Cena €14.10 €46.99

Pilns apraksts

1GB Basketbola Neto Visiem Laika apstākļiem Basketbola Neto Tri-Color Basketbola Stīpas Neto Powered Basketbola Stīpas Grozu Loka Neto

Aizzīmju Punktiem:

1.Saule un Lietus Izturīgs: no augsta blīvuma bieza poliestera šķiedras, šī basketbola neto nav viegli sabojāt, un tas ir piemērots visiem laika apstākļiem.Tas var izturēt saules un lietus, nodrošinot ilgāku kalpošanas laiku.

2.Juceklis-Bezmaksas Neto: Šī basketbola neto funkcijas anti-pieskarieties tehnoloģiju, kas pasargā tīklu no tangling ar grozu, saglabājot tās elastību un nodrošināt netraucētu piepeši, kad bumba nonāk grozā.

3.Uzlabota Vērtēšanas Pieredze: Šajā basketbola neto ir izstrādāts, lai nodrošinātu atbilstošu pērt skaņas, kad bumba šķērso, palielinot fun spēli un motivēt jums, lai score, kas vairāk.

4.Universāls, Neto: Baudīt basketbola jebkur.Vai jūs vēlaties spēlēt mājās, skolā, vai parka, neto der visiem standarta izmēra basketbola diski, un to var izmantot telpās vai ārā.Tas ir viegli uzstādīt un izturīgs, lai jūs varētu praksē jūsu prasmes un ir jautri ar draugiem.

5.Viegli Uzstādīt: Šī basketbola neto ir paredzēts basketbola spēlētājiem, kuri vēlas praktizēt savas prasmes jebkurā vietā un jebkurā laikā.Tas ir viegls un to var uzstādīt un aizstāt tikai dažas minūtes.Vai jūs esat iesācējs vai profesionālis, šī basketbola neto ir ideāls jums.

Apraksts:

Jaunināt savu basketbola spēli ar mūsu augstas kvalitātes hops neto.Ilgāks kalpošanas laiks, tas saglabā savu elastību, lai uzlabotu vērtēšanas pieredzi.Ideāls gan āra un iekštelpu atpūtas centri, tās vieglais dizains padara to viegli uzstādīt.Spēlēt kā pro ar mūsu basketbola neto.

Specifikācija:

Materiāls: TPU

Produkta izmērs: apmēram 52 * 52 * 6cm/20.47*20.47*2.36 jo

Zils rāmis diametrs: aptuveni 45cm/17.72 gadā

Svars: 700g

Priekšrocības: viegli uzstādīt, piemērots 99% grozu rāmji

Iepakojuma Saraksts:

Portatīvo Basketbola Neto x1

Piezīmes:

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efekti, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas, kas parādīja bildes.

2. Lūdzu, piedod nedaudz mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Specifikācijas

  • Veids: Loka
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Futbola Rotaļlieta, Augsta Elastība Mazo Futbolu Pret Nodilumu Izturīgs Bagātīgu Krāsu Mašīna Šūtas Iekštelpu Āra Sporta Futbola Bumbu Ideāli
€5.74 €2.87

(futbola rotaļlieta, augsta elastība mazo futbolu pret nodilumu izturīgs bagātīgu krāsu mašīna šūtas iekštelpu āra sporta futbola bumbu ideāli apraksts: universāls un izturīgs futbola rotaļlieta, gan iekštelpu un āra spēlēt. izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, lai uzticamību un izturību. lielisku elastību un elastību, lai nodrošinātu optimālu veiktspēju uz lauka. dinamiskas)

Izskatās arī
Neliela Slidu Asinātāju Slidošana Asināšanas Instruments Profesionālās Slidas Asināmais
€6.35 €3.18

(apraksts ja tu esi hokejists vai avid slidotājs, vai vienkārši doties uz slidotavu daudz, tas ir jauki asināmais rīks, lai saglabātu jūsu sharp asinātāju.tas pieder portatīvo keychain uz astes, tāpēc to ir ērti veikt ledus apavu asināmais ārā.to var regulēt ar skrūvi uz atbilstošo platumu.abi gali var tikt izmantoti. funkcijas -krāsa:melna -materiāls:akmens -izmērs:6.00x2.20x2.)

Izskatās arī
Spēcīgu Magnētisko Biljarda Bumbu Baseins Bižele Krīta Turētājs no Nerūsējoša Tērauda S Forma Klipu D5QD
€5.13

(apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, viegls, ūdensnecaurlaidīgs, anti-rūsas, izturīgs. šī pool cue krīta turētājs ar spēcīgu magnētu var saglabāt krīta turētājs turot pie jostas vai kabatas. lielisks aksesuārs jūsu pool cue un padarīt jūs spēlēt labāk baseins, pārliecinoties,)

Izskatās arī
Sudraba Bronzas Medaļu Piešķirt Uzvarētājs Balvu Sacensībās Balvas Piešķiršanas Medaļu, Suvenīru, Dāvanu, Āra Sporta Bērnu Rotaļlietu
€0.35 €0.24

(iezīme 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes 2.piemērots suvenīru, dāvanu, āra sporta bērnu rotaļlietu 1.materiāls:plastmasas 2.krāsa:kā uz bildes redzams 3.izmērs:kā attēlā pakete ietver:1pc piezīme: lūdzu atļaut nelielas kļūdas dēļ, manuāla mērīšana. krāsas var būt nedaudz atšķirība par dažādiem displeja.)

Izskatās arī
Slidošana Asmeņi Segtu Ledus Slidu Vāka Aizsargs Aizsargs Asmens Aizsargu Slidām Slidošana Bērniem, Pieaugušajiem Hokeja Aizsargs
€8.15 €4.08

(apraksts vai jūs meklējat profesionālu, vēl pieejamas slidu asmeņu aizsargs?vai jūs, meklējot izturīgs, uzticams rīks, kas var darīt vairākus darbus uzreiz?ja jā, izskatās ne tālāk!mūsu profesionālā slidu asmeņu aizsargs ir atbilst jūsu vajadzībām.šī skate aizsargs ir viens no labākajiem izvēli jums. funkcijas -krāsa:melna -materiāls:oxford audums, lint -izmērs:34.00x7.00x1.00cm/13.36x2.75x0.39in -)

Izskatās arī
Jūs Nekad Zaudēt Beisbola Iedrošinājumu Dāvana Izlaidumā Motivācijas Beisbola Gumijas Sporta Dāvanu Dēls Par Gadu Jubileju
€15.05 €10.53

(meklējat perfektu dāvanu par savu beisbola mīlošs dēls?izskatās ne tālāk, nekā mūsu beisbola dāvanas!ar izcilu meistarību un kompakts dizains, tas pārdomāto klāt ir ideāli piemērota jebkuram gadījumam, pateicības ziemassvētkiem.plus, tas nav viegli izbalināt, lai jūs varat būt pārliecināti, ka tas būs pēdējais, lai gados.un es būs jūsu pusē. specifikācija: materiāls: gumijas diametrs:)

Izskatās arī
Vārtsargs Apšuvuma Sveķu Trofeju Vārtsargu Cimdi, Formas, Futbola Mačs Balvu Rotaļlieta Ar Bāzi Biroju, Skolu, Bērnudārzu
€44.93 €22.47

(apraksts trofeju ir simbols veiksmi un ir viss iespējamais, gan fiziski, gan garīgi.izmantojiet šo radošo futbola trofeju, lai atalgotu jūsu studentiem, ļaujiet viņiem iet tālāk un tālāk uz ceļa mīlot futbolu, un baudīt sviedri, mīlēt futbolu. funkcijas -krāsa:zelta -materiāls:abs -izmērs:26.00x14.00x6.00cm/10.22x5.50x2.36in -vienalga, kā spēle ir, pārsteigums)

Izskatās arī
Y1UC Bērnu Futbola Cīņa par Play Puse Spēli ar Futbola Bumbas Sporta Smieklīgi Rotaļlietas
€0.53 €0.31

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes. ootdty nomainiet savu veco, nolietoto futbols ar šo futbola bumbu nomaiņa futbols! lai mazliet skaista spēle mājās pie sava galda ar lielisku dizainu! krāsa: melna + balta materiāls: videi draudzīgiem sveķiem diametrs: 32mm, 36mm daudzums: 2pcs piezīme: lūdzu, ļauj 1-3mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.lūdzu,)

Izskatās arī
Volejbols Mācību Aprīkojuma Solo Treneris Iesācējiem Praktizē Iestatījums
€17.24 €10.34

(apraksts: apraksts: materiāls: šajā volejbols mācību aprīkojuma palīdzību, ir izgatavotas no augstas kvalitātes poliestera materiāla, izturīga, nav viegli valkāt.dizains: metāla sprādzes, izturīgs un stingrs, novērstu bumbu no nokrišanas mācību laikā.uzlabot bumbas kontroli prasmes: uzlabot jūsu ātru roku ātrumu un, pievienojot pilnvaras.ideāls sišanu, kondicionieris, lekt, hitting ātrumu un spēku,)

Izskatās arī
1GB Izlases Krāsu Mest Bērniem Sporta Piepeši Mēness Bumbu Galējā Telpa Bumbu Āra Nozvejas
€4.16 €3.33

(galējā telpa bumbu piepeši mēness bumbu jautrības bērniem sporta ārā mest nozvejas produkta apraksts: krāsainais bumbu, nodrošina, ka tā ir viegli redzēt, kā tas nāk, lēkdams pret jums!super viegls neticami bouncy; atdzist dzīvoklis malām dot to slodzes spin un unikāls popping skaņas, kad tas hits grīdas, kas paredzētas lietošanai ārpus telpām izmēri 6.6 cm piemērots bērniem vecumā 3+ normal 0 false)

Izskatās arī
Amerikāņu futbols Futbola, Regbija Asociācijas Futbola Footy Bumbu Standarta Izmērs 8.5 collu Sporta Futbolā Vīriešiem Sievietēm Bērniem
€1.95 €1.17

(funkcijas: tas padara lielisku dzimšanas dienā, ziemassvētkos, un svētku dāvanu bērniem. regbija bumba ir piemērota iekštelpu un āra lietošanai.tas ir labu sniegumu, un to var izmantot tiesās, iekštelpu un āra stadioniem, utt. regbija bumbu, izmanto šūtām ar mašīnu tehnoloģiju, lai tā varētu sniegt precīzu un spēcīgu izšūšanas konsekventu veiktspēju un ilgstošu izturību. materiāls)

Izskatās arī
Futbola Cimdi Vārtsargu Apmācības Segtu Sporta Sacensību Piegādes Radošo Goaltenders Bērns
€14.59 €7.45

(apraksts tie ir vārtsargu cimdi, kas izgatavoti no pu, lateksa materiālu.tie ir konstruēti tā, lai aizsargātu iekšā vārtsargu roku, kad ķert bumbiņas.jūs varat tos izmantot jebkuros laika apstākļos, gan iekštelpu un āra. funkcijas -krāsa:zila -materiāls:pu, lateksa -izmērs:17.00x9.00x1.00cm/6.68x3.54x0.39in -regulējams rokas hermētiskuma ir paredzēti, lai novērstu)

Izskatās arī
Apbalvojumu Trophy for Kids Pirmo Vietu, Uzvarētājs Balvu Trofeju Rotaļlietas, Sporta Turnīri, Spēles, Konkursi Pusei par Labu Dāvanu
€6.17 €3.08

(apraksts šis ir klasisks trofeju.par uzvarētāju, trofeju ir laba balvu un pārstāvis godu un smags darbs, nav svarīgi, kāda veida konkursu, vai spēli, jūs varat izmantot šo trofeju apliecināt savu bērnu.arī, izmanto kā puse spēli balvas vai puse dod priekšroku.piemērots mazajiem zēniem un maz meiteņu, bērnudārzā un pamatskolā. funkcijas -krāsu: zelta, melna -materiāls: plastmasa -augstums:)

Izskatās arī
6pcs 10cm Plastmasas Zelta Trofeju Studentu Sporta Balvu Balvu Balvu par Konkursiem (Zelta) Pielāgojamu
€11.16 €5.69

(apraksts šie zelta balvu trofejas tiek izmantoti kā balvas, spēles, balvas vai puse dod priekšroku.plastmasas zelta trofejas ir, bet jēgas.mazais izmērs padara to ērti ievietot goodie un dāvanu maisiņi.trofeja ir lieliska puses labā, lai visi jūsu viesi.nav svarīgi, kāda konkurence, pārsteigt viņus ar trofeju. funkcijas - krāsa: zelta. - materiāls: plastmasa. - izmērs: apmēram)

Izskatās arī
10Pcs Dekoratīvās Trofejas Tases Multi-function Plastmasas Trofejas Maigo Mazo Trofejas
€12.72 €4.96

(apraksts šī plastmasas trofeju, galvenokārt, ir piemērots bērniem konkurences balvas, un ir praktisks priekšlikums, ko izmanto, lai rosinātu bērnus, lai būtu apbalvojumus.kas ar izsmalcinātu meistarība, ar spilgti izskatu un labu tekstūru, bērniem var būt atzīšana, ko viņi ir pelnījuši, un ir vairāk labu garastāvokli caur šo iespaidīgo kausu un balvu. funkcijas -krāsa: kā parādīts)

Izskatās arī
karstā pārdošanas Coppa Italia Trofeju 44CM 1:1Trophy Zelta Fani Dekoratīvie Dāvanu, Suvenīru Sveķu Fani Suvenīru Kolekcija
€206.75

(karstā pārdošanas coppa italia trofeju 44cm 1:1trophy zelta fani dekoratīvie dāvanu, suvenīru sveķu fani suvenīru kolekcija produktu ieviešanu: nosaukums: coppa italia trofeju materiāls: sveķu trofeju izmērs: aptuveni 44 cm augstums trofeju svars)

Izskatās arī
6pcs Spīd Tumsā Bumbiņas Bouncy Bumbiņas Lipīga Bumbiņas antistresa Lipīga Bumbiņas Gaismas Squishy Bumbiņas
€12.16 €6.20

(apraksts meklē jautri un efektīvs veids, lai mazinātu stresu?izskatās ne tālāk, nekā mūsu bumbiņas.šīs bumbiņas ir paredzēti, lai palīdzētu jums atbrīvot spriedzi un trauksmi, un viņi ir viegli izmantot, pateicoties savām lipīgajām dizains.plus, tie, kas spīd tumsā, ļoti jautri spēlēt savu ikdienas dzīvi. funkcijas -krāsa:asorti krāsas -materiāls:tpr -izmērs:6.00x6.00x6.00cm/2.36x2.36x2.36in -)

Izskatās arī
Futbola footy futbola treniņu bumba Izmērs 5 PU Telpu futbola Mača bumbu āra futbola vīrieši sievietes
€31.29 €10.74

(futbola footy futbola treniņu bumba izmērs 5 pu telpu futbola mača bumbu āra futbola vīrieši sievietes cīkstēšanās iegādāties: kvalitāti mūsu bumbu ir ļoti labs.tas ir sasaistīti no soft pu ādas un laineru ir gumijas pūšļa.un visi futbola bumbas uz šīs saites ir termiski savienots futbola bumbas. ja jums ir nepieciešams bumbu ar sūkni, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas)

Izskatās arī
3X Futbola treniņu Futbola Konuss Barjera, Basketbola Apmācības Logo Barelu, Āra Futbols, Basketbols Konusi Melnā Un Sarkanā krāsā
€17.29 €11.58

(1. izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, laba gludumu un slīdes pretestības, nav viegli deformēties. 2. ar spilgtu krāsu, tas ir uzkrītošā, lai jūs varētu viegli pamanīt. 3. konusa forma, dizains, var salikt kopā, lai viegli nēsāšanu un glabāšanu. 4. produkta sabiezējums dizains, nav viegli būt izpūstas pa vēju. 5. piemērots dažādas vai āra sporta, piemēram, basketbols,)

Izskatās arī
10 Gab. Futbola treniņu, Orientieris Pad Taisnstūra Labajā Leņķī Zīmes Dzīvoklis Zīme Diski Futbola Veiklību Prakses Zemes Atzīmes
€31.72 €19.98

(modname=ckeditor 10 gab. futbola treniņu, orientieris pad taisnstūra labajā leņķī zīmes dzīvoklis zīme diski futbola veiklību prakses zemes atzīmes produkta apraksts materiāls: pp krāsa: random krāsa funkciju un priekšrocības 1. futbola treniņu, orientieris, 2. anti-slip 3. uzkrītošā krāsas lūdzu, ņemiet vērā ! : sekot veikalos būs)

Izskatās arī
Sporta Futbola Krāsainu Futbola Āra Futbola Iekštelpu Āra Futbola Portatīvo Sporta Aprīkojumu Meitenēm, Zēniem, Bērniem Bērniem
€22.65 €9.96

(pieredzi vairāk stabilu lidojumu, galvenais maigumu, komfortu un izturību ar pludmales bumbu, futbols.ideāls pludmales, tā ir nodilumizturīga padara to par lielisku dāvanu bērniem. specifikācija: specifikācijas: izmērs 5 futbols ādas materiāls: pvc iekšējās tvertnes materiāls: gumijas neto svars: ap 330g iepakojuma izmērs: (apm.)15*15*10 cm/5.91*5.91*3.94 collas veida)

Izskatās arī