Cena €5.75

Pilns apraksts

Materiāls:ādas Persiku

Izmērs:45×45cm

Pacakge:spilvendrānas,nav iekšējā kodola

Iespiests uz vienu pusi

Persiku ādas materiāla, izturīga un nodilumizturīga

Augstas kvalitātes, rāvējslēdzēju nostiprināšana, novērstu diegu pārtraukumiem

Piemērots dīvāni, biroju krēsli un auto sēdekļi, ļoti ērti

Drukāts ar izsmalcinātu bildes, krāsa nav viegli izbalināt, noņemams un mazgājams, ļoti Ērti

Var novērst spilvens no kļūst netīrs un viegli tīrāma komplektā ietilpst: spilvendrāna

Specifikācijas

  • feature1: jaunais gads spilvendrānas
  • Zīmola Nosaukums: Urijk
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Elektroniskā: no
  • feature2: ziemassvētku dāvanu idejas
  • Modeļa Numurs: spilvendrānas
  • feature3: mājas rotā piederumi

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Lieljaudas Tualetes Virzuli Koka Rokturi Virzuli Portatīvo Virzuli Vannas istaba Virzuli Mājas
€12.83 €6.55

(apraksts vai jūs meklējat profesionālu un praktiskus koka rokturi virzuli?vai jūs, meklējot izturīga, uzticama, koka rokturis virzuli vannas?ja jā, izskatās ne tālāk!mūsu koka rokturi virzuli jāatbilst jūsu vajadzībām.praktisks un ērts lietošanā. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:gumija, koks -izmērs:40.00x13.10x13.10cm/15.72x5.15x5.15 collu -spēcīgu)

Izskatās arī
2GAB Karsējmeitenes Rokas Krāsains Ziedi Sporta Pasākumiem Sporta Pasākumu Izpildes Uzmundrinoša Piegādes Viegls Un Viegli
€7.92

(2gab karsējmeitenes rokas krāsains ziedi sporta pasākumiem sporta pasākumu izpildes uzmundrinoša piegādēm, viegls un viegli lietojams rokturis dizains anti slip off funkcijas: 1. to viegli svērtā un grippy dizains ra ra ar krāsainiem ziediem padara to par ideālu balsts sporta un izpildes pasākumi, kur augsta līmeņa intensitātes un enerģijas nepieciešams. 2. viegls un kompakts dizains ra)

Izskatās arī
Pārrobežu Ziemassvētku Dekorācijas, Ziemassvētku Zeķes Ziemassvētku Dāvanu Maisā Karikatūra Flannelette trīsdimensiju Zeķes
€1.74 €0.69

(pārrobežu ziemassvētku dekorācijas, ziemassvētku zeķes ziemassvētku dāvanu maisā karikatūra flannelette trīsdimensiju zeķes produkta nosaukums:ziemassvētku rotājumi produkta svars/izmērs: 10 g gadījumā pūļa:visi uzmanību: 1. sakarā ar manuālo mērījumu, šis produkts ir kļūdas 1-3 cm.ja jums nav prātā, jūs varat iegādāties 2. jo atšķiras dažādu monitoru)

Izskatās arī
5m Ziemassvētku Eglīte LED Gaismas Kvēlojošs Lentes Stīgu Gaismas Rotājumi Ziemassvētku rotājums Mājās Navidad Jauno Gadu 2023
€6.70 €4.89

(5m ziemassvētku eglīte led gaismas kvēlojošs lentes stīgu gaismas rotājumi ziemassvētku rotājums mājās navidad jauno gadu 2023 produkta informācija 100% jauns materiāls produkts: ziemassvētku led gaismas lentas materiāls: plastmasa izmērs: 5m komplektā ietilpst: 1gb akumulators: 2aa baterijas (nav iekļautas) krāsa: zelta, sudraba gaismas krāsa:)

Izskatās arī
26Pcs VIEGLI KARĀJAS: Šī šarmu nāk ar siksniņa, jūs varat viegli pakarināt it visur, kur vēlaties, lai izdaiļot.
€8.68 €2.34

(26pcs viegli karājas: šī šarmu nāk ar siksniņa, jūs varat viegli pakarināt it visur, kur vēlaties, lai izdaiļot. apraksts: augstas kvalitātes sublimācijas pārklājumu abās pusēs košas krāsas un skaidru modeļu. viegls un akrila materiāla, kas ir izturīgs un nebūs salauzt pat pēc apkures. scratch-free gludu virsmu ar zilu aizsargājošu plēvi, kas nepieciešams, lai varētu noplēst)

Izskatās arī
50/100gab 4cm Mākslīgiem Ziediem, Ziedlapiņu Rozes Viltus Ziedi Mājas Istabas Dekori Kāzu Dekorēšana Valentīna Dienas Dāvanu Skatuves
€1.28 €0.89

(produkta nosaukums:mākslīgie ziedi, ziedu szize:par 4cm/1.57 collas krāsa:kā attēlā iepakojums ietver: 50/100gab sakarā: kāzu & mājas dekoru un āra dārza & paziņojums: 1.lūdzu, atļauts 1-2cm atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 2.sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu objektu,paldies. 3.ņemiet)

Izskatās arī
IETEKME VAINAGU Pop up Vainagu Nomaiņa TOP TIKAI, Royal Blue
€44.60 €22.30

(ietver: pop up vainagu nomaiņa top tikai veikti, lai ietilptu kolorītu kāju rāmi.slīpumu kāju 10'x10 rāmis ir lielāks bāzi un vainagu augšu ir apmēram 8x8. šis tops nebūs piemērota taisnu kāju nojumes rāmja šo pasākumu 95 ¼ x 95 ¼ augšā valance un 97 x 97 apakšā valance, jo kolorītu kāju rāmi tas der - lūdzu, izmērīt savu rāmi vai esošo top, pirms pasūtīšanas, lai nodrošinātu fit.augšā)

Izskatās arī
Dinamiskas uzkrītošā Pasaku Zizli Pasaku Zizli ar Dzirkstošo Spēkā Žilbinošas zvaigžņveida Pasaku Zižļus Izsmalcinātu par Festivāls
€3.11 €0.93

(dinamiskas uzkrītošā pasaku zizli pasaku zizli ar dzirkstošo spēkā žilbinošas zvaigžņveida pasaku zižļus izsmalcinātu par festivāls apraksts: valdzinošs pieci norādīja zvaigzne dizains ar dinamiskas krāsas. izturīga plastmasas konstrukcija nodrošina ilgstošu lietošanu. mesmerizing dzirkstošo spēku, ja apgaismo ar gaismu. ideāls aksesuārs izlikties, spēlēt dress-up,)

Izskatās arī
B0KB Ziemassvētku Dāvanu Kastē Rotājumi Mājās vai Birojā Skatuves Dekorācijas Radīt Svētku Atmosfēru Izsmalcinātu Amatniecības
€90.32 €45.16

(funkcijas: ootdty ziemassvētku dzelzs dāvanu kastē rotājumi ir izgatavoti no kvalitātes dzelzs materiālus, izsmalcināti un izturīgi, ar unikālu ziemassvētku noformējumu, pievienot svētku atmosfēru. ziemassvētku dāvanu kastē apdare ietver trīs dāvanu kastes dažādu izmēru, ko var izmantot, lai rotā māju, biroju vai veikalu. izsmalcinātu roku darbs detaļas un spilgtas krāsas,)

Izskatās arī
12pcs Lieldienu Olas Trušu Auto, Koka Piekariņi Laimīgs Pavasarī Lieldienu rotājums Mājās 2024. Gadam Burkānu Sejas Gnome Lieldienas Dāvanas
€5.86 €3.81

(piezīme: ailē ir šaušanas prop, un tas tiek piegādāts bez kastē iepakojums: opp plastmasas maisiņā)

Izskatās arī
4gab Ziemassvētku Eņģelis Rotājumi Eņģelis Ar Zelta Ziemassvētku egli Karājas Kuloni, Svētku Rotājumi
€5.40 €2.69

(4gab ziemassvētku eņģelis rotājumi eņģelis ar zelta ziemassvētku egli karājas kuloni, svētku rotājumi funkcijas: 【skaidrs ziemassvētku eņģelis rotājumi] aicina jūs saņemsiet 4 gabali, skaidrs, eņģelis ziemassvētku piekārtiem rotājumi, kas ir pietiekama, lai atbilstu jūsu vajadzībām par ziemassvētku eglītes rotājumu. 【kristāla eņģelis] aicina mūsu pārredzamu eņģelis piekārtiem)

Izskatās arī
Priecīgus Ziemassvētkus Brīvdienu Baneri Santa Claus, Sniegavīrs Veranda Zīme Dekori Mājas Pagalmā Iekštelpu Āra
€9.73 €7.20

(wzpi ziemassvētku sarkanā pleds banner dekoru santa claus, sniegavīrs veranda zīme dekoru, sienas durvju ziemassvētku puse wzpi apraksts : funkcijas: svētku ziemassvētku dekori: uzlabot jūsu svētku gaisotni ar šo dinamiskas ziemassvētku sarkanā pleds banner dekori, kas raksturo priecīgus ziemassvētkus brīvdienu baneri, un santa claus, sniegavīrs veranda zīme dekori.ideāli piemērots gan)

Izskatās arī
4gab Grāmatu Formu Priecīgus Ziemassvētkus Konfekšu Kastes, Somas Ziemassvētku Santa Claus Dāvanu Kastē Partijas Apdare Piegādes Konfekšu Kaste Piederumi
€4.16 €3.00

(apraksts: jaunais ziemassvētku konfektes, kārbas, dāvanu kastes dāvanu kastes kartona, radošo burvju grāmatu sērijas ziemassvētku saldumu kārba; izmanto: kāzu svinībām, brīvdienu puse apdare, ļoti piemērots konfektes iepakojumu, cepumu kārba. specifikācija: materiāls: kartona izmērs: 8*4.5*12cm krāsa: sarkana, zaļa kategorija: dāvanu kaste modelis:)

Izskatās arī
Ķīniešu Jaunā Gada Rotājumi Naudu Eglītes Rotājumu Pavasara Festivāls Puse
€11.33 €6.00

(apraksts: dizains: ķīniešu jaunais gads apdarei, ar klasisko ķīniešu stilā, tas ir dekoratīvs efekts. motīvs: mākslīgā pundurkociņš dekori, spilgti, izsmalcinātu un colorfast, rada daudz svētku atmosfēru. materiāls: izgatavots no koka materiāls, izturīgs un izturīgs, skaists un dāsna, tā ir perfekta apdare, lai jūsu mājās. mājas dekori: ideāls dekorēšanas jūsu dzīvojamā)

Izskatās arī
Mākslīgie Ziedi Žāvēti Zīda Margrietiņa Ziemassvētku Dekorācijas, Aksesuāri, Kāzas, Līgavu Pušķi, Telpu Dekori Piederumi Galda Vāze Dāvanu
€5.71

(ja jums ir steigā, mēs iesakām jums izvēlēties pack24.lv standarta piegādi vai epacket, tie būs ātrāk. 1. ķīna post parasto mazo pakešu plus un yanwen ekonomiskās gaisa pastu nav sekošanas informāciju 2. pack24.lv standard shipping vai epacket vai china post air mail ir sekošanas informāciju. 3. lūdzu, nav iedomājieties apjomu preci, konkrētu izmēru, ir skaidrots lapā.lūdzu,)

Izskatās arī
Mini Vijole Keychain Ar Mūziku, Radošu LED Gaismas Radošo Vijoles Šarmu Keyring, Kas Atskaņo Mūziku, Mūzikas Instrumentu Soma Kulons
€1.96 €0.76

(aizzīmju punktiem: 1.smieklīgs vērpjot: parādīt savu humora izjūtu un rūpību, ar mūsu mazais vijole keychain ar skaņu un led gaismas.šo unikālo un izklaidējošu dāvanu ir skumja melodija, un mirgo sarkana gaisma, kad poga ir nospiesta. 2.audio prieks: ienirt sirds wrenching melodiju, nospiediet un turiet pogu aizmugurē sīkiem vijole keychain.stop skaņas efektu, atbrīvojot vai atkārtotu atskaņošanu,)

Izskatās arī
Varde Statuetes Varde Dekoratīvās Statuetes Varde Statuja Dzīvnieku Amatniecības Sveķu Dzīvnieku Ornaments
€22.56 €12.41

(apraksts šis ir radošu un unikālu mājas mākslas rotājumi, kas izgatavoti no sveķu materiāls, maigs un drošs, skaists un spilgts, un var būt arī rotā uz jūsu skapī vai galda.ar sveķiem, varde kā motīvu dizains, radoša un interesanta, to var viegli sniegt jums labu garastāvokli.tas ir jūsu ideāls mājas apdare izvēle. funkcijas -krāsa:zaļa -materiāls:sveķi -izmērs:16.50x10.50x8.50cm/6.48x4.13x3.34in -)

Izskatās arī
Koka Krelles Vainags Karājas Rotājumu Koka Pērlīšu Vainags Vainags Ar Pušķi Zemniecisks Lūgšanu Krelles Mājas Lauku Mājas Apdare
€3.24 €1.62

(apraksts: 1. koka pērlīšu pušķis ir izgatavoti no koka un veļa, kas ir droši un uzticami. 2. tas ir viegli, lai karājas un uzglabāšanai.jūs varat pakārt to uz kamīnu, sienas, vai ziemassvētku eglītes, lai palielinātu svētku atmosfēru. 3. jūs varat izmantot ziemassvētku pušķis vainags kā lieliska dāvana ģimenei un draugiem uz jubilejām, svētkiem, ziemassvētkiem, jauno gadu un vairāk. specifikācija: nosaukums:)

Izskatās arī
2023 Ziemassvētku Kalendārs Atpakaļskaitīšanas Dice Adventes Kalendārs DND Dice Adventes Kalendārs Ideāls Dungeons un Dragons par Ziemassvētku Dāvanu
€15.27 €7.79

(dice adventes kalendārs 2023 24 dienas ziemassvētku adventes kalendārs ziemassvētku kalendārs atpakaļskaitīšanas dnd dice adventes kalendārs ideāls dungeons un dragons d&d dungeons pūķi pathfinder rpg dnd dāvanas motīvs: 1. 2023 dice adventes kalendārs: gribu pārsteigums?šis adventes kalendārs 2023. gadam ir īpaši pielāgoti, lai jūs!baudīt aizraušanās savākšanas vai dalīties tajā ar)

Izskatās arī