Cena €68.47 €136.94

Pilns apraksts

Piezīme: Dārgie,ja jūs konstatējat, ka iepriekš stanrard tērpi, izmērs neder, jums ļoti daudz, jūs vienkārši izmērīt savu ķermeni accoridng uz šādiem Mērīšanas Ceļvedis un pēc tam mums rāda ķermeņa izmērus.; Mēs varam Pielāgotus, uzvalki, lai jūs kā labi.Tas ir to pašu cenu!

1 .izgriezums=?CM ( vai collas ) 2 .plecu=?CM ( collu ) 3 .piedurknes=?CM ( collas ) 4 .armhole=?CM ( collas )

5 .rokas=?CM ( collas ) 6 .krūtīs=?CM ( collas ) 7 .vēders=?CM ( collas ) 8 .vidukļa=?CM ( collas )

9 .hip=?CM ( collas ) 10 .jaka garums=?CM ( collas ) 11 .bikses garums=?CM ( collas ) 12 .augšstilba=?CM ( collas )

13 .augstums =?CM ( collas ) 14 .svars=?CM ( collas )

augstums un svars arī ir svarīgi, izmērs, informācija par pasūtījuma uzvalks.jums bija labāk dotu tos mums.

(1)mēs parasti nav, lai pabeigtu malas bikses (tā nav kļūda), Ja jūs vēlaties, lai pabeigtu malas bikses, jums ir nepieciešams, lai noteiktu precīzu garuma bikses, un man pateikt, kad jūs pasūtīt.

(2) neatstājiet telpas/istabas it kā, lai padarītu to ērtāku.Mēs zinām, kā pielāgot savu mērījumus, lai padarītu to ērtāku .dodiet man jūsu ķermeņa saspringts mērījumu.

(3) var būt neliela krāsu dažādus starp foto un gatavo uzvalku, jo krāsas var atšķirties atkarībā no CRT un LCD ekrāni.

Muitas Nodokli:

Starptautiskās pircējiem - Lūdzu, ņemiet vērā:

(1) Ievedmuitas nodokļi, nodevas un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.

(2) Kā ievedmuitas nodoklis būs jāmaksā, ir atkarīgs no katras valsts pasūtījuma politika.

Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms solīšanas.

Specifikācijas

  • Piemērojamo Sezonu: Četri Gadalaiki
  • Zīmola Nosaukums: Luweds
  • Piemērojamo Skatuves: Kāzas
  • Stils: Smart Casual
  • terno masculino: vīriešu uzvalks
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: yu729
  • CN: Dzjansu
  • Priekšā Stils: Dzīvoklis
  • kostīmu homme: terno
  • vīriešu uzvalki: smēķēšana masculino
  • Elsas Slēgšanas Veids: Poga Lidot
  • vīriešu uzvalks komplekts: vīriešu uzvalki, kāzu
  • Dzimums: Vīrieši
  • kostīmi vīriešu 2017: terno slim fit
  • Fit Tips: izdilis
  • de trajes novios para hombres 2017: kāzu kleita
  • Materiāls: KOKVILNAS, neilona, Poliestera, Spandex
  • Vienuma Tips: kostīmi
  • vīriešu uzvalks: vīriešu uzvalki
  • bruiloft vīriešiem: kostīmi
  • Slēgšanas Tips: Viena Krūšu
  • ternos masculino: smokings
  • uzvalks: vīriešu uzvalks
  • Apģērba Garums: Regulāri

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Zīmola Ikdienas Uzvalku Bikses Vīriešu Pavasara un Vasaras Ērtu Cieto Pilna Garuma Vīriešiem, Kleitu, Bikses korejas Modes Vīriešu Bikses M19
€35.82 €17.91

(* svarīga piezīme * 1. jo atšķiras dažādu monitoru,attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā,bet ne vienu un to pašu darbību uz dažādām iestādēm, kā par modeli.paldies! 2. lūdzu atļaut 2-4 cm atšķiras, jo manuāla mērīšana.paldies par jūsu sapratni.izmēri: (1cm = 0.39 gadā) 3. lūdzu, neatveriet strīdu)

Izskatās arī
Pasūtījuma Līgavainis Kāzu Kleita, Žakete, Bikses Biznesa High-end Klasika Kleitu Bikses SA08-70599
€772.28

(kā tas darbojas informācija par perfektu fit jums tikai nepieciešams, lai jūsu pasūtījumu un izvēlieties pārdevēja piegādes metodi piegāde.mūsu klientu servisa darbinieki būs aktīvi ar jums sazināties, lai veiciet tālāk norādītās darbības. 1. izvēlēties piemērotāko audumu un stilu ziņas saņemt ekspertu konsultācijas par jūsu ķermeņa tips un jūsu auditoriju : ko jūs)

Izskatās arī
Izskatās arī
Jaunākās Kažoku, Elsas Dizainu Zelta Šampanietis Lakatu, Atloks, Kāzu Tērps Vīriešiem Posmā Žakete Slim Fit Custom 2 Gabals Uzvalku Masculino
€145.97 €112.40

(laipni lūgti mūsu veikalā! laipni tips: cena neiekļauj piederumi(redzams bildēs), bet jūs to varat pasūtīt un kuģa kopā no mums, ja nepieciešams.hromatiskās aberācijas ir visuresoša starp dažādām ekrāna, lūdzu, saprast, ierobežota krāsu/izmēru novirze apstrādes.mēs piedāvājam dažādu līmeņu sūtījumu, lūdzu, attiecībā uz jūsu pašu izvēle, un nav pārvietoties dusmīgs uz mums, jo piegādes)

Izskatās arī
2023 Vīriešu Rudens Ziemas Modes Vilnas Biroja Uzvalku Bikses Vīriešu Slim Fit Vilnas Biznesa Bikses Vīriešu Jaunu Formālu Kleita Vai Bikses, P437
€57.98 €28.98

(* svarīga piezīme * 1. jo atšķiras dažādu monitoru,attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā,bet ne vienu un to pašu darbību uz dažādām iestādēm, kā par modeli.paldies! 2. lūdzu atļaut 2-4 cm atšķiras, jo manuāla mērīšana.paldies par jūsu sapratni.izmēri: (1cm = 0.39 gadā) 3. lūdzu, neatveriet strīdu)

Izskatās arī
2023 Pavasara Jaunu Modes Svītrainu Uzvalku Bikses Vīriešu Elastīgs Viduklis Gadījuma Bikses Oficiālas Uzņēmējdarbības Birojs Sociālo Bikšu Plus Lieluma 38 36
€55.81 €20.52

(prece ir āzijas korejas izmēru, atšķiras ar savējo, pls vēlreiz pārbaudīt elsas vidukli. padomi kā izvēlēties izmēru: pls izmantot līdzīgs audums no jums, lai salīdziniet ar izmēru chart. 1. pls, ļauj 1-3cm tolerances dēļ rokasgrāmata pasākums. 2. krāsu var atšķirties no attēla sakarā ar citu datoru ekrānu un gaismas ietekmē. 3.ja jūs neesat pārliecināti par lielumu,)

Izskatās arī
2023 Jauno Vasaras Vīriešiem Haki Lina Uzvalks Vertikālu Svītru Dubultā Krūtīm, Slim Fit Ikdienas Biznesa Uzvalku Kāzu Jaka, Mētelis, Žakete
€132.09 €79.25

(laipni lūgti mūsu veikalā būt džentlmenis mūsu veikšanu: augstas kvalitātes produktus kāpēc izvēlēties mūs? mēs visi uzvalks var būt pasūtījuma, krāsu un izmēru vēlaties. mums ir mūsu pašu rūpnīcā, tāpēc visi tērpi ir roku darbs, mūsu pieredzējušu šuvēju. mēs nejauši nosūtīt kuponu, lai mūsu sekotājiem. piezīmes: mēs esam online)

Izskatās arī
Īpaši liela Izmēra Vīriešu Apģērbu Uzvalks Jaka Rudens Business Plus Liela Zaudēt Atbilstu Ikdienas Topi Vīriešu Žakete 9XL
€83.87 €50.33

(apraksts paziņojums!šī ir āzijas izmērs , izmērs būs mazāks nekā asv lieluma un eiropas izmēram, tas ir ieteicams ņemt divus izmērus uz augšu! specifikācijas: jo tīrtoņa krāsas, ar garām piedurknēm, turndown apkakles un vienas krūtīm, dizainam, tas ir ērti uzstādīt ir ļoti vienkārši, stilīgi un oficiālas, un tas ir ļoti piemērots, lai formālu gadījumos. ja jūs valkā)

Izskatās arī
Vīriešu Žakete Darbības Kleita Vīriešu Kleita Dziedātāja Skatuves Darbības Tendence Pakāpeniski Vizuļi Uzvalks
€96.00 €47.99

(krūšu apkārtmērs iegādājies drēbes ir 8-12 cm lielāks, nekā ķermeņa apkārtmērs.šī izmēri pasākumus izmēru drēbes, nevis ķermeņa izmērs, kas ir ļoti svarīgi.sakarā ar manuālo mērījumu, tur var būt atšķirība no 2-3 cm, ja jūs nezināt, lielumu, ko esat iegādājies, lūdzu, skatiet mērīšanas metode attēlu un nosūtiet mums mērījumu vērtību.es ieteiktu pareizo izmēru jums 1. krūšu apkārtmērs=)

Izskatās arī
Jauno Modes Ierašanās Vīriešu Uzvalki Dubultā Krūtīm, Kostīmu Kāzu Uzvalku Līgavainim Homme Balli Slim Fit Terno Masculino Žakete 2 Gabali
€74.50 €51.40

(laipni lūgti manā veikalā mēs esam rūpnīcas piegādātājs un 24 stundas internetā .jūs varat sazināties ar mums jebkurā laikā , novēlot jums laimīgu iepirkšanos . mēs varam padarīt standarta izmēra uzvalki un pasūtījuma lielums ir piemērots, ja jūs vēlaties standarta izmēra uzvalki ,jūs varat izvēlēties stilu, kas jums gribēja un veiktu pasūtījumu .ja jūs vēlaties pasūtījuma lieluma)

Izskatās arī
Jaunas Ielidošanas Modes Suepr Lielu Vasaras Vīriešu Jaunatnes Vienā Slānī Neoderēts Iespiesti Uzvalks Jaka Plus Lieluma XL 2XL 3XL 4XL 5XL 6XL 7XL
€61.38 €55.24

(izmēru tabula: cm izmērs plecu krūtīs garums piedurknes xl/180 50 115 75 64 2xl/185 51 120 76 65 3xl/190 52 126 77 66 4xl/195 53 132 78 67 5xl/200 54 138 79 67.5 6xl/205 55 144 80 68 7xl/210 56 148 81 68.5)

Izskatās arī
Pasūtījuma 3 Gabals Vīriešu Uzvalku 2023 Slim Fit Līgavainis Uzvalku Maksimālā Atloks Groomsmen Oficiālu Kāzu Vīriešu Uzvalki ( Žakete+Bikses+Veste)
€109.39 €49.23

(laipni lūgti mūsu veikalā mēs esam rūpnīcas piegādātājs un 24 stundas internetā .jūs varat sazināties ar mums jebkurā laikā , novēlot jums laimīgu iepirkšanos . produkta parādīt piemērots izmērs pasākuma veids lieluma vienība: centimetri vai collas 1. izgriezums= ? 2.plecu= ? 3.piedurknes= ? 4.armhole= ? 5. rokas= ? 6.krūtīs= ? 7.vēders= ? 8.vidukļa= ? 9.hip=)

Izskatās arī
Amerikāņu Streetwear Augstas Kvalitātes Raibs Tērps Vīriešu Apģērbu Korejas Modes Hip Hop Gadījuma Mētelis Harajuku Tendence Jaka, Vīriešu
€115.25 €57.63

(1. visi mūsu produkti tiek reklamēti āzijas izmērs , lielums ir 1 vai 2 izmēri ir mazāki nekā eiropas un amerikas cilvēki,lūdzu, izvēlieties 1. vai 2. izmēru lielāku un studiju izmēri pirms pirkšanas. 2. kā mēra ar roku,1-3 cm atšķirība ir atļauts (1cm=0.39 collas). 3. dažādu dators var attēlot dažādās krāsās pat tad, ja tā ir tā pati krāsa.lūdzu atļaut saprātīgu krāsu atšķirība.)

Izskatās arī
B1693 apkakles atpūtas pure color long sleeve streetwear smieklīgi tshirt garām piedurknēm t vīriešiem
€19.58

(gadījuma vīrieši ar garām piedurknēm t-krekls top rudens vienkrāsainu o kakla plānas kokvilnas t-krekls zemāko top tee kreklu homme specifikācijas: kokvilnas izgatavota no mīkstas un ādai draudzīgiem, lai valkāt. var valkāt atsevišķi vai kā zemāko krekls pārī ar mēteli. cietā krāsas, perfekti atbilst visiem šķirnes, bikses, mēteļi, utt. vienuma tips: t-krekls izmērs)

Izskatās arī
Groomsmen Dūmu Kāzu Uzvalki, Uzvalku Balli Karstā Rozā Stilu Pasūtījuma Labāko Vīriešu Uzvalki Līgavainis Tuxedos ( jaka+Bikses+kaklasaiti)
€122.47 €61.23

(lūdzu, pārbaudiet izmēru chart, un izvēlēties atbilstošu izmēru. lūdzu, pārbaudiet priekšstatu par pareizu mērīšanas metodi. laipni aicināti apskatīt manas veikalā:veiai veikals teicama kvalitāte, konkurētspējīgas cenas, ātra piegāde un labu servisu! laipni lūdzam darīt vairumtirdzniecības un darīt piegāde! plss izvēlēties savu izmēru,ja nepieciešams pasūtījuma)

Izskatās arī
L988 Pavasara Vasaras Vīriešu Modes vienkrāsainu Premium Kokvilnas, Lina Mētelis Biznesa Gadījuma Garas Piedurknes Kabatas Kostīmi, Žakete, Tops Vīrietis
€39.38 €33.86

(l988 pavasara vasaras vīriešu modes vienkrāsainu premium kokvilnas, lina mētelis biznesa gadījuma garas piedurknes kabatas kostīmi, žakete, tops vīriešu lffmhmt)

Izskatās arī
Vīriešu Žakete Turndown Apkakles Ikdienas Žakete Slim pieguļošs Kabatas žakete
€14.84 €8.31

(svarīga informācija materiāls:poliesters iepakojuma lielums: izmērs: l, pleci: 43cm/16.9 , krūtis: 98cm/38.6 , garums: 68cm/26.8 , piedurknes: 62cm/24.4 (apm.) izmērs: xl, plecu: 44cm/17.3 , krūtis: 102cm/40.2 , garums: 69cm/27.2 , piedurknes: 63cm/24.8 (apm.) izmērs: 2xl, plecu: 45cm/17.7 , krūtis: 106cm/41.7 , garums: 70cm/27.6 , piedurkne: 64cm/25.2 (apm.) izmērs: 3xl, pleci: 46cm/18.1 ,)

Izskatās arī
Jauno Modes Balto Vīriešu Balli Bleizeri Klasiskā Garš Mētelis Līgavainis Kāzu Tuxedos 2 Gabali Komplekti, Vīriešu Uzvalki, Slim Fit Kostīmu Homme
€122.27 €75.81

(pasūtījuma pilnu informāciju sekot pēc tam, kad jums jāmaksā : lūdzu, aiciniet savu valstu profesionālās pielāgot, lai jūsu mērījumus... savu izmēru, ir importan. piezīme: šī ir informāciju jums ir nepieciešams, lai nodrošinātu. izmērs mērvienība: cm vai collas postenis color =____(attēlu vai pielāgotu krāsu, pielāgotu krāsu, skatiet mūsu krāsu swatches) 1.izgriezums)

Izskatās arī
B3537 Īsām Piedurknēm Rāvējslēdzējs Pleca Streetwear Hip Hop Summer T Krekls Vīriešiem Ar Āķu Jedām, Izliekta, Hem T Slim Smieklīgi T-Krekls Plus Lieluma
€19.59

(piezīme:o 1. lūdzu, stingri ievērojiet lieluma diagrammu, lai izvēlētos lielumu.nav izvēlētos tieši atbilstoši jūsu ieradumiem. 2. izmērs, iespējams, ir 1-2cm atšķiras, jo manuāla mērīšana.lūdzu, ņemiet vērā, kad jūs pasākums. 3. ja jūs varat ne apstiprināt savu izmēru, lūdzu, sazinieties ar mums vispirms pastāstiet mums savu garumu, svaru, krūšu un ķermeņa formu, lai mēs varētu)

Izskatās arī