Cena €10.73 €17.88

Pilns apraksts

Produkta Apraksts:

--100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes

--Drošības jostas ir regulējamas, lai ietilptu vidukļa izmērs 16"-45".

--Piemērots dažādām aktivitātēm: piemēram, ceļojot, izmantot, tūrisms, darbojas, strādā un citām āra aktivitātēm.

- Šī soma ir ideāls meistarība.Elegants dizains var parādīt savu skaisto temperaments.

--Vairāk humanizēts dizains jums.

--Lieliska dāvana jūsu draugam,jūsu ģimeni vai pats.

--Tas ir ļoti populārs stils un būs liels spēles, lai jebkurā gadalaikā!

Funkcijas:

Materiāls: Poliesters

Izmērs: 33.5 x 13 cm = 14×5 collu

Stils veids: Plecu Soma, Crossbody Soma, Jostas Soma,Krūšu Soma

Paziņojums:

1.Mēs atbalstām pielāgotus modeļus, ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs palīdzēsim jums ar to tikt galā.

2.Sakarā ar manuālo mērījumu, būs 1-3cm kļūdu, lūdzu, saprast, paldies!

3.Krāsu atšķirība var pastāvēt starp dažādiem datora displejs , īpašās lūdzu natūrā virsroku.

Sūtījumu

1. Tirdzniecība ir pārrobežu , tāpēc tas būs nepieciešams ilgs laiks, piegāde, tipisks laika iebraucēju no ir no 20-59 dienas.Ja nevēlaties gaidīt tik ilgu laiku, lūdzu, pievērsiet Express atlīdzību vai nav to iegādāties.Ja jums ir nepieciešams ātrāk kuģniecības pakalpojumu, piemēram, DHL, vai EMS, lūdzu, sazinieties ar mums.

2. Mums nav Atbildīgs par savu Muitas nodoklis.

3. Mēs kuģis objektu uz jūsu Ali pārbauda adrese pēc noklusējuma.Ja jūs vēlaties mainīt savu adresi, lūdzu, mainīt Ali saņemšanas adresi, PIRMS jūs maksājat.Vai rakstīt savu jauno adresi, uz Ali piezīme.Lūdzu, sniedziet savu precīzu adresi sīki un pilnu nosaukumu; ja jums ir jūsu tālruņa numuru, tā būs labāk.

Atsauksmes

Ja jūs esat saņēmis pasūtījumu, lūdzu, Apstiprina, ka preces neskarts .Ja prece ir bojāta, lūdzu, nav pazīme, lai, nav apstiprinātu saņemšanu uz kyocera, sazinieties ar mums pirmo reizi.Lūdzu, atstājiet ziņu, lai man par jūsu jautājumiem un bojātas fotogrāfijas par mūsu produktu, Mēs nosūtīsim jaunu, lai jūs.Ja jūs nevēlaties jaunu, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, mēs sniegsim jums dažus kompensāciju saskaņā ar produkta bojājumus.

Un, ja neesat apmierināts ar preci vai arī tas ir pazaudējuši, un gribu atstāt sliktas atsauksmes, vai uzsākt strīdu, lūdzu, sazinieties ar mums laika.Negatīvas atsauksmes nevar atrisināt problēmu, jums vajadzētu pateikt mums problēmas, Tāpēc mēs varam noteikt to, un padarīt jūs laimīgu.

Paldies par jūsu atbalstu, un mēs ceram, lai nodrošinātu jums labāko pērk pieredzi atkal par Pack24.lv!

Specifikācijas

  • Vienuma Tips: Vidukļa Iepakojumos
  • Siksna Kritums: 16
  • Forma: Spilvens
  • Dzimums: Unisex
  • Stils: Ikdienas
  • Izcelsmes Vieta: FU JIAN Province
  • Objekta Garumu: 14
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modelis Tips: karikatūra
  • Galvenais Materiāls: Poliestera
  • CN: Ķīna
  • Modeļa Numurs: Vidukļa Iepakojumos
  • Materiāla Sastāvs: Poliestera
  • Sku: WXF04638

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Naudas Crossbody Sporta Soma Vienu Dolāru Rēķinu Mākslas Karti Krūšu Soma Unisex Sieviešu Cilvēks, Modes Pleca, Mugursomas, Ceļojuma
€13.90 €7.23

(gaidīti un ir laba diena! laipni krītot! 1.labu akciju 2.ātra piegāde 3.bez jebkādas autortiesības 4.nav informācijas iepakojumā 5.var piegādāt uz lielāko valstīm)

Izskatās arī
Mini Ovāls Twist Lock Metāla Sprādzes Aizdari Savukārt, Slēdzenes, Maku Maku Sieviešu Rokassomu, Pleca Soma, Aksesuāri
€0.97 €0.63

(iezīme 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes 2.piemērots soma lieliski piederumi diy roku maisā. elegants un praktisks dizains. izgatavots no izturīga metāla, izturīgs un izturīgs. naudas sodu meistarība un cieto izturīgs. to var izmantot kā spilvenu sprādze, lai crossbody soma, plecu soma, somas utt. 1.materiāls:metāla 2.krāsa:kā uz)

Izskatās arī
PU Lether Plecu Somas Gadījuma Lielas Ietilpības Cieto Krāsu Underarm Soma, Sieviešu Somas Sieviešu
€7.76 €4.89

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes! dzimums: sieviešu materiāls: pu lether izmērs: kā attēlā stils: modes tendence paketē iekļauts: 1x soma laipni atzīmēja: 1.maz smarža ir normāli.lūdzu, liekot to ārā uz pāris dienām, smarža pazudīs. 2.lūdzu atļaut maz krāsu atšķirība sakarā ar citu fotokameru vai apgaismojuma apstākļos. 3.lūdzu)

Izskatās arī
Commodore 64 Bagāžas Tagus Somas C64 Amiga Datora Privātumu Vāka Nosaukums ID Kartes
€10.07 €4.03

(draugi, laipni lūgti manā veikalā, mēs arī atbalstām pasūtījuma bagāžas birkas, lai jūsu mīļākās bildes, nāc iepazīties ar mums!!! kad esat gatavojas braucienam, kas ir viens būtisks postenis ir bagāžas birkas.bagāžas birka ir neliela etiķete, kas identificē jūsu bagāžu un parasti ir pievienots to.tas piedāvā vairākas priekšrocības, lai jūsu bagāžu, tāpēc pieņemsim apskatīt to, kāpēc)

Izskatās arī
Sieviešu Soma Pīts Rattan Salmu Austi Crossbody Pludmales Somas Grozs Dāvanu Bohemia Somas Dāmas Svaigi Mazie Plecu Somas
€11.27 €6.20

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls:salmu izmērs: viens izmērs platums:36 cm augstums:26cm biezums:11cm izturēt augstu:26cm konversija: 1inch=2.54 cm, 1cm=0.393 collas silts padoms : atgādinām, ka sakarā apgaismojuma efektu, monitora spilgtuma/kontrasta iestatījumus utt, tur varētu būt dažas nelielas atšķirības krāsu toņi mājas lapā foto un faktisko)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Ūdensizturīgs Bērnu Schoolbags Lielu Jaudu Primārās Studentu Zēni un Meitenes Plecu Somas Kawaii Bērnu Mugursomas
€15.09

(produkti: skolēnu skolas somas / bērnu mugursomas materiāls: sbr izmērs: l 29 * w14.5 * h38.5 cm uzmanību: 1. manuāla mērīšana, tur ir 1-3cm kļūdu 2. sakarā ar filmēšanas iekārtām un monitoriem, ir nelielas krāsu atšķirības ir normālas, lūdzu, saprast,)

Izskatās arī
Modes Tumši Sarkanā Vīna Kristāla Sajūgs Somas Vienkāršā Pilns Kristāla Vakara Somas Ar Ķēdes Kāzu Maku Sieviešu Somas Dienu Sajūgi
€119.23 €85.85

(ar vienu čūsku ķēdes. ir rezerves crystal mēs esam rūpnīcas, var pielāgot, lūdzu, sazinieties ar mums. 1. profesionāli pārdošanas vakarā bag, rūpnīcas tiešā pārdošana, pieņemamas vairumtirdzniecības un pielāgot atrodas guangzhou, ķīna.laipni lūdzam apmeklēt, mums ir profesionāli ražošanu, koncentrējoties uz vakaru somas, rokassomas. ja jums ir tālākpārdevējs,)

Izskatās arī
Viesmīlis Vidukļa Naudu Kabata, Soma Liela Jauda, Jostas Soma Multi Kabatas Serveri, Jostas Kabata, Viesmīlis Vidukļa Naudu Kabata, Kāju Maiss
€8.94 €6.26

(apraksts: 【izturīgs materiāls] aicina: viesmīlis jostas fanny pack ir izgatavotas no augstas kvalitātes audekla, kas ir izturīga, ilgstošu un nodiluma izturīgs. 【vairākām kabatām] aicina: jostas soma ir 2 pildspalvas kabatas, 2 lielas kabatas un 1 flap kabatas, ar lielu kapacitāti. 【līmeņu organizācija] aicina: restorāns priekšauts soma ir ideāli piemērota restorāna darbu, ir vairākas)

Izskatās arī
Retro Kausa Plecu Somas Sievietēm Tīrtoņa Krāsu Glezna, Karikatūra Ir 2021. Rudens Jaunas Francija Dizainers Visu Maču Cross-Body Somas
€7.63

(produkta informācija ●nosaukums: vienkrāsainu plecu soma ●stils: spaini soma ●materiāls: pu ●krāsas: melns, balts, haki, brūna ●piemērots vecums: 18-35 gadi ●tautas elementi: tīrtoņa krāsas, karikatūra izdruku ●izmēri: apakšas platums: 23.5 cm; augstums: 18 cm; biezums: 8.5 cm ●svars: apmēram 0,2 kg ●iepriekš lielums dati ir)

Izskatās arī
40-130cm Pērle Wrap Ķēdes Wrap Ķēdes Rokas Pērļu Rotaslietas 10mm Pērļu Kokvilnas Wrap Siksna, Soma, Detaļas, Piederumi
€4.03 €2.01

(diametrs 10mm, izmērs 40-130cm, lūdzu, izvēlēties izmēru jums ir nepieciešams.paldies!)

Izskatās arī
Jaunā korejiešu Audekls Krūtīm Spilvenu Vīriešu Sporta Diagonāli Pleca Soma Āra Soma Vīriešu Personīgās Kabatas Soma Crossbody Sling Somas Soma
€132.73 €13.27

(nosaukums: gadījuma retro audekls maiss izmērs: 20cm platas, 36 cm augsts, 7cm biezs svars: 0.27 kg materiāls: audekls ar ādas struktūra: priekšējā rāvējslēdzēja kabata, galvenais rāvējslēdzējs kabatas krāsas: kafijas, khaki, black atgādinājums: jo dažādas mērīšanas metodes, tur var būt kļūdu 113cm, kas ir normas robežās.lūdzu, saprotiet, ka attēli tiek)

Izskatās arī