Cena €18.27 €22.29

Pilns apraksts

raksturīga: apgriešanas rokasgrāmata sliede ar apgriešanu frēzēšanas padara rullīšu palaist pa līkni, nodrošinot precīzu pļaušanas un soda līkne apstrādi.

Alumīnija sakausējuma materiāla, spēcīgs un izturīgs.

Bāzes ir četri kopā skrūves.

Regulējami zobrati un regulēšana kompl.

plaši izmanto kokapstrādes, piemēram, kokapstrāde, ministru kabineta apstrāde, rokdarbu ražošanas, chamfering, gropējums, virsmas apdares, līkne griešana, plānošanas koksnes graudu apstrādes darbībām un DIY plastmasas loksnes, koksnes, finiera un citu līdzīgu materiālu.

aprakstīt

Nosaukums: slīpas pamatnes kompakts malšanas mašīna

Specifikācija: 65mm

Regulēšanas leņķis: 30 grādos~+45 grādiem

Materiāls: Alumīnija sakausējuma + plastmasas

krāsa: Melna+Sudraba

Iepakojuma Saturs:

1 x Elektriskais edger bāzes

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Laiks sūtījumu: Visi produktu mēs varam piegāde no 3~8 nedēļas dienās, parasti mēs esam saskaņā ar klientu pasūtījumus laikā, iepakošanas un nosūtīšanas, mums ir nepieciešams, lai rūpīgi pārbaudiet preču kvalitāti, pirms Kuģi, Tāpēc nepieciešams laiks, lai rīkojas.Par izsekošanas numuru update: Ja izsekošanas skaits nav loģistikas informāciju, kā tūkstošiem pakas nosūtīti uz ārvalstīm, loģistikas uzņēmumiem nav atjauninājumu loģistikas informācijas, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi, lūdzu, Lūdzu, nav tieši atvērt strīdu.Mums ir pirmo reizi, lai jūs varētu atrisināt!Vai jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu)

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: FGHGF
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Uzlādējams Komplekts Ar Pulverizatoru, Gravitācijas Tipa smidzinātāju Nomainīt Bateriju Mākslas Modelis Ķermeņa Krāsa Mākslinieks, Grims Nagu Tetovējumiem Kūka
€91.89 €54.22

(uzlādējams komplekts ar pulverizatoru, gravitācijas tipa smidzinātāju nomainīt bateriju mākslas modelis ķermeņa krāsa mākslinieks, grims nagu tetovējumiem kūka specifikācijas: ar auto start un stop funkcija nomaināms akumulators varu parādīt, bet darba/uzlādes gaisa plūsma:7-10l/min uzlādes laiks: 1,5 stundas pilna darba laiks: 50 minūtes nepārtraukta)

Izskatās arī
Yofidra 10mm Bezvada Skrūvgriezi Elektriskā Trieciena Urbjmašīnas 25+3 Griezes momenta Efektīvu Rokas Urbi, Home DIY Litija Akumulatoru Strāvas Rīks
€83.14 €55.26

(yofidra 10mm bezvada skrūvgriezi elektriskā trieciena urbjmašīnas 25+3 griezes momenta efektīvu rokas urbi, home diy litija akumulatoru strāvas rīks specifikācijas: nosaukums: elektrisko urbi maksimālais griezes moments:28n.m griezes iestatījums: 25+3 čaks izmērs:10mm funkcijas:3 funkcija pielietojums: tērauda/ koka/ betona funkcijas: - tīra vara)

Izskatās arī
Sadzīves Mop Pad Mop Lupatas Tīrīšanai, Spilventiņi Mop Piederumi Piederumi Microfiber Nomaiņa Atkārtoti Jauns
€3.34 €2.33

(funkcijas: * brand jaunu un augstas kvalitātes. *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska lietošanai. *spilventiņi, lai atbilstu jūsu tīrīšana vajadzībām, mīksta microfiber mop pad ikdienas tīrīšana; *microfiber mop pad ar attīrīšana sloksnes grūts, stickier virtuves. *atkārtoti un izturīga bieza tīrīšanai, spilventiņi.lūdzu, pārliecinieties,)

Izskatās arī
USB Portatīvo BBQ Ventilators Filtrs, Skursteņu Starter Cepšanas Grils Elektriskais Ventilators Ideāls Āra Kempings 7530
€11.07 €5.53

(funkcijas: ootdty saglabāt jūsu bbq uguns dedzināšana ar jauno 7530 7cm 5v usb portatīvo bbq ventilators piknika kempings gaisa pūtējs šis mazais gaisa kompresors ir ideāli piemērots āra aktivitātēm, piemēram, kempings un barbecuing.tas ir aprīkots ar 5v pārnēsājamo bateriju un ir ar zemu trokšņa līmeni. usb strāvas padeve, ātrums 2600rpm, jauda 1.5 w, gaisa apjoms 8cfm, piemērots)

Izskatās arī
5gab Polisher/Rezerves komplektu Mīksta Vilnas Sunīti Pad Balts:4 inch
€5.20 €3.95

(krāsa: balta+melna diametrs: 100mm/ 4 collu pad max rpm:8500 apgr. / min. darbības joma: mēbeles,marmora,automašīnas, utt.prefekts komplekts pulēšana, pulēšanas, kā arī detalizēti darba.izgatavots no īpaša labs efekts un mīksta materiāla, viegli tīrāma.iepakojuma saturs: 1 x sūcējs 4 x vilnas spilventiņu tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji)

Izskatās arī
M6CF Izturīgs Blīvēšanas Extender Caulk Sprauslu Uzgalis Rīks Caulk Sprauslu Apretētājs Blīvēšanas Extender Sprauslas Padoms
€11.69 €4.68

(funkcijas: tas ir ideāls diy entuziastiem un profesionāļiem. blīvēšanas sprauslas un ir izgatavoti no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda+plastmasas, nodiluma izturīgs, izturīgs pret koroziju,viegli montēt, atkārtoti un ilglaicīgi. ar blīvēšanas līdzeklis var plaši izmantot vannas istabas, virtuves, ūdens tvertnes, durvju un logu, rāmja blīvējums, āra māju un citu vietu; šī)

Izskatās arī
Jaunu 4 Collu platformāta Flīžu Pārslas Un Līmi Noņemšanas Asmeņi-Piemērots SDS-Plus Rotācijas Nojaukšanas Āmuri Un Veseri, Urbji
€37.33 €26.50

(jaunu 4 collu platformāta flīžu pārslas un līmi noņemšanas asmeņi-piemērots sds-plus rotācijas nojaukšanas āmuri un veseri, urbji premium kvalitātes materiāla izturību par būvniecību saistītus uzdevumus, tas ir ļoti svarīgi, lai jūsu rīki ir augstas kvalitātes un izturīgs laika gaitā. viegla un ērti uzstādāma - jūs vēlaties, lai pārliecinātos, vai ļaut instrumentus, kas darīt darbu)

Izskatās arī
2 IN 1 Bezvada Elektriskā Automašīna Polisher Mašīnu, Auto Pulēšanas Mašīna Slīpēšana Vaksācija Darbarīki Elektriskais Urbis par 18V, Makita Akumulatoru
€85.77 €42.88

(lūdzu, ņemiet vērā: 1. dažas iespējas nav iekļautas baterijas.lūdzu, sagatavojiet bateriju ar sevi. 2.tranzītā, kartona kaste var būt nedaudz bojāts vai produkts ir nelieli skrāpējumi, kas ir normāli.lūdzu, nav pasūtījumu, ja jums prātā. 3.ja ir kādas problēmas ar saņemto preci, lūdzu sazināties ar mums pēc iespējas ātrāk, un mēs varam palīdzēt jums atrisināt šo problēmu.paldies paketē)

Izskatās arī
Pulverizatoru Rīku Dual Action Smaguma Barības 0.3 Mm Sprauslu Izsmidzināšanas Pulverizatoru Nail Art Krāsas Tetovējums Instruments, Ar Uzgriežņu Atslēgu, Salmu Sarkana
€14.78 €7.83

(tips:mini spray barības tips:gravity lietošana:home diy lietošana:krāsu izsmidzināšanas jauda tips:manuālā jauns kausa ietilpība: 7ml(cc) spiediens: 15-60psi krāsa mediju: akvarelis, krāsu pigmenti, tintes un krāsvielas, akrila, automobiļu uretāna, lakas, emaljas (nav iekļautas) 0.3 mm adatas uzgali, plaša spray, dubultās darbības sliekšņa, lai viegli un precīzi spray.dual-action smaguma barības pulverizatoru,)

Izskatās arī
2gab Vilnas Filca Pulēšanas Spilventiņu Stūre Stikla, Nerūsējošā Tērauda Pulēšanas Spilventiņu Pulēšanas Instrumenti Polimento Granīta Rīki polijas Pad
€11.33 €7.02

(informācija: * brand jaunu un augstas kvalitātes *smalkas vilnas filca pulēšanas riteņu, labu efektu, mīksta un elastīga *polijas un remonts skrambas, *piemērots automobiļu, stikla, nerūsējošā tērauda mēbeles, koka izstrādājumi, galda piederumi, precīzijas instrumenti, marmors, utt. *krāsa: kā bildes rādīt *izmērs: (apm.) diametrs: 75mm(3inch),100mm(4inch),125)

Izskatās arī
Mini Portatīvo Pneimatiskās Chamfering Mašīna, 45 Grādu Loka Gaisa Beveling Mašīna, Metāla Griešana Metālu Asumu Noņemšanas Komplekts
€66.67 €33.22

(hifeson pneimatiskās chamfering mašīna, mini slīpmašīna gaisa chamfering ieroci loka gaisa beveling mašīna lustru un metālā funkcijas: ar 1/4 pneimatiskās chamfering mašīna ir mini ķermeņa, ir viegls un ērts, var būt slīpa šaurāko un shallowest vietas un darbina ar vienu roku, ātra griešana tiesības un noapaļoti stūri.aprīkots ar metāla drošības slēdzis un drošības sprādzes. sakausējuma)

Izskatās arī
4X Slapjš Sauss Pulēšana Smilšpapīrs 3000 5000 7000 Augstas Smiltis Mitro Un Sauso Smilšpapīru Sortimentu Drywall Slīpēšana Papīra
€19.15 €13.98

(4x slapjš sauss pulēšana smilšpapīrs 3000 5000 7000 augstas smiltis mitro un sauso smilšpapīru sortimentu drywall slīpēšana papīra diy piederumi: kokapstrāde tips: smilšpapīru to var lietot uz mitrām un sausām virsmām. piemērota slīpēšanas un pulēšanas amatniecība, koka, metāla, plastmasas, automobiļu, utt. postenis stāvoklis: 100% pavisam jaunu graudu:)

Izskatās arī
Brushless Elektriskā Bezvada Dzelzs Šķēres Metāla Griešanas Instrumenti, Dzelzs Bīdes Lapa Šķēres Oglekļa Tērauda Griezējs Makita 18V Akumulators
€181.65 €90.83

(lūdzu, ņemiet vērā: 1. dažas iespējas nav iekļautas baterijas.lūdzu, sagatavojiet bateriju ar sevi. 2.tranzītā, kartona kaste var būt nedaudz bojāts vai produkts ir nelieli skrāpējumi, kas ir normāli.lūdzu, nav pasūtījumu, ja jums prātā. 3.ja ir kādas problēmas ar saņemto preci, lūdzu sazināties ar mums pēc iespējas ātrāk, un mēs varam palīdzēt jums atrisināt šo problēmu.paldies paketē)

Izskatās arī
GPM-BXG Rotaslietas Jade FacetedAngleSmall Precizitāti Rotaslietas Akmens Pulēšanas iekārta Mach Veido Slīpmašīnas Pulēšanas Mašīna
€282.23 €217.32

(gpm-bxg nelielu precizitāti rotaslietas akmens pulēšanas mašīna veidojot mašīnu, rotaslietas, slīpētas nefrīta leņķa slīpmašīnas pulēšanas mašīna produkta parametru preces kods:gj00297 nosaukums: slīpēšanas un pulēšanas mašīnas modelis: iin-bxg iepakojuma svars: 11kg iepakojuma lielums: 47*39*24 spriegums: dc24v (110-240v universal strāvas adapteris) jauda:)

Izskatās arī
Izturīgs 12V USB Ventilators Ventilatora Komplekts AC100-240V, lai Grili un Koksnes apkures Krāsnis
€35.29 €17.64

(funkcijas: ootdty pieredzi spēcīgu un regulēšana airflowwith tas nerūsējošā tērauda 12v ventilatoru ventilatora komplekts, ideāls āra grilling, pikniki, un kokogles, krāsns. šī universāls ventilators ventilatora komplekts ir paredzēts, lai atbalstītu ac100v 240v barošanas, padarot to compatiblewith dažādām ierīcēm, piemēram, bambusa un koka plīts, metāla kausētāji, un oglekļa)

Izskatās arī
1 Gab. Brushless Elektriskā Trieciena Uzgriežņu atslēga 1/2Inch Bezvadu Uzgriežņu atslēgu, Lai 18V Akumulators (Tukša Metāla)
€46.63 €35.91

(1 gab. brushless elektriskā trieciena uzgriežņu atslēga 1/2inch bezvadu uzgriežņu atslēgu, lai 18v akumulators (tukša metāla) 1800n.m augsts griezes moments, vienmērīga ātruma maiņas slēdzis. jaudīga elektriskā uzgriežņu atslēga, multi-mērķis, super jaudu. volframa tērauda vārpstas, augsta cietība un nodilumizturība. piemērots būvlaukumu plaukti, apkope, kokapstrāde, u.c. ar)

Izskatās arī
107mm Griešanas Disku Slīpmašīna Slīpēšanai, Riteņu Sveķu Dubultā Pinuma, Metāla, Cauruma Diametrs 16mm Pulēšana Rīka Daļas
€1.16 €0.58

(funkcijas: *dimanta sveķi, slīpēšanas ripu, augsta cietība, augstu izturības, slīpēšanas spēju. *sveķu slīpripas ir labi pulētas, slīpripas ass, nav viegli plug, augsta slīpēšanas efektivitāte. *liels sveķu saiti, lai vienkāršas slīpēšanas operācijas ar labu materiālu izņemšanas likmēm, vienlaikus saglabājot zemu siltuma ietekme uz apstrādājamo detaļu. *slīpēšanas)

Izskatās arī
7.5 ZS 4-Taktu Gāzes Benzīna Motoru Rotovator Degvielas OHV Motora Viena Cilindra
€195.18 €126.86

(apraksts labs ģenerators, protams, ir priekšrocības ilgu ekspluatācijas laika, spēcīga enerģija, jaudīgu funkciju, utt.aprīkots ar pull rokturi, mūsu portatīvo ģeneratoru, kas var aizdegties, ātri un viegli, kas jums palīdz, lai uzlabotu darba efektivitāti un ietaupīt darba laiku.neapšaubāmi, tas būs labs palīgs jūsu darbā un dzīvē! galvenās iezīmes spēcīga jauda: jaudīgs ģenerators)

Izskatās arī
Drillpro izmantots 125mm M10 Brushless Leņķa Slīpmašīna Leņķa Slīpmašīna Piederumi, Kokapstrādes Griešanas Jaudas Instruments, 18V Akumulatoru
€82.74 €57.09

(nosaukums:brushless leņķa slīpmašīna modelis:f24215 specifikācijas: materiāls:sakausējums+plastmasas+gumijas krāsa:dzeltens+melns/zils+melns apgriezieni bez slodzes: 20000r/min slīpēšanas / griešanas diametrs: izmantots 125mm vārpstas diametrs: m10 funkcijas: brushless spēcīgu kustību, augstas temperatūras izturīgi vara enameled stieples,)

Izskatās arī
600Ml Krāsas Laistīšanas Varat Air Spray Līdzeklis Plastmasas Pot Vītne Savienotājs Spray Līdzeklis
€11.16 €6.36

(savienotājs jet 600ml plastmasas krāsas kausa pot sata smidzinātājs kausa nt smidzinātājs specifikācija:pilnīgi jauns noņemams vāciņš ar ventilācijas plastmasas nomaiņa kausa sata smidzināšanas pistoles viegli lietojams,izturīgs pret bojājumiem jauns krāsa: balta materiāls: plastmasa tilpums: 600ml vītnes diametrs: 20mm/0.79 collas kopējais izmērs: apm. 160 x 90mm augstas cietības plastmasas laistīšanas)

Izskatās arī
Gaisa Rīku Pnumatic Jauda Dzirnaviņas TLL07 2sets
€142.21

(2sets turbo distances starplikas, gaisa dzirnaviņas(tll-07)/pneimatiskie instrumenti tehniskie parametri: maks.bezmaksas ātrums : 28,000 rpm gaisa spiediena padeve: 0.63 mpa izmērs:196*28mm,biezums-0.7 mm svars:180g aksesuāri, instrumenti, 1) uzgriežņu atslēgas:1gb 2)collet:2gab 3)diamond failu:1gb 4)pār šļūtene:0.4 mērītājs 5)gaisa šļūtene:)

Izskatās arī