Cena €114.98 €229.96

Pilns apraksts

Produkta Apraksts 36" x 36" Square Uguns Bedre Gredzenu Šī uguns bedre gredzens ir veidots ar paresninātu tērauda plāksnes ar blacking pārklājuma virsmas augsta siltuma necaurlaidīgs un nodiluma izturīgs.Tā ir 36 x 36 collas lielu jaudu, tilpumu vairāk dedzināšana materiālu un var būt DIY ar savu roku dažādu apdares vajadzībām.Tas ir viegli montēt ar astoņām skrūvēm un ērtu darbību ar pāris papildus standziņas.Tas ir ideāls kempings, makšķerēšana, vai grila.

Augstas kvalitātes Materiāls

Tērps DIY Dizains

Vienkārša Uzstādīšana

Bezmaksas Standziņas Grūts, Iekārtas un Rīkus, Maksā Mazāk VEVOR ir vadošais zīmols, kas specializējas iekārtu un instrumentu.Kopā ar tūkstošiem motivētiem darbiniekiem, VEVOR ir paredzēti, lai sniegtu mūsu klientiem grūts, iekārtas un instrumentus pēc neticami zemām cenām.Šodien, VEVOR produkti tiek pārdoti vairāk nekā 200 valstīs un reģionos ar 10 miljoni plus biedru visā pasaulē.Kāpēc Izvēlēties VEVOR?

Premium Kvalitātes Grūts

Neticami Zemas Cenas

Fast & Droša Piegāde

30 Dienu Bezmaksas Peļņu

24/7 Uzmanīgs Pakalpojumu Galvenās Iezīmes lieljaudas Materiālu uguns bedre laineru ir biezāka tērauda konstrukciju un melno pārklājumu virsmas, nodrošinot augstu siltuma necaurlaidīgs un nodiluma izturīgs un pagarina tās kalpošanas laiku.Lielas Uguns Bedre Gredzens 36 x 36 collu kvadrātveida uguns bedre gredzenu ir liels spēju noturēt vairākas kokogļu un koksnes vienā reizē, noņemot bažas par biežu papildinājums kokogļu.Dari pats ar Sevi, Mūsu uguns bedre gredzenu, var tikt veidota uz dažādu stilu ar ķieģeļu, akmens vai cita materiāla ar savu radošumu, pēc tam veido skaistas ainavas savā pagalmā un dārzā.Vienkārša iepildīšana Mūsu uguns bedre gredzenu var uzstādīt bez piepūles.Jums tikai nepieciešams labot savienojuma daļu ar astoņām skrūvēm, pēc tam tas ir gatavs lietošanai.Pagarināts Standziņas pāris papildu pagarināt standziņas ir labi izstrādāta pievienot kokogļu uguns vai uz grila jebkurā laikā bez hurting jūsu rokās.Plašas Izmantošanas uguns gredzeni ārpus telpām var izmantot virs zemes un zemes.Piemērots kempings, makšķerēšana, vai vienkārši bārbekjū parkā vai pagalmā.Specifikācijas

Modelis: VV-FPR-FX-36

Materiāls: Tērauds

Krāsa: Melna

Degvielas Tips: Koka

Pabeigt Tips: Smalku Smilšu Graudu

Kopējais Izmērs: 42" x 42" x 9.8"

Iekšējais Izmērs: 36" x 36"

Svars: 35.3 lbs/14 kg Iepakojuma Saturs

1 x Uguns Bedre Gredzens

1 x standziņas

8 x Skrūves

1 x Rokasgrāmata Funkcijas un Detaļas

Augstas kvalitātes Materiāls: uguns bedre gredzens ir veidots ar paresninātu smago tērauda, kas ievērojami paildzina tās kalpošanas laiku.Melno pārklājumu virsmas ir labi izstrādāta, lai uzlabotu siltuma-pierādījums par uguns bedre gredzenu sadegšanas procesā un nodrošināt tās ilgmūžību un izturību.

Tērps DIY Dizains: pieņemot augstu DIY brīvību, mūsu uguns bedre ļauj jums veidot to vērā dažādu stilu ar ķieģeļi, akmeņi, vai citi materiāli, visi ar sevi, kas atbilst jūsu apdare prasībām.Tādā veidā, jūs varat iegūt vizuālo baudījumu, karsējot vai grila kopā ar ģimeni vai draugiem.

Vienkārša Uzstādīšana: Mūsu tērauda uguns gredzens ir viegli instalēt būvniecība, ietaupot savu laiku un enerģiju.Jums tikai nepieciešams, lai pastiprinātu astoņas skrūves savienojuma daļu, pēc kura četras plāksnes var stingri nostiprināts kopā.

Bezmaksas Standziņas: Mūsu uguns bedre gredzens ir aprīkots ar pāris praktiskiem standziņas.Jūs varat pievienot, un ieslēdziet mežā par pilnīgu sadegšanu ar savu standziņas, kad vien vēlaties.Turklāt pagarināt konstrukcija pasargā jūsu rokas no neparedzētiem applaucējums nelaimes gadījumiem.

Dažādu Pielietojums: metāla uguns bedre gredzenu, var izmantot virs zemes un zemes.Tas tiek plaši pielietotas kempings, makšķerēšana vai vienkārši grils dārzā vai pagalmā, kas sniedz jums lielisku dedzināšana pieredze ar ģimeni un draugiem.

Specifikācijas

  • Degvielas Veids: Koka
  • Zīmola Nosaukums: VEVOR
  • Iekšējais Izmērs: 36" x 36"
  • Krāsa: Melns
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Spriegums (V): 6V
  • Kopējais Izmērs: 42" x 42" x 9.8"
  • Materiāls: Tērauda
  • Jauda (W): 1w
  • svars: 35.3 lbs/14 kg
  • Pabeigt Tips: Smalkas Smiltis, Graudi

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Gaļas Griešanas Mašīna Nerūsējošā Tērauda Elektriskā Gaļas Griezējs Daudzfunkcionāls Nazis Dārzeņu Sagriešana Smalcinātājs Griešanas Mašīna
€1 749.14

(produkta parametru modelis: dqs spriegums: 220v50hz jauda: 2200w svars: 105kg izmērs: 55*55*88cm garantijas un garantiju: mašīna ar 2 gadu garantiju, ja ir kaut kas nepareizi ar to, lūdzu, sazinieties ar mums bez vilcināšanās.(niu) citām politikas jomām : (1) mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.un)

Izskatās arī
Rokasgrāmata Portatīvo Desu Sasaistīšana Mašīna Desu Linker Mezgls Mašīna Nerūsējošā Tērauda Karstā Suņa Saistoši Instrumenti
€476.84

(parametrs: zīmols preces nosaukums rokasgrāmata desu saistošs mašīna produkta modeļa cy-350 korpusa materiāls 430 nerūsējošā tērauda ķermeņa izmērs 460 * 290 * 340mm neto svars 13 kg svaram darbības core rokasgrāmata darbības veids rokasgrāmata piegādes veids: 1.ja jūs izvēlaties pārdevēja piegādes metodi, mēs jums varam)

Izskatās arī
6 Asmens Portatīvo Spiede Kausa USB Kokteili Blenderī Kausa Bezvadu Mini Uzlādes Augļu Squeezer Pārtikas Mikseri Ledus Smalcinātājs
€38.77 €9.62

(6 asmeņiem spiede kausa 500ml usb kokteili blenderī kauss mini uzlādes augļu squeezer pārtikas mikseri ledus smalcinātājs pārnēsājamas mobilās sulu spiedes apraksts: produkta nosaukums: portatīvo automātiskā sulu spiede kauss produkta krāsa: sapphire blue/meitene rozā (2 krāsas pēc izvēles) jauda: 300-400 ml akumulatora kapacitāte: 1200mah apgriezieni bez slodzes:)

Izskatās arī
Biomasas Skaidu Granulu Mašīnu Biomasas Granulator Augstas Efektivitātes Salmu Granulu Mašīnu, Koka Pelletizer
€8 043.94 €7 641.74

(produkta parametri: produkta nosaukums: skaidu granulu mašīna produkts modelis: jn250 izejas jauda: 100-200kg/h jauda: 15kw reduktoru modelis: kaf98 svars: 400kg izmērs: 112*44*106cm produkts modelis: jn300 jauda: 200-300 kg/h jauda: 22kw reduktoru modelis: kaf97 svars: 800kg izmērs: 128*56*122cm produkts modelis:)

Izskatās arī
2024. gadam, Jaunas, Efektīvas Aizdedzi Rezerves Daļu Ignitor Karstā Stienis, Anti-rūsas Restes, Plīts Daļas
€21.82 €14.18

(funkcijas: ootdty panāktu efektīvu un drošu aizdedzes jūsu granulu plīts ar mūsu kvalitātes granulu plīts aizdedzi rezerves daļas. izgatavots no izturīgas un siltuma izturīgs metāla, šo nomaiņa aizdedzi nodrošina ilglaicīgu sniegumu un izturību. paredzēts lietotājiem granulu plīts, šī rezerves daļa apkalpo plašu no granulu plīts īpašniekiem. vienkāršo uzstādīšanas)

Izskatās arī
Jaunā Pica Konusā Mašīna Komerciālie Olu Krāsns Ar Stikla Displejs ministru Kabineta 110V, 220V
€1 881.50

(produkta parametru iekārtas nosaukums:iekārtas nosaukums pizza konuss mašīna modelis: pz-4 spriegums: 220v jauda: 3000w elektriskā valūta:12a mašīna svars:45kg izmēri: 53*35*98cm pizza konuss mašīnas galvenās iezīmes 1. varētu pielāgot temperatūru atbilstoši dažādu recepte. 2. sildīšanas laiks no pelējuma var regulēt atbilstoši)

Izskatās arī
Donlim Kafijas Automāts 20 Bar Automātiskā Espresso Kafijas Mašīna, Šķīstošā Kafija Espresso Mašīna Cappuccino Elektriskais Kafijas Automāts
€250.01 €162.50

(donlim kafijas automāts 20 bar automātiskā espresso kafijas mašīna, šķīstošā kafija espresso mašīna cappuccino elektriskais kafijas automāts funkciju ievads: 1,gan kafijas pulveris un kapsulas ir saderīgs ar kapsulu, piemēram, nestle, starbucks un lavasa; 2,slim un kompakts retro stilu ar temperatūras skalu; 3,ūdens uzkrāšanas apkures katlu, apkures sistēmu ar tvaika un karstā)

Izskatās arī
Pilnībā Automātisks Plūsmas Popsicle Veidošanas Mašīnas Šokolādes Augļu Saldējuma Mašīna
€1 575.21

(★ piezīme: ražotājs piegādā preces tieši, un cena ir viszemākā cena.jūs varat iegādāties pie vieglumu. produkta parametri popsicle mašīna modelis: lbj - a1 spriegums: 220 v jauda: 1200 w pelējuma: 1 gab jauda / veidnes : 40pcs mašīnas izmērs: 46*57*90cm svars: 80 kg modelis:lbj-a2 spriegums: 220v 50hz jauda:1800w pelējuma:)

Izskatās arī
5X 767 Nerūsējošā Tērauda sulu Spiede Ledus Asmeņi Blenderī 8 Asmeņu Naži, Nazis, Universāls 2L Mašīna
€20.17 €13.51

(5x 767 nerūsējošā tērauda sulu spiede ledus asmeņi blenderī 8 asmeņu naži, nazis, universāls 2l mašīna pavisam jaunu un augstas kvalitātes astoņu asmeņu nazis, komplektā ar gredzenblīvi tas ir saderīgs ar mašīnu, kas ir 2l tilpumu piemērots tw tm 767 768 800 spiede kokteili blenderī materiāls:nerūsējošais tērauds krāsa:sudraba iepakojuma saturs: 5)

Izskatās arī
Pārtikas Procesors Electric Pārnēsājamo Gaļas mašīnā Drupinātājs Gaļas Mašīna Ar 800W Spēcīgs Motors Virtuves Aprīkojums Mājas ierīces
€69.02 €41.41

(pārtikas procesors electric pārnēsājamo gaļas mašīnā drupinātājs gaļas mašīna ar 800w spēcīgs motors virtuves aprīkojums mājas ierīces motīvs: 1. 800w lielvalsts, augsta ātruma rotāciju, nav spiediena, ātri siltuma izkliedi un ilgu darbmūžu. 2. nerūsējošā tērauda struktūra, izturīgs, bez rūsas, noņemams, viegli tīrāms. 3. manuāla pārslēgšanās, viegli lietojams,)

Izskatās arī
Jaunu Bezvadu Lādēšanas Elektrisko Sulu Spiedi, Home, Mini Portatīvo Blenderī Augļu Mikseri Spiedes Daudzfunkciju Mašīna Sulu Spiede
€104.44 €50.14

(sulu spiede bezvadu portatīvo elektrisko mazo automātiskā vērpjot apelsīnu sula sārņu atdalīšanās apelsīnu sula mašīna iezīme 1. izmantojot mīcīšanas svaigi spiestas raw sulu, akmens slīpēšanai bez lāpstiņas, nesabojājot celulozes šķiedras, saglabājot oriģinālo garšu un uzturvērtību, 2. automātiski ietilpināt sastāvdaļas, pilnībā izspiest trīs virzienos, un atsevišķu)

Izskatās arī
Skaitītājs Turpināt Siltuma Joslas Sealer Plastmasas Plēves Bag Sealer Nerūsējošā Tērauda Pārtikas Iepakojuma Aizzīmogošanas Mašīnas
€531.63

(produkta parametru spriegums: 220v jauda: 500w temperatūras kontroles metodes: elektroniska pastāvīga temperatūras kontrole blīvējuma ātrums: 0-12m/min blīvējuma biezums: 0.02-0.80 mm temperatūras kontroles diapazons: 0-300℃ darbības veids: elektroniska bezpakāpju regulēšana drukāšanas metode: tērauda zīmogs impulsa jauda: 750w blīvējuma)

Izskatās arī
Dubultā Tvertne Smoothie Mašīna Automātiski Slushy Mašīnu Tirdzniecības Sniega Kausēšanas Mašīna, Elektriskā Auksto Dzērienu Maker 110V, 220V
€1 066.55

(funkcijas: 1. cilindru iztvaicētāju dizains, liela izmēra kontaktu; 2. digitālais temperatūras displejs, augsta blīvuma un precīzu temp noformēšana; 3. slavenu zīmolu kompresora; 4. pielāgota kondensatora un mikseri; 5. anti-noplūdes blīvēšanas sistēmu; 6. patentu outlook dizains; 7. ātri, saldēšanas; 8. temperatūru var noregulēt atsevišķi; 9.)

Izskatās arī
Elektriskā Pārtikas Helikopters Ingvers, Ķiploki Zemesriekstu Meatball Nerūsējošā Tērauda Ātrgaitas Tirdzniecības Gaļas Mašīnā Dārzeņu Griešanas Mašīna
€434.09 €299.53

(elektriskā pārtikas helikopters ingvers, ķiploki zemesriekstu meatball nerūsējošā tērauda ātrgaitas tirdzniecības gaļas mašīnā dārzeņu griešanas mašīna)

Izskatās arī
50-500g Šķidrs Iepakošanas Mašīnas Sojas Mērci, Etiķi, Automātiskās Uzpildes Un Aizzīmogošanas Mašīnas
€1 990.89

(produkta parametri produkta nosaukums: automātiskās iepakošanas mašīnas šķidrums spriegums: 110v / 220v jauda: 400w iepakošanas ātrums: 15-30 somas / min kļūdas diapazons: ± 0.1 g iepakojuma diapazons: 3-200g maiss pieņemšanas platums: 1-10cm (fix izmērs) maiss pieņemšanas augstums: 1-16cm mašīnas izmērs: 420 * 520 * 860mm svars:)

Izskatās arī