Cena €7.08 €14.43

Pilns apraksts

Apraksts

Tas karājas kalendārs ir vienkāršs stils, skaidrs, drukāšanas un saskaņotu krāsu saskaņošana.Karājas kalendārs ir bagāts saturs, svētku dienas un datumi ir skaidrs , un tukšajā vietā var rakstīt, lai ierakstītu šodienas plānus, kas ir ļoti ērti.Iekšējās lapas ir skaidri jāuzdrukā, un to var izmantot, lai atzīmētu datumu.Un tas var būt jūsu labākā izvēle.

Funkcijas

-Krāsa:Kā Parādīts Attēlā

-Materiāls:Papīra

- Izmērs: 38.00X30.00X0.60cm/14.93X11.79X0.24kas

-Piezīme:2024.1-2025.6

-Piezīme: Izlases ziedu stils

-Šīs Sienas Kalendārs ir ļoti viegli un vienkārši lietojams, nav sarežģītu operāciju, procesu, kas ir nepieciešami, lai nodrošinātu efektivitāti un pieredze, izmantojot to.

-Mūsu tikšanos kalendārs ir ļoti rentabla, un jūs varat saņemt šo skaisto un praktisko kalendāru pie .

-Mēs izmantojam uzticamu materiālu par šo 2024 2025 kalendāru, kas nav viegli, lai izjauktu un deformēties, izturīgs un to var lietot droši uz ilgu laiku.

-Jūs varat viegli atrisināt laiku neskaidrības problēmas, mūsu brīvdienu kalendārs ir vienkārša struktūra, bet ļoti viegli izmantot, nodrošinot tās praktiskumu.

-Jūs varat dot šo biroja sienas kalendāru kā dāvanu draugiem vai ģimenes locekļiem, lielisks lietošanai mājās vai birojā.

1 x Karājas Kalendārs

Specifikācijas

  • Feature6: 2024 2025 mēneša kalendārs
  • feature2: ikmēneša sienas kalendārs
  • Feature9: sienas kalendārs
  • feature5: 2024 2025 sienas kalendārs
  • feature3: ģimenes sienas kalendārs
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Feature8: tikšanās karājas kalendārs
  • feature4: mājas karājas kalendārs
  • feature1: sienas kalendāri
  • Feature10: brīvdienu mēneša kalendārs
  • Feature7: telpu ikdienas lietošanai kalendārs

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Ķīniešu Kalendāri Ikdienas Ķīniešu Jaunā Gada Kalendārs Sienas Tearable Kalendāra Karājas Kalendārs Tradicionālā Mēness Kalendāra
€11.13 €5.56

(apraksts vai jums ir nepieciešams mēness kalendāru?tad jums noteikti ir nepieciešams 2024. gadam kalendāru, jo tas ir skaidrs, drukāšana, detalizēti pieraksti par tradicionālie festivāli, un klasisks dizains.šī dekoratīvā karājas pie sienas kalendāru ir jūsu labākā izvēle, lai pilnībā apmierinātu savas vajadzības.un arī tas var būt jūsu sienas dekori mājās vai birojā. funkcijas -krāsa:kā)

Izskatās arī
Ķīna, Ķīniešu Tradicionālā Mēness Kalendāra Gadā Mēness Sienas Pūķis Gadus Karājas Pie Sienas Kalendāru Sadzīves Kalendārs
€9.85 €4.92

(apraksts šī ir tradicionālā ķīniešu mēness kalendārs 2024. gadam. šis kalendārs ir izgatavoti no papīra materiāla, kas ir labi un izturīgi.tas piedāvā jums displejs datums un divdesmit četras saules noteikumiem.labu dāvanu, lai jūsu ģimene un draugi pēc jaunā gada.klasiskās tradicionālo kalendāra vērtē jauno un atbrīvo vecs. funkcijas - krāsa: random krāsa -materiāls:papīra -)

Izskatās arī
5gab Gudrs Ziedi, svētās Locīšanas apsveikuma kartiņu Valentīna Ziemassvētku Puse ielūgumi Dāvanu Vēstuli, Apsveikumu Kartiņas 21*9.5 CM
€2.24 €1.46

(materiāls:papīrs svars:aptuveni 19.5 g/iepak izmērs:par apsveikuma kartiņu 215*190mm/envelope220*110mm daudzums:1 lote=5pack=5 gab apsveikuma kartiņu+5gab aploksnē nosūtīt izlases dizainu)

Izskatās arī
12pcs/daudz Budžeta Loksnes Aploksnē Patēriņš Kartes Small Business Piegādes 200g Papīrs, Pastkartes, Kancelejas Ekstrakts Aploksnes
€0.87 €0.47

(materiāls: 200g dubultu līmlenti izmērs: 171mm * 87mm (garums * platums) iepakojums saraksts: 12 gabalus kopā, 2 par katru no sešām krāsām 12pcs/daudz budžeta naudu aploksnē plāns patēriņa kartes 200g papīrs small business piegādes pastkartes kancelejas preces ekstrakts aploksnes)

Izskatās arī
Pasūtījuma Piliens kuģa Modernu LED Ilūziju, Spoguļi Neona Zīme, Led Gaismas Pasūtījuma ūdensizturīgs augstas kvalitātes
€1.53

(mārketinga kampaņas produkta apraksts specifikācija led temperatūras/izmēra/formas pielāgojamu krāsu rgb/normāla garantija 1year piederumi adapteri/visi piederumi un 1:1installing veidni faq izvēlēties mūs iepakošanas & piegādes, lai nodrošinātu labāku drošību jūsu preces, profesionāli, videi draudzīgu, ērtu un efektīvu iepakojuma pakalpojumi tiks sniegti.)

Izskatās arī
Biroja Jauki Dāvanu Dzimšanas Dienas Svinības Vēstuli Pad Uzaicinājuma Vēstules Uz Papīra Ziedus, Aploksnes, Apsveikuma Kartes Rakstāmpapīrs
€2.10 €1.00

(materiāls: papīrs krāsa: begonia ziedu, aizmirst-me-ne, peonija, zirgu orhideju, lil-y, saulespuķu aploksnes izmērs: 161*114mm/6.34*4.49 collas burtu izmērs: 195*137mm/7.68*5.39 collas daudzums: (2*aploksnē+4*burtu papīra)/katra kopa komplektā ietilpst: 2*aploksnē+4*papīra vēstuli apraksts: 6 stilu, lai jūs varētu izvēlēties no, katrā ir 2*aploksnē+4*burtu grāmatā. var)

Izskatās arī
Identifikācijas Sūklis Aproce Informācijas Atzīšana Bērnu Medicīniskās Kartes Turētāju Bērni
€5.00 €2.40

(apraksts mūsu identifikācijas aproces ir izgatavotas no stabilas kvalitātes porainā materiāla, kas ir gan uzticama un izturīga.praktisko savienojuma konstrukcija nodrošina, ka aproce paliek droši piestiprinātām lietotāja rokas, kas nodrošina aizsardzību un novērš nejaušu izņemšanu.šī aproce ir ideāls izmantošanai slimnīcās un medicīnas iestādēs. funkcijas -krāsa:zila -materiāls:sūklis -izmērs:5.50x3.00x1.00cm/2.16x1.18x0.39in -veselības)

Izskatās arī
Mini Galda Kalendārs 2024. Gadam Desktop Kalendārs Mini Ikdienas Grafiku, Mājā, Birojā, Skolā
€1.30 €0.65

(apraksts nosaukums: mini galda kalendārs materiāls: papīrs izmērs: 70*65*35mm(2.76*2.56*1.38 gadā) krāsa: 8color iepakojuma saraksts: 1pc mini galda kalendārs 1. izgatavotas no augstas kvalitātes papīra, izturīgs, nav viegli lauzt un rakstīt bez aizķeršanās. 2. super burvīgs pastāvīgā kalendārs būs labs dekors jūsu darbvirsmas. 3. jūs varat attīstīt)

Izskatās arī
2023/10 Jautājums Hua Chenyu Desmito Gadadienu Kopš Debijas Bo Ke Tian Xia Žurnāli Jāaptver Iekšējo Lapu Intervijas
€34.05 €27.24

(par produktu -tie visi ir jauns produkts, ja jums liekas, daži smarža vienkārši lūdzu jums ventilācijas produktam kādu laiku. -lūdzu, atļaujiet nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana. -sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. *lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi, mēs centīsimies)

Izskatās arī
50gab Black Paldies par atbalstu Manu Mazo vizītkarti Paldies Apsveikuma kartiņu Atzinību Cardstock Pārdevēju Dāvanu
€0.96 €0.63

(funkcijas: 1. 100% pavisam jaunu un super augsto kvalitāti. 2. pateicību izskatās dažādi uz visiem.tas ir iemesls, kāpēc mēs esam izveidojuši tos ar dažādām tēmām par dažādiem gadījumiem. 3. šīs paldies apsveikuma tukšs, ņemiet vērā, kartes ir izstrādātas ar skaistu modeļus, kas var būt krāsainas viegli, tāpēc krāsu unikālu paldies karti, lai izteiktu savu pateicību ar sirdi. 4.)

Izskatās arī
Ģimenes Draugi, Dzimšanas dienas Kalendāra DIY Koka Karājas Kalendārs Mājas Sienu Apdare Jauno Gadu Festivāls Dāvanas
€13.81 €6.21

(ģimenes draugi, dzimšanas dienas kalendāra diy koka karājas kalendārs mājas sienu apdare jauno gadu festivāls dāvanas jūs varat rakstīt tuviniekiem un draugiem, vārda un dzimšanas dienas, neliels gabals no koka. tas ne tikai aktiem ziņojumu dēļa vai plānu valde, bet arī skaistu mājas rotājumu. viegli, lai jūs varētu savākt ar kaņepāju virvi. ideāls dāvanas dzimšanas dienas,)

Izskatās arī
HongBao Ķīniešu Stilā Sarkano Aploksnes Jauno Gadu Naudas Paciņas Laimīgs Naudu, Somas Sarkano Aploksnes Kabatās (Jauktā Stilā)
€10.90 €4.25

(apraksts tie ir sarkanā kabatām, kas ļauj jums nodot naudu iekšā.karikatūra modelis dizains, var droši dot bērniem liels pārsteigums.tā var būt arī darbojās kā dāvana nāk jaunais gads, un festivāls.t hese somas varētu pievienot spēcīgu svētku atmosfēru. funkcijas -krāsa:asorti krāsas -materiāls:papīra -izmērs:16.00x9.00x0.20cm/6.29x3.54x0.08in - pieņemt)

Izskatās arī
20pcs/iepak C6 Retro Kaņepju Tekstūra Rietumu Kupoli Kāzu Ielūguma, Apsveikuma Kartītes Dāvanu Aploksnes Pielāgots
€6.67 €4.67

(piezīme: apjoms ir par c6, kas derīgas kartes vai burtiem, kuru izmērs ir mazāks par c6 izmērs: 16.1x11.2cm (±2mm) mīksto aploksnes pakete ietver: 20pcs tikai aploksnes, (pārējie priekšmeti ir references) lūdzu, ņemiet vērā: tas ir mīksts papīrs, aploksnes, jaunu materiālu, kā adīšanas auduma)

Izskatās arī
A4 Formāts Plīsumi Iknedēļas Plānotāju Darbvirsmas Darīt Sarakstā Programmas Organizators Memo Pad Skolas, Biroja Piederumi
€12.81 €5.76

(apraksts laika pārvaldība pareizi, var palīdzēt mums, lai darbā vai studiju efektīvāku.šīs nedēļas kalendārs plānotājs var darbu organizēt savu laiku saprātīgi.nodot šo uzdevumu saraksts uz jūsu galda, skolā, mājās vai birojā, un studēt vai strādāt efektīvāk. funkcijas - krāsa: kā parādīts attēlā. - materiāls: papīrs. - izmērs: 29x20.5x0.1cm -)

Izskatās arī
Pasūtījuma Piliens Kuģniecības Sienas piestiprināmu Led Neona Gaismas Zīme Pielāgota laimes Dzimšanas dienā, Neona Zīme
€1.53

(produktu apraksts preci dekoratīvo iekštelpu un āra neona zīme lēti neona gaismas ģitāra cilvēks baseins gaisma neona burti materiāls 7/8/9/10/12 mm stikls neona caurule, led krāsas-balta, zila, dzeltena, sarkana, oranža, zaļa, violeta utt. sprieguma ievade 110~130v vai 220~240v ac, 50~60hz izejas 12v, 350~830ma garantija 2 gadi iekštelpām, 1year lietošanai ārpus telpām piederumi snews/transformatoru/us/)

Izskatās arī
Individualizētu produktu、Mūsdienu Rotaslietas Izstāžu Letes, Nerūsējošā Tērauda Grīdas Stāv Rotaslietas ministru Kabineta Juvelierizstrādājumu Veikalu Mēbeles Jewe
€1 448.65

(produkta apraksts specifikācija postenis vērtība izcelsmes vieta ir ķīna ķīna brand name oye modeļa numurs ms1200 krāsu krāsu customzied izmērs izmērs customzied logo klientu&39;s logo moq 5 gab priekšrocības, kas nāk tieši sāls, chep cena, pakalpojumu all-in-one pakalpojumu stila luksusa iepakošanas standarta koka lietā funkciju, augstas kvalitātes rūpnīcas inspekcijas % kvalitātes pārbaude pirms sūtījuma)

Izskatās arī
Paldies Dekoru Paldies Skolotāju Galda Akrila Dekori Paldies Skaidrs Plāksne Kolēģis Atzinību Dāvanu Galda Dekori Vīrieši Sievietes
€7.96 €4.30

(apraksts mūsu paldies dāvana sievietēm un vīriešiem ir ideāls veids, kā parādīt savu atzinību kolēģiem, , vadītāji, draugi, skolotāji, darbinieki, medmāsas, brīvprātīgie, un kāds cits, kurš ir atbalstīts jums.tas var būt jūsu labs apdare. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:akrils -izmērs:11.50x10.30x0.70cm/4.52x4.05x0.28in -ar skaistiem)

Izskatās arī
30pcs Burbulis Sūtītājiem, Polsterētas Aploksnes Burbulis Aploksnes (Iepakojuma Maisiņi Mazajiem uzņēmumiem
€9.75 €4.88

(apraksts t hese pašblīvējošu burbulis sūtītājiem ir universāls gan maziem, biznesa un personīgo pastu.ar šo polsterējums burbuļi, viņi piedāvā efektīvu aizsardzību, lai savu mantu transportēšanas laikā.ar to blīvējuma sloksnes, tie ir viegli izmantot.šiem sūtītājiem ir arī vizuāli pievilcīgs, protams, pārsteigums, ar uztvērēju. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:plastmasa -)

Izskatās arī
15Budget Aploksnes Ziemassvētku Dienā Laminēta Naudas Aploksnē Sistēmu PVC Par Naudas Ietaupījumu, Plus 15 Budžeta Loksnes,24 Etiķetes, Uzlīmes
€16.29 €7.66

(naudas budžets aplokšņu sistēma: šis komplekts naudas aploksnē sistēmas nāk ar 15 ūdensizturīgs naudu aploksnēs,15 budžeta loksnes, un 24 etiķetes, uzlīmes.naudas aplokšņu sistēmu, kas palīdzēs jums saglabāt savu naudu, organizēta, pavadīt labi, sākt taupīt, uzstādīt un sasniegt finansiālos mērķus. ūdensizturīgs & asaru-pretestība: mūsu budžeta apvalki ir izgatavoti no augstas kvalitātes)

Izskatās arī
Xiao Zhan 2024. Gadam Iknedēļas Kalendārs Debijas Laika Kalendāra Slavenību Perifērijas Darbvirsmas Rotājumi Dzimšanas Dienas Dāvanu-Galda Kalendāru
€70.92 €39.00

(produktu kvalitāte un iepakojums cienījamie klienti, pirms sūtīt express paketi par katru produktu, mēs pārbaudīt katru sīkumu produktu, lai nodrošinātu, ka produkts nav kvalitātes problēmas.mēs izmantosim profesionālu iepakojuma materiāli, lai aizsargātu savu produktu un izvairieties no produkta bojājumus.jūs varat iegādāties šo preci ar pārliecību. paziņojums:šī grāmata ir pirms pārdošanas,)

Izskatās arī
Metāla Ant Sienu Dekori, Telpu Oen Pagalmā Mākslas Siena Skulptūras Ant Apdare, Metāla Izstrādājumi Mēbeles
€6.33 €4.43

(versatile: var tikt parādīts uz jebkuras līdzenas virsmas vai arī pakārt pie sienas, žogs, koka vai pasta telpās vai ārpus telpām, lieliska dāvana: sev vai draugiem un ģimeni tēma: dzīvnieku stils: moderns krāsa:oranža / zaļa / zila materiāls:dzelzs izmērs:10 x 8,5 cm iepakojuma saturs: 1 * mājas mēbeles, tikai iepriekš paketes saturu,)

Izskatās arī