Cena €15.77 €29.21

Pilns apraksts

Ļoti viegls, ērts lietošanā un daudzfunkcionāls instrumentu.

To var izmantot, lai ūdeni, ziediem vai tīru windows telpās.

Arī var lietot uz augu ziedi, augi un utt.

Stingra kvalitātes inspectation sistēma nodrošina jums augstas kvalitātes produktu.

Pieņēma no augstas kvalitātes materiāla, tā ir izturīga un ilgstošu izmantošanu.

krāsa: izlases krāsas, nepieņemam norādītajā krāsā

Materiāls: plastmasa

izmērs: 30x11x3cm

Iepakojuma Saturs:

18 x apūdeņošanas spray galvas(Random Krāsu)

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Dropshipping

1) Mēs pieņemam dropshipping, mums ir liela pieredze dropshiping un nav likt jebkuru reklāmas un materiāli uz pasūtījuma.

2) Mēs pieņemam CSV failu (Excel Fails), lai risinātu lai beztaras pasūtījumiem.Jums vienkārši nepieciešams, lai maksā par vienu, lai par Pack24.lv.Mēs ar jūsu pasūtījumu accoring uz excel failu.jūs varat nosūtīt mums CSV failu, kas visus kontaktus customerrsquos informāciju (Vārdu, e-Pasta, Pilna adrese etchellip) un pasūtījuma informāciju( krāsa, daudzums).Es jums piedāvāt kopējo cenu.Jums tikai nepieciešams ievietot vienu rīkojumu par Pack24.lv, kad jūs maksājat par to.Mums būs slodze jūsu failu, mūsu sistēmā un apstrādes jūsu pasūtījumus accoding jūsu failu.

Pēc tam, kad mēs kuģis no pasūtījuma, es jums nosūtīsim atpakaļ uz CSV failu ar izsekošanas kodiem.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: Xzante
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Suntool HVLP Krāsas smidzinātāju Augstas Kvalitātes 1.3 mm Nerūsējošā Tērauda Sprauslu Smaguma Barības Lakas, Krāsas Smidzinātāju Pistoli
€119.13 €107.22

(suntool hvlp krāsas smidzinātāju augstas kvalitātes 1.3 mm nerūsējošā tērauda sprauslu smaguma barības lakas, krāsas smidzinātāju pistoli specifikācijas: zīmols:de- (w/v) ilbiss modelis: gfg pro paint piegādes režīms: gravitācijas gaisa patēriņš (3.0 bar spiediena): 240-260l/min (8.5 cfm) gun adatu: nerūsējošā tērauda gaisa klp materiāls: hromēts misiņš pārvades efektivitāte (krāsu izmantošana):)

Izskatās arī
1/4 Collu Leņķi Gaisa Die Grinder Mini Gaisa Leņķi Die Grinder Pneimatiskās Leņķi Die
€43.77 €29.77

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes ātrgaitas slīpēšana, viegli dažādi darbi, akmens slīpēšana, metāla derusting un slīpēšana. dažādas slīpēšanai, galvas ir piemērota izmantošanai.aizstāt slīpēšanas galviņas ar dažādām funkcijām slīpēšana, pulēšana, gravēšana un derusting. 3mm/6mm chuck, augstas precizitātes, augstas concentrics darbību,)

Izskatās arī
Yofidra 10mm Bezvada Skrūvgriezi Elektriskā Trieciena Urbjmašīnas 25+3 Griezes momenta Efektīvu Rokas Urbi, Home DIY Litija Akumulatoru Strāvas Rīks
€83.14 €55.26

(yofidra 10mm bezvada skrūvgriezi elektriskā trieciena urbjmašīnas 25+3 griezes momenta efektīvu rokas urbi, home diy litija akumulatoru strāvas rīks specifikācijas: nosaukums: elektrisko urbi maksimālais griezes moments:28n.m griezes iestatījums: 25+3 čaks izmērs:10mm funkcijas:3 funkcija pielietojums: tērauda/ koka/ betona funkcijas: - tīra vara)

Izskatās arī
Sadzīves Mop Pad Mop Lupatas Tīrīšanai, Spilventiņi Mop Piederumi Piederumi Microfiber Nomaiņa Atkārtoti Jauns
€3.34 €2.33

(funkcijas: * brand jaunu un augstas kvalitātes. *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska lietošanai. *spilventiņi, lai atbilstu jūsu tīrīšana vajadzībām, mīksta microfiber mop pad ikdienas tīrīšana; *microfiber mop pad ar attīrīšana sloksnes grūts, stickier virtuves. *atkārtoti un izturīga bieza tīrīšanai, spilventiņi.lūdzu, pārliecinieties,)

Izskatās arī
24Pcs Jig Saw Blade noteikt Augstas Asorti Zāģu Ietver 6T 8T 10T 14T 18T 24T 32T Koka, Metāla, Plastmasas Griešanas
€8.41 €6.65

(šie mozaīkas asmeņi ir izgatavoti no augstas kvalitātes augsta oglekļa tērauda, ar augstu cietību un nodilumu, padarot tos ļoti izturīgs, izturīgs, ilgmūžīgs, un precīzu griešanu. precīzu pulēšana, zobu ir izstrādāta, lai ātri čipu izņemšana, kas paātrina griešanas procesu un uzlabotu griešanas efektivitāti.dažādu zobu dizainu ātri vai naudas sodu griešana.dažādu izmēru zāģu asmeņi)

Izskatās arī
1 Iestatiet Brushless Elektriskā Uzgriežņu Atslēgas Slēdzi Piemērots Dayi 2106/161/169 Brushless Elektriskā Uzgriežņu Atslēga Piedziņa Kontroles Padome
€9.77 €7.91

(laipni lūgti manā veikalā produkts ir piemērots dayi 2106/161/169 brushless elektriskā uzgriežņu atslēgas. 18v 21v brushless leņķa slīpmašīna disku plate pulēšanas mašīna dayi vispārējās vadības paneļa izmērs ir 5.3x6.3cm brushless sensorless leņķa slīpmašīna disku kontroles padomes vispārīgi kontroles padome disku spriegums: 18v (5 stīgas, litija baterijas,)

Izskatās arī
9PCS Neilona Pavedienu Abrazīvie Stiepļu Suka Riteņu & Kausa Birste, kas Neilona Birste, kas Gray&Zilās un Sarkanās Lai atbrīvotos No Rūsas Koroziju, Krāsas
€40.09

(iepakojums:9 pack neilona pavedienu abrazīvie stiepļu suka komplekts, ieskaitot trīs pack pildspalvu, otu,trīs pack plakano otu,trīs pack trauks otu. izmērs:pildspalvu, otu-6x25mm, plakano otu-6x25mm;bļoda birste-6x25mm1/4 collu apaļa kāta, max rpm: 4,500,bļodā slotiņu un plakanā suka ir 3 collu, pildspalvu, otu, ir 1 collas izturīgs: slīpēšana riteņiem un sukas ar rupjās abrazīvās smiltis iebūvēts)

Izskatās arī
2X Abrazīvie Tīrīšanas Līmi Pielīmēt Slīpēšana Jostas Band Bungas Tīrāku Smilšpapīrs Tīrīšanas Dzēšgumiju Jostas Disku Sander A
€10.95 €7.78

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! palielinot kalpošanas slīpēšana jostas un diski, novēršot atlikums. var izmantot tīru sangding jostas, disku sander,)

Izskatās arī
Maza Jostas Mašīna Mini Electric Pulēšanas un Asināšanas Mašīnas Artefakts Darbvirsmas Smilšpapīrs Jostas Slīpēšanas Mašīnas Metāla ES Plug
€58.40 €41.47

(maza jostas mašīna mini electric pulēšanas un asināšanas mašīnas artefakts darbvirsmas smilšpapīrs jostas slīpēšanas mašīnas metāla es plug apgriezieni bez slodzes: 8000 ātruma maiņu režīmā: bezpakāpju ātruma maiņa barošanas spriegums: 220 tips: desktop belt sander plug type:es kontaktdakšu,tas attiecas uz indonēziju, vācijā, francijā, spānijā, itālijā un)

Izskatās arī
Buferu Uzlikas Pulēšanas Spilventiņu Slīpēšanas Pamatni, Augstas Kvalitātes Vates Spilventiņi, Automobiļu un Jūras Pārklājumi, Iepakojums 2
€0.63 €0.28

(motīvs: *pulēšanas spilventiņu ir izgatavots no smalka jēra vilnas, padarot ideāls salikto un pulēšanas grūti sasniedzamās vietās. *vilnas šķiedras izplatīt materiāls vienmērīgi un nepārtraukti, vajadzīgs mazāks spiediens no operatora, un polijas virsmām, lai to glossiest, neradot kaitējumu. *vates spilventiņi ir mazgājams un izturīgs, ideāli piemērots pulēšanas auto, jūras)

Izskatās arī
Makita D-63862 Leņķis Grinde Zāģa Asmens Uzglabāšana Gadījumā Griešanas Disku Portatīvo Instrumentu Kaste Smalcināšanas Asmens Lodziņā 전동드릴공구
€21.16

(makita smalcināšanas asmens lodziņā leņķis grinde zāģa asmens uzglabāšana gadījumā aizsargā berzes starp slīpēšanas plāksnes un slīpēšanas plāksnes un mazināt zaudējumus aizsargātu zāģa asmeni no griešanas cilvēki portatīvie, viegli pārvadāt izmērs: 105mm*izmantots 125mm piezīme: katru uzglabāšanas kasti var saglabāt līdz pat 8 smalcināšanas asmeņi)

Izskatās arī
Elektriskā pulēšanas mašīna, Gaisa dzirnavu 5 collas 6 collas Automašīnu vaskošana mašīnu pagriezt Rūsas noņemšanas smilšpapīrs mašīna Krāsas pulēšanas
€62.72 €43.90

(raksturīga: -augstas kvalitātes pneimatiskās izlases dziesmu sander ar gaisa regulētājs ātruma kontroles -lieljaudas bumbu nesošās konstrukcijas var sasniegt labākus vibrācijas bezmaksas sniegumu -kompakts un viegls dizains, izturīgs alumīnija korpuss -ātra slīpēšanas ātrumu līdz 10000rpm un zemas vibrācijas, saprotot, virpuļstrāvas bez pulēšanas -viegli lietot, ātri)

Izskatās arī
M14 Daudzfunkciju Mini DIY Sander Slīpēšana Jostas Adapteri Bandfile Belt Sander par 115mm 4.5" un izmantots 125mm 5" Elektriskā Slīpmašīna
€49.62 €15.75

(tas ir profesionāls diy sander slīpēšana jostas adapteri, gan 115mm un izmantots 125mm elektriskā leņķa slīpmašīna.ļoti ērti, lai pārveidotu jūsu leņķa slīpmašīna, lai belt sander minūtē.piemērots 4.5 (115mm) vai 5inch (izmantots 125mm) elektriskā leņķa slīpmašīna ar m14 vītni vārpstas. funkcijas: pārvērst savu leņķa slīpmašīna, lai belt sander minūti un viegli uzstādīt jostas. pabīdiet)

Izskatās arī
Elektriskā Clipper Galvu Codos CP-6800 KP-3000 CP-5500 Rezerves Asmens Pet Trimmeris Clipper Asmens Rezerves Daļas
€14.84 €10.68

(aizstāt galvu, lai atjaunotu savu trimmeris ar 100% izpildes mainot clipper vadītājs var palielināt trimmeris spēkā 25%.lai sasniegtu vislabākos rezultātus, tīrīt regulāri. augstas kvalitātes materiāliem, nepārtrauktu, efektīvu un viegli izmantot. par codos cp-6800 kp-3000 cp-5500 vienuma tips: matu trimmeris ķemme un kuteris fit tips: par codos cp-6800 kp-3000 cp-5500 nosaukums:)

Izskatās arī
3x Leņķa Slīpmašīna slīpripas Balts Kausēta Alumīnija 50 100 200 Smiltis Augstas Izturības Metāla, Nerūsējošā Tērauda un Akmens, Alumīnija
€10.49 €5.77

(apraksts: 【paketi, ieskaitot] aicina: jūs saņemsiet 3 slīpripas, 50 100 200 smiltis. 【izturīgs materiāls] aicina: slīpēšanas akmens ir izgatavotas no augstas kvalitātes balta kausēta alumīnija materiāla, nodiluma izturīga, augsta cietība, augstu stingrību, spēcīgs un izturīgs, lai izmantotu. 【viegla uzstādīšana] aicina: buferu iekārtas pulēšanas ripas ar m10 vītni, piemērots)

Izskatās arī
Ventilators Ventilators Dzesēšanas Ventilators Ventilators Augstas Āra Cooking BBQ Ventilators USB Powered
€8.38 €5.03

(funkcijas: ootdty regulējams ātrums āra cooking ventilators ventilators, starteris bbq ventilatoru; 5v2a usb powered,kompakts un ērts, lai veiktu, padarot pat vairāk liels āra bārbekjū.noderīgs aksesuārs āra bārbekjū, kempings cooking, oglekļa krāsns, malkas plīts, utt.). izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas materiāla, drošs, un bez smaržas. šī bbq ventilators)

Izskatās arī
Rīka Daļas Pulēšanas Spilventiņu 1pc 6 Collu Dimanta Diski Sausā/slapjā Varas Instruments, Pulēšanas Spilventiņu Sausā/Slapjā Pulēšanas Spilventiņu
€12.75 €7.01

(funkcijas : 1.betona,granīta,marmora,kaļķakmens 2.augstas glossiness 3.ilgs mūžs 4.ātri, pulēšana. pieteikums:mūsu sveķu grīdu pulēšana paliktņi ir speciāli paredzētas pulēšanai ar betona,granīta,marmora,kaļķakmens un visu veidu akmeņiem. specifikācijas : materiāls: diamond + sveķu pulveris krāsa:random diametrs:6 collas (150mm) darba)

Izskatās arī
1PC 4inch Atbalstītāja Pad Dimanta Pulēšanas Spilventiņu Alumīnija Bāzes Pamatni Turētājs M14 Ecoflow Festool Instrumenti, Piederumi
€2.02 €1.38

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes, ilgs kalpošanas laiks. alumīnija uzlikas tiek plaši izmantoti, lai saskaņotu ar slīpmašīnu un spilventiņi. alumīnija korpuss nodrošina ilgāku kalpošanas laiku un var izturēt smago darbu, piemēram, tērauda ķermenis, bet vieglāks svars. universāls, der visiem 100mm slīpēšanas/pulēšanas. ekonomisks un praktisks, naudas vērtību, var sniegt)

Izskatās arī
24Pcs Urbt Birste Misiņa Tērauda Stieple, Riteņu apaļās Sukas 5/15/25mm Galva 3mm Kāta Metāla Rūsas Noņemšanas, Pulēšanas Rotācijas Instrumentu Detaļas
€9.80 €4.90

(funkcijas: * brand jaunu un augstas kvalitātes. *izturīgs un praktisks. *ar maziem, labi pulētas, augsta efektivitāte, zemas izmaksas. *plaši tiek izmantotas elektroniskās ierīces, un citas nozares. *atbilst jūsu pulēšana nepieciešams,var izmantot metāla un nonmetal materiāliem. *piemērota metāla virsmu tīrīšana, derusting, slīpmašīnas, putekļu, metālā, pulēšana,)

Izskatās arī