Cena €137.83 €275.66

Pilns apraksts

Laipni lūdzam YIWANNA Kāzu Puse, Veikals

Silts Padomi:

1: kleita tiek izgatavoti pēc pasūtījuma.Mēs iesakām klientiem, lai vismaz 2 mēnešus agrāk atstāt vairāk laika, lai ražošana un piegāde.

2.Kuģniecības laiks ir atkarīgs no kuģniecības veidi, kā tu izvēlējies.

3.Lūdzu ziņa mani, savu termiņu iepriekš vai detaļu jebkurā laikā-jūtīga prasa, lai ir piezīme kastē pie kases.

4.!!!Pēc izvietojot savu pasūtījumu, ir vēl VIENA DIENA, lai mainītu savu prātu, vai, Lūdzu, apstipriniet, arī pirms laišanas pasūtījumu.Kad šūšanas process ir sācies, materiālu nevar izmantot atkārtoti.Atsakoties pasūtījumiem līdz pusei radīs mums lielus zaudējumus, jo visi mūsu kleitas ir ne stock, bet pavisam jaunu un pasūtījuma izgatavotas katram pasūtījumam.

5.!!!Mēs piedāvājam skriešanās, lai pakalpojumu visiem produktiem.Ja ir jāsteidzas, lai, mēs iesakām jums sazināties ar mums pirms vietas, lai izvairītos no kļūdu aprēķini.

MODELIS LIECINA,

IZMĒRS DIAGRAMMAS UN KĀ PASĀKUMS

Ja izmēri piedāvāja nav fit jums, mēs piedāvājam pasūtījuma izgatavotu pakalpojumu, ziņu man šādus mērījumus:

1.Pilnas Krūtis:_____cm/collas

2. Pilna Viduklis:____cm/collas

3. Pilna Gurni:_____cm/collas

4. Plecu(Dobie) uz Grīdas(Hem):____cm/collas

5. Basām kājām Augstumā no Galvas līdz Kājām:____cm/collas

6. Papēži:____cm/collas

7. Dienas, jums nepieciešama kleitu:____

ATGRIEŠANĀS POLITIKU

1.Mēs nepieņemam atgriež pēc pasūtījuma kleitas izmēru vai kleitas ar jebkuras pieprasītās izmaiņas.

2.Regulāra izmēra kleitas ar nekādas izmaiņas, lūdzu ziņa mani atgriešanās pieprasījuma 5 dienu laikā no saņemšanas kleitu.Atpakaļ postenī, ir jābūt perfektā stāvoklī (kā jauns), jūs varat mēģināt kleitu, bet pārliecinieties, nevis stiept to vai veikt jebkādas netīrās zīmēm, pretējā gadījumā tas netiks pieņemts.

3.Mēs paturam tiesības noraidīt jebkuru nepamatotu peļņu, piemēram, nepareizi pasūtījuma veikti mērījumi jūs noteikumu vai standarta izmērs, kas mums jādara tiesības, bet jūs izvēlējāties nepareizi, vai jūsu gadījumā tas ir atcelts vai kleita nav vajadzīgs vairāk, utt.

4.Lūdzu, jāpalīdz skaidrs Pasūtījuma Nodokļus.Atpakaļ maksa tiks segti klienta beigās, ja jūs nevēlas sadarboties, rīksti Nodokļu samaksas.Tomēr lūdzam muitas nodokļa, kas ir ārpus mūsu kontroles, mēs nevaram garantēt, visus nodokļus, nodevas un nebūs nekādu nodokļu samaksu.Visas nodevas, kas, iespējams, izriet no muitošanas tie nav iekļauti Bezmaksas Piegāde sniegšanu.

ATSAUKSMES

Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai attīstītu mūsu biznesu, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti.Paldies!

Specifikācijas

  • Modelis Tips: Citi
  • Piedurknes Garums(cm): Pilna
  • Vecums-mērķtiecīgi: Visu vecuma
  • Modes Elements: Krelles
  • Vilciens: Tiesa Vilcienu
  • Siluets: TAISNI
  • Stils: Classic
  • Apdare: Noapaļošana, Mežģīnes
  • Iebūvēts Krūšturis:
  • Zīmola Nosaukums: YiWANNA
  • Godu: Kāzu Svinības
  • Piedurknes Stils: Pie Pleca
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Faktisko Attēlu: No
  • CN: Dzjansu
  • Modeļa Numurs: zj928
  • Auduma Veids: satīns
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • Materiāls: Poliestera
  • Izgriezums: V-Veida Kakla
  • Vienuma Tips: Vakara kleitas
  • Jostasvietu: Dabas Faktori

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Klasisks Melnā Taisni Kakla Zvaigzne Modes Black & White Atšķirībā Īpašu Gadījumu Backless Vakara Kleita 2024. Gadam Vestidos De Fiesta
€141.11 €119.94

(pasūtījuma izgatavoti :pieņemt pasūtījuma lieluma un pieņemt pasūtījuma izgatavotu krāsu! jūs varat izvēlēties jebkuru izmēru, lai veiktu pasūtījumu un atstāt mums ziņu par savu mērījumus, kā turpmāk viss būs kārtībā ! 1) krūtis ______ 2) vidukļa ______ 3) gurni________ 4) dobi līdz stāvs bez kurpes ______ 5) dabas augstums bez kurpes________ 6) tiek lēsts, kurpes)

Izskatās arī
LORIE Pie Pleca Sirēna, Balles Kleitas, rokām Darinātas Krelles Sequin Oficiāla Vakara Puse Kleitas, Drēbes De Soirée Vakara Tērpi
€131.27 €85.32

(paldies par jūsu interese par mūsu tērpi. kā ražotājs, kas specializējas ražo augstākās kvalitātes kāzu tērpi. kāzām-kleitas kleitas ir izvēlēts augstas kvalitātes auduma.tas ir izstrādāts ar aprūpes un minūti uzmanību detaļām un paredzēts, lai atbilstu kritērijiem par modes. mēs varam padarīt oficiālu kleitas, kāzu kleita,kāzu kleita,balles kleitas, līgavas kleitas,kleitas)

Izskatās arī
2 Gabali, Dimants-dimanta Jostu Diamond-studded Aplikācijas Kāzu Kleitu Jostas
€35.86

(izmērs akmens ķēdes garums 46cm, platums-4cm kopējais garums: 270cm kāzu jostas,)

Izskatās arī
Grezna Satīna Kāzu Kleitas Kroku Sieviešu Sexy Pie Pleca Mermaid Kāzu svinības Sveicinātāju Kleitas Princess Balli Oficiālās Pludmales
€216.59 €132.12

(produkta apraksts laipni lūgti mūsu veikalā un paldies, ka izvēlējāties mūsu komanda, lai padarītu kāzu kleitas par jums.mēs esam no suzhou starptautiskā kāzu kleitu pilsēta, viena no lielākajām kāzu kleitu nozares bāzēm pasaulē.mums ir ļoti bagāta pieredze ražošanā, kāzu kleitas, vakara kleitas, balles kleitas, utt.mēs esam apņēmušies nodrošināt pircējus ar pielāgotiem augstas kvalitātes)

Izskatās arī
Ziloņkaula Strapless Vakara Kleitas Sievietēm Sleevelss Sexy Sānu Spraugas, Balles Kleitas ar Plisēt Frēzēšana 2024 Vasaras Drēbes De Soirée
€169.78 €93.39

(lūdzu, apstipriniet savu rīkojumu (pareizo izmēru, krāsu, stilu) uzmanīgi, pirms jūs nolemjat, lai pasūtījumu.visi rīkojumi tiek sakārtoti pēc jūsu pasūtījuma apstiprināšanas. kā vienmēr, ja tur ir problēma vai ja prece ir neapmierinošs, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms ātri un atisfactory rezolūcija, piemēram, kompensāciju vai maiņas citu jaunu posteni, lai jūs. lūdzu, lūdzu, sazinieties)

Izskatās arī
Grezns Dubaija Vakara Kleitu Mežģīnes Milzīgais Kakla Pērles Balles Kleitas Kristāli Puse Kleitas Pasūtījuma
€392.71 €353.44

(laipni lūgti mūsu veikalā ! introducation : mūsu veikalu, ir vairāk nekā desmit gadu vēsturi, padarot kleitas un citas drēbes,mums ir profesionāla rūpnīcas,vislabāk pirms pārdošanai/pēc pārdošanas dienestu.kad mēs saņemsim jūsu pasūtījumu,mēs sazināsimies ar jums nekavējoties, lai pārliecinātos, ka visu informāciju, kas būs tieši tā, kā jūs vēlaties,tad mums būs darīt, lai jūs.lielākā)

Izskatās arī
Eightree Vienkārša-Line Kāzu Kleitas Balts Pie Pleca Līgavas Kleita Sievietēm Kāzu Vakara Balles Kleitas bestidos de novia
€140.01 €84.01

(mūsu priekšrocības: mēs ilgu laiku kleitas daži slaveni zīmoli, mums arī padarīt kleitas dizaineri eiropas un asv klientu, lūdzu, uzticieties mums, mūsu spēcīga komanda varētu pārliecināties, katra kleita būs jūsu sapņu kleitas. custom made apģērbs, lūdzu, aizpildiet formu zemāk un piedāvāt mums, ja jums vietu pasūtījumu. vai sazinieties ar mums, mums ir vienmēr pie jūsu pakalpojumu. 1.)

Izskatās arī
Elegants Puff Piedurknēm Darbības Kleita ar V-veida kakla Velūra Oficiālu Spīdīgas Kleitas Pārsējs Puse Quinceanera Kleita Luksusa Vestidos
€88.55 €49.59

(xs krūtis: 80cm viduklis:62cm hip:80cm s krūtis: 83cm viduklis:65cm hip:84cm m krūtis: 85cm viduklis:69cm hip:88cm l krūtis: 88cm viduklis:72cm hip:90cm xl krūtis:90 cm viduklis:75cm hip:93cm 2xl krūtis: 93cm viduklis:78cm hip:97cm 3xl krūtis:96 cm viduklis:81cm hip:100cm piezīme:(1 inch = 2.54 cm, 1 cm = 0.39 collas))

Izskatās arī
Elegants Traipu Homecoming Kleitas Strapless Backless Īss Kokteilis Puse Kleitas Līnijas Sexy Izlaidumā, Dzimšanas Dienas Tērpi Sievietēm
€109.28 €67.76

(laipni lūgti mūsu veikalā kad jūs pasūtīt .lūdzu, izlasiet to: 1.atstājiet ziņu šādu nosacījumu: ja jūs vēlaties pasūtījuma lieluma un krāsu; mums pateikt precīzu datumu, kad tas ir nepieciešams, kleita; ir citas prasības kleitu detaļas 2.ja jūs vēlaties krāsu pati kā attēlā, lūdzu, atstājiet ziņu, lai pastāstītu. 3.mēs varam veikt kleita tieši tāda pati kā attēlā,)

Izskatās arī
Skatīt Caur Dzemdību Kleitas par Foto Atvašu Laivu Kakla Pilnu Piedurknēm Baby Dušas Grūtniecēm, Pasūtījuma izgatavotu Sieviešu Balles Kleita
€53.41 €42.73

(biežāk uzdotie jautājumi 1.j:es vēlos, lai vieta, pielāgot rīkojumu, ko man darīt? a:mīļā,mēs varam pasūtījuma veikts kleita, lai jūs, pēc jūsu izmēriem un krāsu, kuru vēlaties, kad jūs to pasūtīt, jūs varat redzēt pielāgoto izmēru,lūdzu, izvēlies, to, par krāsu,jūs varat izvēlēties to, kas tieši. 2. j:cik ilgs laiks būs vajadzīgs, lai saņemtu preces? a: parasti,)

Izskatās arī
Ilūzija Maternitātes Kleita Ruched V Kakla Sleevless Vestidos Babyshower Halāti Daudzpakāpju Ruffles Augsta Zema Dzemdību Photoshoot Kleita
€135.64 €118.01

(jūsu apmierinātība ir ārkārtīgi svarīgi, lai mums.ierodoties jūsu pakete, mēs jums iesakām pārbaudīt un pārliecināties, ka kleita ir darīts, lai jūsu pasūtījumu specifikācijas.izmēģināt savu kleitu, cik drīz vien iespējams, nenoņemot frāzes, grozot, vai veļas kleita.ja jums ir atgriešanu vai apmaiņu kleitas vai aksesuāri, lūdzu, pārliecinieties, ka viņi ir savā sākotnējā stāvoklī - unworn,)

Izskatās arī
Rhinestone Līgavas Jostas Kristāli, Pērles Kāzu Kleitu Vērtnes Spīdīgu Kāzu Aksesuāri
€9.33 €7.93

(garums :270cm klientu apmierinātība lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi vai bažas pirms vai pēc šī pirkuma.mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% apmierinātību.maksājuma ir daudzi maksājumu metodes pieejama pack24.lv piemēram, kredītkartes, reālā laika bankas pārskaitījumu, bezsaistes maksājumu (bankas pārskaitījumus).jūs varat izvēlēties metodi,)

Izskatās arī
Sapņu Meitene Pilna piedurknēm Kleita Kāzas Pusēm Puķu Meitene Kleitas, lai Kāzas Bumbu GownGirl Kleita, Kāzu Kleita
€115.62 €57.81

(piezīme: 1.āzijas izmēri ir 1 līdz 2 izmēri ir mazāki nekā eiropas un amerikas cilvēki.izvēlēties lielāka izmēra, ja jūsu izmērs starp diviem izmēriem.lūdzu, ļauj 2-3cm atšķirības, manuāla mērīšana. 2.lūdzu, pārbaudiet izmēru chart uzmanīgi, pirms jūs iegādāties preci, ja jūs nezināt, kā izvēlēties izmēru, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu. 3.)

Izskatās arī
Vienkārši Strapless Kāzu Kleita bez Piedurknēm Classic-line Grīdas-garums Līgavas Kleita Eleganta Vestidos De Novia
€214.40 €107.20

(laipni lūdzam dmdrs shop1102149345 veikals silts padomi: 1: kleita tiek izgatavoti pēc pasūtījuma.mēs iesakām klientiem, lai vismaz 2 mēnešus agrāk atstāt vairāk laika, lai ražošana un piegāde. 2.kuģniecības laiks ir atkarīgs no kuģniecības veidi, kā tu izvēlējies. 3.lūdzu ziņa mani, savu termiņu iepriekš vai detaļu jebkurā laikā-jūtīga prasa, lai ir piezīme kastē)

Izskatās arī
Augsta Kakla Mežģīnes Appliques Līgavas Jaka Kāzu Aksesuāri Kāzu Top Paraustīt Plecus Pasūtījuma Garām Piedurknēm Līgavas Mētelis
€37.85 €18.54

(modelis liecina, cienījamais klients.ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu to.jūs varat piezīme jūsu precīzo izmēru ,un, ja jums vietu pasūtījumu,jūs varat izvēlēties izmēru jūsu krūtis.paldies pielāgot-jums ir nepieciešams, nosūtīt šos mērījumus, lai mums: 1.krūtis =___cm 2.vidukļa =____cm 3.gurni= ____cm 4.dobi līdz stāvs(pleci uz grīdas bez kurpēm)= __cm 5.augstums(no)

Izskatās arī
Arābija Balles Kleitas, Rhinestone Kroku Bez Piedurknēm Grīdas-Garums Puse Oficiāls Pasākums Kleita Elegantas Vakara Kleitas Graduación
€119.68 €95.74

(laipni lūgti mūsu veikalā pasūtījuma lieluma ja jums ir nepieciešams pielāgot kleitu izmēru, lūdzu, izvēlieties līdzīga izmēra, lai nopirktu, tas ir vienkārši samaksāt, nekā atstāt mērījumus, lai piezīmi vai ziņu mums, kā zemāk: *krūtis__________collas/cm *viduklis __________collas/cm *gurni __________collas/cm *plecu pie pleca (mērot no atpakaļ)_______collas/cm *dobi)

Izskatās arī