Cena €17.13 €37.24

Pilns apraksts

косметичка вместительная Tualetes piederumu Somiņas Liela Jauda, Modes Ikdienas Lietošanai

Funkcijas

Perfekts interjera struktūra: 4 mazi kabatas kosmētikas otas.Mūsu ceļojumu mazgāšanas maisiņš nodrošina pietiekami daudz vietas, lai uzglabātu visas jūsu brīvdienu piederumi vienā maisā.Saglabāt visus jūsu tualetes piederumi un kosmētikas tīrs un labi aizsargāts.

Augstas kvalitātes audums: Vieglo svaru, ūdensizturīgs un viegli tīrāma.Glabāšanas soma ir izgatavota no caurspīdīga smalka sieta audumu, un pārskatāmu dizainu ļauj vieglāk atrast kosmētiku.、

Multi mērķis: šķirošana, tualetes piederumi, ādas kopšanas līdzekļi, kosmētika, mazgāšanās līdzekļi, kosmētikas piederumi, naži un dažādus citus priekšmetus.Tas ir ideāli piemērots lietošanai mājās, viesnīcās, ārpus telpām, lidmašīnās un vietā .Labākā dāvana jūsu draugiem un ģimenes locekļiem.

Ideāls ceļojumu biedrs: piemērots brīvdienas, ģimenes brīvdienas, nedēļas nogales, brīvdienas un darījumu braucieni.

100% Apmierinātība: Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Mēs jums izmēģināt vislabāk, lai palīdzētu jums.

Paziņojums:

1.Faktiskais krāsa var nedaudz atšķirties no attēla sakarā ar dažādu gaismas efektu

2.Lūdzu, ļauj 1-3cm novirzes dēļ manuāla mērīšana

Apraksts:

Izmērs: Kā rādīt attēlu

Iepakojums Saraksts:

1X Kosmētikas Soma

1,Par Kuģniecības: Pēc tam, kad jūs, lai produkts, mēs nosūtīt savu pirkumu ietvaros 3-4 dienas.Ja jums ir īpašas prasības,lūdzu atstāt mums ziņu, vai sazināties ar mums tieši. 2,Par Kompensāciju: Ja preces ir bojātas tranzītā, jūs varat atgriezties to 7 dienu laikā.Pieprasot kompensāciju,pircējam ir jāsaņem apstiprinājums no pārdevēja. 3,Par Vairumtirdzniecības un Dropshipping: vairumtirdzniecības, mēs jums piedāvājam atlaidi vai bezmaksas ekspress piegāde, kas tikai aizņem 3-8 dienas ierodas.Par nometiet kuģniecības, mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties. 4,Kā es Varu izsekot manu sūtījumu?: Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu) 5,Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?: Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var palīdzēt jums, lai paplašinātu to.Lai jūsu nauda netiks iet uz manu kontu.

Specifikācijas

  • Objektu Platums: 10
  • Funkcija 3: Salokāms portatīvo
  • Reizi 3: Sievietēm, Meitenēm
  • Modelis Tips: Cietie
  • Vienuma Tips: Kosmētikas Gadījumos
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • 4. funkciju: Telpas Taupīšanas Stilīgs
  • Reizi 5: Ideāla dāvana
  • 4. tips: ceļojumu kosmētikas soma
  • Iezīme 2: Liela Jauda, Modes
  • 5. tips: Portatīvo Grims-Organizators
  • 3. veids: Tualetes Piederumu Somiņas
  • Reizi 2: par Darījumu Brauciens
  • Funkcija 5: Noņemams Vannas istaba Soma Duša
  • Zīmola Nosaukums: GROOP
  • Materiāla Sastāvs: PU
  • Postenis Augstums: 10
  • Forma: Mucas formas
  • Izcelsmes Vieta: Ķīna (Mainland)
  • Modeļa Numurs: 1
  • Objekta Garumu: 20
  • Postenis Svars: 30
  • 1. tipa: Kosmētikas Soma
  • Godu 1: Ikdienas lietošanai
  • Stils: Ikdienas
  • Galvenais Materiāls: neilona
  • Slēgšanas Tips: rāvējslēdzēju
  • 2. veids: noņemams kosmētikas soma
  • Godu 4: Kosmētikas Otiņu
  • Līdzeklis 1: 4 1 Noņemams

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Portatīvo Kārta Barelu Siltuma Pusdienas Somas, Rokas Somas Studentu Biroja Izolētas Vēsāks Lodziņā Pārtikas Konteiners ar Plecu Siksnu
€13.22 €6.74

(portatīvo kārta barelu siltuma pusdienas soma rokas sabiezējumu pusdienas maisā studentu biroja izolētas vēsāks lodziņā pārtikas konteiners ar plecu siksnu specifikācijas materiāls:oxford krāsa:kā attēlu izmērs:aktuālās augstums ir apmēram 26cm, un apakšas diametrs ir aptuveni 18 cm piezīmes 1. lūdzu, saprotiet, tur var būt vieglas novirze pastāv. 2.)

Izskatās arī
Atkārtoti Ceļot Gadījumā, Diabēta Kabatas Medicla Dzesētāja Tableti Aizsargs Ledus Iepakojuma Cold Gel Insulīna Dzesēšanas Soma
€6.89 €3.45

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls: pet neaustu audumu un sausas gēla krāsa: zila daudzums: 1gab. izmērs: 18.5*8cm funkcijas: - šie priekšmeti ir ledus gabaliem, kas ir izgatavoti no premium un efektīvāku želeja nekā parasti ledus. - saglabāt savu cukura diabēts insulīna svaigu un forši, ja liekot ledus aukstuma pakas ar to. - ideāls ceļojumiem)

Izskatās arī
Medicīnas Dzesētāja Soma Protector Organizators Aizsardzības Ērta Mini Izolētas Pack
€10.00 €5.50

(apraksts: 【izolācijas uzglabāšanas soma] aicina ceļot gadījumā izolācijas glabāšanas soma ir speciāli konstruētas, lai noturētu ledus iepakojuma. 【izturīgs materiāls] aicina ceļot gadījumā ir izgatavotas no augstas kvalitātes poliestera materiāla, alumīnija folijas izolācijas uzliku, spēcīgs un izturīgs. 【ērts organizators] aicina ceļojumu soma ir ar stipriem rāvējslēdzēju,)

Izskatās arī
Papīra Pusdienas Maisā Ūdensizturīgs Izolācijas Maisu Psychedelic Burvju Kvēlojošs Sēnes Rokassomu, lai Biroja Darbinieks, Students
€15.55

(materiāls: alumīnija folija+ poliesteris izmēri: 27 * 14 * 21cm - vienreizēji, ūdensizturīgs, anti-novecošanās un elpojošs, augstas stiprības un asaru pretestību. - to var glabāt svaigu pārtiku un saglabāt siltumu, un tas ir arī labi, lai saglabātu svaigu pārtiku. - izmanto kā pusdienas soma skolas un darba, lielveikalu iepirkšanās saglabāšanu soma, piknika soma, piena uzglabāšanas)

Izskatās arī
Melni Burti Vienkāršu Sērijas Veļa Kosmētikas Soma Sieviešu Grims, Kāzu Zīmuli Organizators 15x22cm/18x25cm
€4.88 €2.34

(laipni lūgti mūsu veikalā! augstas kvalitātes kosmētikas somas krāsa: kā rādīt auduma nosaukums: lina izmērs: 15*22 cm 18*25cm iepakojumā: 1 x kosmētikas somas, (citi aksesuāri uz bildes nav iekļauti.) paziņojums: 1. lūdzu, izlasiet mūsu lieluma diagrammu, pirms jūs to iegādāties. 2.pirms maksājuma veikšanas, lūdzu pārbaudiet jūsu)

Izskatās arī
Pasūtījuma Skūpsts Mana Airs Pusdienas Somas, Vīriešu, Sieviešu, Siltuma Vēsāks Izolētas Pusdienas Kaste, lai Darba Pinic vai Ceļojumu Svaigi Uzglabāšanas Maiss
€16.77 €8.38

(portatīvo izolētas pusdienu soma, ikdienas pusdienas vai uzkodu laikā, saglabā ēdienu svaigu un drošu ilgāk, nekā plastmasas pusdienas kastes vai papīra pusdienas somas, pietiekami daudz vietas, lai pusdienas, sviestmaize, salāti, augļi, uzkodas, dzērieni šķirne cute modelis pusdienas kaste, ērti pārvadāt rokturis un ērta priekšas kabata par mazu stuff, ar viegli atvērt rāvējslēdzēju nodrošina jūsu)

Izskatās arī
2019 Sieviešu Portatīvo Eco Pārstrādāt Atkārtoti Lielveikalu Iepirkumu Somas Ziedu Liela Jauda, Tote Bag Maisiņš
€0.32 €0.30

(iezīmes: 100% pavisam jaunu modes, skaists un ērts, liels, eco-friendly atkārtoti lietojamiem plastmasas maisiņiem un ļoti ērts, lai saglabātu turēt!to var izmantot kā iepirkumu soma, apģērbs, soma, pārtikas maisus,augļu maisiņu, ziemassvētku dāvanu somas un tā tālāk.kad to neizmanto, soma var būt scrunched/salocīts pat ērts gudrs zemeņu un to var turēt rokassomiņā, auto, utt.materiāls: poliesteris krāsas:)

Izskatās arī
Get Gatavs Rāvējslēdzēju Maki Apakšveļa Monētas, Iepakojuma Naudu Biksītes Mazajiem Sieviešu Taustiņu Kosmētikas Kabatas, Maks, Soma Vīriešiem Uzglabāšanas Tīra
€10.07 €3.52

(materiāls:audekls izmērs:13.5x14.5cm iepakojums: 1x zīmuli soma attēls ir atsauces, ziņas, kas attiecas uz faktisko objektu.rāvējslēdzēja krāsa ir melna, ne zelta.visi rāvējslēdzēju somas ir mazliet diegu, ko var nogriezt ar sevi, ar šķērēm. tiem, kas rūpējas nepērk.)

Izskatās arī
Melna Meitene Izolētas Pusdienas Somas Resuable Piknika Somas Siltuma Vēsāks Pusdienas Kaste Pusdienas Tote par Sievieti, Darbs, Bērni, Skola
€10.67 €5.12

(materiāla apraksts: pusdienas soma ir izgatavota no augsta blīvuma oxford audums un smago alumīnija foliju.tā var saglabāt jūsu pārtikas vēsā vai siltā apmēram 4 stundas.tas var padarīt jūsu pārtikas, svaigi un garšīgi.tas ir labāk, lai iesaldētu to ledus iepakojuma.tas ir svaigāku. produkta īpašības: ūdensdrošs, mitruma necaurlaidīgs, elpojošs, nodiluma izturīgs.vieglais svars, biezāka rokturi,)

Izskatās arī