Cena €0.73 €1.32

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Radīt mākslu, bez piepūles, ar šo 3D mākslas pelējuma.Ideāls iesācējiem un speciālistiem, tas ļauj jums viegli jūsu individuālo

Izgatavoti no kvalitātes silikona, tas pelējums ir izturīga un viegli izmantot.Tā ir elastīga dizaini ir piemēroti dažādu formu, nodrošinot iespējas personalizētu rotājumi.

Piemērots nagu entuziasti un skaistuma mīļotājiem, šī 3D mākslas pelējuma nodrošina radošu noieta, lai izteiktu to, Vai mājās, vai salonā, ikviens var izbaudīt jautrību radīt unikālu dizainu.

Šī universāls pelējums ir piemērots dažādu uzstādījumus, ieskaitot salons, skaistumkopšanas studijas, un pat izmantot mājās.Tas piešķir izsmalcinātību jebkurai mākslas radīšanu, padarot to perfektu, lai īpašos gadījumos vai ikdienas valkāšanai.

Ņem savu mākslu nākamajā līmenī ar 3D mākslas pelējuma.Atlaist savu radošumu, kā jūs izpētīt plašu un pārveidot jūsu nagus skaisti mākslas darbi.Get gatavs pārsteigt ar unikāliem rotājumiem.

Specifikācijas:

Materiāls: Silikona

Izmērs: Kā Parādīts attēlā

Type1: Pūķis Modelis

Type2: Snake Modelis

Komplektā Ietilpst:

1x Mākslas Silcione Pelējuma

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • Vienuma Tips: Rotaslietas Instrumenti Un Iekārtas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Rotaslietas Instrumenti Un Iekārtas Tips: Veidnes
  • Materiāls: Silikona

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

50 Gab. Silikona Auskari Muguru Radzēm, Slēdzenes Mazo Vadu Secinājumi aizbāžņi ausu Aizbāžņi Dzīvoklis Smago Atbalsts
€8.94 €4.47

(apraksts izgatavots no laba un izturīga materiāla, kas šos auskarus muguras ir izturīgas un drošas lietošanā.šie auskari muguras ir ļoti efektīvus risinājumus, lai uzturētu jūsu rotaslietas droši, kad jūs sporta, dušā, pielaikot un novilkt apģērbu.nodrošina lielisku drošību un lifta auskari. funkcijas -krāsa:zelta -materiāls:silikons -izmērs:0.50x0.50x0.45cm/0.20x0.20x0.18)

Izskatās arī
Vinregem Bumbieru Sagriež 6*9 MM Lab Izveidots Safīrs Dārgakmens Ūdens Piliens Auskari Luksusa 925 Sterling Sudraba naudas Sodu Kāzu Rotaslietas
€71.23 €32.77

(vinregem bumbieru sagriež 6*9 mm lab izveidots safīrs dārgakmens ūdens piliens auskari sievietēm luksusa 925 sterling sudraba smalkas rotaslietas kāzu puse, vairumtirdzniecība akmens izmērs: 6*9 mm / 1 ct)

Izskatās arī
10PCS Akrila Pārredzamību Imitācija Pērļu Krelles Kārtas Zaudēt Krelles, Roku darbs DIY Kaklarota, Aproce Rotaslietu izgatavošana Piederumi
€1.03 €0.51

(modname=ckeditor 10pcs akrila pārredzamību imitācija pērļu krelles kārtas zaudēt krelles, roku darbs diy kaklarota, aproce rotaslietu izgatavošana piederumi)

Izskatās arī
Retro Vienkārši Vikingu Kompass Kulons Nerūsējošā Tērauda Ziemeļvalstu Vegvisir Kaklarota Vīriešiem Punk Rock Pirātu Amuletu, Rotaslietas, Vairumtirdzniecība
€11.44 €5.72

(sīkāk nosaukums: retro vienkārši vikingu kompass kulons nerūsējošā tērauda ziemeļvalstu vegvisir kaklarota vīriešiem punk rock pirātu amuletu, rotaslietas, vairumtirdzniecība kulons izmērs: 35mm*45mm 7.5 g (specifikācijas tikai norāde, ievērojot faktisko produktu) ķēdes garums: 50cm/60cm/70cm(noklusējuma sūtīt 60cm garums ķēdes, ja youneed citu garums, lūdzu, sazinieties ar klientu)

Izskatās arī
Smaguma Rudenī Rēķinu Keychain Jocīgi mazpilsētā Karikatūra Trijstūra Viens eyed Velns Kulons Keychain, Rotaslietas, Dāvanu
€0.97 €0.59

(rokām veidotas stikla kupola kulons keychain materiāls: metāla sakausējums, stikls kulons izmērs: 25mm krāsu, kā parādīts attēlā paketē iekļauts: 1 keychain/app soma sakarā ar krāsu kalibrēšanas katra monitora, krāsa var nedaudz atšķirties.lūdzu, skatiet faktisko produktu.)

Izskatās arī
12Pcs Divpadsmit Zvaigznājā Kalniņi Ģipša Galda Silikona Veidnē DIY Kalniņi Kristāla Epoksīda Sveķu Pelējuma
€20.71 €12.43

(vienuma tips: rotaslietas instrumenti un iekārtas produkta iespējas: spogulis rotaslietas instrumenti un iekārtas tips: veidnes modeļa numurs: sveķu pelējuma krāsa:caurspīdīga balta materiāls:silikagels iepakojuma saturs: 12 x kausa paliktņi pelējuma tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme: gaismas šaušana un dažādi)

Izskatās arī
1X Varavīksnes krellītēm Būris Medaljonu Laimīgs Somas, kas Vēlas Pudeli Eņģelis Lapas Smaržas Difuzoru Pērle Būrī Austeru Kulons
€1.62 €1.13

(lai vairāk nekā $$5,bezmaksas kuģis ar epacket mums. produkta kods cc 1 daudzums= 1pc/daudz materiāli sakausējums/vara,plastmasas svars(aptuveni) saskaņā 10g/gab galvenokārt krāsu varavīksne/multicolor(kā foto) būriem krāsa var būt nedaudz atšķirīgs ,lūdzu, saprast to, lūdzu,paldies! l*w*biezums lūgt klientu apkalpošanas bez smaržas/ēteriskās)

Izskatās arī
Modes Ziedu Gredzens S925 Sudraba Dabas Dzeltenu Kristāla Ametista Gredzens Gaismas Luksusa
€116.65 €58.33

(par kuģniecības: ● visas preces ir bez piegādes maksa. par metāla ● metāla, mūsu rotaslietas ir 100% reāla 925 sterling sudraba. atsauksmes: ● ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu atstājiet jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigznes. ● ja jums nav apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvas)

Izskatās arī
Sveķi Veidnē,Silikona Rotaslietas Lodziņā Pelējuma Epoksīda Sveķu,DIY Sveķu Renes Pelējuma
€2.59 €2.23

(funkcijas: ootdty kvalitātes silikona materiāla,sveķu, renes laukumā rotaslietas lodziņā veidnes ir izgatavoti no silikona ar glancētu virsmu sveķu lējuma veidnes ir ļoti elastīgs, viegli demold, atkārtoti lietojami, viegli tīrāma. plaša pielietojuma,rotaslietas lodziņā renes veidnes var izmantot, lai padarītu paliktņi, paplātes,kauss mate, svece īpašnieks, mājas dekoru,uzglabāšanas)

Izskatās arī
Krucifikss par Pāri Kuloni Katoļu Garīgās Šarmu Savienotājs Kulons DIY Kaklarota Aproces, Rotaslietu izgatavošana
€0.56 €0.28

(funkcijas: ootdty unikāls dizains:par krustu ir 4 veidu,jūs varat būt lielāka izvēle ir, lai rotā jūsu rotājumi, jums būs vairāk tas ir modes, radoša, pilna ar speciālajiem līdzekļiem, ir ļoti noderīgs aksesuārs. plaši pielietojams: par pāri kuloni ir piemērotas rotaslietas pieņemšanā, piemēram, kaklarotas, rokassprādzes, arī var būt no dažādiem materiāliem, piemēram,)

Izskatās arī
Stonefans Sexy Rhinestone Sirds Augšstilba Ķēdes Kāju Rotaslietas Sievietēm Dobi Mīlestību Sirdī, Ķermeņa, Kāju Ķēdes Prievīte Naktsklubs Piederumi
€5.74

(nosaukums: stonefans sexy rhinestone sirds augšstilba ķēdes kāju, rotaslietas sievietes firmas nosaukums: stonefans produkts: kājas augšstilba ķēdes materiāls: rhinestone krāsa: zelta,sudraba biežāk uzdotie jautājumi 1. j:ja mana daudzums ir liels, vai es varu saņemt atlaidi? a:yes.please sazinieties ar mums.mēs centīsimies mūsu labāko jums sniedz labāku)

Izskatās arī
Augstas Qulity Dabas Hematīts Baltā Zelta Pārklājumu Krelles Cube Krusta Rondelle Zaudēt Krelles Rotaslietas, kas veic Piegādi DIY Aproces
€4.82 €3.27

(nosaukums: augstas qulity dabas hematīts baltā zelta pārklājumu krelles cube krusta rondelle zaudēt krelles rotaslietas, kas veic piegādi diy aproces piederumu garums: 15inch priekšrocība hematīts lielisku krāsu saglabāšanu.parasti, to var glabāt krāsu, vairāk kā 1 gads.lietojums: ideāls diy rotaslietu izgatavošana un roku darinājumus.jūs varat izmantot tos, lai veiktu rokassprādzes, kaklarotas,)

Izskatās arī
3pcs/daudz Nerūsējošā Tērauda Vārti Uz Debesīm Kulons Zvaigžņu Un Saules Mīļotājs Piekariņi DIY Rotaslietu izgatavošana Kaklarota Piederumi
€2.18 €1.42

(3pcs/daudz nerūsējošā tērauda vārti uz debesīm kulons zvaigžņu un saules mīļotājs piekariņi diy rotaslietu izgatavošana kaklarota piederumi fqa j: kad būs mans pasūtījums tiks nosūtīti ārā? a: 95% pasūtījumiem tiks izvesti 48 stundu laikā. j: kad es varu saņemt paku? a: parasti aizņem 10~35 dienām, lai asv un eiropā, 20~60 dienu laikā uz citām valstīm. q: ko)

Izskatās arī