Cena €9.01 €17.00

Pilns apraksts

Apraksts:

【Multifunkcionālu Sporta spēļu rezultātu Tablo] aicina: Galda futbols basketbols rezultātu tablo, augstas kvalitātes izturīga plastmasas materiāla, kas paredzēti ilgstošai lietošanai un vienmērīgu rezultātu izmaiņas.

【Lielu Skaitu] aicina: rezultāts-indikators ar skaidru numuri varētu būt lasīt no jebkuras vietas uz laukuma vai tiesa.

【Funkcijas] aicina: Portatīvie flip rezultātu tablo, kompakts izmērs, Garums 38.5 cm/15.16 cm; Platums 21cm/8.27 collu, salokāms, viegls un ērti pārvadāt.

【Tabletop Rezultātu Turētājs] aicina: Mūsu galda tablo skaits ir sarkana un zila krāsa, viegli lasīt, un pilnīgi apmierina istabas spēles.

【Plašu Piemērošanu] aicina: galda teniss tablo ir liels basketbols, futbols, volejbols, galda teniss, badmintons, utt.piemērots daudziem spēles: mini spēles, iekštelpu spēles, ģimenes spēles, spēles/party/spēles utt.

Izmēri:

Garums 38.5 cm/15.16 cm; Platums 21cm/8.27 collas

Komplektā Ietilpst:

1 Galda Tablo

Piezīme:

Lūdzu atļaut nedaudz kļūdas dēļ manuāla mērīšana un dažādu monitoru.

Specifikācijas

  • grozi: ballon de basketbols
  • Zīmola Nosaukums: Sunnimix
  • Modeļa Numurs: Basketbola Tablo
  • basketbols: mini basketbola stīpas
  • MainKey3: Salokāma Basketbols Teniss Volejbols Rezultātu Apkopojums
  • Bumbu: bola de futebol
  • futbola piederumi: volejbola piederumi
  • MainKey2: Portatīvie Galda Teniss Tablo Rezultāts Turētājs
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • basketbola neto: futebol
  • MainKey4: Iekštelpu Āra Sporta Ping Pong Scorekeeper
  • MainKey6: Galda Futbola, Beisbola Valdes Treneri Spēles
  • MainKey1: Portatīvo Rezultātu Apkopojums
  • balones de basketbols: basketbola stīpas ārā
  • MainKey5: Flipper Galda Tablo (Teniss, Futbols
  • Veids: Citi
  • basketbola piederumi: Basketbola bumba

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Regulējams Futbola Rokas uz Leju, Indikators Futbola Rokas Indikators Futbola Tiesneša Rīku Regulējams Numurētas Rokas Viegli
€11.76 €7.64

(regulējams futbola rokas uz leju, indikators futbola rokas indikators futbola tiesneša rīku regulējams numurētas rokas viegli apraksts: izturīgs un uzticams futbola tiesneša rīkiem. izgatavots no augstas kvalitātes neilona, kas nodrošina ilgstošu lietošanu. droša konstrukcija neļauj tam nokrist viegli. vienkārša un efektīva, lai izmantotu ar bīdāmu klipsi ērtai skaits)

Izskatās arī
1 GAB. Balts Hokeja Ripa Mācību Spēles Koučinga Starpliktuvē Portatīvo Hokeja Stratēģija Board Treneris Rīku
€21.98 €14.51

(1 gab. balts hokeja ripa mācību spēles koučinga starpliktuvē portatīvo hokeja stratēģija board treneris rīku augstas kvalitātes materiāls: mūsu hokeja valde ir izgatavota no premium pvc, sweatproof, antislip, izturīgs un ūdensnecaurlaidīgs. skaidrs, drukāšana: tas hokejs ir valde, ar skaidru drukāšanas un ideāls simulācijas tiesa, intuitīvu un spilgts. gluda virsma: šī trenera taktika)

Izskatās arī
COPAYA BV100, Iesācējs Pludmales Volejbola Komplekts, Neto un Posts
€100.30 €42.13

(ar savu 3 dažādus augstumus, šis komplekts ir lieliski piemērots gan pieaugušajiem, gan .šī bv100 pludmales volejbola komplekts ietver bāze, kas var tikt piepildīts ar ūdeni, ar regulējamu augstumu teleskopiskā neto amatu, un 9`10 mēroga tīklu.produkta svara, ja nav nosvērts uz leju ir 4 lbs.mūsu produkts inženieri un dizaineri ir apvienojuši savus talantus, lai jums jautri, kas pieejama iesācējiem` volejbola)

Izskatās arī
1pc Futbola Svīteri, Vestes Elpojošs Zaudēt Uzstādīt Ātri žūstoša Futbols, Futbols, Basketbols, Volejbols Citi Komandu Sporta Piederumi
€1.20 €0.60

(produkti displeja --> produktu apraksts --> apraksts: 1. elpojošs: adpted poliestera materiāla, kas nodrošina pietiekamu ventilāciju, lai saglabātu jums atdzist, kamēr darbojas uz augšu un uz leju, šo futbola veste ir ērts un elpojošs valkāt. 2. brīvs furnitūru: tie ir paredzēti, lai piedāvātu nedaudz loose fit, lai neierobežotu kustību, ļauj mūsu mācību apakškrekli, lai ērti ievietot)

Izskatās arī
6 Gab. Bērni Basketbola Scrimmage Veste Soccer Jersey Mācību Veste Futbola Bērnu Krekliņi Dungarees
€16.18 €7.60

(apraksts ar 6 iepakojumi apmācību vest, tur būs vairāk jautrības laikā apmācību laiku.ātri žūstoša dizaina veicina labāku sniegumu šajā procesā, un liels aksesuārs komandu sporta veidos.spilgtās krāsas palīdz cordinate, kura komanda ir kurā un kādā stāvoklī jums ir novietot savu spēlētājiem spēlēt.var izmantot futbola, basketbola, lakrosa, hokejs, futbols. iezīme - krāsa:)

Izskatās arī
Spēcīgu Magnētisko Biljarda Bumbu Baseins Bižele Krīta Turētājs no Nerūsējoša Tērauda S Forma Klipu D5QD
€5.13

(apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, viegls, ūdensnecaurlaidīgs, anti-rūsas, izturīgs. šī pool cue krīta turētājs ar spēcīgu magnētu var saglabāt krīta turētājs turot pie jostas vai kabatas. lielisks aksesuārs jūsu pool cue un padarīt jūs spēlēt labāk baseins, pārliecinoties,)

Izskatās arī
Āra Hokeja Nūju Pārnēsāšanas Soma Nepievelk Putekļus Hokeja Nūju Soma Viena Pleca, Hokeja Nūjas Maisiņš
€27.41 €13.71

(apraksts izgatavota no premium oxford auduma materiāls, viegls, ērts un izturīgs ilgtermiņa lietošanai.unikālo dizainu, kas īpaši paredzēti uzglabāšanai izmantot.praktisko hokeja nūju soma var ērti uzglabāt un aizsargs hokeja nūju.pareiza izmēra, ērts, lai jūs varētu veikt.un tā ir lieliska dāvana, badmintona spēļu mīļotājiem. funkcijas -krāsa:melna -materiāls:oxford audums -izmērs:178.00x14.00x1.00cm/69.95x5.50x0.39in -tas)

Izskatās arī
Basketbols Mini Bouncy Sporta Rotaļu Istabas Bērniem Āra Hops Piepūšamās Mīksto Basketbola Nomaiņa Gudrs Stresa Sūknis Spēli Toddler
€6.07 €2.73

(apraksts bouncy izturīgu portatīvo iekštelpu sporta piederumi basketbola āra apmācības aksesuārus bērniem, dāvanu funkcijas - krāsa: parādīts attēlus. - materiāls:. - dia.: aptuveni 13/ 5.1 cm. paketi, ieskaitot 1* bouncy basketbols 1 * mini bouncy basketbola iekštelpu/āra sporta bumbu, bērnu rotaļu dāvanu (random krāsu))

Izskatās arī
Volejbols Ideāls Volejbola Nē 5 Iekštelpu un Āra Spēles Handbolā un Biljardu ar Mīksta PVC un Gumijas Materiāli
€13.51 €9.05

(apraksts: šī oficiālais no. 5 volejbols ir izgatavots no augstas kvalitātes pvc un gumijas materiālu, kas ir mīksts, viegls un gaisa necaurlaidīgi, un nav viegli noplūdes izmantojot izšūšanas mašīna tehnoloģijas, lai uzlabotu izturību un piemērojamību, volejbols, pastiprinot šuves atsevišķu iekšpuses un ārpuses dizains, ārējais slānis ir izgatavots no mīksta pvc materiāla, kas)

Izskatās arī
2x Spats Nonslip Saglabā Radzes Saistīts Kūdras Granulas No Pieaugušajiem, Kūdra Hokeja Ietīšana Pusaudžiem 1 Pāris Piedurknēm Zēniem un Meitenēm Radžu Zeķes
€6.10 €3.36

(apraksts: 【materiāls] aicina: izgatavots no augstas kvalitātes likra, nodrošinot izturību un ilgmūžību. 【produkta izmēri] aicina: pieslēgvietas vāciņu pasākumi 27.5 cm garš, 10cm plats, un 12cm augstumā, kas sniedz vispārēju piemērots vairumam sporta kurpes. 【universāls, izmantojiet] aicina: ideāli piemērots futbola radzes, regbija zābaki, hokeja kurpes un citi sporta apavi, lai)

Izskatās arī
Volejbols Mācību Aprīkojuma Solo Treneris Iesācējiem Praktizē Iestatījums
€17.24 €10.34

(apraksts: apraksts: materiāls: šajā volejbols mācību aprīkojuma palīdzību, ir izgatavotas no augstas kvalitātes poliestera materiāla, izturīga, nav viegli valkāt.dizains: metāla sprādzes, izturīgs un stingrs, novērstu bumbu no nokrišanas mācību laikā.uzlabot bumbas kontroli prasmes: uzlabot jūsu ātru roku ātrumu un, pievienojot pilnvaras.ideāls sišanu, kondicionieris, lekt, hitting ātrumu un spēku,)

Izskatās arī
Regulējams Futbola Kapteinis Armband neslīdoša Izlases Sporta Roka Grupa Anti-off Redzamība Sports Armband Āra Komandu Sporta veidi
€1.67 €0.80

(materiāls: dacron izmērs: 31 x 6.5 cm /12.2 x 2.6. stils:5 stili krāsa: random iepakojumā :1 ×armband šifrēta, aušana, labu elastību un labu tekstūru. āķi un cilpas dizains ,izturīgs un izturīgs. piezīme: mēs kuģis izlases krāsas, pamatojoties uz stilu, ko esat iegādājies.)

Izskatās arī
Futbola Cimdi Vārtsargu Apmācības Segtu Sporta Sacensību Piegādes Radošo Goaltenders Bērns
€14.59 €7.45

(apraksts tie ir vārtsargu cimdi, kas izgatavoti no pu, lateksa materiālu.tie ir konstruēti tā, lai aizsargātu iekšā vārtsargu roku, kad ķert bumbiņas.jūs varat tos izmantot jebkuros laika apstākļos, gan iekštelpu un āra. funkcijas -krāsa:zila -materiāls:pu, lateksa -izmērs:17.00x9.00x1.00cm/6.68x3.54x0.39in -regulējams rokas hermētiskuma ir paredzēti, lai novērstu)

Izskatās arī
Portatīvo Svilpi Ar Augstu Decibelos Triple Caurules Alumīnija Sakausējumu, Nerūsējošā Āra Kempings, Pārgājieni Izdzīvošanas Karsējmeitenes Svilpes
€3.28 €2.20

(portatīvo svilpi ar augstu decibelos triple caurules alumīnija sakausējumu, nerūsējošā āra kempings, pārgājieni izdzīvošanas karsējmeitenes svilpes apraksts: augstas kvalitātes: alumīnija sakausējuma, galvenais glābējs, nerūsējošā tērauda, dubulto cauruļu skaļa svilpe: 120 decibeli avārijas gadījumā, un tiesnesis izmanto svilpe dzirdēt tālsatiksmes kraukšķīgus skaņu lielos)

Izskatās arī
Hokeja Apmācības Piegādes Hokeja Praktizē Ripa Ikdienas Mācību Ripas Hokeja Spēles Apmācību Ripas
€15.79 €6.79

(apraksts vai jūs, kas meklē praktisku, vēl izturīga, hokeja ripu?vai jūs, meklējot izturīgs, uzticams rīks, kas var darīt vairākus darbus uzreiz?ja jā, izskatās ne tālāk!šis komplekts gumijas hokeja ripas jāatbilst jums nepieciešams.tas ir viens no labākajiem izvēli jums. funkcijas -krāsa:melna -materiāls:gumijas, pvc -izmērs:7.00x7.00x2.00cm/2.75x2.75x0.79in -bērni,)

Izskatās arī
Rotā Trofeju Garām Futbola Rotaļlietas Bērniem Prop Plastmasas Bērnudārza Izlaidumā
€12.85 €6.43

(apraksts tas ir bērnu trofeju, izgatavoti no viegla un vieglas plastmasas materiāliem.tas ir saprātīgs dizains un praktiskās funkcijas.tā būs lieliska izvēle jūsu bērnu trofeju.jūs varat izmantot šo trofeju kā atlīdzība par bērnu sacensībās, mudinātu viņus aktīvi piedalīties dažādos konkursos, un dot viņiem vairāk jautrības. funkcijas -krāsa: zelta -materiāls: plastmasa -izmērs:)

Izskatās arī
2023 Kip Ādas Pasūtījuma Beisbola Cimdi Fīldings
€283.15 €277.49

(#detail_decorate_root .magic-1{margin-bottom:10px;pārplūde:hidden}#detail_decorate_root .magic-2{platums:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root .magic-3{min-augstums:28px;padding:5px 10px;width:133px;min augstums:28px;box-izmēra:saturs-box}#detail_decorate_root .magic-4{text-align:attaisnotu}#detail_decorate_root .magic-5{min-augstums:28px;padding:5px 10px;width:186px;min augstums:28px;box-izmēra:saturs-box}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Sporta Futbola Apakšstilbu Aizsargi Bērniem, Jauniešiem, Pieaugušajiem, Viegls Futbola Rīku Futbola Shin Spilventiņi Ar Cieto Aizsardzības Apvalks Iekārtas
€4.66 €2.79

(funkcijas: 1. eva kāju aizsargs loksnes ir viegls, elastīgs un spēcīgs, kas var ērti aizsargātu kājas 2. aizsargātu priekšā teļu slodzes laikā, kas var samazināt ārēju spēku, no stilba kaula un samazināt sporta traumu 3. svarīgi aizsardzības kāju spilventiņi nodrošina ciešu aizsardzību, apakšstilbu, lai samazinātu ievainojumu risku slodzes laikā 4. ārējā pp valdes, bieza)

Izskatās arī
1PC Bērnu Futbola Bumbu, PVC Piepūšamās Rokas Pat Futbola Sporta Spēles Elastīgās Bumbas Jauns Izlases Krāsa
€0.52 €0.34

(bērnu futbola bumbu, daudzkrāsains pvc piepūšamās rokas pat futbola sporta spēles apmācība, āra spēles, pludmales elastīgās bumbas funkcijas: 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. 2.piepūšamās futbola, droša un elastīga, piemērota bērniem. specifikācijas: materiāls: pvc izmērs: 22 cm krāsa: random krāsa paketē iekļauts: 1 x)

Izskatās arī
2gab Volejbola Apmācības Metode, Nosakot Atbalsta Roku Korekcijas Mācību Aprīkojuma Dropship
€1.45 €0.97

(funkcijas: ootdty labojot rokas siksniņu var palīdzēt volejbola spēlētājs saprast bumbiņas pareizi, uzlabot bumbu sajūta un kontroles. izgatavots no mīksta neilona un koka krelles, to ērti ievietot rokas regulējams izmērs, kas piemērots dažādiem rokas apkārtmērs. viegls un ērti pārvadāt, jūs varat apmācīt anytimes un vietā. piemērots volejbola spēlētājs, iesācējiem,)

Izskatās arī
G92F Bumbiņas Displeja Turētājs Basketbola Statīva Turētājs Futbola Stāvēt Futbola Bumbas Stāvēt
€2.23 €1.11

(funkcijas: ootdty basketbola turētājs plaukts: piemērots lietošanai mājās vai telpās izmantot, lai parādītu savu basketbolu un volejbolu vislabākajā veidā. stabilu bumbu bāze: ideāls, lai parādītu basketbola kolekcijas un skaidri priekšā auditoriju un klientu. volejbols turētājs: tas ir ļoti piemērots saimniecībā, futbols, futbols, basketbols, beisbols, softbols, un arī boulinga)

Izskatās arī