Tagi: komplekts ģeometrija kompass, transportieris, lineāls, zīmēšanas matemātika instruments

Cena €4.80 €10.20

Pilns apraksts

Apraksts

Matemātika kopu, kas paredzēta pieredzējušiem matemātika ar visiem būtiskajiem posteņiem, pasniedzējiem un studentiem jebkurā līmenī.

Izturīgs metāla kompasi nav saliekt vai flex lietošanas laikā.

Ergonomisks kompass galva ir ērti turēt.

Ideāla ģeometrija komplektu par papildu studentiem!

Funkcijas

- Krāsa: Kā Parādīts Attēlā.

- Materiāls: Metāls.

- Izmērs: Aptuveni 13.3x5.7x2cm.

- Matemātika kopu, kas paredzēta pieredzējušiem matemātika ar visiem būtiskajiem posteņiem, pasniedzējiem un studentiem jebkurā līmenī.

- Izturīga metāla kompasi nav saliekt vai flex lietošanas laikā.

- Ergonomisks kompass galva ir ērti turēt.

- Ideāla ģeometrija komplektu par papildu studentiem!

1 x kompass komplekts

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Izskatās arī
Radošā 5m Tērauda mērlente ar Automātisko Saraušanās Kokapstrādes Ūdens un Elektrības Darbinieks Mērījuma Datus, Biroja preču
€9.45 €6.62

(radošā 5m tērauda mērlente ar automātisko saraušanās kokapstrādes ūdens un elektrības darbinieks mērījuma datus, kancelejas preces nosaukums: mērlente daudzums: 1 gabals krāsa: dzeltena mērīšanas garums: 5m materiāls: tērauds+plastmasas)

Izskatās arī
Koka Locīšana Valdnieks 1 Metrs Koka Mērīšanas Lineāls Galdniecības Metriskās Skalas Valdnieks Mērīšanas Lineāls Stick Koka Zīmēšanas Rīki
€1.72 €0.62

(viegli nolasīt mērījumu rezultātus un izturīga konstrukcija nodrošina, tas nav viegli, lai izjauktu, padarot to par uzticamu rīku, lai visas jūsu mērīšanas vajadzībām. produkta materiāls: koks produkta izmērs: 24x2.2x1.7cm/9.44x0.86x0.66in produkta svars: 47g produktu saraksts: 1x locīšanas noteikums skatīt vairāk produkta aprakstu 1.stabils un ilgtspējīgs:)

Izskatās arī
Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda Lineāls Šūšanas Presser Kājām Šūšanas 15-30cm Metāla Lineāls Lineāls Instrumentu, Precīzijas Double-sided Mērīšanas Rīks
€3.16 €2.22

(specifikācija: krāsa: kā parādīts attēlā. materiāls: metāla izmērs: 6in/8kas/12ar garumā. komplektā ietilpst: 1 x valdnieks piezīme: 1. sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas, kas ir norādīts uz bildes. 2. lūdzu, piedod 1 cm/0.39 -3 cm/1.18 mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.)

Izskatās arī
83XC Izturīgs K Sveķu Militāro Zīmēšanas Veidnes Sagatavošana Valdnieks Trafaretu Mērīšanas Rīks
€2.35 €1.84

(83xc izturīgs k sveķu militāro zīmēšanas veidnes sagatavošana valdnieks trafaretu mērīšanas rīks pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: izgatavots no k sveķu, nav viegli sadalīti. šī veidošanas un plānošanas trafaretu satur simbolus un formas. likme pārredzamība, ļauj, lai redzētu, zīmēšanas vidēja zem veidni viegli pozicionēšanas; ultra-plānām dizains,)

Izskatās arī
Caurspīdīgs Mīksto Lineāls, 15 cm/6" Plastmasas Elastīgu par Kazlēnu Studentu Mērīšanas korejas Kancelejas preces, Skolas Piederumi D5QC
€0.33 €0.26

(funkcijas: ootdty matemātika izstrādes valdnieks ir izgatavoti no kvalitātes plastmasas, super mīksts, elastīgs.anti-break, nodiluma izturīgs, viegls, un pārnēsājamo.ļoti piemērots, lai vidusskolu skolēniem, zēniem, meitenēm, tīņi, vai skolotāji ģeometrisko zīmējumu, mērīšana, matemātika, rakstīšana, utt. mīksto valdnieks ir ne tikai izmanto, lai izmērītu attālumu, garumu, bet)

Izskatās arī
Navigācijas Paralēli Valdnieks Augsta Precizitāte Multi Mērķis Lielu Pārskatāmu Skaidrs Apjoma Ritošā Valdnieks Studentu Mākslinieku Mērīšanas
€11.33 €6.23

(apraksts: 【materiāls] aicina: paralēlais lineāls izgatavota no premium akrila loksnes, augstas cietības, un ilgu darbmūžu. 【funkcija] aicina: mūsu navigācijas paralēli valdnieks ir paredzēti, lai pievērstu peilēšanas līnija protams, pakāpe summu no gultņu, līnijas grādu . 【funkcijas] aicina izstrādāti precīzi mēroga, precīzs un viegli, lai redzētu, ļoti viegli un elastīgi)

Izskatās arī
Izskatās arī
50gab Krāsains Putuplasta Kubs, Celtniecības Bloki Maziem Celtniecības Bloki Agrīnās Izglītības Aksesuāri
€11.17 €5.59

(apraksts joprojām meklēju bērnu agrīnās izglītības rotaļlieta?mūsu krāsains putas, celtniecības bloki būs jūsu labākā izvēle.izgatavots no putu materiāla, izturīgs un piemērots ilgtermiņa lietošanai.praktiski un pārnēsājamo dizains nodrošina tās popularitāti un ir jautri spēlēt. funkcijas -krāsa:asorti krāsas -materiāls:putas -izmērs:3.50x3.50x3.50cm/1.38x1.38x1.38in -)

Izskatās arī