir galvenokārt vērsts uz jaundzimušajiem, bērniem, pieaugušajiem, svētki un dzimšanas dienas, kāzas, utt. *Augstas kvalitātes *lētu cenu *kvalitatīvu apkalpošanu *ātri loģistika.Lūdzu, uzskatu, ka mums ir profesionāla fona ražotājiem.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums.PIEZĪME: parasti Mēs tērēt 3 Darba dienu laikā sagatavot savu rīkojumu. 1. ja izvēlaties bezmaksas kurjeru.Parasti jūs saņemsiet savu fona par 12 līdz 25 Darba dienām. 2. ja jūs izvēlaties, DHL vai TNT express.Parasti jūs saņemsiet savu fona 5 Darba dienu laikā.Q:vai es Varu izdrukāt savu attēlu vai dizains?A: Mēs varam jums palīdzēt izdrukāt savu attēlu.Jums ir nepieciešams, lai nodrošinātu augstas kvalitātes drukas failu ar mums.Ar Izšķirtspēju vismaz 300 dpi.Jūs varat sūtīt attēlu un citu pielāgot informāciju mums!Q:Kā kļūt par mūsu dīleri?A:Mūsu preču zīmes ir reģistrētas asv.Amerikas savienotajās Valstīs ir zināma reputācija.Produkta dizaina komanda ir Amerikas savienotajās valstīs.Ražotnes Ķīnā, mēs iegādāties pasaules visattīstītākajām lāzera printeri.Tāpēc mums ir augstāku produktu kvalitāti, kā mūsu vienaudžiem.Un saskaņā ar Amerikas savienotajām Valstīm ISO kvalitātes sertifikācijas sistēmu.Ja jūs varat kļūt par mūsu aģentu, kas mums var būt pārliecināts, ka jūs varat veikt naudu, lūdzu, sazinieties ar mums pa pastu, ja vēlaties kļūt par mūsu aģentu!Q:Kā vairumtirdzniecības liels skaits produktu par zemāko cenu mūsu veikalā?A:Mēs vienmēr esam bijuši ar vairumtirgotājiem ir lielākais atvieglojumu politiku, vairumtirdzniecības no 10 līdz 30, var baudīt ar 20% atlaidi.Vairumtirdzniecības 30 līdz 50, jūs varat saņemt 30% atlaidi, vairumtirdzniecības vairāk nekā 50 līdz 100, jūs varat saņemt 40% atlaidi.Vairumtirdzniecības vairāk nekā 100 var iegūt 50% atlaidi.Ja jūs vēlaties, lai vairumtirdzniecības liels daudzums produktu, lūdzu, sazinieties ar mums!Q:Kā pielāgot jebkuru produktu?A:Lūdzu, meklējiet Google bezmaksas photowebsite un atvērt šo vietni.Jūs varat atrast milzīgu materiālu bildes šajā vietnē, un jūs varat atrast jebkuru attēlu, ko vēlaties, ja jūs vienkārši ievadiet atslēgvārdu.Pēc tam ierakstīt šo attēlu IDENTIFIKĀCIJAS numuru vai URL, lai pastāstītu mums.Mēs piešķirsim jums bezmaksas lejupielādēt un izdrukāt!

Specifikācijas

  • Veids: Datora drukāt
  • Stils: bērni bērnu fonu
  • Modeļa Numurs: Fons
  • Materiāls: Poliestera vai Vinila audums
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: DŽONSONS
  • CN: Shanghai

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

SHUOZHIKE Ziemassvētku Iekštelpu Tēma Fotogrāfijā Fona Ziemassvētku eglīte Portreta Fonu Foto Studija Aksesuārus 21519 HDY-03
€12.01 €6.97

(laba diena.mēs esam pārdevējs, mums ir arī jūsu draugs. mēs darīsim visu iespējamo, lai nodrošinātu jūs ar labāku servisu. bet, ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, neaizmirstiet, lai, sazinieties ar mums pirmo reizi. motīvs: vismodernākās iekārtas un lielisku drukas tehnoloģiju, var iegūt augstas kvalitātes spilgts produktiem. tas ir liels, lai visu veidu fotogrāfijā:)

Izskatās arī
Vinila Custom Vintage Gradientu, Faktūru Fotogrāfija Backdrops Aksesuārus Abstraktu Portretu Retro Halo Foto Studija Fona LK-36
€16.35 €9.65

(vinila materiāls viegli pārvadāt,krāsa ir labāka,nav ūdensizturīgs,tas ir mazāk burzīties,jūs varat dzelzs tā, lai novērstu krokas,laukumā var uzlabot. noņemt laukumā roll to (stingri)par cauruli uz vienu nakti, vai ilgāk, lai uzlabotu laukumā.ja nepieciešams, lūdzu, dzelzs otrā pusē (ne attēla pusē) ar zemu tempertrue viegli noņemt laukumā, lai izvairītos no iespējas tvaika kaitējumu,vieta)

Izskatās arī
Godox SK300II Iebūvēts Godox 2.4 G Bezvadu X Sistēma, Studio Professional Flash Fotogrāfija Piedāvā Radošās Fotografēšanas
€313.93 €156.97

(godox sk300ii iebūvēts godox 2.4 g bezvadu x sistēma, studio professional flash fotogrāfija piedāvā radošās fotografēšanas funkcijas: ar iebūvētu godox 2.4 g bezvadu x sistēmas, skii sērija ir izmaksu ziņā efektīvs compact flash strobe e-komercijas produktu fotografēšanu, portrets un dzīves stila fotogrāfija.jo mazo un vidējo studio šaušana, tas var strādāt kā augsta gaismas, fona gaismas vai)

Izskatās arī
CYNOVA Silikona Aizsargs,Rūdīts stikls Plēves,Mini maciņš Par Insta360 Ace Pro / Ace Protetctor Aksesuārs Insta 360
€29.42 €24.83

(cynova 2.5 d rūdīts stikls filmas insta360 ace / ace pro cynova silikona aizsargs insta360 ace / ace pro cynova mini maciņš par insta360 ace / ace pro gopro 12 / 11)

Izskatās arī
Par DJI Mavic 3 Pro Dūkoņa /Controller Liels, Ūdensizturīgs Uzglabāšanas Kaste Portatīvo Droša somiņa Nomaiņa
€101.79 €48.86

(papildu pierādījumus, piliens izturīgs, spēcīgs un izturīgs; iekšējā pērļu kokvilnas materiāla, precīzi pielāgots, lai fizelāžas un piederumi, mīksts un ērts, lai izvairītos no ierīces bojājumiem; efektīvi mazina ietekmi ārējiem spēkiem un sniedz efektīvu aizsardzību fizelāžas; izturīgs, rūpīgi aizsardzības, ērts rokturis; gāzes atlikums vārstu, līdzsvaru iekšējā gaisa)

Izskatās arī
XD1 Dūkoņa 4K Profesionālās 8K HD Camear RC Quadcopter Helikopteru WIFI FPV Tālvadības Lidmašīnu Ziemassvētku Dāvanu RC Rotaļlietas
€89.82 €44.91

(modname=ckeditor produkta iespējas: 1: dūkoņa ir mini izmērs, maza izmēra, un viegli veikt. 2: aprīkots ar augstumā, saglabājot režīma funkcija, optisko plūsmu noteiktā punktā pozicionēšanas funkciju, stabilu lidojumu. 3: jo galvām režīmā, nav nepieciešams, lai pielāgotu gaisa kuģa atrašanās vietu, pirms lido. 4: sakausējuma konstrukcija, spiediena izturība un nometiet)

Izskatās arī
C-liecinieces Fotogrāfija Nerūsējošā Tērauda, Sudraba, Melna Boom Arm un Roktura Galvas Modernizētas Max 260cm Augstums Regulējams Burvju Kāju
€138.72 €97.11

(apraksts: sh c - stand ir ideāls, lai atbalstītu lielākā daļa fotografēšanas iekārtas, tostarp softbox, atstarotājs, stroboskopu gaismas, utt. piemērots izmantošanai telpās foto studijas portrets, māksla, žurnālu, video uzņemšana, vai brīvā dabā. designed ar elastīgu kāju, augšējā kāja ir pārvietojams un to var pielāgot dažāda augstuma, lai pielāgotu dažādus fotografēšanas)

Izskatās arī
Universālais Kameras Konversijas Skrūvi 1/4 Vīriešu 3/8 Dual Rieksti Statīva Stiprinājuma Skrūves Ātri Atbrīvot Kameras Skrūves Mount Adapteri
€1.39 €0.95

(apraksts: 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. 2.cnc darbgaldu apstrādes, nav zobu traucējumi uz virsmas. 3.virsma ir sandblasted un anodu ir melns un izturīgi. 4.taisni aust, ārējais aplis ir paplašināta, lai 26mm, kas ir vieglāk apkopot un izjaukt. 5.izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga. specifikācija: jaunu un augstas kvalitātes nosaukums:)

Izskatās arī
K&F Jēdziens QBM-EOS R Rollei QBM mount objektīvs uz Canon EOS RF kamera EOS R3 R5 R6 RP Objektīva Adapteris
€65.62 €39.37

(k&f qbm-eosr k&f koncepcija ir vienas pieturas rafinēta foto risinājumu sniedzējs.k&f jēdziens specializējas dizaina.pētniecības, ražošanas un tirdzniecības foto aksesuāri.k&f apņēmusies izveidot profesionālu un inovatīvu produktu, kas nodrošināti ar draudzīgu, atsaucīgu pakalpojumu iepriecināt atšķirt mūsu klientiem visā pasaulē. funkcijas: augstas kvalitātes un kompaktas. izgatavoti)

Izskatās arī
Daudzfunkcionāls Adapteris Parastā Karstā Kurpe Mount Adapteris ar Statīvu FIMI PALM Rokas Kameru Izplešanās Adapteri Aksesuāri
€18.78 €15.97

(daudzfunkcionāls adapteris parastā karstā kurpe mount adapteris 1/4 skrūve ar statīvu fimi palm rokas kameru piederumi funkcijas: produkts ir pavisam jauna, un tam ir premium kvalitātes šis adapteris ar 1/4 skrūvi izmanto, lai savienotu ārējās ierīces, piemēram, paplašināšanu pole, statīvs, selfie stick, aizpildīt gaismas, utt.adapteri var lietot arī kā desktop noteiktā bāzes uzlādes)

Izskatās arī
2 Gab 52Mm-62Mm 52Mm, Lai 62Mm Black Solis uz Augšu Gredzenu Adapteris Uz Kameras
€2.82 €1.77

(produkta nosaukums : solis augšup adaptera gredzens;materiāls : metāls vīriešu vītne : 52mm/2 collu ;vītne : 62mm/2.4 collas izmērs(aptuveni) : 65 x 6mm/2.56 collu x 0.24 collas (maks.d*h);krāsa : melna svars : 7.g adaptera gredzens ir piemērots filtri, close-up lēcas un citiem pielikumiem, lai objektīvi ar dažādiem filtra vītnes izmēru. the bower 52-62mm step up adaptera)

Izskatās arī
5gab/lot-ET-60 blende, ET60 Canon EF 75-300MM F/4-5.6 III EF-S 55-250MM F/4-5.6
€12.02 €7.93

(apraksts : augstas kvalitātes mount bajonetes veltīta nomaiņa lens hood et-60 speciāli izgatavots, lai atbilstu fokusa garums saderīgi objektīvi ar black matēts iekšējās virsmas, kuru uzdevums ir samazināt gaismas atspulgu novērš atspīdumu, apturot gaismas, kas nonāk uz objektīva tajā pusē, leņķi uzlabo kontrastu un attēla kvalitāti aizsargā objektīvu no skrāpējumiem)

Izskatās arī
Laimīgs 30. Dzimšanas dienu Banner Fona Puse Rotājumi Melnā Zelta 30. Dzimšanas dienu, Fotogrāfijā Fona, Melnā Zelta Grupa Krājumi
€10.07

(mūsu veikals, kas nodrošina pielāgojamību, lai jūs varētu nopirkt apmierinošs preces, ja nepieciešams, jūs varat sazināties ar klientu apkalpošanu, klientu apkalpošanas pateiks jūsu idejas patiesi dizainerim, tā, ka jums palikt mājās, lai saņemtu jūsu vajadzībām.)

Izskatās arī
Universāls Anti-slip Gumijas Kāju Spilventiņu Kājām Smaile Statīvs Monopod 3/8\" 1/4\" M8
€1.11 €0.79

(apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes motīvs: izgatavotas no augstas kvalitātes gumijas un metāla materiāla, izturīgs, lai izmantotu. praktisks statīvs/monopod aksesuārs stabilu iekštelpu un āra šaušana. der standarta 1/4inch vai 3/8 collu statīva kāju un monopod kājām vai m8 skrūves caurumu. ar lielisku anti-skid sniegumu, ērti uzstādīt un lietot. divi)

Izskatās arī
Dabas Ainava Pavasara Ainavas Fons Ziedu Ceļu, Meža Vasaras Bērnu Portretu Fona Photography Prop 22815 FJ-03
€5.24 €3.09

(vinila materiāls viegli pārvadāt,krāsa ir labāka,nav ūdensizturīgs,tas ir mazāk burzīties,jūs varat dzelzs tā, lai novērstu krokas,laukumā var uzlabot. noņemt laukumā roll to (stingri)par cauruli uz vienu nakti, vai ilgāk, lai uzlabotu laukumā.ja nepieciešams, lūdzu, dzelzs otrā pusē (ne attēla pusē) ar zemu tempertrue viegli noņemt laukumā, lai izvairītos no iespējas tvaika kaitējumu,vieta)

Izskatās arī