Cena €18.24 €29.42

Pilns apraksts

AUA-9 1Mw Jaudas FTTH Optisko Šķiedru Optiskās Jaudas Mērītājs Kabeļu Testeris

Šāda veida Rokas optiskās jaudas mērītājs ir kompakts un viegli-to-izmantot testa instruments optiskās šķiedras tīkliem, ko var izmantot absolūti optiskās jaudas mērījumu, kā arī relatīvo zudumu mērīšanai optiskās šķiedras.

Telekomunikāciju Uzturēšana,CCTV Uzturēšana; Visaptverošu kabeļu būvniecība sistēmas,Optisko instrumentu pētniecībai un attīstībai; Optiskās sakaru izglītības un laboratorijas testēšana; Citas optiskas projektu

Atbalsta 6 viļņa garuma Testēšana, Auto-off funkcija, ar Apgaismojumu, automātiskā kalibrēšana

48 stundas super ilgu gaidīšanas laiku; vienkāršu interfeisu ; atbalstīt sc/fc/st interfeisu; strādā stundu vairāk nekā 8 stundas bez uzlādes.

Materiāls:plastmasa

krāsa:zila

Iepakojuma Saturs:

1 x Optiskās Jaudas Mērītājs(Bez akumulatora)

1 x FC Savienotājs

1 x SC Savienotājs

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: Jauns
  • Temats: Fizika
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Ciparu Ultra Plānas Saules Enerģijas Kalkulators ar Touch Screen Kredītkartes Dizaina Portatīvie Mini Kalkulators, Biznesa Skola
€1.68 €1.18

(funkcijas: izgatavota no premium materiāls, tā ir uzticama un izturīga. saules enerģijas, enerģijas taupīšanas un videi draudzīgi. ar formas modernu dizainu, praktisko izmantošanu. ultra plānas, portatīvo un noderīgi. kompaktais, vieglais svars un viegli veikt. apraksts: touch dizains, ļoti ērti izmantot. automātiski atslēdzas, ja jums nav to izmantot. piemērots)

Izskatās arī
Silikona Cilvēka Ādas Šūšanas Apmācības Modeli, Injicēšanas Prakses Pad,Vēnu Ierakti
€12.70 €8.25

(1431 funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes injekciju apmācības spilventiņa modelis, kas izgatavots no silīcija dioksīda gelu.tas ir netoksisks un veselīgi.svarīgākie punkti ir, ka tas ir cikla izmantošanai, un pārnēsājamo. injekcijas mācību pad modeli var aizstāt reālu personu, lai praksē, palīdzējusi injekcijas mācību pilnīgu laimi un drošību. tekstūru)

Izskatās arī
Aknu, Aizkuņģa dziedzera Anatomija Modelis Izglītības Mācību atbalstu, Atbalstu N58E
€48.89

(funkcijas: ootdty šī anatomijas modelis parāda pamata anatomijas detaļās, aknas, aizkuņģa dziedzeris, divpadsmitpirkstu zarnas un daļēju asinsvadu sistēmu. šī anatomijas aknu, divpadsmitpirkstu zarnas, aizkuņģa dziedzera modelis ir dzīve izmērs, ideāls slimību izpēte, medicīna, medicīnas lekciju ziņojumu un klīnikās.profesionālā anatomijas mācību prezentāciju modeli medicīnas)

Izskatās arī
60ml Lab Stikla Pilināmā Piltuve Bumbu Forma Ar Stikla Krānu Mērīšanas Rīks, Laboratorijas Piederumi
€13.83

(produkta vienība:60ml lab stikla pilināmā piltuve bumbu forma ar stikla krānu mērīšanas rīks materiāls:borsilikāta stikla tilpums:60ml katra cena par 1 gab! uzmanību:bilde ir tikai atskaites! mums arī ir citi relavent produktiem.lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums!)

Izskatās arī
Remonts Daļa Balto Taustiņu Pēdējā Top C Taustiņu, Lai Korg PA500 PA300 PA600 PA700 Microx R3 X50
€8.09

(melna balta klavieru taustiņu tastatūru stāvoklis :jaunas oem ,augstas kvalitātes saderīgs ar : korg pa300 , korg pa600,pa700,pa500, microx,r3,x50 piezīme:šī ir tikai pēdējā top c taustiņu ,ja jums ir nepieciešams, 12 balti melnos taustiņus ,lūdzu, pārbaudiet mūsu veikalā fotogrāfijas :)

Izskatās arī
Daudzslāņu Kabatas Diagrammu Komplekts ar 10 Izdzēšami Tukšu Kartes Kabatā Diagramma
€3.51 €2.63

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: par viedo dizains:7 kabatām rādīt kartes priekšpusē vienu lielu kabatu kārtis, kuras nav paredzēts izmantot uz muguras kartes: nāk ar 10 x-large double sided sausās tīrīšanas kartes, eco-draudzīga un atkārtoti konfigurējams kartes: katra no kartes pasākuma 30*5cm, jūs varat samazināt tos 5 gabali vai vairāk, vienkārši)

Izskatās arī
Bērnu Aizrīšanos Reanimācijas Modelis CPR Mācību Līdzeklis Zīdaiņu Elpceļu Nosprostojums 96BA
€99.61 €64.74

(funkcijas: ootdty šis zīdaiņu aizrīšanās modelis ir must ir, lai jebkurš vecāks vai aizbildnis!tas precīzi simulē bērna elpceļu obstrukcijas un māca dzīvības glābšanas cpr paņēmienus. izgatavots no izturīga pvc materiāla, šis modelis ir paredzēts izturēt atkārtotu izmantošanu, un sniegt reālu apmācību scenāriji. liels mātes, aukles, dienas aprūpes sniedzējiem, un)

Izskatās arī
Anatomijas Kuņģa Modeli Slimnīcā, divpadsmitpirkstu zarnas, Aizkuņģa dziedzera Anatomija Modelis, Dzīves Izmēra Kuņģa Anatomija Modeļa Mācību līdzekļi
€110.50 €72.93

(funkcijas: ootdty šī cilvēka kuņģa anatomija modelis parāda pamata anatomijas detaļās, kuņģa, tostarp: divpadsmitpirkstu zarnas un aizkuņģa dziedzera. ideāls kuņģa slimību pētniecības un klīnikās.profesionālā anatomijas mācību prezentāciju modeli medicīnas lekciju ziņojumu, ārstu birojs. paredzētas atkārtojumam un parādīt reālo anatomisko struktūru, kuņģa, divpadsmitpirkstu)

Izskatās arī
2gab 45CM Cilvēka Mugurkaula Ar Iegurņa Modeli Cilvēka Anatomijas Anatomija Mugurkauls Modelis Mugurkaula Modelis+Statīvs Fexible
€52.22 €37.08

(tas ir ideāls, lai mācīšanas un mācās, ārsti vai citi speciālisti. šis modelis parāda galvenās iezīmes, kas katra skriemeļa, tajā skaitā muguras smadzeņu nervu saknes, mugurkaula artērija, a herniated disku utt. pierādīt, precīzāk ar bāzi. cilvēku ķermeņa modeļa, mugurkaula paraugs, iegurņa modeli, cilvēka anatomijas modelis, mugurkaula modelis materiāls:pvc krāsa:balta iepakojuma)

Izskatās arī
Dzīvnieku Anatomijas Mācību Modelis Varde Anatomija
€162.01 €157.14

(medicīnas mācīšanas modelis ir elaborately veikti ar importēto pastiprinātas plastmasas kā izejvielas.produkts ir spilgts modelēšana, standarta tehnoloģiju, gaismas un sabiedrība, vienkārša demontāžu un montāžu, netoksisks un nekaitīgi, viegli, lai saglabātu un transports. produkta apraksts varde anatomija palielinājuma modelis, 2x, var iedalīt 5 daļās, parādot, struktūru, iekšējo orgānu)

Izskatās arī
VEVOR asins nolaišana Prakses Komplekts IV Venipuncture Intravenozās Mācību Augstas Simulācijas Roku Komplekts Studentiem Medmāsas un Profesionāļus
€144.20 €72.10

(produkta apraksts asins nolaišana prakses komplekts šī profesionālā prakse iv komplekts ir precīzu vēnu anatomija un rada ļoti reālu praktizējošu pieredzi.lateksa asinīm kuģa var atkārtoti izmantot simtiem atkārtotas punkcijas.šī venipuncture prakses komplekts nāk ar pilnu piederumi: iv stāvēt, šķidrumu tvertnes, šļirču, tourniquet, tauriņš adatu, utt.piemērots studentiem vai praktikantu uz prakses)

Izskatās arī
SYNTHWARE Ieguve kapsulā, Mazs/Vidējā/Liels, Ar smilšu valdes, Borsilikāta stikla, E11
€22.89

(synthware ieguve kapsulā, mazs/vidējā/liels, ar smilšu valdes, borsilikāta stikla, e11 apraksts: e112585c: mazs, ārējais diametrs 25mm x augstums 85mm, porainības c e112585x: mazs, ārējais diametrs 25mm x augstums 85mm, porainības xc e113590c: vidējā, ārējais diametrs 35 mm x augstums 90mm, porainības c e113590x: vidējā, ārējais diametrs 35 mm x augstums 90mm, porainības x e114513c: liels, ārējais diametrs)

Izskatās arī
Dzīvnieku Skelets Suns Akupunktūras Anatomijas Acupoint Māsu Masāža Modeli, Medicīnas Preces
€65.42 €35.99

(dzīvnieku skelets suns akupunktūras anatomijas acupoint māsu masāža modeli, medicīnas preces modelis ir izgatavots no pvc materiāla.labajā pusē modelis rāda, formu vīriešu vilku suns un 72 kopīgas adatas punkti izplatīti no galvas un kakla, ķermeņa, sēžas un priekšējās un pakaļējās ekstremitātes.kreisajā pusē ir redzams seklo muskuļu un ķermeņa sienas ir noņemts.mugurkaula un iekšējo orgānu)

Izskatās arī
Retortes Stāvēt Testa Caurules Skava Plaukts Pagarināšanu Lab Turētājs Pudelītei Kolbā pārnes Vārglāzē Nodrošināt Klipu Laboratorijas Apkures Iekārtas, 0-40mm
€3.34 €2.33

(paketē iekļauts: 1 gabals testa cauruļu skava prece tiks modernizētas, pastāvīgi, izskatu un krāsu, var tikt mainīts, lūdzu, nav iebildumu.un jāņem vērā pirms pasūtījumu, ja jums ir pieprasījums krāsa vai izskats.)

Izskatās arī
24.5x16x13cm Sieviešu anatomiju iegurņa, iegurņa skelets kakla anatomiskās Anatomija Galvaskausa Skulptūru Vadītājs ķermeņa modelis
€43.76 €30.63

(apraksts: izmērs: 24.5x16x13cm krāsa:kā picture rādīt materiāls:pvc piezīme: 1.lūdzu atļaut 1cm-2cm kļūdas dēļ, puses mērījumi .)

Izskatās arī
Ortopēdisks Atkārtot Sternotomy Krūšu redzēju Ķirurģijas iekšdedzes krūšu redzēju Sagittal redzēju, Ortopēdijas Instrumentus,
€2 281.80 €1 391.90

(ortopēdisks šūpoles kaulu sagittal redzēju atkārtot sternotomy asmens formas krūšu redzēju ortopēdiskās ķirurģijas instrumenti krūšu redzēju frekvence: 14000cpm, ko izmanto locītavu operācijas,importē brushless motors no asv darba spriegumu 14.8 v izejas jauda ≥50w vienības paaugstinoties temperatūrai, kas nepārsniedz 20℃ lādētājs: ieejas spriegums)

Izskatās arī
FAPE Filtrēšanas piltuve,ar slīpēšanas muti smilšu valdes, 5000mL,Kopīga 34/35,Smilšu valdes G1/G2/G3/G4/G5/G6,Krūmu piltuves,smilšu valde
€260.45

(fape filtrēšanas piltuve,ar slīpēšanas muti smilšu valdes, 5000ml,kopīga 34/35,smilšu valdes g1/g2/g3/g4/g5/g6,krūmu piltuves,smilšu valde)

Izskatās arī
M17F 10PCS/Iepakojums 30ml Plastmasas Maisīšanas Tases Atkārtoti Mērīšanas Krāsa Epoksīda Sveķiem
€0.19 €0.13

(funkcijas: ootdty izgatavota no izturīga plastmasas materiāla,viegls beidzis virsmas, viegli lasīt, ir plaši virtuves un laboratorijas. ideāls mērīšanas nelielu daudzumu šķidruma, un kas satur paraugus. daudzfunkcionāls, piemērots lietošanai virtuves, laboratorijas, utt.  specifikācijas: krāsa: caurspīdīga materiāls:pp tilpums: 30ml mutes)

Izskatās arī
Plate Maisītāju Laboratorijas Labs Maisītāji Maisītāji Maisa Bar Karstā Swizzle Sticks Piederumu Piegādēm Magnētisko Maisītāju Bārs Mehānisko
€38.46 €19.23

(piezīme: šī pozīcija nāk ar mums pievienojiet, lūdzu, pārbaudiet, vai spriegums jūsu reģionā, pirms pirkšanas. apraksts šis magnētiskais maisītājs ir par maisot, zinātniskās pētniecības, rūpniecības, lauksaimniecības, veselības un medicīnas, utt. .tas ir zems trokšņu līmenis, mazs un viegls, ērti pārvadāt. funkcijas - krāsa: balta. - materiāls: plastmasa. -)

Izskatās arī
15Y_GU11BPCMTA4V0.1 LOĢIKA kuģa / savienojumu ar OLED48X60U T-CON savienot valdes
€4.41

(dēļi tiek izmantotas un pārbaudītas visas preces tiks pārbaudīta .mēs varam jums parādīt attēlus testēšanai pilnībā pārbaudīts, garantija dienas: 60 dienas geleibo elektronika ir profesionālās portatīvo datoru piederumi piegādātājs, tas pieder vareno resursu priekšrocības un pabeigta vadības sistēmas. mēs piedāvājam visu veidu portatīvo datoru pamatplates , ekrānu un piederumi ķīnā,)

Izskatās arī