Tagi: oglekļa šķiedras pirkstu uzmavas, pirkstu uzmava ekrāns, pubg mobilo ekrāniem, pubg pirkstu uzmava, spēle piedurknēm pirkstu

Cena €4.36 €6.80

Pilns apraksts

Atbalsta Dropshipping un Vairumtirdzniecībai.

100% Oriģināls, un Labas Kvalitātes Bez maksas, Pēc-pārdošanas Garantija.

[Oglekļa šķiedras 100% pārklājumu] virsma ir pilnībā pārklāta ar oglekļa šķiedras, un pirkstu gultiņas ir super augstas jutības visur.Ne tikai samazina berzi uz ekrāna, bet arī varētu precīzi atjaunot katru mikrometru, katru klikšķi, nav kļūda, bīdāmo, ļauj iegūt iespaidīgu gluda spēle pieredzi.

[Ultra-Thin & Izolācija Puses Khan] 0.7 mm ultra-plānas veidu, Oglekļa šķiedras auduma gali ir vēsāks nekā citām gumijas un kokvilnas pirkstu komplekti, Šo pirkstu uzmavas var izolēt puses, sviedri un ekrāna kontaktu, neslīdoša, anti-kritums, eļļas izturīgs, anti-pirkstu nospiedumu, var uzlabot savu spēli sajust un izvairītos no darbības kļūdas.

[Elastību], Jo šīs mobilās spēles kontrolieris pirkstu uzmavas ir augsta elastība, to var pielāgot un atbilst lielākajai daļai cilvēku pirkstu lieluma, tas ir pārnēsājamiem un ērti pārvadāt uz kabatas vai somas, varat lietot to, kad jums ir nepieciešams.

[Paaugstināta riska operācijām] Darbības jutību, kas palīdzēs jums uzlabot spēlēšanas pieredzi.Viegli izmantot.Saņemt iespaidīgu un gluda spēļu pieredzi ar šo pirkstu uzmavas.tās berzes koeficients ir tuvu tam, lai berzi starp pirkstu un ekrānu.Ne pārāk slidenas, kā tekstila pirkstu piedurknēm.

[Wide Saderība]Šīs mobilās spēles pirkstu uzmava, kas nosaka atbalsta gandrīz spēlēm uz Android vai IOS telefons, kā arī lieliski saskan šaušanas spēles, tostarp par PUBG Mobilo, Call of duty Mobile, Noteikumi par Izdzīvošanu, Naži Ārā, Tracis Zvaigznes, Iekļūšanu Ministru, Apgādnieka zaudējuma Royale, Kritisko Ops, utt.

Materiāls: Oglekļa Šķiedras

krāsa:melna

izmērs:5x1.5x0.1cm

Iepakojuma Saturs:

120 x Spēļu pirkstu Uzmavas

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar Pack24.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, Pack24.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Savu solījumu, ir mūsu vislielākā motivācija ! ! !

Specifikācijas

  • Saderīgs Marku/Modeli: NAV
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: jakcom

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Ekrāna Priekšējo Bezel lenovo ThinkPad T460 T460S Klēpjdatoru Bezel Vāciņu
€7.60 €3.80

(funkcijas: ootdty nomaiņa savu šķelto lcd bezel rāmja uzlīme. izmanto, lai aizstātu neatbildētos, bojāts, bojāto lcd bezel rāmja uzlīme. klēpjdatora ekrāns priekšējā korpusa lcd b bezel vāks -lenovo thinkpad t460 vai t460s piezīmju datoru labākais nomaiņa jūsu krekinga/bojāta/faulted ekrāna rāmja uzlīme specifikācija: materiāls: abs modelis:)

Izskatās arī
Izskatās arī
1 Pāris Spēļu Pirkstu Cimdi Anti-sviedri Un neslīdoša Touch Screen Rokai Sudraba Šķiedras Elpojošs Spēļu Rokai
€3.22 €0.45

(apraksts: super vadītāj nano līmeņa tehnoloģijas, plānāks, izturīgāks, un jūtīgāki. plānas un tievs, tikai 0,3 mm bieza. ultra-plānas un elpojošs, jūs varat spēlēt par 24 stundām, neuztraucoties par to, sviedri. piemērots dažādu pirksta apkārtmērs, ērta nēsāšana un nav saspringts. karstā drošinātāju apmales. specifikācijas: materiāls: nano)

Izskatās arī
JASNPROSMA 15000PCS 0201 COG/BPO RoHS 0.5% 5% 8.2 PF 9PF 9.1 PF 10PF 11PF 12PF 13PF 15PF J 25V SMD Augstas kvalitātes Kondensators
€10.83

(atgādinājums: jo salīdzinoši liela jauda, no 1uf-100 uf, izmērīto parametru var būt par zemu. kapacitāte precizitāti: j ±5% k ±10% m ±20% z +80%-20% visi 0201 kondensatori visi izmēri kondensatori)

Izskatās arī
Par Sērijas X Daudzfunkciju Dzesēšanas Ventilatoru Ērti Dzesēšanas Ventilators Ar RGB Atdzist Gaismas Xsx Konsoles nepievelk putekļus
€35.39 €21.58

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! 1. inteliģentās temperatūras kontrole, saules sinhronizāciju, multi-funkciju rgb dzesēšanas ventilators 2. tas nav iegūt)

Izskatās arī
Spēles Neslīdoša Esports Rokai Īkšķis Aproces Pirkstu Aproces Skārienekrāna Cimdi Īkšķi Cimdi Spēļu Pirkstu Cimdi
€1.73 €0.65

(nosaukums:spēļu pirkstu cimdi stils: jūras dvēsele zvērs materiāls:supravadītāja sudraba audums biezums: 0.3 mm funkcijas: gaismas, jutīga, ultra-plānām iepakojuma saturs:2gab spēļu pirkstu cimdi (citiem, kas nav iekļautas) piezīme: 1.sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet kļūdu 5% apmērā.pārliecinieties, ka jums nav prātā, cenu noteikšanu. 2.ņemot)

Izskatās arī
1Set Touchpad Valde Ar Flex Kabelis Nomaiņa PS4 JDS-030 Kontrolieris Rīkoties ar Skārienpaneli, pilns Komplekts Spēli Daļas
€7.46 €5.15

(produkta apraksts: 100% zīmolu un augstas kvalitātes krāsas: skatīt attēlu attiecas uz: ps4 jds-030 izmēri: standarta izmērs komplektā ietilpst:1set touchpad valde piezīme: lūdzu atļaut 0-0.5 cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams,)

Izskatās arī
Soma Kontrolieris Vāciņa Slēdzis Pro Gadījumā Dualsense Sony Dualshock PS4 PS5 PS3 Playstation PS 5 4 3 Xbox Sērijas One S X
€5.34 €5.02

(soma kontrolieris vāciņa slēdzis pro gadījumā dualsense sony dualshock ps4 ps5 ps3 playstation ps 5 4 3 xbox sērijas one s x universal funkcijas: viegli pārvadāt āra viegli piekļūt jūsu gamepad ar rāvējslēdzēju atvēršanu. aizsargāt jūsu gamepad no skrāpējumiem. mīksta iekšējā auduma odere, viena acs kabatas iekšpusē. grūts pu ādas pārklājumu)

Izskatās arī
1~10PCS Par PS5 Austiņas Āķis Turētājs Spēļu Austiņas Pakaramais Austiņu Stand Mount 5 Konsoles Spēļu Aksesuāri
€28.09 €16.86

(1~10pcs par ps5 austiņas āķis turētājs spēļu austiņas pakaramais austiņu stand mount 5 konsoles spēļu aksesuāri apraksts: produkta specifikācijas: produkta nosaukums: par ps5 gamepad āķis krāsa: balta materiāls: abs specifikācijas: ražošanas apraksts: [austiņas āķis ps5] šīs austiņas pakaramais var tikt uzstādīts uz spēļu konsole, piemērots)

Izskatās arī
1~5GAB Portatīvo Controler Rotācijas Kustības Sensoru makšķeri Roktura, N-Switch Kontrolieris Pārvietot Jēgas Stāvēt Turētāja Maiņa
€22.55 €15.78

(1~5gab portatīvo controler rotācijas kustības sensoru makšķeri roktura, n-switch kontrolieris pārvietot jēgas stāvēt turētāja maiņa apraksts: produkta parametri: produkta nosaukums: piemērots slēdzis spēle ar makšķeri produkta materiāls: abs produkta krāsa: melns atbilstošajiem produktiem: ar slēdzi/oled specifikācijas: rotācijas dizains-modelēšana)

Izskatās arī
100 GAB., 1M C Tipa USB Lādētāja Kabeli playstation 5 PS5 kontrolieris sērija Kontrolieris USB Datu Pārraides Kabelis
€137.70 €118.43

(100 gab., 1m c tipa usb lādētāja kabeli playstation 5 ps5 kontrolieris sērija kontrolieris usb datu pārraides kabelis augstums kvalitāti ātrdarbīgs un ērti lietojams krāsa: melna garums: 1m trešās puses produktu saderīgs ar: savienojums ar ps5 100gab * uzlādes kabelis)

Izskatās arī
Spēļu Konsole Universāla, Dzesēšanas Ventilatora Kandidēt PS5 Vertikālā Statīva Displejs Spēļu Konsoles Dzesēšanas Ventilatoru Dzesētāja PS5 Piederumi
€24.72 €14.83

(dzesēšanas stends, ps5 dzesēšanas ventilatoru vertikālā statīva displejs spēļu konsoles dzesēšanas ventilatoru dzesētāja ps5 piederumi specifikācija: materiāls: abs fanu skaits: 3 pielietojums: ps5 konsoles izmērs: 221 * 58 * 17mm piezīme: sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja,)

Izskatās arī
Caurspīdīgs Skaidrs, Faceplate Atpakaļ Plate Gadījumā Nomaiņa uz Klāja Handheld Konsoli Nomaiņa Mājokļu Gadījumā DIY
€26.01 €13.26

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes unikālo dizainu, šis aizsardzības gadījumā, kas ietver lielāku dzesēšanas mehānismus, lai novērstu pārkaršanu.tas optimizē gaisa un novada siltumu efektīvi, ļaujot lietotājiem izbaudīt pagarināts spēļu, un jums nav jāuztraucas par siltuma jautājumu. matēta tekstūra šīs aizsargs segtu uzlabo saķeri ar ceļu, piedāvājot ērtāku un drošāku)

Izskatās arī
Lenovo Class10 Mini SD Karti, 2TB 1 TB Micro TF SD atmiņas Karti 512 GB SD/TF Flash Atmiņas Karte 256 GB SD Atmiņas Karte 128GB Tālruņiem Ps4 Ps5
€1.53 €0.72

(apraksts: galvenās funkcijas: 1. plaša savietojamība: savietojams ar viedtālruņiem, planšetdatoriem, kamerām, gopro/rīcības kameras, klēpjdatori, galda datori, slr, drones, nintendo switch/citas portatīvās konsoles, utt. 2. augstas kvalitātes uzglabāšana: ideāli piemērots augstas izšķirtspējas fotogrāfijas, ierakstīšanai un uzglabāšanai, full hd/4k video un citu datu tipu 3.)

Izskatās arī
3296P 50GAB 100R 200R 500R Apgriešana Potenciometrs, kas Izgatavoti Ķīnā Augstas Kvalitātes 3296P-1-101 3296P-1-201 3296P-1-501 101 201 501
€6.45

(laipni lūdzam löcnservice ja jums ir nepieciešams vairāk daudzums vai vairāk produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums . ... lapas apakšā ↓↓↓noklikšķiniet uz attēla t o ievadiet iepirkšanās saiti ↓↓↓)

Izskatās arī
PET segtu kaste, Lai Pārslēgtos NS par Xenoblade chronicles 2 Collector edition Eiropas versija, spēle displejs glabāšanas kaste
€13.01 €7.28

(saistītās akcijas produktiem, produkta attēls pet segtu kaste, lai pārslēgtos ns par xenoblade chronicles 2 collector edition eiropas versija, spēle displejs glabāšanas kaste produkta apraksts mēs pārdodam tikai skaidrs, kastes ,aizsardzības krāsains kaste, tikai saiti lūdzu, nav tieši fit kailām dzelzs kastē uz plastmasas aizsardzības kasti, kā dzelzs kaste, var būt saskrāpēts!!!putekļu)

Izskatās arī
HighGain Izkliedētā Antenu Wifi 6e Kartes AmplifyWifi Signālu WIFI Antenas Pagarinājuma 4dbi Dualfrequency Antena
€15.95 €10.68

(iezīmes: highgain izkliedētā antenu wifi 6e kartes amplifyyour wifi signālu atbalsts darba frekvence : 2.412-2.472 ghz 5.180-5.825 ghz 6g antenas ieguvumi : 4dbi dualfrequency antenas signāla īpašības : izkliedētā pielietojums : piemērots noņemams wifi6e bezvadu networkcard un bezvadu maršrutētājs u.c.specifikācijas: modelis : wifi 6e antenas materiāls : industrialabs izmērs : apm 10x9cm/3.94x54in savienotājs)

Izskatās arī
par Razer / Raiju PS4 Spēļu Kontrolieri Nomaiņa USB Kabeli Dropship
€16.30 €7.99

(funkcijas: ootdty mīksts un elastīgs vads. 2m garš, ērts lietošanā. uzlabot savu spēļu pieredzi. nomainot veco, bojāto usb kabeli. augstas kvalitātes materiāla, izturīga un nodiluma izturīgs. specifikācijas: materiāls: pvc piemērojamie modeļi: par razer raiju kontrolieris par ps4 par razer raiju turnīra izdevums kontrolieris)

Izskatās arī
Lenovo Class10 Flash Atmiņas Kartes 128GB 512 gb un 256 gb, 1 TB lielu Ātrumu Micro TF kartes Sd Kartes 32GB 64GB cartao de memoria iphone
€1.19 €0.50

(apraksts: galvenās funkcijas: 1. plaša savietojamība: savietojams ar viedtālruņiem, planšetdatoriem, kamerām, gopro/rīcības kameras, klēpjdatori, galda datori, slr, drones, nintendo switch/citas portatīvās konsoles, utt. 2. augstas kvalitātes uzglabāšana: ideāli piemērots augstas izšķirtspējas fotogrāfijas, ierakstīšanai un uzglabāšanai, full hd/4k video un citu datu tipu 3.)

Izskatās arī