Cena €10.11 €18.06

Pilns apraksts

Iestāšanās fani var nopelnīt atlaižu kuponus !!

Pēc tam, kad pirkt mūsu produktu, mēs rūpīgi pakete to un nosūtīt to jums, cik ātri vien iespējams.Lūdzu būt pārliecināti, lai iegādātos.Ja jums ir kādas īpašas prasības, lūdzu, atstājiet ziņu ar mūsu klientu apkalpošanas un mēs aprunājam, lai jums, cik ātri vien iespējams.

Atsauksmes

1.Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

2.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Produkta displejs:

Specifikācijas

  • Modelis: PVC
  • Modeļa Numurs: Jautājums Karte
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Specifikācijas: 13 jautājumu kartes+13 koka nūjas+13 līmi, uzlīmes

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

2 Gab., Medicīnas Instrumentu, Ķirurģijas Instrumenti, Darbarīki Asiņošanu Apturoši Knaibles Mazo Asinsvadu Skava
€14.22 €7.11

(apraksts zvejas taisni un izliekti forcep ministru nerūsējošā tērauda auss kanālā ekskluzīva forcep rīku, zvejas skavas pincetes, epilating kaķis funkcijas par fiksācijas maziem objektiem.to var izmantot dažādās jomās.zvejas knaibles|nerūsējošā tērauda konstrukcija, kas ir izturīga, izturīga un rūsas izturīgs, drošs organismā.zvejas knaibles|nav smilga, ja to piemēro.zvejas knaibles|pilnīgi)

Izskatās arī
Štancēšanas Mašīna Caurumošanas Nomirst, Scrapbooking Spiešanu Nomirst Trafaretu Griešanas Mirst, Lai Sizzix Big Shot Un Citu Reljefu Machin
€3.58 €2.79

(štancēšanas mašīna caurumošanas nomirst, scrapbooking spiešanu nomirst trafaretu griešanas mirst, lai sizzix big shot un citu reljefu machin die griešanas trafareti, ko izmanto sadzīves rokas spiešanu diy ziemassvētku albums pieņemšanas apsveikuma kartes albums griešanas papīra kartēm albums die izcirtņi dekoru amatniecības spiešanu papīra kartēm albums dienasgrāmata rāmji un izgriezumiem utt. ir)

Izskatās arī
Dinamiskā Asins Lipīdu Asinsvadu Modelis Anatomijas Modelis Asinsvadu Modelis
€45.88 €22.02

(apraksts iegūt labāko iespējamo mācību pieredzi ar visvairāk reālu justies blakus faktiskās cilvēka asinsvadu.liels med studentiem, māsu, veterinārārsti, vairāk!brīnišķīgo dāvanu ideju draugs, kolēģis vai darbiniekiem. funkcijas - krāsa: kā parādīts attēlā. - materiāls: pp, akrila, gurniem. - izmērs: 15.00x14.00x5.50cm/5.89x5.50x2.16 collu. - pieņemšana)

Izskatās arī
100gab Skaidrs, Plastmasas Mēģenē Ar Klp 12X100mm U-Formas Apakšā Ar 14Mm 40 Caurums Alumīnija Testa mēģeņu
€23.88

(1 komplekts biroja piederumu:1 x testa mēģeņu & 100 x plastmasas mēģenē ar vāciņu pavisam jaunu un augstas kvalitātes. viegls , vienkārša konstrukcija. plastmasas caurspīdīgs mēģenes ar vāciņu. 1. laist laboratorijas mēģenes 2. alumīnija nav viegli puvi un rūsēšanu modeļa numurs: mēģenē tīrītājs klasifikācija: mēģenē augstums:100mm)

Izskatās arī
4 GAB. Tuning Dakša -Skaņas Dziedināšanas Uzstādīt Tuning Dakšiņas Kā Parādīts Dziedināšanas Čakru Skaņas Terapiju Saglabāt Ķermeņa
€63.17 €37.90

([high quality] regulēšana dakšiņu komplekts ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla.salīdzinājumā ar tērauda tuning dakšas tirgū, tā ir tīrāka meistarība, vieglāks svars un izturīgs izturīgs pret koroziju alumīnija sakausējuma konstrukcija. [precīzas frekvences] tuning dakšiņu komplekts ir vairāk precīzu frekvenci un frekvences līdz 25 sekundēm. [daudzfunkcionāls] korekcijas dakšiņu)

Izskatās arī
1Pc 250ml Plastmasas Cilindrā, Thicked PP materiāla Ķīmijas laboratorijas Iekārtas mērcilindrā Skolu Lab Piegāde
€5.05 €3.53

(materiāls: plastmasa krāsa: caurspīdīgs ( dalīts mēroga krāsa ir zila) tilpums: 250ml paketē iekļauts: 1 gab. plastmasas mērcilindrā funkcijas pavisam jaunu un augstas kvalitātes. plastmasas mērcilindrā laboratorijas testu. ideāls, lai izmērītu mazu un lielu daudzumu šķidruma. plaša loka un koniskiem pour snīpis, lai viegli aizpildīšanai un lējumiem. plaša)

Izskatās arī
Anatomijas Modelis Rīkles Anatomija Modelis Cilvēku Orgānu Mācību Prop Dropship
€33.61 €23.86

(funkcijas: ootdty šī cilvēka rīkles anatomija modelis parāda pamata anatomijas detaļās, elpošanas un vokālās orgānu.paplašinātās 2x modeli cilvēka kakls ļauj jums skaidri redzēt visas svarīgākās anatomiskās struktūras cilvēka rīkles. cilvēka anatomijas balsenes modelis featured numurēti daļas.ideāls rīkles un balsenes slimību pētniecības un klīnikās.profesionālā anatomijas)

Izskatās arī
Aed Uzglabāšanas kamera Caurspīdīga Ārējā Kaste ar Trauksmes Aed Karājas Lodziņā Aed Pirmās Palīdzības Kabinets Home Sabiedriskās Vietās, trenažieru Zāle Birojs
€138.87

(apraksts: 【izturīgs materiāls] aicina: šajā aed uzglabāšanas skapis ir izgatavots no augstas kvalitātes pc materiāla, kas nodrošina izturību un ilgmūžību.tas ir izstrādāts, lai izturētu ikdienas nodilumu, vienlaikus saglabājot savu aed ierīce droši. 【izmēri] aicina: ministru pasākumi 45cmx35cmx18cm.šis kompaktais izmērs padara to viegli uzstādīt dažādās vietās, lai atvieglotu piekļuvi)

Izskatās arī
3D pseido-ādas šuvju modulis laparoskopisko simulācijas apmācības īstenošana
€19.91

(3d pseido-ādas šuvju modulis laparoskopisko simulācijas apmācības īstenošana piegādes veidus: china post air mail parasti prasīs :bezmaksas 15-25days epackage:bezmaksas 15-30days. citi sūtījumu metodes ir atkarīga no jūsu valsts. maksājumu metodes: 1.pack24.lv atbalsta alipay,vīza, mastercard, maestro debetkartes,western union, bankas pārskaitījums, webmoney, qiwi)

Izskatās arī
4X lupa Ar Statīvu, Elastīgu Gooseneck Pilna Rezervēt Palielināmā, sliktas Redzamības Senioriem Ar Novecošanās Acis
€28.33 €19.55

([extra lielu skatīšanās zonā] lupa skatu laukumu līdz 9.8x5.7inch, jūs varat apskatīt lielāku laukumu bez vairākkārt pārvietojas lupas. 4x augstas izšķirtspējas palielinās par 400% teritorijas bez izkropļojumiem. [premium pilnīgi skaidrs, objektīvs] - izgatavota no premium optiskā pakāpes lēcām, kas nodrošina kristāldzidru attēla kvalitāti ar minimālu kropļojumu, ideāli piemērots senioriem ar novecošanās)

Izskatās arī
2X Pilnīgu Šūšanas piederumu Komplekts Studentiem,Ieskaitot Šuvju Pad Un Šuvju Rīku Prakse Šūšanas Komplekts Šūšanas Apmācības
€57.36 €40.15

(pilnīgs šūšanas praksi komplekts: mūsu pilnīgu šūšanas piederumu komplekts ir lieliska entry-level komplekts, lai ikvienam, kas vēlas praktizēt dažādas šūšanas metodes. izturīgs augstas kvalitātes šuvju pad:mūsu šūšanas piederumu paliktnis ir izgatavots no silikona, jūtas ļoti dabiski, un nav pip viegli.to nodrošina trīs kārtās, lai nodrošinātu vislabāko cilvēka audu modelēšana iespējams:)

Izskatās arī
Balsenes Anatomija Modeli Cilvēka Anatomijas Laryngeal Apzīmēti mācību modelis
€43.89 €30.72

(apraksts ja jūs meklējat anatomija modeli, tad ir garām, mūsu laryngeal modeli.izgatavots no pvc materiāla, tas ir un izturīgs.modelis tiek izmantots, lai parādītu anatomija cilvēka laryngeal.piemērots mācību un demonstrēšanai. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:pvc -izmērs:19.00x8.00x8.00cm/7.47x3.14x3.14in -šis modelis ir aprakstīti visi svarīgākie)

Izskatās arī
250ml/500ml/1000ml Premium Skaidrs, Plastmasas Beidzis Mērīšanas Beidzis Konteineru Vārglāzē Laboratorijas Plastmasas Instrumentu
€8.12 €4.87

(apraksts: materiāls: pp krāsa: caurspīdīga tilpums: 250ml/500ml/1000ml/2000ml daudzums: 250ml/500ml/1000ml/2000ml (1gab.) specifikācijas: izgatavots no izturīga, caurspīdīga pp materiāla, viegls, izturīgs. skaidrs, standarta skalas, viegli izmērīt. spēcīga elastību, izturību pret krišanu un kompresijas, nav viegli deformēt, gan karstu un aukstu ūdeni,)

Izskatās arī
1GB 5/10/25/50/100 ml stikla kopējais fosfors kopējais slāpeklis skrūvi kolorimetriskā caurules, skrūves, stikla spiedienu pudelē, laboratorijā
€12.36 €10.51

(1gb 5/10/25/50/100 ml stikla kopējais fosfors kopējais slāpeklis skrūvi kolorimetriskā caurules, skrūves, stikla spiedienu pudelē, laboratorijā apraksts: vienība: kolorimetriskā caurule materiāls: augstas borsilikāta stikla produkta funkcijas: biezu sienu cilindrisku spiediena izturīgs pudele ir iekšēji vītni un aprīkots ar 15 mm (ārējais diametrs) ptfe vītņu blīvēšanas)

Izskatās arī
Vintage Tabula Elementu Bērnu Plakāti Daudzslāņu Zīda Auduma Ķīmija Diagrammas Klasē
€6.09 €3.04

(apraksts zinātnes ķīmijas tabula plakātu mācību ķīmijas elementi klasē diagrammas zinātnes banner skolotājiem, studentiem klasē mājās funkcijas jūs viegli varētu atrast simbolu, nosaukums, svars, skaits, valsts, kategorijas, reālās pasaules ikonu uzņēmums un kā to izmantot.klasē ķīmijas tabula plakātu|izgatavotas no zīda materiāla, izturīgs un vintage, tas nav asaru viegli.skolotāji,)

Izskatās arī
10/20/50/100 saskaitīšana Un Atņemšana Kartes Mācību Digitālā Bērniem Bērnu Bērnudārzā Agrīnās Izglītības burtnīcas
€7.44 €5.20

(piemērots vecums: 3-6 gadi nosaukums:matemātikas mācību grāmata 95 lapas/grāmatu)

Izskatās arī
Silikona Ādas Šūšanas Apmācības Pad Šūšanas Apmācības Komplektu, Šūšanas Piederumu Pad Piederumi Praksē Un Apmācībā,
€12.80 €8.95

(silikona šuvju pad ar pre-cut brūces.viegli pārvadāt, bez smaržas, un to var izmantot praktiski visur. modernizētas silikona spilventiņu ir acs slāņa starp ādas slāni un tauku slāni, padarot pad izturīga un ilgi kalpo. paredzēti, lai reproducētu anatomisko struktūru cilvēku audu, tostarp 3 slāņi: ādas, tauku un muskuļu, lai nodrošinātu vislabāko cilvēka audu modelēšana iespējams. ideāls)

Izskatās arī
50G/0.001 G Miligramu Skalas,Miligrams Mēroga Precizitāti,MG, Kabatas Mērogu,Laboratorijas Mēroga Ar LCD Displeju,Mēroga Vēstuli
€19.91 €13.94

(50g/0.001 g miligramu skalas,miligrams mēroga precizitāti,mg, kabatas mērogu,laboratorijas mēroga ar lcd displeju,vēstuli mēroga augstas precizitātes miligramu mērogs: virtuves mērogā ir aprīkota ar augstas precizitātes sensoru un var svērt līdz 50 gramiem par 0,001 gramu pieaugumu, precizitāti 0.001 g.mini miligramu mērogā var izmantot kā rotaslietas skalas, laboratorijās, pulveris skalas, zelta mērogu, utt. taras)

Izskatās arī
4 Pack 100Ml Lielu Šļirci Ar uzgali, Individuāli Sterilu Šķidrumu Šļirces Katetra Gals Ar Mērīšanas
€12.05 €9.04

(giant/liela šļirce ir izgatavots no 100% standarta augstas kvalitātes plastmasas, atsevišķi sterili iepakots, tīra, droša; šļirces skala ir skaidri un precīzi. plastmasas šļirci perfekts izmērs, naftas pārskaitījumu, jello shots puses, lūpu spīdums bāzes piegādēm, expoxy kuģiem, šķidro medikamentu & mutvārdu med, lai jūsu suns, kaķis, putns vai citi mājdzīvnieki. arī liels par laboratorijas)

Izskatās arī