Cena €41.41 €64.71

Pilns apraksts

Paketē Iekļauts:

1 x Cepšanas Paplāte

1 x Grilēšanai, Neto

1 x Eļļu Panna

1 x Strāvas Vads

Specifikācijas:

- Galvenais materiāls: dzelzs, nerūsējošais tērauds, augstas kvalitātes plastmasas

- Ieejas spriegums: 220V, 50Hz

- Nominālā jauda: 800W

- Temperatūras vadības diapazons: 50~250°C

- Cepšanas paplātes biezums: 1,8 mm

- Strāvas vada garums: 1m

- Cepeškrāsns lielums: 410x220x60mm/16.1x8.7x2.4"

- Galvenais process: die-casting dzelzs cepšanas paplātes, spēcīgāka, nekā stiepšanās procesā, ātrāk siltuma vadītspēju

Funkcijas:

- Zelta attiecība, jauda, atvadītos atkritumu, apmierinātu 1-4 personām.

- Ūdens bāzes non-stick pārklājums paātrina ātrumu uz grila, bet lieko tauki tiek novadīti tieši eļļas panna gar eļļas noplūdes caurumu.

- Izmantot hollowing procesu, lai cepšanas paplātes vairāk enerģijas.

- Rotējoši automātiskā temperatūras kontrole, lai viegli rotācijas maksimālais grilēšanai pieredzi.

- Izolēts ventilācijas atverēm, ar siltumizolāciju un ventilāciju vietās uz abām pusēm, novieto ar rokas dega un dega galda dzesēšanas rokturi.

- Viegli tīrīt, visa mašīna pieņem sadalīt iekārtu dizainu, viegli izjaukt, un tas ir ļoti ērti un droši tīrīt.

- Augstas temperatūras siltumu, izturīgs neilona, ne tikai izturīgs pret augstu temperatūru, bet arī efektīvs pret plaisāšanu.

- Reljefs non-stick cepšanas paplātes ir izgatavoti no pārtikas kvalitātes importēto pārklājums, kas ir droši un droša.

- Vertikālā apkures, zema jauda, augstu enerģijas, infrasarkano gaismu, sazinieties tieši ar pārtiku, izmantojot atvēršanas, cepšanas paplātes, enerģijas taupīšana un enerģijas taupīšanai kolēģiem, kas neietekmē grilēšanai ātrumu.

Veicot pasūtījumu, lūdzu, izvēlies piegādes veidu un samaksu par pasūtījumu, ieskaitot piegādes izmaksas.Mēs nosūtīsim vienumus, cik drīz vien iespējams.Mēs negarantējam piegādi laiku uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs, kas var ietekmēt laika jūs saņemsiet sūtījumu.Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgi par visiem papildu muitas nodevas, muitas brokeru plūsmas, nodevām un nodokļiem attiecībā uz ievešanu savā valstī.Šie papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par atteicās sūtījumiem.Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus, un pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem.

Specifikācijas

  • Vairāku pārnesumu Temperatūras Regulēšana:
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Funkcijas: Non-Stick Cepšanas Virsma
  • Jauda (W): 801-1200W
  • Bakeware Tips: Dzīvoklis panna
  • Materiāls: Oglekļa Tērauda
  • Non-Stick Materiāla: Ptfe)
  • Zīmola Nosaukums: HAOYUNMA
  • Veids: Elektriskā Kontakta Grils
  • Spriegums (V): 220V

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Pielāgot, Nerūsējošā Tērauda Daudzfunkcionāls Bāra Letes Bubble Tea Iekārtas Bubble Tea Veikals Letes
€1 290.80 €1 226.26

(10307 lūdzu, ņemiet vērā, jo produkts ir pasūtījuma preci, mēs quote jums galīgā cena, pēc tam, kad kļūst jūsu precīzo prasībām. cenas mājas lapā ir depozītu, nevis par pilnu cenu, un visus produktus, mūsu mājas lapā, nav brīvu transportu cenas.galīgā cena, transportēšanas vajadzētu būt ierobežota saskaņā ar faktiskajām izmaksām, lūdzu, apstipriniet ar mums, pirms jūs)

Izskatās arī
Pilnībā Automātiskās Gatavošanas Mašīna Slinks Evaņģēlija Cepšanas Panna Liela Jauda, Cepti Rīsi Elektriskā Plīts Inteliģents Gatavošanas Mašīna CJA
€239.56 €167.70

(produkta nosaukums: automātiskās gatavošanas mašīna plug type:/ modelis: cja16s ietilpība: 4l temperatūras:/ nominālais spriegums: 220v nominālā frekvence: 50hz nominālā jauda: 1800w svars: 3kg amats: maisīt-dfr, karstā katlā, zupu iepakojuma izmērs: cm dārgie draugi, lūdzu, izlasiet padomus rūpīgi befoee pērk ----piesargāties)

Izskatās arī
Elektriskā Balto Olu Dzeltenumi, Olu Turētājs Sadalītāji Iesūkšanas Olu Atdalītājs Gatavošanas Rīku Olu Virtuves Cepšanas Rīku
€8 204.23 €7 794.02

(parametri: produkta nosaukums:olu dzeltenumu un olu baltums atdalītāju spriegums: 220v/110v jauda: 0.55 kw svars: 175kg izmērs: 1750*1150*1050mm piegādes veids: 1.ja jūs izvēlaties pārdevēja piegādes metodi, mēs jums varam palīdzēt, lai sakārtotu pārvadājumu pa jūru un piegādāt uz tuvāko ostu! - ja km pa jūru, tas nozīmē, ka, ierodoties galamērķa)

Izskatās arī
Tirdzniecības Saldētas Gaļas Nazis Cube Griezējs Mašīna, Vistas Gaļu, Liellopu Gaļas, Pīles Gaļas Griešanas Mašīnas
€1 739.30

(saldēta gaļa dicer automāts/gaļas kubiņu griešanas iekārtas/vistas griešanas mašīna 1. darba ātrums tirdzniecības kaulu griešanas mašīna automātiskā režīmā 120 reizes / minūtē, 500kg stundā 2. sadzīves vistas griešanas mašīna ir plakana, ķermeņa dizains, visas nerūsējošā tērauda blīvējuma plāksni, atbilst pārtikas higiēnas un viegli tīrāma 3. nerūsējošā tērauda)

Izskatās arī
Saldēta Gaļa Slicer /Liellopu Gaļas Griešanas Iekārtas /Jēra Gaļas Roll Griešanas Mašīna
€1 399.85 €1 371.85

(augstas kvalitātes vienu roll: griešanas garums: 450mm kopējais svars: 110kg pļaušanas platums: 165mm (+5mm) pļaušanas augstums: 170mm šķēle biezums: 0,1-100 mm (regulējams) izmērs: 900 * 400 * 890mm funkcijas: 1. augsta efektivitāte, 2. gida dzinēju vilces sistēmas, kas nodrošina vienveidību šķēle attīstībai. 3. pilnībā automātiska)

Izskatās arī
Komerciāla Rokasgrāmata Tvaicētiem Bun Mašīna Nerūsējošā Tērauda Veidošanas Mašīnas Tvaicētiem Pildījumu Bun Veidojot Mašīnu
€220.97

(neļaujiet to apdruka up: 1. noslēdzot, nav zīmoga, tas būtu vienā līmenī ar pildījumu 2. tajā pašā laikā, kā noslēgšanas un pavelkot sviru, turiet mīklu, cik vien iespējams, un atbrīvot roku, cik vien iespējams, ļaujiet mīklai paļauties uz aizvērta mute, lai šķipsnu pati off un izkrist uz palmu plaukstu, neturiet mīklas aprakstīt: 1. kāds ir gramus parasto mīklas garozu)

Izskatās arī
Morphy Richards MR6062 Maisot Kausa 300ML Pārnēsājama Elektriskā Tējkanna 400W Apkures Piena Putotāju Temperatūras Iestatījums Termosa Pudeli
€65.98 €52.78

(pārdevējs ieteikums: produktiem ar līdzīgām funkcijām, kas ir ieteicams, lai jums būtu lielākas izvēles iespējas.lūdzu uzklikšķiniet uz attēla, lai skatītu detalizētu informāciju. parametri: morphy richards mr6062 maisot kausa 300ml pārnēsājama elektriskā tējkanna 400w apkures piena putotāju temperatūras iestatījums termosa pudeli nosaukums: morphy richards pārnēsājama)

Izskatās arī
Universālie Elektriskie Grili Nomaiņa Rezerves Daļas Rotisserie Mehānisko 120 Voltu 4 Watt On/Off Slēdzis Melns ar MUMS Plug
€32.98 €21.77

(universālie elektriskie grili nomaiņa rezerves daļas rotisserie mehānisko 120 voltu 4 watt on/off slēdzis melns ar mums plug šo grils motors ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, ar labu siltuma izolāciju, ilgu izturību un spēcīgu ķermeni. viegli izmantot, un darbojas ar slēdža pogu. maza izmēra, augstu efektivitāti, zems enerģijas patēriņš. laba kravnesība, zemu trokšņu)

Izskatās arī
Uzlādējamās Elektriskās Vakuuma Sealer, lai Soma Portatīvo Sous Vide Sūknis Pārtikas Vakuuma Tvertnes Aizzīmogošanas Mašīnas Mājas Virtuves Iekārtas
€14.86 €11.30

(uzlādējamās elektriskās vakuuma sealer, lai soma portatīvo sous vide sūknis pārtikas vakuuma tvertnes aizzīmogošanas mašīnas mājas virtuves iekārtas galvenās iezīmes 2023 jaunu lādējamu vakuuma sealer sūknis 2 in 1: - daudzfunkcionāls pārtikas uzglabāšanas aizzīmogošanas mašīnas ar vakuuma ūdensnecaurlaidību un gaisa piepūšanai - usb lādējamu dizains ērtai lietošanai, lai)

Izskatās arī
Viena Klimpa Katlā Mašīna Pan Tirdzniecības Cepta Multifunkcionāla Elektriskā Steiku Cepšanai Japāna Cepta Gyoza Plīts
€533.71

(vienu klimpu pan tirdzniecības cepta multifunkcionāla elektriskā steiks klimpu cepamā katlā mašīna japāna cepta gyoza plīts nosaukums: viena galva klimpu cepamā mašīna modelis: eg-12 izmērs: 300*600*450mm cepšanas paplāte izmērs: 210*320*50mm spriegums: 220v jauda: 50hz uzglabāšanas laiks: 6 mēneši iepakojums: koka kastes neto svars: 15kg funkcijas:)

Izskatās arī
Instant Nūdeles Automāts Ar Ūdens Dozatoru
€2 831.65 €2 690.07

(lūdzu, ņemiet vērā, jo produkts ir pasūtījuma preci, mēs quote jums galīgā cena, pēc tam, kad kļūst jūsu precīzo prasībām. cenas mājas lapā ir depozītu, nevis par pilnu cenu, un visus produktus, mūsu mājas lapā, nav brīvu transportu cenas.galīgā cena, transportēšanas vajadzētu būt ierobežota saskaņā ar faktiskajām izmaksām, lūdzu, apstipriniet ar mums, pirms jūs vieta jūsu pasūtījumu.produkta)

Izskatās arī
450ML Lādējams Mikserus, Augļu sulu spiedes Mikseri 6 Asmeņiem Pārnēsājamas Elektriskās sulu spiedes Maker Augļus Blenderī, Augļi Spiedes-A
€50.00 €27.49

([ spējas]: jauda blenderī jet ir (450ml), ideāls personas lielumu, lai padarītu satricina un kokteiļus, spiede ir pietiekami liela, ka nebūs noplūdes šķidrumu, un anti - dizaina apakšā nevar pārvietot jebkurā vietā vai izkrist [portatīvie blenderī]: blenderī dizains ar anti - siksniņa, ka jūs varat veikt jebkur un jebkurā laikā, jūs 't ir nepieciešams, lai izlietu uz citu pudeli, izdzert arī tieši, tas)

Izskatās arī
110V/220Vimitation Handwork Klimpu Wrapper Mašīna Mīklas Ritošā Makaroni Maker Automātiski Tirdzniecības Nerūsējošā Nūdeles Maker
€501.01

(klimpa ādas mašīna parametrs apraksts modelis:hz-03 spriegums:110v/220v jauda:140w veidnes izmērs:var pielāgot robežās, 9cm (, ja jūs vēlaties, lai pielāgotu vairāk lielāka izmēra, lūdzu, sazinieties ar mums) veidnes forma:apaļa,kvadrātveida,dimanta, ovālas ,nūdeles, pasūtījuma izgatavotu izejas jauda:70pcs/min mašīnas izmērs:450*300*370mm svars:20)

Izskatās arī
Yoghourt Mašīnas, Automātiskās Nerūsējošā Tērauda Oderējums, Jogurts Maker Machine Mājas DIY Yoghourt Konteineru, Jogurts Maker ES Plug
€17.70 €12.74

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! nav toksisks, auto power off funkcija droši izmantot ptc sildīšanas elementi, drošs un enerģijas taupīšana šis)

Izskatās arī
Elektromagnētiskās Indukcijas Nepārtrauktu Aizzīmogošanas Mašīnas, Alumīnija Folijas, Aizzīmogošanas Mašīnas Medicīna Pudeles Sealer 60-130mm
€1 551.15

(produkta parametri produkta nosaukums: elektriskā alumīnija folijas aizzīmogošanas mašīnas pudele blīvējuma augstums: 20-280mm blīvējuma ātrums: 20-50 pudeles / min spriegums: 110v / 220v jauda: 1800w blīvējuma diametrs: 15-60 mm /25-70mm/ 35-85mm/50-120mm/60-130mm pārraides ātrums: 0-12.5 metri / minūtē izmērs: 900 * 450 * 500mm produkta)

Izskatās arī
ZONESUN Nepārtraukta Automātiskā Kustības Apdares Servo Izsekošanas Šķidruma Uzpildes Mašīna ātrgaitas Ielīmējiet Iepakošanas Iekārtas ZS-VTPF4
€34 593.15 €27 674.52

(ieviešot mūsu revolucionāro automātisko sekošanas uzpildes mašīna, spēle-mainītājs savu biznesu!šī progresīvā mašīna ir paredzēta, lai pilnveidotu savu pildīšanas process, kas ļauj bezšuvju pildījumu, bez nepieciešamības, lai apturētu vai pārtrauktu pudeles.aprīkota ar modernu servo motoru kontroli un četras uzpildes galvas, tā ir spēja sasniegt iespaidīgu ātrumu līdz 5000 pudeles stundā.neatkarīgi)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Gaisa Katlā Piederumi Ērti Veselīgu Ēdienu Gatavošanas Augstāko Nominālo Virtuves Rīki Dārzeņu Turētājs Un Rīsu Turētājs
€5.55 €2.50

(augstas kvalitātes gaisa katlā piederumi ērti veselīgu ēdienu gatavošanas augstāko nominālo virtuves rīki dārzeņu turētājs un rīsu turētājs apraksts: nosaukums: daudzfunkcionāla četrkājainajiem tvaicējot plaukts izmērs: 19*19*3.5 cm materiāls: nerūsējošais tērauds svars: 50g specifikācijas: 1. šie plaukti ir izgatavoti no augstas kvalitātes nerūsējošā)

Izskatās arī
2L 12V 24V Mini, Rīsi Plīts Elektriskā Apkure, Pusdienu Kārbas Portatīvie Termostats Pārtikas Steamer Multi Elektriskā Plīts Automašīnas Kravas automašīnu
€109.39 €86.42

(auto elektriskā plīts 24v kravas automašīnu multi-funkciju smart rīsi plīts 12 v220v self-braukšanas ceļojumu divējāda lietojuma automašīna un mājas)

Izskatās arī
PBOBP Automātiskā Dubultā Spraugas Sniega Kausēšanas Mašīna Sniega Dubļiem, Ledus Dzērienu, Auksto Dzērienu Automāts Sniega Dubļiem saldējuma Mašīna
€1 400.19

(garantijas un garantijas : mašīna ar 24 mēnešu garantija, ja tur ir kaut kas nepareizi ar to, lūdzu, sazinieties ar mums bez vilcināšanās.(xi) citām politikas jomām : 1) mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.un nav atbildīga par atmuitošanu lieta jebkurā valstī. 2) lūdzu, sazinieties ar mums, ja neesat apmierināts ar preci saņemt pēc tā,)

Izskatās arī