Cena €15 259.72

Pilns apraksts

Produkta Iespējas:

✅ 【Multi-funkcionālo Pārtikas Procesors] aicina : Uz Wancle pārtikas helikopters var izmantot ne tikai, lai karbonāde gaļas, dārzeņiem, augļiem un riekstiem, bet arī maisīšanai, pukstēšana olu un dažādu citu darbību, padarot to viegli, lai pabeigtu dažādas pārtikas apstrādes uzdevumus virtuvē.

✅ 【Spēcīgu Mehānisko] aicina : Wancle augu chopper ir 350W motoru un nāk ar 6 asmens ciklonu darbība, sistēmas, kuras var viegli apstrādāt dažāda veida pārtikas, vai cietu vai mīkstu, padarot jūsu pārtikas pārstrādes efektīvāku un ātri.

✅ 【Viegli Tīrīt] aicina : Wancle bērnu pārtikas maker pieņem noņemams dizains, kas ir viegli tīrāma.Vadītājs var tikt jānoslauka ar mitru drānu, bet kausu un lāpstu var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā.Tas ietaupa jūsu laiku un pūles, un uztur virtuvē tīru un higiēnisku.

✅ 【Viegli lietojama, Droša un Uzticama] aicina : Viena pieskāriena darbību, vienkāršs un ērts, kluss.Wancle augu chopper ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, drošu un uzticamu izmantot, un ir arī neslīdoša dizains, padarot to stabilāku un droši izmantot.

✅ 【Piemērots Ģimenes Lietošanai] aicina : Wancle gaļas mašīnā electric ir ļoti kompakts izmērs un to ir viegli uzglabāt.Ar jaudu-600ml, tas ir piemērots ģimenes lietošanai.

Piezīme: Ražojumiem, ar elektrisko sveces ir paredzētas izmantošanai ES.Noieta tirgus un spriegums atšķiras starptautiski, un šis produkts var būt nepieciešams adapteris vai converter izmanto savu galamērķi.Lūdzu, pārbaudiet saderību pirms pirkšanas.

Kāpēc izvēlēties wancle bērnu pārtikas maker?

350W Spēcīgu Mehānisko

Aprīkots ar 350W motoru un asu 6 asmens asmens,Wancle pārtikas helikopters var ātri un vienmērīgi karbonāde, gaļas, dārzeņiem un citām sastāvdaļām.

Viegli Izmantot, Viena pieskāriena darbība

Nospiediet palmu jūsu puses, lai darbotos.Vienkāršs un ērts, kluss.

Noņemams dizains, Viegli tīrāma

Noņemams dizains vieglai tīrīšanai, vadītājs var wiped ar lupatu, un tasi un asmens var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā

Viegli uzglabāt

Maza izmēra, viegli uzglabāt virtuves skapis.

Multi-funkcionālo Pārtikas Procesors

Ne tikai var izmantot, lai malto gaļu,gaļa, dārzeņi,augļi un rieksti,utt.

to var arī izmantot, lai maisot,pukstēšana olu,utt.

. Sadriskāt gaļu, dārzeņiem un citām sastāvdaļām, kas ātri un vienmērīgi

. Viegli tīrīt

. Viegli lietojama, droša un uzticama

. Augstas kvalitātes un izturīgas

. Piemērots mājas lietošanai

WARRNTY UN PAKALPOJUMI

1 gads garantija:

Jūs willget ražošana dzīves laikā atbalstīt un 1 gadu garantija par produktu.

Ātrā atbilde:

Lūdzu, sazinieties ar pārdevēja klientu apkalpošanas un mēs sniegsim jums profesionālu un ātri atbildi 24 stundu laikā, ja jums ir kādi jautājumi par jūsu produktu.

Specifikācijas

  • Jauda (W): 300-700W
  • Izmantošana: Ģimenes
  • Zīmola Nosaukums: wancle
  • Ātrumu skaits: 1 Ātrums
  • Korpusa Materiāls: Plastmasas
  • Modeļa Numurs: MG-6009
  • Funkcijas: Kuteris pielikumu
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

  1. / Anon - 2023-11-14

    Es domāju, ka šo pārtikas procesors ir ļoti vērts iegādāties augstas kvalitātes preci,tā darbojas ļoti labi un ir ideāli piemērots mājas lietošanai.

  2. / Anon - 2023-11-14

    Kvalitāte, pārtikas pārstrādes mašīna ir ļoti laba, asmens ir ļoti ass un ātrs, jūs varat iegādāties.

  3. / Anon - 2023-11-14

    Tās jaudīgais motors var ātri un vienmērīgi sasmalcina izejvielu.Un viņi noņemams, tāpēc tās ir viegli tīrīt.Iesakām!

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

VEVOR Rokasgrāmata Mini Gaļas Mašīna Pārtikas Procesors Dzirnaviņas Portatīvo Helikopters Blenderī Desu Stuffer Nerūsējošā Tērauda Liellopu gaļu, Zivis, Mājas
€78.69 €39.34

(funkcijas un detaļas viens gaļas mašīnā, nebeidzamu izmanto: vevor daudzfunkcionāls rokasgrāmata gaļas mašīnā ļauj viegli dārzeņu un gaļas malšanas padarīt kotletes, desas, un vairāk.tas arī nāk ar 5mm un 8mm griešanas plāksnes, 1 griešanas asmens, 3 plastmasas desu caurules, un gaļas spiedpoga, ēdināšana, dažādām vajadzībām, dažādiem kulinārijas darbi. modernizētas stipra fiksācija:)

Izskatās arī
Automātiskā Cepta Pīle Kūka Mašīna Tirdzniecības Tūkstoši-Layer Duriana Augļi Kūka Garoza Pavasara Roll Iepakošanas Mašīnas
€2 296.09

(produkta parametri produkta nosaukums: automātiskā pavasara roll kūka mašīna spriegums: 220v /110v jauda: 600w cilindra diametrs: 400mm pavasara roll diametrs: 170mm (var pielāgot) apkures veids: gāzes apkure (elektriskā piedziņa) ražošanas jauda: 500-700 lapas / minūtē svars: 150kg mašīnas izmērs: 600 * 920 * 800mm transportiera garums:)

Izskatās arī
Vertikālā Sver Daļiņu Jauktu Graudu Pulvera Iepakojuma Mašīna Pilnībā Automātiska Kvantitatīvo Uzpildes Mašīna
€1 847.59

(specifikācijas modelis:bzj-b500 strāvas padeve: 220v-50 hz/110v-60hz jauda:480w iepakojuma ātrums:6-15 paketes/minūtē (atkarībā no produkta) svēršanas diapazons: 20g-5000g (regulējams) kļūdas diapazons:apmēram 2g (atkarībā no produkta) izmēri: 38*66*145cm svars: 58kg ievads automātiskie svari iepakošanas, multi-funkcionālu iepakojuma,)

Izskatās arī
Etiķetes Aparāti Elektrisko Marķēšanas Mašīnas Apaļas Cilindriskas Stikla, Plastmasas Pudeles Jar Bundžu Uzlīme
€719.78

(jūs varat izvēlēties citu stilu mašīnas parādīts šajā attēlā ir divu citu veidu marķēšanas mašīnas.jūs varat noklikšķiniet uz sarkano pogu zemāk, lai uzzinātu vairāk informācijas. garantijas un garantijas : mašīna ar 24 mēnešu garantija, ja tur ir kaut kas nepareizi ar to, lūdzu, sazinieties ar mums bez vilcināšanās.(xi) citām politikas jomām : 1) mēs neesam)

Izskatās arī
Houselin 2 in 1 Vienu Kalpot Kafijas automāts K Kausa Pākstis & maltas Kafijas, ar 0.6 litru Noņemama Ūdens Rezervuāru
€308.74 €154.37

(par šo objektu: 2 veidi, kā alus kafija: viena kalpotu kafijas automāts padara to par saderīgu ar malta kafija un k-cup pākstīm.jūs varat izvēlēties jūsu iecienītāko kafijas stilu un alus jums ekskluzīvā stila kafiju.šī kafija alus uzvalks k-cup kafijas un kafijas viens. viens uz visiem jūsu vajadzībām: ar vienu tasi kafijas automāts ir viegli lietojams, aizpildiet ūdens rezervuārs, kafijas)

Izskatās arī
Divreiz devās Ielīmējiet Uzpildes Mašīna, Šampūns, Ziepes, Ūdens, Aloe Vera Gēls, Pneimatiskie Medus Pneimatiskās Uzpildes Mašīna
€1 640.85

(produkta nosaukums: double-galvas ielīmējiet uzpildes mašīna spriegums: 110v/220v jauda: 20w darba gaisa spiediens: 0.5-0.9 mpa uzpildes diapazons: 10-100 ml/30-300ml/50-500ml/100-1000ml/500-2500ml/1000-5000ml uzpildes ātrums: 1-30 reizes/min uzpildes precizitāte: ≤±1% bunkura tilpums: 30l pneimatiskās darbību, gaisa kompresors būtu gatavi pircējam.prasība,)

Izskatās arī
400-600Kg/Elektriskās Ķēdes Tipa Saldie Rīsi Thresher/Automātiskā Kukurūzas Husker/Svaigas Kukurūzas Sheller
€3 137.30

(produkta informācija: 1.visa kukurūzas thresher ir izgatavotas no augstas kvalitātes 304 nerūsējošā tērauda,kas ir izturīgs, var pielāgoties mitrā vide; 2.gaisa pūtējs tiek sniegta izplūdē, lai padarītu kukurūzas kodoli tīra un skaista; 3.īpašas centrbēdzes griešanas metodi,var izgriezt dažāda lieluma kukurūzas; 4.kukurūzas kodoli pēc kulšanas ir nebojātas,bez bojājumiem)

Izskatās arī
2 Gab. Gaisa Katlā Piederumi Gaisa Katlā Rack Set Multi-Purpose Dubultā Slāņa Plaukts ar Iesmu par XL Jauda Airfryer Philips
€21.46 €12.01

(pārtikas klases augstas kvalitātes materiāls: mūsu gaisa katlā aksesuāru plaukts ir izgatavots no pārtikas kategorijas nerūsējošā tērauda, izturīgas un siltuma izturīgs, krāsns droši 500 grādiem labākais airfryer piederumi: double layer statīvā vairāk universāls, gaisa katlā receptes.palielināt sildīšanas virsmu, pārtikas produktu, izmantot iesmi par shish kabob uz top slāni un citiem pārtikas)

Izskatās arī
3 Gab. Kafijas Kapsulas Uzpildāmas Kafijas Kapsulas Pākstis Atkārtoti Universālā Kafijas Filtru ar Karoti Birste Dolce Gusto A
€6.34

(saderīgs ar: par tilpums: 50ml vai mazāk diametrs:2.1 collu(5.4 cm) augstums:1,4 collu(3,5 cm) premium,izturīga konstrukcija.viegli lietot un viegli tīrāma.padarīt savu gardēdis kafijas viegli&ekonomisks:ļauj atkārtoti uzpildāmi un vairākas reizes bez nodilumu.materiāls:nerūsējošais tērauds+pp krāsa:dzeltens+zaļš+balts iepakojuma saturs: 3 * kafijas kapsulas 1 * karoti 1 * suka tikai iepriekš paketes saturu,)

Izskatās arī
220V Augu Shredder Elektriskais Čoperis Multi-function Pārtikas Griezējs Klimpu Apdruka Ingvers, Ķiploki Čili/Gaļas Pildījumam Mašīna
€238.47 €226.55

(添加链接 produkta apraksts: produkta nosaukums: dārzeņu pildījumu, granulu mašīna modelis: sy-220 jauda: 800w spriegums: 220v ātrums: 750 apgr. / min. neto svars: 10kg izmērs: 20*26*40cm modelis: sy-290 jauda: 1200w spriegums: 220v ātrums: 750 apgr. / min. izmērs:23*31*48cm modelis: sy-330 jauda:)

Izskatās arī
SHEWE 220V Elektriskā Tējkanna 1850W Ātri Apkures Ūdens Boileris 1.7 L Nerūsējošā Tērauda Temperatūras Iestatījums Siltumizolācijas Tējkanna
€87.97 €70.38

(pārdevējs ieteikums: produktiem ar līdzīgām funkcijām, kas ir ieteicams, lai jums būtu lielākas izvēles iespējas.lūdzu uzklikšķiniet uz attēla, lai skatītu detalizētu informāciju. parametri: shewe 220v elektriskā tējkanna 1850w ātri apkures ūdens boileris 1.7 l nerūsējošā tērauda temperatūras iestatījums siltumizolācijas tējkanna nosaukums: shewe elektriskā tējkanna)

Izskatās arī
PBOBP Electric Sniega Kausēšanas Mašīna, Viena Tvertnes Smilšu Ledus Slushy Pieņemšanas saldējuma Kokteili, Iesmērēt Mašīnas
€973.57

(garantijas un garantijas : mašīna ar 24 mēnešu garantija, ja tur ir kaut kas nepareizi ar to, lūdzu, sazinieties ar mums bez vilcināšanās.(xi) citām politikas jomām : 1) mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.un nav atbildīga par atmuitošanu lieta jebkurā valstī. 2) lūdzu, sazinieties ar mums, ja neesat apmierināts ar preci saņemt pēc tā,)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Elektriskie Dārzeņu Nazis, Pētersīļi, Gurķi, Tomātu Smalcinātājs
€1 728.36

(produkta parametri produkta nosaukums: automātisko griešanas mašīna modelis: q90 jauda: 1750w spriegums: 220v / 110v produkta izmērs: 91*61*98cm ražība: 500kg / h materiāls: nerūsējošais tērauds produkta svars: 95 kg standarta nazis kuteris:sagriešana 3mm,sadriskāt 3mm, dicer 10mm padomi šī mašīna veic 3 griežņu galvas šī)

Izskatās arī
110V/220Vimitation Handwork Klimpu Wrapper Mašīna Mīklas Ritošā Makaroni Maker Automātiski Tirdzniecības Nerūsējošā Nūdeles Maker
€501.01

(klimpa ādas mašīna parametrs apraksts modelis:hz-03 spriegums:110v/220v jauda:140w veidnes izmērs:var pielāgot robežās, 9cm (, ja jūs vēlaties, lai pielāgotu vairāk lielāka izmēra, lūdzu, sazinieties ar mums) veidnes forma:apaļa,kvadrātveida,dimanta, ovālas ,nūdeles, pasūtījuma izgatavotu izejas jauda:70pcs/min mašīnas izmērs:450*300*370mm svars:20)

Izskatās arī
Daudzfunkcionāls Saspiežot Apelsīnu Sula Mašīna, Nosūcējs, Augļi, Apelsīnu Citronu Squeezer Mašīna Augļu Preses Mašīna ES Plug
€29.90 €20.04

(produkta specifikācijas: tilpums: 700ml materiāls: abs krāsa: balta un zaļa enerģijas patēriņš: 40w strāvas padeve: 220-240v, frekvence: 50/60hz funkcijas & pārdošanas punktiem: 1.self-atpakaļgaitas konusa: nodrošina to, lai jūs iegūtu visvairāk-sulas, mainot virzienu, ar katru nospiediet. 2.viegli tīrīt: visas noņemamās daļas ir trauku mazgājamā mašīna-droša)

Izskatās arī
12Cm/14Cm/16Cm/18 cm/20Cm/22 cm/24Cm Picas Mīklas Presēšanas Mašīnas/Manuāla Rokas Picas Mīklas Nospiediet Līdzināšanas
€124.98 €122.48

(produkta parametru produkta nosaukums: rokas spiediens nospiediet kūka modelis: xt-24 produkta materiāls: nerūsējošā tērauda neto svars: 4kg disku specifikācijas: 12, 14, 16, 18, 20, 22 izmērs: 29*55*16cm piegādes statuss: boutique piegāde mašīna specifikācijas: 25cm*50cm process kļūda: kūka biezums ±0,3 mm funkcijas 1.mašīna)

Izskatās arī
Elektriskā Pārtikas Helikopters Ingvers, Ķiploki Zemesriekstu Meatball Nerūsējošā Tērauda Ātrgaitas Tirdzniecības Gaļas Mašīnā Dārzeņu Griešanas Mašīna
€434.09 €299.53

(elektriskā pārtikas helikopters ingvers, ķiploki zemesriekstu meatball nerūsējošā tērauda ātrgaitas tirdzniecības gaļas mašīnā dārzeņu griešanas mašīna)

Izskatās arī
Tirdzniecības Elektriskā CNC Dubultā Četras Sagrieztas Jēra Roll Mašīna Laiku Saglabājot Darba
€2 214.90 €2 148.46

(funkcijas: 1. augsta efektivitāte, 2. gida dzinēju vilces sistēmas, kas nodrošina vienveidību šķēle attīstībai. 3. pilnībā automātiska darbība, ietaupot darbaspēka izmaksas. 4. drošības aizsardzības jomā ir laba. 5. nerūsējošā tērauda korpuss, neatņemama šuves metināšanai. 6. mašīna var izgriezt dažādus ruļļu veidi, piemēram, rupjas roll, plānas)

Izskatās arī