Cena €101.90 €135.86

Pilns apraksts

veikalā ievads

Mēs esam rūpnīcas piegādātājs, Visi tērpi var pasūtījuma pieaugušo un zēns izmēru, mēs varam pasūtījuma izgatavotu, kā jūsu pieprasījumu.ja jums ir jautājumi par stilu, lielumu, krāsu, kuģniecības, lūdzu, paziņojiet mums, mēs jums atbildi jums pirmo reizi.Ja jums ir stils jums patīk, jūs arī varat nosūtīt mums attēlu, mēs to pielāgot, lai jūs par brīvu.

Produkta displejs

tips:krāsu drēbes, kas redzams attēlā būs nedaudz atšķiras sakarā ar laika apstākļiem, iekārtas, gaismas, utt.Kļūda ir ļoti maza.

Izmēri

Pirms pasūtīšanas,lūdzu, pārbaudiet mūsu izmēru diagrammas,pārliecinieties, izmērs fit jums.ja jums ir jautājumi par izmēru, varat sazināties ar mums pirms pasūtījuma.Pārliecinieties, ka lielums ir svarīgs.

to, kā pasākums

Dārgais draugs, Ja standarta izmērs nav piemērots jums, Mēs īpaši pielāgoti, lai jūs par brīvu.Laipni lūdzam izvēlēties un iegādāties.Ja jūs vēlaties, lai pielāgotu, lūdzu, novērtējiet iestāde atbilstoši mērīšanas guide, un parādīt viņiem, lai mums.

krāsu karte

Tas ir audums, mēs faktiski izmantot, un visas krāsas var izdarīt.Ja jūs vēlaties, lai mainītu krāsas uzvalku, lūdzu, sazinieties ar mums

piegāde

Parasti, procesu pielāgošana drēbes aizņem no četriem līdz desmit darba dienām.pastāv īpaši apstākļi, tas tiks paskaidrots, lai klients.Mūsu veikalā sola, ka tad, kad apģērbs tiek veikti, mēs nosūtīt tos nekavējoties.

1, Visus objektus, ka pasūtījums ir piegādāts tikai pēc tam, kad saņemta samaksa, ko Trešās Puses mēs kuģis objektu pircējiem, izmantojot EMS, UPS, DHL, vai Gaisa Pasts, saskaņā ar faktisko stāvokli.

2, kā piegādes galamērķus (jūsu adrese), kur tikai DHL vai UPS ir pieejami, ja tas ir tā sauktā attālā reģionā ar DHL vai UPS, maksājumu ir jāmaksā pircējam.

Atsauksmes

1, Mēs dziļi ceram, ka esat apmierināts ar savu pirkumu no mums.

2, Jo jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu biznesa attīstību, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.

3, Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi vai bažas pirms vai pēc šī pirkuma.

Specifikācijas

  • Fit Tips: izdilis
  • Izcelsmes Vieta: Ķīna (Mainland)
  • Piemērojamo Sezonu: Četri Gadalaiki
  • Slēgšanas Tips: Viena Krūšu
  • Dzimums: Vīrieši
  • Materiāls: Akrila, KOKVILNAS
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Vienuma Tips: kostīmi
  • Modeļa Numurs: vīriešu uzvalks
  • Apģērba Garums: Regulāri
  • Krāsa: Attēla krāsu vai pēc pasūtījuma
  • Godu: Kāzu Balli Biznesa
  • CN: Dzjansu
  • Stils: Oficiālas, Oficiāli Gadījuma Elegants
  • Izmērs: Standard Size Or Custom Made
  • Piemērojamo Skatuves: Kāzas
  • Priekšā Stils: Dzīvoklis

Komentāri

  1. / Anon - 2024-01-01

    Uzvalks ir saņemta, krāsa nav hromatiskās aberācijas, pakalpojums ir vietā un loģistika ir ātri, kas ir ļoti labs.

  2. / Anon - 2023-11-01

    Tērps der labi, meistarība ir labi, un audums arī labs

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Vīriešu Bikses Bieza Plīša Vīriešu Uzvalku Bikses ar Mīkstu Kabatām Vidū Vidukļa Rāvējslēdzēju Aizdari Formālas Biznesa Stils Silts Tēviem
€7.80 €3.74

(vīriešu bikses bieza plīša vīriešu uzvalku bikses ar mīkstu kabatām vidū vidukļa rāvējslēdzēju aizdari formālas biznesa stils silts tēviem apraksts: premium taisni kāju kleitu bikses vīriešiem. izgatavoti no augstas kvalitātes 100 poliestera šķiedras. izsmalcinātu meistarība un tīras kāju līnijas. tīrtoņa krāsu dizains ar pogu un rāvējslēdzēju atvēršanu. universāls)

Izskatās arī
INCERUN Topi 2023 Amerikāņu Modes Stila Vīriešu Plecu Spilventiņu Dizaina Žakete Atpūtas Puse Karstā Pārdošanas Bubble Sleeve Uzvalka Žaketes S-5XL
€26.83 €16.10

(izmērs:s,m,l,xl,2xl,3xl,4xl,5xl audums materiāls:100%poliesteris krāsa:melna piemērota tips:fit stils:pamati sakarā:atpūtas modelis:poligrāfija biezums:mērenību produkta apraksts:vīriešu drukāšanas garām piedurknēm galotnēm. marķējums: jā modeļa izmērs:m paketē iekļauts:1 * topi lūdzu, ņemiet vērā: pateicoties)

Izskatās arī
Jaunais Ziemassvētku Vīriešu 3D Drukāšanas Moderns, Skaists Casual Slim Vienu Krūtīm, Eiropas Izmērs Veste Vīrietis
€33.54 €17.11

(augstas kvalitātes 3d iespiesti veste mētelis, vīriešu vienu krūtīm, v-veida kakla ziemassvētku apakškrekli modes gadījuma vīriešu veste laipni lūgti mūsu veikalā, es ceru, ka jums ir patīkamu iepirkšanās pieredzi, un izbaudiet savu dienu!uzvednē: 1.lūdzu, izlasiet mūsu lieluma diagrammu rūpīgi pirms pirkšanas. 2. lūdzu, salīdziniet ar informāciju, pirms pirkšanas.timesunion ir)

Izskatās arī
Jaunu Pelēks Balles Tērpi Youg Vīriešiem Sasniedza Atloks Homecoming Puse Uzvalku Draugu Formālās Drēbes 3 Gabali Žakete+Veste+Bikses
€162.26 €97.36

(laipni lūdzam yiminpwp oficiālais vīriešu uzvalku veikals ja jūs vēlaties, lai pielāgotu padarīt kostīmi,lūdzu atstājiet jūsu īpašajām mērījumus saskaņā ar šo attēlu.ir divi veidi, kā izmērīt mērījumi.pasākums savu ķermeni, vai pasākums savu uzvalku. 1,novērtētu savu ķermeni kad jūs novērtētu savu ķermeni,jums ir nepieciešams, lai nodrošinātu šo mērījumu datus collās)

Izskatās arī
Izskatās arī
A3060 Bāzes Slānis Krekls Merino Vilnas Krekls Elpojošs Ātri Sausas Anti-Smakas Nav-nieze ASV Izmērs
€40.16

(izmēri piezīme:(asv izmērs ir pietiekami liels ) ja neesat pārliecināts, izmēra izvēli,lūdzu, sūtiet savu augumu un svaru,mēs jums lielums konsultēt augstums 170cm,svars 50kgs~ lika izmērs s augstums 180cm,svars 95kgs~ lika izmērs l(nedaudz atpūsties) augums 182cm,svars 73kgs~lika izmērs m(pielāgots) 100% merino vilnas auduma funkcija audums :100% tīra)

Izskatās arī
2023 Pavasara Jaunu Modes Svītrainu Uzvalku Bikses Vīriešu Elastīgs Viduklis Gadījuma Bikses Oficiālas Uzņēmējdarbības Birojs Sociālo Bikšu Plus Lieluma 38 36
€55.81 €20.52

(prece ir āzijas korejas izmēru, atšķiras ar savējo, pls vēlreiz pārbaudīt elsas vidukli. padomi kā izvēlēties izmēru: pls izmantot līdzīgs audums no jums, lai salīdziniet ar izmēru chart. 1. pls, ļauj 1-3cm tolerances dēļ rokasgrāmata pasākums. 2. krāsu var atšķirties no attēla sakarā ar citu datoru ekrānu un gaismas ietekmē. 3.ja jūs neesat pārliecināti par lielumu,)

Izskatās arī
Vīriešu Jaka Svītru Top Plānas Vasaras Jaka Drukāšanas Modes Slim Fit Mazo Uzvalks Gadījuma Vīriešu Top Coat Korejas Stils
€63.07 €37.85

(mēs atbalstām drop shipping/vairumtirdzniecība, laipni aicināti sazināties ar mums, lai iegūtu vairāk informācijas)

Izskatās arī
Jaunas Ielidošanas Modes Suepr Lielu Vasaras Vīriešu Jaunatnes Vienā Slānī Neoderēts Iespiesti Uzvalks Jaka Plus Lieluma XL 2XL 3XL 4XL 5XL 6XL 7XL
€61.38 €55.24

(izmēru tabula: cm izmērs plecu krūtīs garums piedurknes xl/180 50 115 75 64 2xl/185 51 120 76 65 3xl/190 52 126 77 66 4xl/195 53 132 78 67 5xl/200 54 138 79 67.5 6xl/205 55 144 80 68 7xl/210 56 148 81 68.5)

Izskatās arī
Vīriešu Uzvalki Brūna Sasniedza Atloks 1Button Līgavainis Balli Smokings Terno Masculino Žakete, Bikses Kāzu Valkāt 2gab Jaka, Bikses Apģērbs
€73.29 €51.30

(laipni lūgti mūsu veikalā puse uzvalks, kāzu tērps, biznesa apģērbam, ikdienas apģērbam, lūdzu, laimīgu iepirkšanos! mēs esam rūpnīcas piegādātājs, un mēs esam online 24 stundas.tātad, ja jums ir kādi jautājumi par stilu, lielumu, krāsu, piegādes, u.c., lūdzu, paziņojiet mums, mēs jums atbildi jums pirmo reizi. foto parādīt izmēri par standarta izmēri:)

Izskatās arī
2023 Vīriešiem Pleds Žakete Atloks ar garām Piedurknēm Pogas Ikdienas Uzvalki, Vīriešu Rudens Streetwear Zaudēt Modes Atpūtas Svārkus S-5XL INCERUN
€37.28 €22.00

({pasūtījuma} izmērs:s,m,l,xl,2xl,3xl,4xl,5xl audums materiāls:98%poliesteris+2%spandex krāsa:haki,pelēks sakarā:atpūtas modelis:pleds produkta apraksts:vīriešu pleds ikdienas žakete)

Izskatās arī
2023 Jaunu Vīriešu Dubultā Apkakle Uzvalks Jaka Melna / Sarkana Modes Vīriešu Biznesa Kāzu Balli Puses Smokings Bleizeri Slim Fit Mēteļi
€75.18 €45.11

(*1 .šo uzvalku jaka ir āzijas izmērs , āzijas lielums ir 4 izmēri ir mazāki par mums/eur izmērs. / apvienotā karaliste / austrālija / es izmērs! (1cm=0.394 gadā) *2 .ja jūs neesat pārliecināts par izmēru, jūs varat pateikt mums savu augumu (cm) un svars (kg) pirms iepirkšanās!mēs palīdzēsim jums izvēlēties pareizo izmēru! *3 .kā dažādiem datoriem, displeja krāsas atšķirīgi,)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Vafeļu 2 Gabals Komplekts (Jaka+Bikses) Vīriešu Ikdienas Biznesa Kleita Uzvalki Līgavainis Kāzu Tērpi Tusiņu Balli Apģērbi
€146.47

(padomi: lūdzu, pārbaudiet izmēru pirms pasūtījuma! piezīme : ja jūs neesat pārliecināts par izmēru, lūdzu, atstājiet mums savu svaru un augumu, krūšu un plecu mērījumi.mēs varam palīdzēt jums izvēlēties pareizo izmēru.)

Izskatās arī