Cena €4.56

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Saglabāt jūsu grāmatas organizēta un skaisti redzams ar mūsu lielo akrila grāmatu stand - ideāli piemērots mājām, birojam vai skolai.

Izgatavots no augstas kvalitātes akrila materiāls, šo grāmatu stends ir caurspīdīga, izturīga un viegli tīrāma, kas dod modernu un elegants pieskārienu uz jebkuru vietu.

grāmatu mīļotājiem, studentiem , bibliotekāriem, un ikviens, kurš vēlas saglabāt savas grāmatas stāvus un viegli piekļūt.

Plaši pieteikums,galda grāmatu glabāšanas kaste, lai jūsu mīļākie romāni, mācību grāmatas, pavārgrāmatas, vai žurnāli,utt.

Brīnišķīga dāvana,mīļš, silts dāvana draugam, ģimeni vai pats.

Specifikācijas:

Materiāls:Akrils

Krāsa:Skaidrs,Rozā,Zaļa,Zila

Komplektā Ietilpst:

1 Gabals Akrila Bookstand

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana,lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs kārtībā.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Papīra Saspraudes Uzglabāšanas Kaste ar Magnētisko Paperclips Turētājs Organizators Kancelejas preces
€2.03 €1.32

(apraksts vienuma tips:paperclips uzglabāšanas kaste materiāls: gurni+ps krāsa: balta izmērs: 9.8*7.4*6.8 cm iepakojuma saraksts:1pc paperclips uzglabāšanas kaste 1.premium materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes gurni+ps materiāla, izturīga un ilgstošu, nav viegli izgaist. 2.pārredzamu: ar skaidru vāka noformējumu, jūs varat atrast to uzreiz. 3.anti)

Izskatās arī
E9LB Radošo Bruņinieku Pen Display Rack Sveķu Pildspalvu Turētājs, Statīvs piemērots Kaligrāfijas
€17.20 €14.97

(izpildu bruņinieks pildspalvu turētājs pildspalvu kancelejas preces sveķu displejs piederumi biroja kancelejas preces, galda uzglabāšanas piederumi ootdty apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: bruņinieks pildspalvu turētājs ir samazinājies par viņa celis, rokas paceltas, lai noturētu savu pildspalvu. pārliecinieties, ka jūsu izpildu atdzist pildspalvas)

Izskatās arī
1 Komplekts Birojam, Pildspalvas Organizators Metāla Pildspalvu Turētājs vizītkaršu Turētājs Darbvirsmas Memo Pad Organizators
€21.36 €8.12

(apraksts tas ir ļoti praktisks galda organizatoru komplekts.izgatavota no labu materiālu, skaisto izskatu, vienkārši krāsa ir ļoti moderns, vienkāršs dizains un multi-funkciju, var novietot visu veidu pildspalvas, zīmuļi, lineāli, atslēgu un citu mazu priekšmetu grauzdēšanai, tāpēc, ka jūsu galda vairs nav netīrs, ir jūsu darbvirsmas uzglabāšanas labs palīgs, saglabāt jūsu uzglabāšanas laiks.saglabāt)

Izskatās arī
Lauva Modelis PU Pildspalvu Kausa Zīmuļu Turētājs Kauss Galda Organizators Gadījumā Darbvirsmas Kancelejas preces, Konteineru Lodziņš Home Office Aplauzums Suka Kaste
€23.97 €11.99

(ādas premium materiāls: virsmas pildspalvu turētājs ir izgatavots no augstas kvalitātes pu ādas un iekšā un apakšā ir izgatavota no mīksta flaneļa, kas ir izturīga un videi draudzīga. 2 atsevišķiem iecirkņiem: šo pildspalvu turētājs galda ir 2 sloti organizēt savu mantu sadaļas, lai jūsu galda ir brīva no traucējumiem, izskatās organizēta, un padara to viegli, lai atrastu to, ko jūs meklējat. daudzfunkcionāls)

Izskatās arī
Daudzfunkcionāls Grozāms Zīmuļu Turētājs 360° Rotējoša 5 Tīkliem Darbvirsmas Uzglabāšanas Kaste Plastmasas Lielu Jaudu
€8.53 €4.10

(vienuma tips: desktop uzglabāšanas kaste materiāls: plastmasa izmērs: 150*150*115mm(5.91*5.91*4.53 gadā) krāsa: kā parādīts attēlā pakete ietver: 1pc darbvirsmas uzglabāšanas kaste 1. lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, atļauts 1-3mm(0.04-0.12) un atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3.)

Izskatās arī
Bērniem Galda Organizators Skolas Piederumi - Varavīksnes Mākonis Koka Zīmuļu Turētājs Galda Accesories Par Aplauzums Suka Zīmuļi
€20.55 €13.77

(bērniem galda organizators skolas piederumi - varavīksnes mākonis koka zīmuļu turētājs galda accesories par aplauzums suka zīmuļi [multi-purpose galda organizators]šo cute pildspalvu turētājs varētu būt ideāls varavīksnes dekori jūsu mājās vai darba vietā!tā arī var būt pastelis turētājs & organizators, ideāls zīmuļu turētājs bērniem un galda organizators. [veicinātu tīrību] jūsu bērni)

Izskatās arī
2X Sulainis Renes Vīriešiem, EDC Renes, Naktsskapītis Organizators, Galda Organizators, Uzlādes Stacija, Noķert Visus, Kumode Reņu
€61.99 €34.09

(ļaujiet šo spožo organizators renes palīdzētu saglabāt savu nakti stāvēt, galds vai skapis top traucējumu-free. atrisina dāvanu pasniegšana dilemma jebkurā gadījumā - eleganta un praktiska dāvana vīriešiem un sievietēm par ziemassvētkiem, valentine 's day, tēvs 's diena, māt 's dienas, jubilejas, boss 's diena, kāzas, groomsmen, bridesmaids, dzimšanas dienas, gradācijas, vai vienkārši tāpēc,)

Izskatās arī
Jauno Japānas Radošo Gudrs Krabju Pildspalvu Turētājs Svarcelšana Krabji Penholder Turētājs Glabāšanas Plaukts Dāvanu Kancelejas Preces
€4.72 €3.87

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: ļoti radoša pildspalvu turētājs, un jūs varat to izmantot, lai likt citas lietas, piemēram, brilles, atslēgas, un tā tālāk. tas ir office produktu, un tas ir arī interesants rotaļlietu un rotājumu. tas ir ļoti gudrs, jūs varat ievietot to jebkurā vietā. pildspalvu turētājs tikai, citi piederumi demo attēlā nav iekļauta. specifikācija: tips:)

Izskatās arī
1pc Zvaigznes Siksniņa Vintage Saules un Mēness Kakla Siksnas, Siksniņas, Lentes Tālruņa Pogas ID Kartes Turētājs Siksniņa Pogas DIY Karājas Virve
€1.98 €0.83

(siksniņa garums: 2,5 cm * 45cm (par 17,7 collas) kartes piedurknēm izmērs: 7cm * 11cm materiāls: 100% poliesteris+metāla klipsi izmērs kartē ietilpst: var nodot identifikācijas karti, bankas/ kredītkartes,utt. pakete ietver:1pc lieliska dāvana jūsu ģimenēm, saviem draugiem, saviem bērniem, anime/multenes/filmas cienītājiem, ir biroja darbinieki, ārsts, medicīnas māsa, zobārsts,)

Izskatās arī
Karikatūra Kartes Gadījumā Siksniņa Kredīta Segšanai Gadījumā, ja Kartes Turētājs, Izvelkams Ruļļa Identitāti Banka Autobusu Gudrs ID Karšu Turētājs
€5.34 €2.40

(kartes gadījumā siksniņa kredīta segšanai gadījumā, ja kartes turētājs, izvelkams ruļļa id kartes turētāja identitāti banka autobusu cute karikatūra apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. funkcijas: materiāls:plastmasa krāsa:kā parādīts attēlā izmērs:kā parādīts attēlā (1 colla =25.4 mm vai 1mm = 0.0393 collas) komplektā ietilpst: 1)

Izskatās arī
5X Svarīgu Failu Kabatas Turētājs,Dokumentu Organizators Lodziņu,Oxford Ūdensizturīgs Dokumentu Uzglabāšanas Soma Ar Drošu Bloķēšanas Kods(Melns)
€63.61 €36.25

(5x svarīgu failu kabatas turētājs,dokumentu organizators lodziņu,oxford ūdensizturīgs dokumentu uzglabāšanas soma ar drošu bloķēšanas kods(melns) 1. izgatavots no katjonu ūdensnecaurlaidīga materiāla. 2. var uzglabāšanas ģimenes diploms, diploms, svarīgi dokumenti, kredītkarte, iepirkšanās karti, kartes, rotaslietas,utt. 3. uzglabā oficiālais zīmogs, u diska un dokumenti, kas svarīgi,)

Izskatās arī
Portatīvo PU Pildspalvu Turētājs Karabīne Klipu Dizaina Biznesa Giveaway Biroja Darbinieki Dropship
€1.23 €0.83

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes top quiality.izgatavota no premium videi draudzīgas pu ādas, viegla un mīksta, nodilumizturīga, netīrumiem, izturīgs, ļoti izturīga.pieņem naudas sodu meistarība un šuves ir veikls, kas padara šo pildspalvu grezni mīksta uz tausti. daudzfunkcionāls.par ideālu lielākā daļa metāla pildspalvas, sakausējuma, pildspalvas, rollerball)

Izskatās arī
Kaktuss Darbvirsmas Organizators Zīmuli, Pildspalvu Turētājs Tvertnes Pot Kancelejas Ziedu Vāze Apdare, Multifunkcionāla Galda Piederumi
€4.80 €2.59

(vienuma tips:pildspalva uzglabāšanas kaste forma:apaļa izmērs:13,5 cm*11,5 cm materiāls:plastmasa iepakojuma saturs: 1 * pildspalvas glabāšanas kaste tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz)

Izskatās arī
Rakstāmgalda Plaukts ar Atvērtu un Noliec Dizains, Grāmatas, Žurnālu, Cd
€9.62 €7.51

(funkcijas: ootdty rakstāmgalda grāmatplaukti, rūpēties, lai dažādās mājas stilu ar mūsdienīgu un minimalistelements. atvērt un noliec dizains ļauj būtiski, preces uz darbvirsmas, lai būtu sasniedzams, ātri atrisināt problēmu netīrs galddatoriem.skaisto izskatu, sniedzot cilvēkiem vienkāršs un relaksējošu vizuālo efektu. telpas taupīšanas, atveriet darbvirsmas grāmatplaukti,)

Izskatās arī
Lāzera Gravēšana Logo, Vizītkaršu Kaste Modes Biznesa Vīriešiem Un Sievietēm, Biznesa Kartes Turētāja, Kartes Soma Radošo Birojs Dāvanas
€9.03

(paziņojums klientiem, kas nepieciešams, lai pielāgotu logo, lūdzu, sūtiet logo failu ar mums, izmantojot platformu vai e-pastu: [email protected] pēc pasūtījuma.pielāgotus produktus, neatbalsta atdevi.ja jums ir nepieciešama palīdzība, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu. lāzera gravēšana (nevar izdrukāt krāsu, apstrādās saņemtos krāsu logo gravēšana vēlāk, un pielāgotus)

Izskatās arī
Karikatūra Dzīvnieku Sērijas Kartes Īpašniekiem Plīša Photocard Turētājs Gudrs Studentu Id Kartes Vāciņu Keyring Elks Foto Kartes, Albums Keychain
€8.25 €4.95

(monētas soma plīša atmiņas kartes vāciņu keyring kulons austiņas maisiņš photocard turētājs mīksta caurspīdīga dzīvnieku sērijas rāvējslēdzēju karikatūra produkta informācija apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes dubultā slāņu, priekšā var turēt bildes, bet atpakaļ var turēt mazus priekšmetus, piemēram, mainīt, austiņas, lūpu, u.c. produkts)

Izskatās arī
Gaming Peles Paliktņa Meža Rockies Kalnu Nacionālais Parks Rudenī ar Sniega neslīdoša Gumijas peles paliktnis 9.5 Collas x 7,9 Collas
€3.14 €2.33

(peles paliktņa izmērs - mouse pad pasākumi 9.5 collas x 7,9 collu ( 24 cm x 20 cm ) .paketē iekļauts:1 x mouse pad.premium mouse pad - šo spēļu peles paliktņa, kas izgatavoti no dabiskā kaučuka, mīkstu materiālu, lai būtu ērti plaukstas un rokas.peles paklājiņš ir izturīgs, un ir ideāls, lai ilgāk lietot. neslīdoša peles paliktnis - ar neslīdošu gumijas pamatni un gluda virsma novērš bīdāmās)

Izskatās arī
Vienkārša Plug Uzglabāšanas Plaukts Sienas Pret Nodilumu Izturīgs Stiepļu Tinumu Plānotājs Vannas
€5.95 €4.40

(vienkārša plug uzglabāšanas plaukts sienas pret nodilumu izturīgs stiepļu tinumu plānotājs vannas funkcijas: *augstas kvalitātes materiāls: šis spraudnis uzglabāšanas turētājs ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, kas ir līkums-ūdensizturīgs, nodiluma izturīgs, spēcīgs un izturīgs, un to var izmantot ilgu laiku. *viegli uzstādīt: pašlīmējošas, bez urbšanas vai nepieciešami)

Izskatās arī
CustomNew Veicināšanas Karstā Stila Dārgakmens Displejs Displeja Jewerly Rotaslietas Vitrīna
€1.53

(produktu apraksts sadaļa pasūtījuma stikla metāla rāmis rotaslietas vitrīna smalkas rotaslietas atvilktnes racionalizēt displejs ministru kabineta mazumtirdzniecības veikalu rotaslietas parādīt ražojumu kategoriju, rotaslietas, rūpniecības moq 10 komplekti pārdoti tieši ražošana, pārdošana, tirdzniecība noteikumiem exw, fob, cif, ddp, utt pakalpojumu oem vai odm garantija 3 gadiem, izmantojot godu mazumtirdzniecības)

Izskatās arī
Plaukts Kartes Turētāju Laika Kartes Preces Organizators Noliktavā, Piegādes, Materiālu Glabāšanas Apmeklējums
€25.78 €12.12

(apraksts laika kartes turētājs ir uzstādīt pie sienas materiālu kartīšu plauktiem, kas izgatavoti no plastmasas materiāli, droša un izturīga, jūs varat izmantot tos, ar pārliecību.maza izmēra, viegls svars, viegli izmantot un uzglabāt.un šo multi-funkciju, laika kartes turētājs ir piemērots klasē, biroju, noliktavu plaukti, utt. funkcijas -krāsa:pelēks -materiāls:plastmasa -izmērs:40.60x9.80x5.00cm/15.96x3.85x1.97in -)

Izskatās arī