Cena €9.70

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Izcelsme: JP(Izcelsmes valsts)

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

K Sveķu Zīmējumi Veidni Valdnieks Par Fizikālās Un Ķīmiskās Instrumentu Mērīšanas Rīks
€1.54 €0.75

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: vienkārši, praktiski un precīzi veidnes zīmēšanas valdnieks. profesionāla kvalitāte ļauj jums koncentrēties uz jūsu radošumu, lai pievērstu fizikāli ėīmiskās instruments. piemērots arī dažādos gadījumos: jūs varat izmantot tos, mākslas, dizaina, arhitektūras, tīklu, tehniku, frekvenču mērījumiem un zīmēšanas veidnes,)

Izskatās arī
Izskatās arī
Izskatās arī
4 Gabals Lytwtw ir Cute Kaķēns Kaķis Ķepu Taisnu Lineālu Kawaii Kancelejas preces Smieklīgi Zīmēšanas Dāvanu korejas Birojs Skolas Mērīšanas Zīmējumu
€6.66

(materiāls:plastmasa garums:aptuveni 15 cm daudzums:1 gabals iepakojums saraksts:4 gabals valdnieks)

Izskatās arī
Daudzfunkcionāls Ģeometriskā Valdnieks Ģeometriskie Zīmējumi Veidni Valdnieks Kokapstrādes Celtniecības Veidņi Celtniecības Studē Izstrāde
€0.74 €0.41

(apraksts: 【daudzfunkcionāls valdnieks] aicina: multifunkcionāla ģeometriskā valdnieks, dažādas formas ļauj izdarīt dažādus modeļus, multifunkcionāla zīmēšanas veidnes, celtniecības veidnes, matemātikas tieksme valdnieks. 【radošās dizaina] aicina: ģeometriskās valdnieks ir noderīgi, ja ieskicējot, zīmēšanas, marķēšanas, dizains un izkārtojums.tas ir labs palīgs jūsu darbā vai)

Izskatās arī
2X Nerūsējošā Tērauda 27 Modeļus Dzēšana Zīmēšanas Rasēšanas Instruments, Vairogs
€2.26 €1.44

(produkta nosaukums : dzēšana vairogs;caurumu daudzums : 27 kopējais izmērs (aptuveni) : 8,5 x 5,5 cm/ 3.3 collu x 2.1 cm (l x w);materiāls : nerūsējošais tērauds galvenā krāsa : sudraba tonis svars : 14g elastīga nerūsējošā tērauda, kas ar 27 dažādām atverēm, lai maska precīzu dzēšanu no līnijas, punkti, utt. izgatavots no nerūsējošā tērauda, 8,5 x 5,5 cm izmērs,)

Izskatās arī
90 Grādu Pozicionēšanas Kvadrātu Skava Skavas, Alumīnija Sakausējumu, L-veida Stūris, Skavas, Galdnieks, Kokapstrāde
€10.25 €5.02

(funkcijas: ootdty alumīnija sakausējuma kvadrātu skavas.izgatavotas no cieta alumīnija bloka, izturīga materiāla, tiks ilgst gadiem. viegli rīkoties un laukumiem ir beveled malām,uzvarēja'for t sabojāt trauslo griešanas malas. šī galdniecības darbi ir profesionāli izmantot, lai veidotu un diy ar claping kastes, atvilktnes, skapji, rāmji, mēbeles, skapji utt.ideāls squaring līdz)

Izskatās arī
Mērīšanas Skalas Noteikumu Viegli Atsauci, Kamēr Crafting Handtool Akrila 6" T-Square Valdnieks Collu Metriskās T-Square Beidzis T-Valdnieks
€3.05 €2.04

(collu, gan metrisko kalibrēšana,-valdnieks ir collās un cm kalibrēšana, kas ļauj elastīgi izmantot lielākajā daļā gadījumu caurspīdīgs dizains-izgatavoti no caurspīdīgas plastmasas,viegli redzēt caur uzsvērt, piezīmes,ērts, lai jūs varētu izdarīt kolonnas vai pārbaudīt izkārtojumu jūsu dokumentiem,ir ar aizsargājošu plēvi no abām pusēm valdnieks,lūdzu, noplēst aizsargplēvēm abās pusēs,)

Izskatās arī
30PCS DIY Koka Grāmatzīme Set Komplekts Amatniecības Nepabeigtu Koka Tagus Trīsstūra, Pusloka Grāmatzīmi Pušķi
€13.34 €8.94

(30pcs diy koka grāmatzīme set komplekts amatniecības nepabeigtu koka tagus trīsstūra, pusloka grāmatzīmi pušķi, ko jūs saņemsiet - komplekts satur 30 koka grāmatzīmes un 30 pušķi, pietiekamā daudzumā, lai apmierinātu jūsu dažādām lasīšanas vai crafting vajadzībām. 3 stilus, no kuriem izvēlēties - taisnstūrveida, pusapaļas, un trīsstūrveida grāmatzīmes, lai jūs varētu izvēlēties no,)

Izskatās arī