Cena €20.25 €27.01

Pilns apraksts

Funkcijas:

Spīguļi, crystal ķēdes pleca soma ar noņemamu ķēdes siksna. 3 in 1 rhinestone Crossbody Maku, Sajūgs Soma un Vakara Soma.

Saskaņojot šo sajūgs maku ar savu mīļāko kleitu un mirdzēt pūļa!Ideāls īpašu notikumu, piemēram, kāzas, ballītes, balles, klubu un nakts kokteilis.

Bling kristāla rhinestones.Polijas gludi un sparklingly.Sabiedrība nagi pārliecinieties, ka katrs crytals ir nodrošināti lieliski.Rāvējslēdzēja kabatas, lai viegli atvērt un aizvērt.Lieliski veikt savu tālruni, kartes, lūpu krāsu, auto atslēgu vai citu mazu objektu.

Šī Vakara Soma var pārvērst pleca soma, vai crossbody soma.Var izmantot kā vakara sajūgs, tālrunis, seifs maku, kāzu soma, somas maku, utt.Viegls un kompakts izmērs : 7.7x6.7Inches.

Moderns izstrādāti, saskaņojot ar jebkura veida formāla vai gadījuma apģērbs ideāli, Šo vakarā somā ir lieliskas dāvanas sievietēm jebkurā vecumā.

Specifikācijas:

Krāsa: sudraba

Materiāls: Poliestera Šķiedras

Izmērs: Apm. 19.5x17cm/7.68x6.69in

Svars: Apm. 350g

Komplektā Ietilpst:

1 Gabals Rhinestone Crossbody Maku

Piezīme:

1.Lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

2.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • CN: Ķīna
  • Forma: Knucklebox
  • Izcelsmes Vieta: FU JIAN Province, DONG SHAN Province
  • Galvenais Materiāls: Microfiber Sintētiskās Ādas
  • Oderes Materiāls: Poliestera

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Kokushibo Mugursomas Pusaudzis Bookbag Modes Bērniem, Skolas Somas, Ceļojumu Mugursoma, Pleca Soma, Liela Jauda
€16.78 €10.90

(materiāla apraksts : poliesteris produkta īpašības: izgatavoti no augstas kvalitātes anti šļakatām sarža audums, tas ir viegls un viegli veikt.priekšējā kabatā galvenais soma ir izstrādāts ar rāvējslēdzēja pārsegs, nodrošinot labāku lietus aizsardzību.regulējams plecu siksnas var brīvi pielāgot, lai jūsu garums ērti.sabiezējums muguras spilvenu, samazinot administratīvo slogu un aizsargā mugurkaula,)

Izskatās arī
Izskatās arī
Modes Sieviešu Somas Velosipēda Mazie Gudrs Jelly Somas Sieviešu Dāmas Tendence Dizaina Melns/Zaļš/Rozā/Brūns Caurspīdīgs Pleca Soma
€21.86 €10.93

(biežāk uzdotie jautājumi jautājums: vai man ir paypal konts, lai?vai es varu izmantot kredītkarti? a: nav nepieciešams paypal konts, lai, jūs varat maksāt ar kredītkarti/debetkarti tieši.ja jums ir kādi maksājuma problēmām, lūdzu, sazinieties ar mums.q: c i izmantot po.kastē kā piegādes adresi? a: po.kārba nav pieņemts.nelietojiet po.kastē kā savu piegādes adresi.citādi paketes nevar tikt)

Izskatās arī
Y2K Lielām Acīm Dzeltena Zvaigzne Mugursoma Cartoon Schoolbag Bookbag Iepirkšanās Bērni, kas Ceļo Ūdensdroša Mugursoma, Pleca Soma
€12.44

(y2k lielām acīm dzeltena zvaigzne mugursoma cartoon schoolbag bookbag iepirkšanās bērni, kas ceļo ūdensdroša mugursoma, pleca soma mēs dropshipping! funkcijas: soma materiāls: pu āda iekšējais materiāls: poliesteris izmērs(apm.) pieaugušo l-38x12x33cm/14.96*4.72*12.99 collas(augstums*biezums*platums) kid-s-26x9x23cm/10.23*3.54*9.05 collas(augstums*biezums*platums) pakete)

Izskatās arī
Bo Jack Jātnieks 3D Modeli Skolas Soma Bērniem, Meitenēm, Zēniem Ikdienas Grāmata, Somas Mugursoma Bērniem Zēni Meitenes Schoolbags Bagpack
€25.23 €12.62

(piemērots vecums:šīs skolas mugursoma ir piemērota sākumskolas skolēni,pamatskolas zēni, meitenes,ieteicams bērniem, kas vecāki par 3 gadiem izmērs:augstums:15.75 ,dziļums:5.12 , platums:11.81 collu .materiāls:augstas kvalitātes neilona,ūdens necaurlaidīga materiāla, ergonomisks, ūdens izturīgs, justies ērti un viegli tīrāms. unikālais dizains:jūs atrast mugursoma, kas ir unikāls un pievilcīgs)

Izskatās arī
Metāla Monēta Maku Rāmja Roktura Pieņemšanas Skūpsts Aizdare Atslēga DIY Sieviešu Sajūgs Somas, Maki Kabata Somas Soma Daļas, Piederumi
€1.40 €0.78

(metāla monēta maku rāmja roktura pieņemšanas skūpsts aizdare atslēga diy sieviešu sajūgs somas, maki kabata somas soma daļas, piederumi funkcijas: 1.izgatavots no metāla, skaisto izskatu, neliels svars, viegli uzstādīt, ideāls diy amatniecības. 2.stilīgi, radoši, ļoti praktiska soma piederumi, kas piemēroti bagāžas piederumi. 3.ideāls sakrīt ar dažādiem maki, katra ar unikālu)

Izskatās arī
Audekls Kārta Cross-body Soma Gudrs Sieviešu 2022 Moderns Universāls Karikatūra Disco Retro Sieviešu un Vīriešu Pāris Lielums Nepāra Studentiem
€5.95

(produkta apraksts ·šī soma ir izgatavota no auduma,100%kokvilna ·rāvējslēdzēja aizdari un kabatām iekšpusē . ·piemērots jaudu , kas ir pietiekami, lai moblie tālruni , brilles, vai kāds postenis, kas jums nepieciešams jūsu ikdienas dzīvē. ·maisu var salocīt. produkta apraksts ·platums soma:21cm ·augstums maisā:20cm ·biezums maisā:7cm)

Izskatās arī
Sieviešu Plecu Soma Kārta Retro Pušķis Atloks Iepirkšanās Soma, PU Ādas Mini Modes Ķēdes Mazo Messenger Somas Pusaugu Meitenes
€30.61 €18.37

(sieviešu plecu soma kārta retro pušķis atloks iepirkšanās soma, pu ādas mini modes ķēdes mazo messenger somas pusaugu meitenes mini-size modes maisiņš, gaismu, krāsu, un zen-kā ūdens dzirnavas ainavu dizains. visu maču, piemērots visu veidu gadījuma apģērbi jābūt jaunām meitenēm, lai dotos iepirkties.)

Izskatās arī
Sieviešu Ziedu Sajūgs Somas, Kāzu Ziedu Vakara Somiņa ar Noņemamu Ķēdes Siksna Puse Balli Somas Mīksto Satīna Plecu Somas
€34.30 €18.86

(paziņojums: 1. lūdzu, izlasiet mūsu lieluma diagrammu pirms pirkšanas. 2. lūdzu, pārbaudi, vai adrese ir pareiza un pilnīga, pirms maksājumu.lūdzu, aizpildiet pilns nosaukums saņēmēja nosaukums. 3. sakarā ar dažādas mērīšanas metodes, pozīciju un auduma elastību, dati būs novirze no 1-2cm.izmēri ir tikai atsaucei. 4. dažādi datoru ekrāni var būt krāsu atšķirības, lūdzu,)

Izskatās arī
M6CC PU Laukumā Crossbody Soma Vintage Stila Somā Dāmām Plecu Somas
€13.94 €10.18

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes sieviešu plecu soma, ideāla kombinācija modes un praktiskumu. ar kvalitātes pu materiāla, šī soma ir viegls un izturīgs, nodrošinot ilgstošu izmantošanu. šīs plecu soma ir ideāls, lai veiktu visas jūsu ikdienas būtiski, darot savu ceļo ērtāk. stilīgs un daudzfunkcionāls pleca soma piebilst pieskārienu personību,)

Izskatās arī
Cietie Krāsas Krūšu Soma, Neilona Crossbody Somas Jauno Sling Backpack Sievietēm Ceļojumu
€13.31 €8.38

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. tips:crossbody somas materiāls: neilons krāsa: kā parādīts attēlā izmērs: 6.7 x 4.3 x 11,8 (garums x platums x augstums) paketē iekļauts: 1 x sling backpack sievietēm funkcijas: ūdens izturīgs multi-nodalījumā liela jauda slēpts anti-theft kabatas viegls pievienojot savu unikālo)

Izskatās arī