Tagi: Fons

Cena €9.21 €17.71

Pilns apraksts

Piezīme: 1.Lūdzu, sazinieties ar mums, lai mainītu pielāgota fona 12 stundu laikā , pretējā gadījumā tas nevar tikt mainīts. 2.Atcelt pasūtījumu 24 stundu laikā , pretējā gadījumā tas netiks atcelts.

Vēl Pakalpojumi :

Pievienot augšējā/apakšējā kabatā vai perforators Suport cirtaini mati fona Var pielāgot jebkura izmēra,pievienot fotoattēlus,mainīt krāsu un stila

Krāsu Atšķirība:

1.Lūdzu, ņemiet vērā, ka katram datoram ir dažādu krāsu andresolution iestatījumus, lai krāsas parādīts ekrānā var varyslightly no faktiskā.

2.Drukāšanas efektu atkarībā no jūsu uzstādījumiem.Mēs nevaram piedāvāt kompensācijas vai nomaiņa uz preces, kurām ir nelielas krāsu variācijas.

3.Attēls parāda starpību starp mājas lapā liecina, un faktisko backdrops pēc tam, kad izdrukāt.

4. Neliels hromatiskās aberācijas ir normāli.Mēs esam darījuši visu iespējamo, lai sniegtu krāsu aprakstu par katru fons.Ja nevar pieņemt to, lūdzu, nopirkt piesardzīgi.

Noņemt Laukumā:

Roll to (Stingri)par cauruli uz vienu nakti, vai ilgāk, lai uzlabotu laukumā.Ja nepieciešams, lūdzu, dzelzs otrā pusē (ne attēla pusē) ar zemu tempertrue viegli noņemt laukumā.Lai izvairītos no iespējamiem tvaika kaitējumu, vieta slāni sausa auduma starp fonu un dzelzs.

Iepakojums: iepakojumā nosūtīt salocīts.Tur var būt dažas nelielas grumbas, kad jūs saņemtu to,bet tas ir viegli, lai novērstu grumbu: (1)sarullēt cieši ar cilindra 3-4 dienas,tā būs labi. (2)Siltumenerģijas to ar dzelzs aizmugurē postenis,tad tas būs gluda vēlreiz.Lūdzu, nav gludināšanas priekšā fonā, vai ļaujiet fona pieskarties ūdenim, jo tas būs pazudināt fona.Ja pasūtījums ir vairāk,mums arī kuģa velmēšanas.

Biežāk UZDOTIE jautājumi:

Q: Kā pielāgot fona?

A: (1)Ja neesat veikuši pasūtījumu, lūdzu, atsūtiet mums jūsu pasūtījuma informāciju, kas ietver attēlu, izmēru, krāsu un vārdiem.Mūsu dizaineri izstrādās tieši jums.

(2)Ja esat veicis pasūtījumu, un vēlaties, lai pielāgotu fona, lūdzu, sūtiet savu pielāgotas informācijas, lai mums pēc pasūtījuma.Ja mēs neesam saņēmuši jūsu pielāgot e-pasta 12 stundas vēlāk, mēs nosūtīt produktu, jūs pasūtīts.

J: Kad paketi kuģa ārā?Cik ilgi tas var piegāde?

A:iepakojuma parasti kuģis no 2-3 dienu laikā.Un standerd shippeing pakalpojumu, kas parasti ir nepieciešams, 15-40 dienas piegādes.Ja jums ir nepieciešams urgenttly, lūdzu, izvēlieties express shipping service.

Ja jums ir apmierināti ar produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, iedodiet man piecu-zvaigžņu novērtējumu.

Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties pircējam laiku, es jums atbildēsim, cik drīz vien iespējams, un atrisināt problēmu ātri!

Specifikācijas

  • pieteikties: Foto studija, fotogrāfijas, fotogrāfija backdrops, u.c.
  • Veids: Spray Krāsoti
  • Zīmola Nosaukums: MOCSICKA
  • vinila audums: Ķīmiskās Šķiedras Audums Tintes
  • Noklusējuma materiāls: Vinila, Poliestera
  • Iepakojums:
  • Stils: Bērni
  • pielāgojama: Nosaukums, datums, Frāzes, Krāsa, Raksts
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • izmērs(CM): Jebkurš izmērs(Platums x Augstums)
  • Tēma: Dzimšanas diena, Baby Duša, Festivāls, Dekorācijas, u.c.
  • Materiāls: Vinila
  • Modeļa Numurs: QQ-730
  • Izmērs Vienības: 1ft = 30.48 cm

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

MĒNESS.QG Fons Ziemassvētku Ciematu Dekorācijas Fonu Fotogrāfija Sniega Ziemas Kalnu Meža Mājas Būda Fotografēšanas Aksesuāri
€14.59 €10.21

(fons displejs --- --- par materiāla --- econ vinila ( sintētiskās šķiedras mākslas auduma ) ir sava veida šķiedras audumu uz muguras kā balstu un gluda mākslas pārklājums priekšā, lai saglabātu attēlus un krāsas realitāti.tā ir profesionāla tradicionālo materiālu par fotogrāfiju, pieredzi izmantošanu. funkcija: nē atstarojošs, bezšuvju, izturīgs, asaru)

Izskatās arī
Jaunā Struktūra Gumijas Segumu Canon EOS 5D4 5D Mark IV +tabe kameru remonts daļa (Sākotnējo kvalitāti)
€25.03 €19.52

(cienījamie klienti, laipni lūgti mūsu veikalā.ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.mēs rīkosim testus pirms piegādes, tāpēc nav jāuztraucas.)

Izskatās arī
Neona skrituļslida Tēma Fons Rozā Slidošana Puse, Fotogrāfijā Fona Vinila Let ' s Roll Mirdzumu Skate Puse Aksesuārus 984
€68.37 €41.03

(par krāsu lūdzu, ņemiet vērā, ka ir daudz dažādu displeja izšķirtspēja starp katru datoriem, tāpēc krāsu parādīts ekrānā, iespējams, nav hromatiskās aberācijas.mēs centīsimies mūsu labāko, lai izvairītos no šādas situācijas, paldies par jūsu sapratni..par pasūtījuma q:kā es varu pielāgot fona uz pārdošanu?a:jūs varat nosūtīt pielāgotus informācijas un izmēru, lai ar mūsu klientu)

Izskatās arī
Mehofond Spīdīgu Rožu Rozā Ar Sudraba Kārtu Augšpusē Lokveida Sienas Fona Pieaugušo Kāzas, Dzimšanas Dienas Bērniem Fona Doublesided Arka, Kas Aptver
€42.19 €19.45

(krāsa: melna ,sarkana, zaļa,rozā rožu ,sudraba, utt. kārtas top kāzu arkas motīvs: abpusēja, attiecas uz abām pusēm stāvēt pulovers vāciņu, lai iegūtu mājīgs fit. materiāls: šajā kārtā top fons segums ir biezāka nekā vinila, nav viegli rieva.vieglais svars, viegli salocīt un apstrāde, izturīgs, viegli tīra, gluda uz tausti, elastīgs, bez pārdomām, lietot smaržas.tas var palīdzēt)

Izskatās arī
Sony A6400 Kameras Korpuss Ūdensnecaurlaidīgs IPX 8 Niršanas Dziļuma, 40m Foto Brīvi Zemūdens Aizsardzības Gadījumā Iekārtas
€187.10 €185.23

(sony a6400 kameras korpuss ūdensnecaurlaidīgs ipx 8 niršanas dziļuma, 40m foto brīvi zemūdens aizsardzības gadījumā iekārtas .fotokameras zemūdens korpuss ar noplūdes signalizācijas sistēmu, lūdzu, pārbaudītu to, pirms jūs niršana. silts uzvednē: lūdzu, izlasiet rokasgrāmatu, pirms fotokameras darbināšanas gadījumā. produkta nosaukums: camera waterproof case for sony a6400 saderīgs)

Izskatās arī
Par MAVIC Air2S Motora Roku, Kāju Rāmja Vāks Abažūrs Korpusa Apakšā Kāju Spilventiņu nepievelk putekļus Plug Apkopes Piederumi
€28.06 €15.15

(par mavic air2s motora roku, kāju rāmja vāks abažūrs korpusa apakšā kāju spilventiņu nepievelk putekļus plug apkopes piederumi)

Izskatās arī
Y1UB Ceļojumu Portatīvo Vienu Skatīties, lai Gadījumā, Ūdensizturīgs Rotaslietas Spilveniem Kārta Zippered Cieto Kastē, kas Der Visiem rokas Pulkstenis Smartwatc
€1.31 €0.74

(funkcijas: pierādījums cietu čaumalu, ceļojumu skatīties, gadījumā, ja ar lieljaudas apdari, saglabāt jūsu rokas / watch aizsargātas. dziļi concaved centrs: dziļi centrs ievilkums droši glabājas jūsu skatīties tādā stāvoklī, lai izvairītos no tā mainās. portatīvā skatīties uzglabāšanas kaste ar rāvējslēdzēju.vieglo svaru, tas ir viegli pārvadāt to uz jebkuru vietu.lieliska)

Izskatās arī
Zaļā Ripples Arch Auduma vāciņi, Dzimšanas dienas svinības Chiara Fons Izliekts Stāvēt Fons Segtu Bērnu Dušas Dekoru HP-832
€82.04 €53.33

(pircējs jautājumi un atbildes 1.q:kā pielāgot fona? a:(1)ja neesat veikuši pasūtījumu,lūdzu, sūtiet uz pasūtījuma informācija pie mums.mūsu dizaineri izstrādās tieši jums. (2)ja esat veicis pasūtījumu,un jūs vēlaties, lai pielāgotu fona,lūdzu, sūtiet jūsu pielāgotā informāciju mums 12 stundu laikā.citādi mēs ražojam pēc noklusējuma dizainu. 2.q:kā)

Izskatās arī
Super Platleņķa Objektīvs Samazinājums Adapteri Video Spēli Pārvietošanās -Xbox 360 Kinect
€13.69

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty descirption: funkcijas: speciāli izstrādāta somatosensory pastiprinātājs atrisina problēmu nepietiekama telpas mazām telpām. samazināt atstarpi līdz pat 40%, nezaudējot ekspluatācijas komfortu, ļaujot, lai spēlē ar 1 vai 2 spēlētāji mazāku telpu. viegli uzstādīt, nav programmatūra, nav nepieciešami, tikai klips par)

Izskatās arī
COLBOR PL8R RGB krāsainais LED Video Gaisma Magnētisko Mini Aizpildīt Gaismas Video Gaisma ar Displeja Mini Kameras RGB Gaismas Viedtālrunis
€83.27 €41.63

(colbor pl8r pl8r sauklis: videomateriālu vienmēr ir krāsu pastāvīgi izcilu gaismas avots 1. rgb f ull c olor, precīzu un dabas kvalitātes led krelles, kas sekmē premium gaismas ing .colbor pl8r izmanto balta, dzeltena , un rgb krelles par 105. t omake kopējais p erformance reālāks , jūs atradīsiet jas trūkumu, e ach pērlītēm , rūpīgi atlasīti un pārbaudīti . 0 °-360)

Izskatās arī
Statīva Soma Aukliņu Toting Soma Carring Mic Stand Statīvu Gaismas Statīvs Monopod Jumta Foto Studija 70-130cm
€4.19 €2.85

(specifikācija: materiāls: poliesters izmērs: 6.69*27.56 in/17*70cm, 6.69*39.37 in/17*100cm, 9.06. p*51.18, jo/23*130cm krāsa: melna pakete ietver: 1pc piezīmes:lūdzu atļaut nelielas kļūdas dēļ, manuāla mērīšana. krāsas var nedaudz atšķirties dažādiem monitoriem.)

Izskatās arī
Mehofond Celtniecības Zonā Fotogrāfijas Fona Kravas Automašīnu Ekskavatoru Zēns Dzimšanas Dienas Svinības Fons Photophone Foto Studijas Aksesuārus
€83.03 €46.50

(rm328616544356643 mēs piedāvājam mūsu fotogrāfijas backdrops daudzās materiāls iespējas ar tūkstošiem stili, no kuriem izvēlēties.lasīt zemāk, lai iegūtu vairāk informāciju par katru no materiāliem, kurus mēs piedāvājam. poliestera audums ir mūsu jaunākais un lielākais datoru krāsotas rieva-free vilnas-piemēram, audumu, kas ir gan apskalošanas un žāvētājs droši.tīrīšana ir viegli!vienkārši)

Izskatās arī
RG Studio Difūziem Softbox Locīšanas Kameras Fotogrāfija Kaste Ar LED Gaismas Melna Balta Fona Foto Studija Piederumi
€36.83 €35.00

(rg studio difūziem softbox locīšanas kameras fotogrāfija kaste ar led gaismas melna balta fona foto studija piederumi 40*40*40cm mini kabrioleta studio difūziem mīkstā kaste ar led gaismas melna balta fona foto studija piederumi atlokiet izmērs : apmēram 40 x 40 x 40cm komplektā ietilpst • 1 (gabals) x izsekošanas skaits • 1 (gabals) x galvenā studija kaste • 1 (gabals) x melns pamats • 1 (gabals) x balta fona)

Izskatās arī
Kameras LCD Flex Kabelis Displeja Rezerves Ilgtermiņa Pakalpojumu Nomaiņa A7
€3.03 €1.82

(apraksts: profesionālo kameru daļas: vienā lcd flex kabeli, kā oriģinālās rezerves daļas, digitālo kameru, varat fit jūsu kameru perfekti. liels uzturēšanas daļas: kameras ekrāna eņģes ir viegli montēt, lieliska iespēja parādīt, vai ekrāna kabeļu daļas. ideāls materiāls: izgatavots no kvalitātes standarta jo, ideāli remonta daļas aizstājot veco vai nolietotās detaļas.rezerves)

Izskatās arī
LED Gaismas Josla Mini Kabrioleta Studija Kaste (23cm) Aizstāt Galda Šaušana
€6.33 €5.19

(iekļauts tikai led gaismas josla !!!)

Izskatās arī
Quick Release Plate 38MM Skavu Stiprinājums Plāksnei Skavas un Adapteri DSLR Rīcības Kameras Statīvu Adapteri
€19.07 €8.01

(ātrs, viegls, ērts un mazs slīdni atslēga 1 sekundi ātri atbrīvot top 1/4 skrūvi, var būt saistīts ar iekārtām, ar vītni 1/4 caurumu krāsa:melna materiāls:alumīnija sakausējuma iepakojuma saturs: 1 x quick release plate adapteris tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.mērījumu)

Izskatās arī
ShenStar 2x M4 Puses Skrūve Skrūve par RC Dūkoņa, Ekrāns, Tālvadības pults, Plecu Siksna, Siksniņa, lai DJI Mavic2 MINI 3 PRO MAVIC GAISA 2S
€2.35 €2.00

(2gab m4 puses skrūves no nerūsējoša tērauda ātri izlaišanas skrūve dji rc dūkoņa, ekrāns, tālvadības pults, plecu siksna, siksniņa skrūves a tipa: b tipa: piezīme: melna vai balta, gumijas starplikas tiek izsūtītas pēc nejaušības principa. c veids:)

Izskatās arī