Cena €3.65 €7.60

Pilns apraksts

Apraksts

Daudzi cilvēki saka, ka ripas viņi nopirka ir pārāk mazs vai pārāk liels.Šis komplekts der lielākā daļa standarta gaisa hokeja galdi.Ņem savu gaisa hokeja spēli uz nākamo līmeni.Izgatavoti no materiāla.Grūti un nav trausls vispār.Streikotājs jūtama apakšā ir nodrošina ātru viegli slīd darbības, tajā pašā laikā aizsargā galda virsmu.Pārliecināts, ka, lai panāktu ātru darbību, jaunu tabulu, sajust savu konkurētspēju spēles.

Iezīme

- Krāsa: Tumši zila un sarkana.

- Materiāls: Plastmasa.

- Izmērs: 7.50X7.50X6.50cm;/2.95X2.95X2.55in;

- Ergonomical dizains airi nodrošina ērti justies, un kopumā spēle pieredze pat laikā enerģisku, galda spēles.

- Šo paciņu ripas & slīdņus ir ideāls, lai aizstātu vecās nolietojušās vai zaudējuši gaisa hokejs!

- Ātri un viegli risinājums, lai visas šīs zaudētās ripas, kas uztur jūs no spēles, kas jums patīk.

- Jānodrošina, lai izklaides sporta jebkurā spēļu istaba.Šie aizstājēji būs pārliecināts, ka dara konkurences atbilst aizraušanās.

4 x Push rīkoties ar 4 x flaneļa 8 x hokejs

Specifikācijas

  • feature4: gaisa hokeja stūmēji komplekts
  • feature2: hokeja rokturi airi
  • feature3: hokeja rokturi airi nomaiņa
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • feature5: gaisa hokejs airi un stūmēji
  • feature1: gaisa hokejs airi
  • Feature6: gaisa hokeja piederumi

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Regulējams Futbola Rokas uz Leju, Indikators Futbola Rokas Indikators Futbola Tiesneša Rīku Regulējams Numurētas Rokas Viegli
€11.76 €7.64

(regulējams futbola rokas uz leju, indikators futbola rokas indikators futbola tiesneša rīku regulējams numurētas rokas viegli apraksts: izturīgs un uzticams futbola tiesneša rīkiem. izgatavots no augstas kvalitātes neilona, kas nodrošina ilgstošu lietošanu. droša konstrukcija neļauj tam nokrist viegli. vienkārša un efektīva, lai izmantotu ar bīdāmu klipsi ērtai skaits)

Izskatās arī
Bumbu ar Adatu Push & Pull Palielinātas Sistēma, Volejbols Basketbols Uzpildītāju Futbols un Futbola Bumbu Gaisā
€3.15 €2.11

(funkcijas: ootdty ērti viegli veikt: garums 21cm, viegls un kompakts izmērs ļauj jums nodot to savā mugursomā, viegli, jūs varat ņemt to ar jums, lai jebkur, tādā gadījumā jūsu bumbu deflāciju. longevities un durabilities: kvalitātes abs grūti ppplastic materiāls padara būvniecības ļoti spēcīga, kas pierāda savu ilgu izturību. pabeigta komplekti: jūsu nāk ar inflāciju,)

Izskatās arī
Aizrautīgs Basketbola Atstarojošs Rotaļlietas Zaļās Bumbiņas Labas Saķeres Saldu Dāvanu
€54.12 €32.48

(apraksts: premium materiāls: šī mirdzošā basketbols ir izgatavota no premium pu materiāla, kas nodrošina izturību. gaismas: šī mirdzošā basketbola nāk ar gaismas funkcija, kas ir diezgan īpašs. bērnu rotaļlieta: sakarā ar tās atstarošanas funkcija, mazulis būs tas patīk, kvēlojošs basketbols. sporta piederumi: šī mirdzošā basketbols ir laba izvēle, jo sporta piederumi. naudas)

Izskatās arī
Sublimācija sagataves Sporta Futbola Shin Pad Kāju Atbalsts Futbola Shinguard Pieaugušajiem, Pusaudžiem, Personalizētu Dāvanu 10Pair
€38.87 €22.54

(sublimācija sagataves sporta futbola shin pad kāju atbalsts futbola shinguard pieaugušajiem, pusaudžiem, personalizētu dāvanu 10pair kādi jūsu mīļākie fotogrāfijas un attēlus var izdrukāt uz šo apakšstilbu aizsargi. fotogrāfijas no saviem ģimenes locekļiem un mājdzīvniekiem vai jūsu elks vai skatu.dažādu izmēru gan pieaugušajiem, gan bērniem ir pieejams. piezīme: shin guards valde)

Izskatās arī
PU Profesionālas Klases Futbola Bumbu Izmēru 5 Futbola Bumbu, Futbola Līgas Bumbiņas futbol bola Komanda Sporta treniņu Bumbu Vārtos, Komanda, Spēles
€21.17 €12.70

(apraksts: novatorisks dizains : šis futbola bumbu, kas ar profesionālās kvalitātes pu materiāliem, kas piedāvā inovatīvu, kas nodrošina izturību un uzlabo veiktspēju. oficiālais izmērs un svars: vai jūs esat apmācību vai sacenšas, šo futbola bumbu, kas atbilst oficiālais izmērs un svars standartiem, ir jebkurā līmenī spēlēt. piemērotas dažādām virsmām: paredzēts veikt arī)

Izskatās arī
Futbola treniņa Neto Futbola Praksi Neto Praktiski Futbola Neto Footballing Dāvana Vīriešiem
€18.48 €9.42

(apraksts izgatavots no rūpīgi atlasītiem drošu materiālu, šajā mācību prakses neto un futbola bumbu komplekts ir ilgtermiņa izturību un lielisku sniegumu, kas var kalpot jums well.by praktizēt savas prasmes, izmantojot apmācību neto, jums būs iespēja uzlabot savas futbola spēles, jo nav laika! funkcijas -krāsa:dzeltena -materiāls:neilons oxford audums, plastmasa -izmērs:71.20x43.50x43.50cm/27.98x17.10x17.10in -)

Izskatās arī
Pilns Komplekts, Batuts, Basketbola Stīpas Ar Mazo Basketbola &Rāmja Mini Basketbola Stīpas Arestu Uz Batuta Āra Fun Kids
€10.64 €7.46

(funkcija: komplekts ietver: basketbola plaukts *1 basketbola stīpas *1 lietošanas rokasgrāmata *1, kas savieno trošu *2 basketbola *1 sūknis *1, lai atbilstu jūsu izmantojiet vajadzībām fun spēles: jautras rotaļlietas, batuts, var dot saviem bērniem vairāk laimes, uzlabot fizisko sagatavotību, basketbola hops ir piepildīta ar augsti elastīgs, mīksts putu iekšpusē spēlēt nebūs ievainoti vienkārša)

Izskatās arī
Izmērs 9 Atstarojošs Regbija Bumbu, Profesionālas Klases Mācību Bumbu PU Ādas Gaismas Amerikāņu Futbols Regbijs Prakses Piederumi
€52.64 €18.95

(izmērs 9 atstarojošs regbija bumbu, profesionālas klases mācību bumbu pu ādas gaismas amerikāņu futbols regbijs prakses piederumi aizzīmju punktiem: 1.apgaismotu jūsu spēle: pacelt savu spēli ar mūsu atstarojošs regbija bumbu, kas apgaismo nakts.izstaro spilgtu zaļo gaismu, šo bumbu nodrošina redzamību tiesa, uzlabot savu spēlēšanas un padara jūs izceļas. 2.lielisku izturību: ar izturīgu)

Izskatās arī
Acs Basketbola Mugursoma Futbola Bumbu Organizators Soma Mācību Basketbola Sporta Portatīvā Soma Uzglabāšanas Soma Viens-plecu Āra D0F6
€6.53 €4.24

(produkta nosaukums: basketbola mugursoma produkta izmēri apmēram : 50*31cm/19.68*12.21 gadā piemērojamie modeļi: 7,5,3 produkta krāsa: kā parādīts attēlā produkta materiāls:neilons produkta iespējas: 1. daudzfunkcionāls uzglabāšana: mūsu acu basketbola un futbola bumbu organizators ir paredzēti, lai glabātu visu veidu sporta bumbas.plašie dizains, var viegli uzņemt)

Izskatās arī
18Pcs 9 Collu Marķieri Grīdas Punkti Non Slip Veiklību Marķieri, Futbola, Basketbola Apmācības Skolas Darbības Īstenot
€58.09

(18pcs 9 collu marķieri grīdas punkti non slip veiklību marķieri, futbola, basketbola apmācības skolas darbības īstenot [drošības dot zīmi] tas ir izgatavots no augstas kvalitātes pvc materiāla, kas ir ļoti bieza, stipra un droša, piemērots bērniem.asaru izturīga un neslīdoša dizains nodrošina, ka tā var izturēt daudz spēles un vingrinājumi rotaļu vai klasē. [neslīdīgu punkti par atpakaļ] gumijas)

Izskatās arī
Rezultāts pret Scorekeeper Flip progresa ziņojumu par Konkurences Volejbola Outfoor
€14.38 €8.34

(apraksts: 【premium un uzticamu] aicina: tablo scorekeeper ir izgatavotas no augstas kvalitātes metāla materiālu, vienmērīgu rezultātu izmaiņas, un, kas ir viegli uzsist un izmantot. 【lielu skaitu] aicina: rezultāts-indikators ar skaidru un lielu skaitu ļauj to var lasīt no jebkuras vietas uz laukuma vai tiesa. 【portatīvo un salokāma] aicina: izmērs 38cmx18cmx16cm/14.96inchx7.09inchx6.30inch,)

Izskatās arī
Beisbola Putu Pirkstiem 16 Gab Universālā Izmēra Putu Pirkstu, Sporta Ventilators, Putu Pirkstu, Lai Futbola Spēles Beisbols Spēles
€20.80 €7.69

(garastāvoklis par savu mīļāko sporta komandu ar šo krāsains un spilgts milzu putu pirkstu!kas ar drošu un nekaitīgu materiālu, tas ir ideāls par jebkuru futbola spēli.ar dažādām iespējām, lai atbilstu jūsu vajadzībām, parādīt savu komandas garu ar šo must ir piederums. specifikācija: produkta nosaukums: milzu putu pirkstu produkta izmērs: (apm.)14*6cm/5.51*2.36 collas produkta)

Izskatās arī
Elektronisko rezultātu Tablo Mini Rezultāts pret Basketbola Tablo Ciparu Tablo Spēles Konkurences Iekštelpu Sporta Badmintons
€44.33 €24.38

(apraksts: 【portatīvo] aicina varat izmantot skrūves, lai novērstu to uz sienas.sienas uzstādīts, vai vienkārši ielieciet to uz galda, ļoti ērts un pārnēsājamo, viegli veikt apkārt un vienkārši ielieciet to savā kabatā. 【sporta rezultātu tablo] aicina elektronisko rezultātu tablo ar tālvadības pulti marķējumu basketbola, futbola, tenisa, beisbola, hokeja, volejbola, un vairāk. 【viegli)

Izskatās arī
ELOS-2X Volejbola Prakses Jostas Regulējams Volejbola Apmācības Iekārtām, kas Apkalpo Un Roku Swing Trainer
€15.50 €11.00

(elos-2x volejbola prakses jostas regulējams volejbola apmācības iekārtām, kas apkalpo un roku swing trainer, lai uzlabotu savas prasmes savā pagalmā bez liela sporta zāle, grūti tiesa, vai volejbolu neto. elastīgās jostas ceļveži bumbu atpakaļ, pēc katra sparā. ar tā palīdzību kļūst ļoti viegli, lai praksē šūpošanos tehniku un met vairākas reizes pēc kārtas. nav nepieciešams)

Izskatās arī
Vairumtirdzniecības OEM 100gab/daudz Custom Gumijas, Silikona Aproces Ar 1 Krāsu Logo Vēlaties
€50.78

(vairumtirdzniecības oem 100gab/daudz custom gumijas, silikona aproces ar 1 krāsu logo vēlaties pasūtījuma procesu ir zemāk 1)lūdzu, ļaujiet man zināt izmēru vēlaties,jauniešu,pieaugušo un bērnu? 2)lūdzu, ļaujiet man zināt, krāsu silikona aproces,lūdzu, lūdzu, pārbaudiet šādas krāsu diagramma. 3)lūdzu, ļaujiet man zināt krāsu jūsu logo un tekstu.balts,zils ,sarkans,zaļš,dzeltens)

Izskatās arī
Metāla Svilpe Tiesnesis, Sporta Regbija Personu Apmācību Skola, Futbols, Basketbols Uzmundrināt Nerūsējošā Tērauda Silbato Izdzīvošanas Svilpe
€3.90 €2.33

(96905 izvēlēties, kas jums patīk metāla svilpe tiesnesis, sporta regbija personu apmācību skola, futbols, basketbols uzmundrināt nerūsējošā tērauda silbato izdzīvošanas svilpe izmērs:svilpe garums platums augstums 4 * 1.7 * 2cm virves garums 44cm materiāls: nerūsējošais tērauds iepakojums: 1pc)

Izskatās arī
Futbola Vārtsargu Cimdi Futbola Vārtsargu Cimdi Ērti Super Grip Anti Slīdēšanas Izturīga Vārtsargu Cimdi Pirkstu Mugurkaula Splendid
€49.70 €34.79

(mūsu vārtsargs cimdi ir izgatavoti no elpojoša auduma un izmantot profesionālās grip lateksa piedāvāt labāku aizsardzību sportistu pirkstiem.paredzētas vienkāršību un asums, tie ir ideāli piemērota profesionāliem spēlētājiem treniņa vai sacensībām. materiāls: latekss, pu, acu saraksts: vārtsargu cimdi*1pai skatīt vairāk produkta aprakstu 1.elpojošs audums: turot)

Izskatās arī
1/2/3PCS Viegli Izmantot Praktiski Sūknis Pin Saderīgs Ar Dažādiem Sporta Bumbas Būtiski Nerūsējošā Tērauda Palielinātas Adatu
€3.07 €1.78

(1/2/3pcs viegli izmantot praktiski sūknis pin saderīgs ar dažādiem sporta bumbas būtiski nerūsējošā tērauda palielinātas adatu apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no nerūsējošā tērauda noderīgu un uzticamu adapteri fit visvairāk vakuumsūkņi un gaisa kompresori darbojas ar skrūvējamu vai skavu sprauslas pieteikumu uzpūst futbola)

Izskatās arī
60pcs Futbola Ķivere Remonta Komplekti ar Sejsegu Klipus, Gumijas Starplikas Uzgriezni
€9.94 €9.54

(funkcijas: ootdty ķivere remonta komplekti ietver dažādas rezerves daļas, skrūves, kurus var efektīvi remonta un aizstāt bojātās daļas ar ķiveri, drošības nodrošināšanu sportists sacensību laikā. izturīgs un viegli uzstādīt, ieskaitot skrūves dažādu specifikāciju un apjomiem, piemērots dažādu marku un modeļu hokeja ķiveres piemērots hokejists, treneri, sporta administratoriem,)

Izskatās arī
Hokeja Kakla Aizsargs Bērni Pastiprinātu Aizsardzību, Kas Palīdz Izvairīties No Triecieniem Traumas Skate Radušās Plēstas Brūces, Hokeja Kakla Aizsargs
€35.89 €15.08

(hokeja kakla aizsargs bērni pastiprinātu aizsardzību, kas palīdz izvairīties no triecieniem traumas skate radušās plēstas brūces, hokeja kakla aizsargs aizzīmju punktiem: 1.elpojoša un ērta: šī hokeja kakla aizsargs ir izgatavots no elpojoša poliestera materiāla, kas uztur tu vēsā un sausā laikā spēle.mīksts un ūdensizturīgs audums, kas nodrošina izcilu komfortu un aizsardzību jūsu kakla. 2.ergonomiski)

Izskatās arī
60 Gab Come on Stick Bērnu Basketbola Dāvanas Uzmundrināt Nūjas Palielinātas Stieņi Partijas Līderi
€29.86 €11.65

(apraksts 60pcs pērkons nūjas uzmundrinoša nūjas clapper trokšņa veidotājiem uzmundrināt rotaļlietas, basketbola, futbola puse komandas dzimšanas dienas svinības piegādēm funkcijas ir piepūšamās nūjas, kas ar premium kvalitātes materiāla, sabiezēt un krāsas.piepūšamās konstrukcijas, tāpēc tā vienmēr ir pilna enerģijas.trokšņa nūjas|ideāls sporta pasākumiem, puses, gājieni,)

Izskatās arī