Cena €2.22 €4.43

Pilns apraksts

Apraksts

Šī Galda Kalendārs ir labs, lai jūs varētu pierakstīt kaut ko, ka jūs vēlaties veicināt sevi.Ideāls palīgs, lai jūs varētu atcerēties kaut ko svarīgu.Gluda un bieza papīra materiāla, var atzīmēt dažas svarīgas lietas par to.

Funkcijas

-Krāsa:Zaļa

-Materiāls:Papīra

-Izmērs:9.00X6.50X1.00cm/3.54X2.55X0.39in

- Piemērots skolotājiem, studentiem, biroju darbiniekiem izmantot, var ierakstīt vai padarīt plānus.Ar to, jūs varat efektīvi plānot savu dzīvi uz katra mēneša lapu.

- Bieza papīra dizains novērš jūsu ikdienas grafiku no tintes cauri, padarot to viegli rakstīt.

- Bāzes iekļaujas mazā telpā, uz galda, galda, letes, vai dzega.Vienkāršs un elegants dizains stils, jauka dekori jūsu mājās vai birojā.

- Šis Kalendārs rāda, datums, gads, 2024, kas ir jaunākais kalendārs, lai jūs varētu rakstīt lietas, par.

- Jūs varat izmantot šo Kalendāru organizēt un plānot svarīgiem notikumiem, jubilejām, pasākumiem, atgādinājumi, dzimšanas dienas, tikšanās un vairāk.

1 x Kalendārs

Specifikācijas

  • Feature6: dekoratīvie galda kalendārs
  • feature2: biroja galda kalendāru
  • Feature9: mājas piederumu
  • feature5: Kalendārs
  • feature3: mazo kalendārs
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Feature8: piezīme pastāvīgā kalendārs
  • feature4: kalendārs galda
  • feature1: 2024 galda kalendārs
  • Feature10: biroja kalendārs
  • Feature7: ikdienas lietošanas mēneša kalendārs

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Ikmēneša Plānotājs A4 Dekoratīvās Organizators Kalendāro Grafiku Grāmatiņa Konfektes Nedēļas Dienas Plānotājs Memo Pad(Random Krāsu)
€7.29 €3.36

(apraksts jauka meklē grafiku, grāmatu darīs visu organizē, un glābt jūs no .šī jaukā ikmēneša plānotājā noteikti ir lieliska izvēle.tā piedāvā 20 loksnes mēneša skatā lappuses gadu plānošanas.nedēļas izplatību ļauj grafiku ar uzdevumu, vai dienas laikā, kā arī to-do sarakstu. iezīme - krāsa: rozā un zaļš sajauc. - materiāls: papīrs. - izmērs: apm. 28.5)

Izskatās arī
Japāņu Oriģināls Oficiālais Ansamblis Zvaigznes!/!! Spēle Ilustrācijas Formula Grāmata Bezmaksas Piegāde Nosūtīt 90days
€101.72 €81.38

(produkta informācija piezīmes: pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, saprast. sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs. tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu biznesa attīstību, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.tas)

Izskatās arī
3/4gab Ziemassvētku Kartītes, Unikālas Kartona Ziemassvētki Apsveikuma kartiņu DIY jaungada Pastkartes, Dāvanu Kartes Ziemsvētki Puse Rotā Noel
€3.30 €1.58

(3/4gab ziemassvētku apsveikuma kartīti, izturīgs, unikālas kartona kastes, netraucētu rakstīt ziemassvētku apsveikumus ģimenei, draugiem augstas kvalitātes kartona materiāla izturība un gluda rakstīšanas pieredzi. gudri veidota, ar skaistu grafiku un skaidri uzraksti, ideāls sūta sirsnīgu vēlas ģimeni un draugiem. svētku rotājumi uz kartes, radīt dzīvespriecīgu un svētku atmosfēru. piemērots)

Izskatās arī
2024 Kalendāra Karikatūra Mini Dinosaur/Panda/Spaceman/Meitene Galda Kalendārs Plānotājs Ieraksts Kawaii Galda Piederumi Apdares
€4.61 €2.30

(laipni lūdzam vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības 1)ja vēlaties šo preci,lūdzu, pievienojiet to uz savu vēlmju sarakstu 2)ja jums patīk mūsu veikals,lūdzu, pievienojiet to jūsu veikals saraksts .tur ir daudz atlaides, lai jūs.^-^ 3)nekādu problēmu, tikai justies brīvi sazināties ar mums, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmu uzreiz. paziņojums: 1.)

Izskatās arī
Rakstāmgalda Mēneša Kalendārs Office Desktop Stāv Kalendārs Mājsaimniecības Galda Kalendāru Mājas Piederumu Kalendārs
€5.41 €3.09

(apraksts šo vienkāršo stila kalendāra ir izgatavoti no papīra materiāla, izturīgs, izmantojot.radošā un unikāls dizains ir piemērots visvairāk birojus, studijas, un citās vietās.šis produkts ir arī labs desktop apdare.ideāls palīgs, lai atcerētos kaut ko svarīgu.ar kalendārā, jūsu dzīve kļūs daudz produktīvāku un efektīvāku. funkcijas -krāsa:violeta -materiāls:papīra -izmērs:16.00x9.50x7.00cm/6.29x3.73x2.75in -ar)

Izskatās arī
Koka Stūre Kalendāra Beztermiņa Galda Kalendārs Pīļu Kuģu Dizaina Mēnesis, Nedēļas Dienas Rādījums Kalendāra Koka Stūre Kalendārs
€13.45 €6.05

(sekot datums stilā ar mūsu mūžīgās rotācijas galda kalendārs.šo cieta un stabila galda piederums ir ideāls, lai biroja galdi un countertops, ar vietu, stabilu dizaina un vienmērīgu rotācijas nomaiņa.numuri ir ar pareizo izmēru viegli redzamību.nekad garām dienu ar šo eleganto un praktisko papildus saviem darba biedriem. produkta materiāls: abs + bērzs bāzes produkta svars: 180 grami produkta)

Izskatās arī
Individualizētu produktu、Zemas Cenas, Augstas kvalitātes Luksus Pasūtījuma Folija Logo Iespiests vizītkartes, Pastkartes, Kāzu Kartes Paldies Karte
€0.92

(specifikācija preces nosaukums zemas cenas, augstas kvalitātes luksus pasūtījuma folija logo iespiests vizītkartes, pastkartes, kāzu kartes paldies karte materiāls krītots papīrs,kartona papīra, kraftpapīrs,tekstūru papīra,perlamutra papīra,mākslas papīru, pvc un tā tālāk.biezums 250g,300g,400g, 700g, 800g, 1000g un pielāgot kuģi normāla drukāšana, karstspiedes, krāsas zelta)

Izskatās arī
2024 Ziedi Galda Kalendārs Skaistu Ikmēneša Desktop Kalendārs 2024. Gadam Plānošana, Galda Grafiku Atgādinājumus Par Pusdienu Galda Kafijas
€3.98 €2.79

(raksturo burvīgs ziedu dizainu, tas praktisks instruments ir ideāls uzturas organizēta un uz augšu no svarīgiem datumiem.ar tās kompaktajiem izmēriem, tas ir viegli pārvadāt un rakstāmās lapas padarīt to ērtu, papildus galds. specifikācijas: nosaukums: 2024 ziedošām puķēm galda kalendārs materiāls: papīrs un koka produkta izmērs: (apm.)10*18 cm/3.94*7.09 collas svars:)

Izskatās arī
Kaķis Butthole Kalendāra Funny Kaķis Butthole Kalendāra 12 Mēnešu Kaķis Bumbiņas Kalendāra 2024. Gadam Par Mazo, Galda, Sienas, Guļamistaba, Dzīvojamā Istaba Studiju
€11.35 €7.72

(ieplānot un izklaidēs ar mūsu kaķis kalendāra 2024. gadam smieklīgi!šī izturīgs kalendārs ir ideāli piemērota jebkuram kaķu īpašnieks, attēloti dažādi modelis katru mēnesi.tas ir arī pietiekami kompakts, lai jūsu soma un parādīt jūsu dzīvojamā istaba. specifikācija: nosaukums: 2024 kaķis bumbu kalendārs materiāls: papīrs gadījumā svētki: ziemassvētki, valentīna)

Izskatās arī
Pasūtījuma Custo Lāzera Iegravēts ebers Bla Aex Centurion Karte etal Kredītu Dāvanu Kartes Suppo drukāšanas personas nae etal busins
€76.24

(prct ription etal busins karte: etal busins auto ir g ay, lai proote sevi vai savu .pasniegtas busins automašīnu diskiem ir saruna sr, soething uzsākt inte fro uztvērēju un rīkotos.neļaujiet jūsu busins kartes ļauj jums n.mūsu stainls tērauda auto ir gan hi-end, kā ell kā ir indusal nojauta.šī gling iespēju co tee iespējams sabiedrībām; , irror, un matēts.ing ir prp stendu interpretāciju stainls tērauda.irror)

Izskatās arī
Galda Kalendārs Bloķēt Beztermiņa Galda Kalendārs Desk Kalendārs Mēneša Bloķēt Kalendārs, Galda, Galda Office Home Galda Dekori
€12.12 €5.70

(apraksts šo trauslo un praktiskus koka bloku kalendārā ir uz mēnesi un datumu.izgatavotas no dabiskiem un stipriem koka materiāliem, nodilumizturīga, nav viegli deformēt, spēcīgs un izturīgs.un šis ir klasisks dāvanu gadu pēc gada, ko var izmantot ilgu laiku. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:koks - izmērs: 15.00x6.00x4.30cm/5.89x2.36x1.69in - labas)

Izskatās arī
120 Gab. Pauspapīrs Žaketes Pauspapīrs Papīra Pre-Salocīts Kāzu Ielūgums Papīra 5X7 Collu
€37.63 €25.21

(120 gab. pauspapīrs žaketes pauspapīrs papīra pre-salocīts kāzu ielūgums papīra 5x7 collu atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai.ja jums ir nepieciešama, lūdzu, sazinieties ar mani. ideāls kāzu ielūgums ir tieši tas, ko jūs vēlaties paveikt.jūsu meita, dēls, un drauga kāzu ielūgumi atstāt dziļu iespaidu uz tiem, pirms ierašanās [komplektācija] jūs saņemsiet paketi, kas ietver)

Izskatās arī
Terahertz čipu Jaunu Karti Enerģijas Tehnoloģiju Karti ar Lentu un Soma
€25.96

(iesakām jums informāciju par produktu produkta nosaukums terrahertz bio enerģijas karti materiāls pvc, plastmasas ,negatīvo jonu pulveris enerģijas jonu 4000-6000ions; 6000-8000ions ; un pat 15000 jonu funkcija samazina siltuma un elektriskās strāvas zaudēja, ietaupītu lietošanas sākuma, uzņēmums, birojs, rūpniecības ietaupīt elektroenerģijas izmaksas par enerģiju karti 1.kā izmantot enerģijas taupīšana karti?tas)

Izskatās arī
Papīra Māksla, Skulptūru Modeli, Trīs-dimensiju, Ņemiet vērā, Galda Kalendāru 24 Gadiem (Treehouse-Zaļš-2024. gadam angļu Kalendāra) Kalendāri 3d
€56.90 €28.45

(apraksts meklē daudzpusīga un praktisko kalendāru, kuru var izmantot arī kā dekoratīvs gabals?izskatās ne tālāk, nekā mūsu 3d kalendārs!elegants un izsmalcināts dizains un šī kalendārā padara to par lielisku papildinājumu jebkurā telpā.bagātīgais papīrs nodrošina to, ka jūs varat izmantot šo kalendāru visam gadam 2024. gadam. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:papīrs,)

Izskatās arī
Musulmaņu Musulmaņu Dāvanas Eid Apsveikuma Kartītes Eid Mubarak Kartes Ar Aplokšņu Ramadāna Eidi Aploksnes elektroniskās identifikācijas (Eid) Kartes un Aploksnes Komplekts
€5.24 €2.21

(vienuma tips: aploksnes krāsa: kā parādīts attēlā izmērs: 15*10 cm materiāls: papīrs iepakojums: 6pcs aploksnes + 6pcs kartes + 6pcs blīvējuma uzlīmes vērtība iepakojums: jūs saņemsiet 6 gab eid mubarak kartes aploksnes ar dažāda stila, katra karte salocīts izmērs 10x15cm/4x6 collas, un pietiekamā daudzumā, lai jūs izmantot ramadan. premium materiāls: mūsu mēness)

Izskatās arī
Pasūtījuma Piliens Kuģniecības Sienas piestiprināmu Led Neona Gaismas Zīme Pielāgota laimes Dzimšanas dienā, Neona Zīme
€1.53

(produktu apraksts preci dekoratīvo iekštelpu un āra neona zīme lēti neona gaismas ģitāra cilvēks baseins gaisma neona burti materiāls 7/8/9/10/12 mm stikls neona caurule, led krāsas-balta, zila, dzeltena, sarkana, oranža, zaļa, violeta utt. sprieguma ievade 110~130v vai 220~240v ac, 50~60hz izejas 12v, 350~830ma garantija 2 gadi iekštelpām, 1year lietošanai ārpus telpām piederumi snews/transformatoru/us/)

Izskatās arī
Galda Stāv Kalendārs 2024. Gadam Rakstāmgalda Papīra Kalendārā Mēneša Plānotājs Grafiku, Darba Kārtības Organizators Biroja Galda Grafiku Ar Memo Pad
€1.76 €0.97

(produkta iespējas: 1. kabatas dizains: ērti, lai uzglabātu mazu priekšmetu, piemēram, rēķinus, uzlīmes un tālruņi. 2. liels režģis ieraksts: ir pietiekami daudz vietas, lai ierakstītu svarīgi ikdienas lietu 3. trijstūra leņķis dizaina, stabila un skaista, var novietot brīvi 4. dubultā spole dizains: 360 ° lasījumā nav viegli, lai izbārstīt produkta specifikācijas; produkta)

Izskatās arī
Dzimšanas dienas Apsveikuma Kartītes 3D Papīra Kartes, Apsveikuma Ziņu Kartes, DIY Papīra Kuģi Svētība, Dāvana Dzimšanas dienā, Kāzu Dekori
€5.66 €2.83

(apraksts šīs kartes ir izgatavoti no papīra sastāva un formas ar precizitāti samazināt tehniku.tad mazos gabaliņos bija sapulcējušies mūsu prasmīgi amatnieki.tie ir papīra veidotas tā, lai risināties apdullināšanu 3 izmēru displejiem. iezīme - krāsa:. - izmērs: 13x15cm. - materiāls: kartona. paketi, ieskaitot 1 x sveiciens)

Izskatās arī
Kalendārs Ledusskapis Valdes Ledusskapis Akrila Ledusskapis Kalendāra Plānošana Board interaktīvo Tāfeli, Lai Ledusskapja, lai Ledusskapis, Mājas Virtuve Plānotājs
€23.05 €11.99

(apraksts šī magnētiskā baltā tāfele ir izgatavota no izturīga materiāla un ir būvēts, lai pēdējā.vienkārši pievienojiet to savā ledusskapī un izmantot to kā plānošanas pārvalde, lai pierakstītu katru svarīgi, lai jūs un jūsu ģimenes!izmantojot to, jūs varat viegli dalīties grafikus, uzdevumu sarakstiem un atgādinājumus ar savu ģimeni! funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:akrils -izmērs:40.00x30.00x0.30)

Izskatās arī
40 Gab. Patīk Sprādze, Aploksnes, Uzņēmējdarbības Aploksnes Rakstot Piegādes Dāvanu Mini Kartes ar Kraft Vintage Papīrs Biroja Piederumu Vēstuli
€14.60 €6.56

(apraksts mūsu aploksnes ir ideāli piemērota jebkuram īpašo notikumu!iedomājieties, skatoties acīs saviem mīļajiem, ģimeni un draugiem, un, atklājot, ka tie ir pilns ar aizrautību un prieku, jo jums bija laiks, lai nosūtītu viņiem skaists un neaizmirstams lieta ar skaistu aploksnē! funkcijas krāsa: khaki -materiāls: kraftpapīrs -izmērs: 17.50x11.00x0.20cm/ 6.88x4.32x0.08inch -tie)

Izskatās arī