Cena €36.15 €44.64

Pilns apraksts

Laipni Lūgti Manā Veikalā

Pilnīga izvēles asmeņi: Šis komplekts ir 55 daļas, ietverot 2 dažādiem zāģa asmeņiem.Tas ir piemērots daudz darbavietu, lai palīdzētu jums efektīvi pabeigtu dažādu darbu.Liels skaits zāģu asmeņi ļauj jums darīt vairāk darba vietu.Šis komplekts būs jūsu labo roku cilvēks.

Efektivitāte: inovatīvu dizainu un plašu sawtooth izmēru un formu veikt visa veida griešanas efektīvi un nodrošinātu, ka jūsu rokas ir ērti, ja, izmantojot multi-tool.

Derīguma termiņš: Šis komplekts zāģu asmeņi ir izgatavoti no augstas kvalitātes, bieza rādītājs, augsta oglekļa tērauda un manometrisko leģētais tērauds, kas ir apstrādāti, izmantojot speciālas tehnoloģijas, lai nodrošinātu izcilu nodiluma izturība un ilgs kalpošanas laiks, lai katra zāģa asmeni.

Saderība: Ar universālo interfeisu sistēmas, tas ir pilnīgi saderīgs ar vairāk nekā 95% no atkārtojas instrumentiem tirgū.

Krāsa:Black & Yellow

Materiāls:Oglekļa tērauds

Iepakojuma Saturs:

55 * oscilāciju rīku asmeņi

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: FGHGF
  • Barošanas Avots: AC
  • Redzēju Tips: Ripzāģi
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Slīpēšanas Ripu, Leņķa Slīpmašīna Aksesuāri 10 Collu 250mmx12.7mm Pulēšana Abrazīvais Disks
€12.31 €8.13

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas : mūsu dimanta slīpēšanas disku izmanto augstas kvalitātes dimanta, kā izejvielas, un ir izgatavots no visas dimantu slīpēšanas diski, izmantojot īpašu procesu, piemēram, galvanizācijas, ar ilgu kalpošanas laiks un augsta slīpēšanas efektivitāte. tai piemīt augsta cietība, nodilumizturība, un augstu asumu.to var izmantot, lai poļu)

Izskatās arī
Hormy Elektriskā Kārta Šķēres Rotācijas Auduma Griešanas Auduma Rokas Mašīna Āda Jutās Griešanas Jauda Instruments Bosch Akumulators
€102.08 €61.25

(specifikācijas: motoru: visas vara serdi mehānisko spriegums: dc12v ātrums: 2000r/min asmens diametrs: 90mm griešanas spējas: ar mīkstu drāniņu, 33mm mašīnu var lietot ar oriģinālu par bosch 12v akumulatori funkcijas: patentētā produkta augstas veiktspējas custom motora jauda zinātnisko projektu izmantošanas jomas vienkāršu un ērtu)

Izskatās arī
Elektriskie Karstā Līme Lielgabals Bezvadu Siltuma Lielgabalu Baterijas Karstā Silikona Pistoli DIY Rokā Instruments, lai Dewalt ar 12 Karstā Kausējuma Līmi Bez akumulatora
€48.19 €24.09

(paziņojums - bezvadu līmes pistole komplekta neietilpst akumulatoru! saderīgs dažādu dewalt akumulators - šis bezvadu karstā līme lielgabals ir paredzēti max 20v 18v litija bateriju darbināms ar drošības slēdzi. ātri, sildīšana līmi - šī bezvadu rūpniecības karstās līmes pistoles izmantot izolētas drip-free sprauslu, ātrā sildīšana, līme krītot ir 0.35 oz minūtē. iepakojums)

Izskatās arī
Sūkšanas Birste, 35mm Savienotājs Iekšējais Diametrs Bosch GĀZU attīrīšanas Netīrumiem Zāģskaidas Mēbeles putekļu Sūcēju Piederumi
€0.93 €0.58

(d etails: * brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavotas no augstas kvalitātes rūsas-bezmaksas plastmasas materiāla, izturīga. *saderīgām universal kārtu putekļu birste ar mīkstiem sariem. *var izmantot dažādiem sausa uzņemt uzdevumus, piemēram, tīrīšana no netīrumiem, zāģskaidas, mēbeles. *piemērots 35 mm savienotājs iekšējo diametru, par bosch gāzes *krāsa:melna)

Izskatās arī
Li-ion Akumulatora Adapteris MT31B DW31B MIL31B BOS31B, Lai Par Makita Dewalt Milwaukee Par Bosch 18V Akumulators 20V, Par Dyson B Tipa
€36.60 €18.29

(li-ion akumulatora adapteris mt31b dw31b mil31b bos31b, lai par makita dewalt milwaukee par bosch 18v akumulators 20v, par dyson typeb sērijas putekļu sūcēju mūsu produkti ir mūsu patstāvīgi izstrādātus produktus, kas ir droša un uzticama, un to var iegādāties ar pārliecību! mūsu produktus izmanto tikai elastīga konvertēšanu starp vienu elektroinstrumentus un citas litija baterijas, un tie nav)

Izskatās arī
2in Izplūdes Ventilators, Virtuve Cauruļu Kanāla Ventilators Vannas istaba Nosūcējs, Ventilācijas Ventilators
€29.75 €21.12

(funkcijas: ootdty piemērots ventilācijas maza telpa 3㎡.var būt 50mm šļūtenes/50mm pvc caurules; izplūdes ventilatoru korpuss ir noņemams un humanizēts dizains, kas ir viegli uzstādīt un ērtāk, lai vēlāk tīrīšanas un apkopes. 12v-dc motors: mehānisko, zema jauda, ātra un lielas vēja spiediena.klusa un enerģijas izplūdes ventilatoru: ietaupījums sniegums ir ļoti labs, tas)

Izskatās arī
Pulverizatoru Rīku Dual Action Smaguma Barības 0.3 Mm Sprauslu Izsmidzināšanas Pulverizatoru Nail Art Krāsas Tetovējums Instruments, Ar Uzgriežņu Atslēgu, Salmu Sarkana
€14.78 €7.83

(tips:mini spray barības tips:gravity lietošana:home diy lietošana:krāsu izsmidzināšanas jauda tips:manuālā jauns kausa ietilpība: 7ml(cc) spiediens: 15-60psi krāsa mediju: akvarelis, krāsu pigmenti, tintes un krāsvielas, akrila, automobiļu uretāna, lakas, emaljas (nav iekļautas) 0.3 mm adatas uzgali, plaša spray, dubultās darbības sliekšņa, lai viegli un precīzi spray.dual-action smaguma barības pulverizatoru,)

Izskatās arī
Maza Jostas Mašīna Mini Electric Pulēšanas un Asināšanas Mašīnas Artefakts Darbvirsmas Smilšpapīrs Jostas Slīpēšanas Mašīnas Metāla ES Plug
€58.40 €41.47

(maza jostas mašīna mini electric pulēšanas un asināšanas mašīnas artefakts darbvirsmas smilšpapīrs jostas slīpēšanas mašīnas metāla es plug apgriezieni bez slodzes: 8000 ātruma maiņu režīmā: bezpakāpju ātruma maiņa barošanas spriegums: 220 tips: desktop belt sander plug type:es kontaktdakšu,tas attiecas uz indonēziju, vācijā, francijā, spānijā, itālijā un)

Izskatās arī
Praktiskā Gaisa Kompresors, Šļūtenes, Piederumi 20PCS 5.1 X 4.7 X 11 Collas :neilons Piederumi Gaisa Kompresoru Pūst Sveces
€42.53 €18.72

(apraksts: 20 gabals gaisa kompresora piederumu komplekts ir lieliska gaisa kompresors komplektā ar viss, kas jums ir nepieciešams, lai sāktu savu projektu, tostarp lieljaudas dual riepu čaks par riepu inflācijas un zīmuli riepu platums nodrošina riepas pareizi piepūstas, arī riepu inflācijas adatas/sprauslas, lai palielinātu baseins, rotaļlietas, sporta bumbas un gaisa matrači. visi ārējā vītne)

Izskatās arī
600Ml Krāsas Laistīšanas Varat Air Spray Līdzeklis Plastmasas Pot Vītne Savienotājs Spray Līdzeklis
€13.23 €6.75

(savienotājs jet 600ml plastmasas krāsas kausa pot sata smidzinātājs kausa nt smidzinātājs specifikācija:pilnīgi jauns noņemams vāciņš ar ventilācijas plastmasas nomaiņa kausa sata smidzināšanas pistoles viegli lietojams,izturīgs pret bojājumiem jauns krāsa: balta materiāls: plastmasa tilpums: 600ml vītnes diametrs: 20mm/0.79 collas kopējais izmērs: apm. 130*80mm augstas cietības plastmasas laistīšanas)

Izskatās arī
GPM-BXG Rotaslietas Jade FacetedAngleSmall Precizitāti Rotaslietas Akmens Pulēšanas iekārta Mach Veido Slīpmašīnas Pulēšanas Mašīna
€282.23 €217.32

(gpm-bxg nelielu precizitāti rotaslietas akmens pulēšanas mašīna veidojot mašīnu, rotaslietas, slīpētas nefrīta leņķa slīpmašīnas pulēšanas mašīna produkta parametru preces kods:gj00297 nosaukums: slīpēšanas un pulēšanas mašīnas modelis: iin-bxg iepakojuma svars: 11kg iepakojuma lielums: 47*39*24 spriegums: dc24v (110-240v universal strāvas adapteris) jauda:)

Izskatās arī
Hermētiķis Pistoles Putas Paplašinot Pistoles Blīvēšanas Piederumi Poliuretāns Padeves Piederumi Burbulis Līmes Pistoles Dropship
€13.36

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes padoms: padoms būs brīvi un netiks bloķētas. dzelzs mucā: dzelzs mucā ir pārklāts ar ptfe, kas padara to ļoti viegli tīrīt. trigger: nospiediet pogu, lai putas. izmantojot, pagrieziet uz leju, lai to atvērtu.pēc tam, izmantojot, pagriezt uz augšu, lai to aizvērtu. ieeja: putas var ar ieejas, un nostipriniet. kontrolieris:)

Izskatās arī
Karstā Pārdošanas 1/4"Līdz 6" Hidrauliskās Šļūtenes, Gofrētu Automāts / Gumijas Cauruļu Veidošanas Mašīnas /Šļūtene Nospiežot Mašīna Crimper
€4 879.66

(tehniskie dati modelis bnt150 zīmols bntflex preces nosaukums šļūteņu savienojumiem mašīna gofrētu diapazons 4-150 mm daudzums nomirst 20 komplekti precizitāte 0.01 mm izejas skaļumu sūkņa 10l/16l sistēmas spiediens 31.5 mpa motora jauda 4 kw/5.5 kw spriegums 110v/220v/240/380/415v gofrētu)

Izskatās arī
Mazo slīpēšanas mašīna, galda slīpēšana, rupjās un smalkās dubultā slīpripas, sadzīves mazu elektrisko slīpēšanas, pulēšanas
€87.51 €44.63

(110v/220v mazo slīpēšanas mašīna 100w galda slīpēšanas rupjās un smalkās dubultā slīpripas sadzīves mazu elektrisko slīpēšana pulēšana, urbšana šķēres slīpēšanas mašīna produkta nosaukums: mazo slīpēšanas mašīna produkta izmērs: 160 * 100 * 100mm ātruma regulēšanas režīms: 7-ātrumu/bezpakāpju ātruma regulēšanu slīpripas izmērs: 75mm motora jauda:)

Izskatās arī
2000W Maliņu Aplīmēšanas iekārtas Portatīvie mazas līkas Līnijas Mājas Apdare Double-sided ar Līmes Maliņu Aplīmēšanas iekārtas
€525.07 €320.29

(2000w maliņu aplīmēšanas iekārtas portatīvie mazas līkas līnijas mājas apdare double-sided ar līmes maliņu aplīmēšanas iekārtas nosaukums: daudzfunkcionāla apgriešanas mašīna modelis: 051 jauda: 2000w spriegums: ac 220v 50hz malu augstums: 7-60mm apgriešanas augstums: ≤45 mm izmērs: 800*450*400mm svars: 40kg funkciju ievads: all-in-one)

Izskatās arī
Magnētiskās Indukcijas Sildītājs 220V/110V Skrūves Instrumentu Skrūve Noņemšanas Remonts darbgaldu Indukcijas Sildītājs Skrūve Siltuma Demontāža
€574.30 €465.18

(1. mēs esam profesionāla specialitāte veikalā.vai tā ir cena, vai kvalitāte var būt pārliecināti, lai nopirkt. 2. pirkšanas process, ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums brīvi. 3. kad jūs saņemat preci, ja jūs jūtaties apmierināts, lūdzu, sniedziet mums piecu zvaigžņu augstu uzslavu, ja jūs neesat apmierināts, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi.mēs centīsimies mūsu)

Izskatās arī
5gab Augstspiediena smidzinātāju Filtrs Nerūsējošā Tērauda Krāsas Aerosols 30/70/150/200Mesh Bezgaisa Krāsas Detaļas Filtrs Bezgaisa Krāsas Aerosola līdzeklis
€1.84 €1.12

(funkcijas: *viegli uzstādīt un nomainīt. *augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda sietiņš, kas izturīgs pret koroziju, un saspiešanas izturīgs. * * šīs nomaiņa spraygun filtru noņem netīrumus no pārklājumu, kas aizsargā sūkni, samazina sprauslu aizsērēšanu un nodrošina labāku kvalitāti. *mainīt filtri regulāri paplašināt sūkņa darba mūžu un mazinātu piesārņojumu. *izmanto,)

Izskatās arī
Modernizētas Siltuma Darbināms Ventilators Kluss Efektīvu Kamīna Ventilatoru, Gāzes Granulu Žurnāls Rīks
€39.44 €24.07

(450 4 siltuma powered kamīnu plīts karājas kamīna ventilatoru alumīnija klusums videi draudzīgs koksnes krāsnis - krāsns, ventilators, lai nodrošinātu optimālu gaisa sadales ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: ★klusums, eco-friendly -jums nav pat zina, kur krāsns ventilators ir, bet sajust siltumu!jūs varēsiet baudīt siltu gaisu, klusa un komfortabla vide. ★enerģijas)

Izskatās arī
Blīvēšanas Sprauslu Aplikatoru Integrētu Gumijas Uzgalis Rīks ar Perforētu, Nerūsējošā Tērauda Blīvēšanas Sprauslu Laka Uzgalis Rīks 40JE
€5.83 €4.43

(funkcijas: ootdty 【blīvēšanas instrumentu] aicina mūsu universal integrēts gumijas uzgalis rīks ir izstrādāts ar 45 grādu muti, lai apmierinātu visu veidu nepilnības dzīvē.neatkarīgu aizsardzības pārklājums novērš bloķēšanu un atkritumiem. 【15 dažādu izmēru] aicina uz blīvēšanas sprauslu aplikatoru apdares rīks pakā ir 15 dažādu izmēru blīvēšanas sprauslas no 5mm,)

Izskatās arī
Gaisa Rīku Pnumatic Jauda Dzirnaviņas TLL07 2sets
€142.21

(2sets turbo distances starplikas, gaisa dzirnaviņas(tll-07)/pneimatiskie instrumenti tehniskie parametri: maks.bezmaksas ātrums : 28,000 rpm gaisa spiediena padeve: 0.63 mpa izmērs:196*28mm,biezums-0.7 mm svars:180g aksesuāri, instrumenti, 1) uzgriežņu atslēgas:1gb 2)collet:2gab 3)diamond failu:1gb 4)pār šļūtene:0.4 mērītājs 5)gaisa šļūtene:)

Izskatās arī
220V pulēšanas iekārta 1 2 collu punktu, pulēšana, vaskošana, un aizzīmogošanas mašīnas ekscentrisku koncentrisks mazu elektrisko instrumentu
€112.38 €93.28

(220v litija baterija ro/da dubultā rīcības auto polisher padoms: sūklis ir dāvana no ražotāja, un nav iekļautas preces cenā. ekspedīcija: ja pasūtījuma, izvēlieties piegādes metodi un maksāt par kārtību, tostarp piegāde.parasti, mēs nosūtīt preces, cik drīz vien iespējams pēc tam, kad maksājums ir pabeigta. mēs nevaram garantēt piegādes laiks no visiem starptautiskajiem)

Izskatās arī