Cena €6.46 €17.95

Pilns apraksts

Pievienot nojauta, lai katru dienu ar izsmalcinātu karstā sudraba izstrādāts Pastāvīgā Galda Kalendārs.Tas ir izturīgs un funkcijas 1 puses, ka ir rakstāms, padarot to perfektu, lai sekotu, svarīgi datumi un tikšanās.Katru dienu būs pilna ar laimes un ceru, ka ar šo kalendāru uz jūsu galda.Lieliska Ziemassvētku dāvana ikvienam, kurš vēlas palikt organizēta stilā.

Specifikācija:

Produkta izmērs: (apm.)21*14cm/8.27*5.51 collas

Produkta svars: aptuveni 300g

Produkta sastāvdaļas: 250g krītots papīrs

Produkta Stils: A/B/C/D

Meistarība: Sudraba karstspiedes uz vāka

Datums: Septembris 2023-2024. Gada

Stils: gaidu rītdienas sērija

Iepakojuma Saraksts:

1* Liels Galda Kalendārs

Paziņojums:

Pateicoties dažādus apgaismojuma un ekrāna iestatījumus, preces krāsa var nedaudz atšķirties no attēlā.

Sakarā ar dažādu manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet 1-2cm atšķirība lieluma.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Izsmalcinātu Meistarība: Novērtēt augstas klases justies 2024 Galda Kalendārs ir izsmalcinātu karstā sudraba meistarība, kas eleganti komplimentus savu skaisto humbucker krāsas.Tā drošā konstrukcija nodrošina, tas nebūs viegli nokrist, pievienojot pieskārienu izsmalcinātību savu darbu.

2.Stabils un Izturīgs: Nodrošināt stabilu darbu ar mūsu 2024 Galda Kalendārs ir trīsstūrveida konstrukcija, kas novērš kratot vai izgāztuvē.Izstrādāts ar augstas kvalitātes materiāliem, tas ir būvēts, lai pēdējā, kas nodrošina ilgstošu izturību.

3.Elastīgs Risinājums: Mūsu 2024 galda kalendārs ir praktisks un daudzpusīgs produkts ar divvirzienu dizains. 1 pusi, var izmantot kā rakstāms lapas un citu kā kalendāra, kuras jūs varat pārslēgt atbilstoši jūsu vajadzībām.Baudīt priekšrocības šo multi-funkcionālo produktu.

4.Kopjot Svētības: Ar Laimīgu Rītdienu Sērijas 2024 Galda Kalendārs, piedzīvot kopjot svētības, kas ar katru dienu.Iedvesmojies ar unikālu vēstījumu par mīlestību un cerību, nodrošinot, ka katru dienu jūs jūtaties pacilāti, optimistisks, un iedvesmoja ar atjaunoto mērķa sajūtu.

5.Ideāls, lai Dāvanu Dodot: Padarīt jūsu mīļajiem justies īpašs ar 2024 Galda Kalendārs, lieliska dāvana ģimenei, draugiem un kolēģiem.Dot viņiem uz Ziemassvētkiem, dzimšanas dienas, vai jebkuram gadījumam ar organizētu un iedvesmoja dzīves visu gadu.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: 2024 galda kalendārs
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Pasūtījuma LANGYUE Iespiesti Papīra Salvetes pasūtījuma logo audi 18gsm Salvetes Luksusa
€1.53

(produktu apraksts preces nosaukums papīra salvetes krāsas attēlā redzams materiāls % koka celulozes izmantošana puse mīksta vakariņas papīra salvetes logo akceptē pielāgotus logo iepakojums taras iepakošanai; iepakojuma ar plēves apvalkā vai kā jūsu pieprasīto oem & odm piekļuves oem, odm pakalpojumi piegāde 7-10)

Izskatās arī
2024 Kalendāra Karikatūra Mini Dinosaur/Panda/Spaceman/Meitene Galda Kalendārs Plānotājs Ieraksts Kawaii Galda Piederumi Apdares
€4.61 €2.30

(laipni lūdzam vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības 1)ja vēlaties šo preci,lūdzu, pievienojiet to uz savu vēlmju sarakstu 2)ja jums patīk mūsu veikals,lūdzu, pievienojiet to jūsu veikals saraksts .tur ir daudz atlaides, lai jūs.^-^ 3)nekādu problēmu, tikai justies brīvi sazināties ar mums, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmu uzreiz. paziņojums: 1.)

Izskatās arī
Ķīna, Ķīniešu Tradicionālā Mēness Kalendāra Gadā Mēness Sienas Pūķis Gadus Karājas Pie Sienas Kalendāru Sadzīves Kalendārs
€9.85 €4.92

(apraksts šī ir tradicionālā ķīniešu mēness kalendārs 2024. gadam. šis kalendārs ir izgatavoti no papīra materiāla, kas ir labi un izturīgi.tas piedāvā jums displejs datums un divdesmit četras saules noteikumiem.labu dāvanu, lai jūsu ģimene un draugi pēc jaunā gada.klasiskās tradicionālo kalendāra vērtē jauno un atbrīvo vecs. funkcijas - krāsa: random krāsa -materiāls:papīra -)

Izskatās arī
10pcs Magnēts Metāla Nosaukumu Žetons Turētājs Stiprinājums Kartes Nosaukums Id Frāzi Skolas Hotel Skatēs
€7.19 €4.67

(apraksts: funkcijas: 1.spēcīgu magnētisko turēt: šie magnētiskie nosaukumu žetons turētājs ir aprīkots ar spēcīgu magnētu, kas droši turēt nozīmītes vietā, novēršot nepieciešamību adatas vai klipus. 2.izturīga metāla konstrukcija: izgatavota no augstākās kvalitātes metāla, šie vārdu nozīmītes tiek būvēts, lai pēdējā.metāla apdare piešķir profesionālo un izsmalcinātu)

Izskatās arī
2024 Jauno Gadu Pakešu Sarkanā Aploksnē Veiksmi Naudas Maiss Vislabākos Novēlējumus Svētību Soma, Pūķis Modelis Veiksmi HongBao Svinības Puse
€2.22 €1.04

(produkta veids: red aploksnes izmērs: 9x9cm(3.54x3.54in) materiāls: papīrs krāsa: sarkana pakete ietver: 6pcs/set red aploksnes 1. lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, atļauts 1-3mm(0.04-0.12) un atšķirības, manuāla mērīšana, paldies.bērni 3. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo)

Izskatās arī
Studentu 100 Loksnes Amatniecības Ieskicējot Rakstot Mākslas Piederumi Mākslas Kopiju Papīra Kaligrāfijas Kopiju Papīra Caurspīdīgs Pauspapīrs Papīra
€4.19 €2.01

(vienība: papīrs. krāsa: caurspīdīgs. izmērs: 16k[250*175mm]. pienākumi: rakstiski/ieskicējot/rasējums. iepakojumā: 100 loksnes/maiss kopiju papīra. 1. lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, atļauts 1-3mm atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3. sakarā ar atšķirību starp dažādiem)

Izskatās arī
Perpetual Kalendārs Koka Vintage Koka Bloku Kalendārā Mājas Biroja Galda Rotā Ornamenti, Nedēļu, Mēnesi, Datumu Displejs
€21.46 €15.88

(perpetual kalendārs koka vintage koka bloku kalendārā mājas biroja galda rotā ornamenti, nedēļu, mēnesi, datumu displejs premium kvalitātes: izgatavoti no koka ar rokām-krāsošanai, nav izbalināt pēc pāris gadu.tas nav aizņem pārāk daudz vietas uz rakstāmgalda vai uz plaukta. vintage koka bloku kalendārs: augstas kvalitātes koka kalendāra mēneša un datuma displejs.ar 4 numuru dēļi, 3 mēnešu)

Izskatās arī
Pasūtījuma iegravēts Custo Logo Stainls tērauda, Iegravēts etal Kartes Personalizēto etal irror Sier rose gold Busins Automašīnas u tukšs
€1.53

(zināšanai sr: e ir ar veikalu, ing par aking etal auto, ja jums ir kādi custoition requireents, plse ep mums,elcoe, lai !ngding ir illing, lai ake frien i jums! prcts dcription copany profilu)

Izskatās arī
2024 A5 A6 Kalendāru, Piezīmju Grāmatiņu Sadalītāji Gada Mēneša Plānotājs Pārredzamu Grāmatzīmes Nomaināmās Grāmatiņa Programma Piezīmes Spilventiņi Sadalītāji
€0.26 €0.20

(produkta iespējas; 1, ar noapaļotām malām un stūriem, pagriežot lapu nesāpēs rokas 2, augstas kvalitātes pvc materiāla, liekšana bez deformācijām 3. divi izmēri a5/a6 ir pēc izvēles produkta specifikācijas; krāsa; caurspīdīgs materiāls; pp specifikācijas; no janvāra līdz 2024. gada produkta izmērs; a5 210x145mm a6 180x140mm produktu)

Izskatās arī
Pasūtījuma Restorānu Pārtikas Klases Pielāgojama Trīs Slāņu Gofrētā Picu Kaste 32x32x4
€1.53

(vienreizējās lietošanas papīra atņemt boxfood kraftpapīrs pusdienas boxpaper suši/picas kaste veikt papīra kastē container1000ml 32oz kraftpapīrs boxpaper renes kuģa kaste no malas deserti, klienti var izbaudīt to neizpildītie stilā pateicoties šai izvēlei #8 traukā.liels jūsu maizes, restorānu, bistro, vai aizrādījums gadījumā šo universāls konteinera lielumu pusēs, deserti, gan mazākas porcijas.tā)

Izskatās arī
Galda Kalendārs Bloķēt Beztermiņa Galda Kalendārs Desk Kalendārs Mēneša Bloķēt Kalendārs, Galda, Galda Office Home Galda Dekori
€12.12 €5.70

(apraksts šo trauslo un praktiskus koka bloku kalendārā ir uz mēnesi un datumu.izgatavotas no dabiskiem un stipriem koka materiāliem, nodilumizturīga, nav viegli deformēt, spēcīgs un izturīgs.un šis ir klasisks dāvanu gadu pēc gada, ko var izmantot ilgu laiku. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:koks - izmērs: 15.00x6.00x4.30cm/5.89x2.36x1.69in - labas)

Izskatās arī
Pasta Maisiņi Iepakojums, Polietilēna Maisiņi kuģniecības 100 Aploksnes Kurjeru Mazo Lielu Pack Produktu Balts Melns Vēstuli Uzstādīt Plastmasas
€59.30 €41.51

(pasūtījuma iepakojums 100 poli pastkarte mailing kurjeru somas pack produktu piegāde black vēstuli uzstādītu sūtīšanas plastmasas maisiņš tur ir 4cm blīvējuma garumā pie zīmogs,lūdzu, pievērsiet uzmanību pērkot pareizo izmēru. kvalitātes: 100gab materiāls: jaunu pe; portatīvo/parasto pastu soma ūdensizturīgs maiss mēs piedāvājam logo, poligrāfijas pakalpojumi,)

Izskatās arī
2024 Sienas Kalendāru Noguris - Sievietes,Smieklīgi 2024. Gadam Kalendāra Mēneša Kalendārs Ar Āķi,Balts Zilonis Improvizēt Dāvana Sievietēm Izturīgs
€20.66 €11.99

(2024 sienas kalendāru noguris - sievietes,smieklīgi 2024. gadam kalendāra mēneša kalendārs ar āķi,balts zilonis improvizēt dāvana sievietēm izturīgs jauns smieklīgi 2024. gadam kalendārā mēneša kalendārs-2024. gadam sienas kalendāru noguris - sievietēm ir jūsu go-kompanjons, kas uzturas organizēta vienlaikus celt smaidu uz jūsu sejas.šī 2024 sienas karājas kalendārs funkcijas, divi smieklīgi)

Izskatās arī
40pcs daudz Sublimācijas Tukšu MDF Naudas Kartes Turētāju Tēva Diena Absolvēšanas Skolotāju Dāvana Uzmavu Izlaidums Puse DIY
€53.40

(sublimācijas tukšu mdf naudas kartes turētāju tēva diena absolvēšanas skolotāju dāvana uzmavu izlaidums puse izmērs: 100x150x3mm drukāšanas noteikumi: 185 .c, 50-60seconds)

Izskatās arī
Custom Etiķetes Plāksnes Augstas Kvalitātes Custom Metāla Logo Metāla Kastē Apšuvuma Pieaugušo Apģērba Etiķetes Ikdienas Kurpes Logo Ilgtspējīgas
€1.53

(specifikācija nosaukums augstas kvalitātes custom metāla etiķetes, logo metāla plāksne somas un somas materiāls metāls izmērs 20x10mm vai jūsu pieprasījuma, krāsu vai pielāgot, izmantojot somas, crossbody somas, ādas somas, plecu somas, koferi gadījumos, krūtīs, somas, maki, karšu īpašniekiem, jostas, somas utt.virsmas eļļas pārklājumu, lai novērstu izbalināt/gluda/antioksidants moq 100 iepakojums papīra,brauciens,)

Izskatās arī
Metāla Ant Sienu Dekori, Telpu Oen Pagalmā Mākslas Siena Skulptūras Ant Apdare, Metāla Izstrādājumi Mēbeles
€6.33 €4.43

(versatile: var tikt parādīts uz jebkuras līdzenas virsmas vai arī pakārt pie sienas, žogs, koka vai pasta telpās vai ārpus telpām, lieliska dāvana: sev vai draugiem un ģimeni tēma: dzīvnieku stils: moderns krāsa:oranža / zaļa / zila materiāls:dzelzs izmērs:10 x 8,5 cm iepakojuma saturs: 1 * mājas mēbeles, tikai iepriekš paketes saturu,)

Izskatās arī
Mini Desktop Kalendārs Plānotājs Mēneša Kalendārs Twin-spole Saistošs
€2.99 €2.00

(funkcijas: ootdty mēneši referances: janvāris 2024 līdz 2024. gada. ikmēneša lapas, efektīvi organizējot ikdienas uzdevumu sarakstu, mācību plāniem, mēneša grafikus un mērķis visa gada garumā.lieliska ziemassvētku puse labā, ziemassvētku ganāmpulka stuffer, studentu klases atlīdzību, utt. šī chrsitmas mini galda kalendārs plānotājs ir izgatavoti no kvalitātes cardboards, dvīņu)

Izskatās arī
2023-2024 Mini Galda Kalendārs Rakstāmgalda Stāv Flip Kalendārā Plānošana, Organizēšana, Ikdienas Grafiku, Biroja, Skolas Piederumi
€0.29 €0.20

(apraksts: 1. [praktiskā dizaina]: iekšējā lapa satur brīvdienām un citu informāciju, kas ir praktisks un universāls. 2. [vairākas]: bagātīgu krāsu, lai apmierinātu jūsu dažādām vajadzībām. 3. [maiga iedeguma modelis]: dzidri krāsu, skaidrs modelis. 4. [metāla dubultā spole dizaina]: pagrieziet lapu gludi, bez traucēšanas. 5. [augstas kvalitātes materiāls]: izgatavotas)

Izskatās arī
Pasūtījuma 4X5 collu 1000pieces vizītkarte
€120.33

(vairāk veidne (noklikšķiniet šeit, izvēlēties vairāk veidni))

Izskatās arī
Metāla Daisy Dārza Likmes, Dekori, Metāla Ziedu Stick Āra Dekorācijas, 3D Daisy Staba Pagalmā Art Sienas
€21.11 €9.71

([ideāls apdares]: reāli meistarība un perfektu krāsu, padarīt to maisījums lieliski ar puķēm un kokiem savā dārzā.izmantojiet šo daisy dekoru, lai padarītu jūsu dārza, terases vai gaitenī uzkrītošā un izteikt savu unikālu dārza garšu.tāpēc, lūdzu, izvēlēties zāliena daisy apdares, jums nebūs žēl. [izturīga pret laika apstākļu iedarbību]: daisy dārza stabi ir izgatavoti no augstas kvalitātes)

Izskatās arī