Cena €6.29 €20.97

Pilns apraksts

1.Mēs atbalstām Piliens Kuģniecības un Whosesale.

2. Lai saglabātu uz leju, kuģniecības izmaksas, un aviod bojāto kuģniecības veids, bez matrača, Bez Rāmja.

3.Glezna ir ne handpainted, tas ir drukāts ar mašīnu.

4.1 inch=2.54 cm

5.Paredzamais piegādes datums var ietekmēt muitas, laika apstākļi utt., dažreiz tas var aizņemt nedaudz ilgāku laiku, lai saņemtu, Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums vēl nav saņēmušas paketi, lai paplašinātu savu pasūtījumu aizsardzības laiks.

Specifikācijas

  • Stils: Mūsdienu Stils
  • Veids: PLAKĀTS
  • Technics: Krāsošana Ar Strūklu
  • Rāmis: No
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Ir Smart Ierīces: no
  • Forma: Viena
  • Oriģināls: No
  • Atbalsta Bāzes: Papīrs
  • CN: Zhejiang
  • Kadra režīmā: Bez rāmīša
  • Vidēja: Ūdensizturīgs Tintes
  • Materiāls: Zīda
  • Mācību priekšmeti: Ainavas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Art Sienas Vinila Sienas Uzlīmes, Mājas Dekors"Dzīve ir Labāks par Kalnu Velosipēds"ideāls Dzīvojamās Istabas Sienas Dekors JZY506
€6.23 €0.45

(condición: 100% nuevo krāsa: negro materiāls: vinilo respetuoso con el medio ambiente nē tóxico, protección del medio ambiente necaurlaidīga multiusos: funciona muy bien para ventana, decoración de dormitorio, decoración de fiesta de mujer de moda, decoración de sala de estar, decoración de habitación de niños, decoraciones oficina de. nota: 1. ejemplo de tamaño digitālo)

Izskatās arī
1/2/4GAB Komplekts Ūdensizturīgs Tāfeli Virtuves Spice Etiķetes, Uzlīmes, Home Burkas Pudeles Tagus Tāfeles, Etiķetes, Uzlīmes, Virtuves Burkas
€3.69 €2.58

(1/2/4gab komplekts ūdensizturīgs tāfeli virtuves spice etiķetes, uzlīmes, home burkas pudeles tagus tāfeles, etiķetes, uzlīmes, virtuves burkas apraksts: augstas kvalitātes!100% pavisam jaunu! tips tāfeli etiķetes krāsa melns materiāls pvc (vinila) daudzums 36 spedifications 3.5 cm x 5cm. - melna polivinilhlorīda. specifikācijas: - pašlīmējošās. -)

Izskatās arī
Laipni lūgti Mūsu Mājās spāņu Quote Sienas Uzlīmes Laipni Zīme Dekoratīvas Vinila Uzlīmes Bienvenidos a nuestra casa Mājas Mākslas AZ372
€5.59 €4.41

(produkta iespējas: 1. materiāls: netoksisks/vides/draudzīgs pvc 2. visi vinila komplektā ir matēta vinila. 3. sienas decal ir izgatavotas no pašlīmējošās elastīgu prēmiju vinila plēve. 4. uzlīmes ietver nodot papīru, bet nav jau instalēta.tātad jums ir nepieciešams instalēt to pats. 5. uzlīmes apdare, piemērots jebkura tīras, gludas sienas, flīzes, logi, metāla, skapis, plastmasas, utt.lūdzu, ņemiet vērā:)

Izskatās arī
80cm/58cm Pacelt Nazi, lai noturētu Dārgumu Guan Gong Vara Bronzas Statuja BEZMAKSAS PIEGĀDE
€1 629.91 €814.95

(forma ir biezi un taisni; tas ir viegls, elegants krāsu, pilnu senatnes un lielisku izskatu.tīra misiņa precision casting mēbeļu uzņēmums veikalā rotas. izmērs 58x35x17cm 900# svars 9.05 kg izmērs 80x44x22cm 2600 # svars 22.3 kg apjoms burbulis svars 27 kg)

Izskatās arī
Dzīvnieku Dekoratīvas Skulptūras datora Sērfošanu Izglītības Rotaļlieta Unsinkable Dekori Galda Rotaļlietas Dzīvojamā Istaba Akrila Statuja, par Haizivs Zēns
€5.30 €3.29

(apraksts: 【šķidruma dinamika] aicina:šķidruma pudele darbvirsmas rotājumu skaisti ilustrē izsmalcinātu kustību fizisko šķidruma dinamika. 【viļņi dizaina] aicina :dizains šķidruma šķidruma rotaļlietas iedvesmo jūras, nodrošinot satriecošu vizuālo attēlojumu kuģa kustības. 【izturīgs materiāls] aicina: akrila statuja, izmantojot akrila rāmis, spēcīgs un izturīgs, svaigi un)

Izskatās arī
8.4" Reti Vecs Tibetiešu Vara Zeltīti Baltā Tara Garu Līdzjūtību Dievietes Statuja
€175.01 €105.00

(materiāls: vara apzeltīts izcelsmes valsts : tibeta stils : tāpat kā fotogrāfijas, kas rāda izmērs : augstas 8.4 ilgi 6 platums (collas) conditionperfect stāvoklī.ideāls, bez skrāpējumiem, trūkumus vai remontu. svars 1.6 kg----iekļauts svaru, iepakojuma materiāli.)

Izskatās arī
Sveķu Foto Rāmīti Reljefi Ziedu Plakātu Rāmji, Stikla Fasādes ar Molbertu Āķis Attēlu Rāmis Puse Galda Office Home Kāzu
€11.33 €1.87

(apraksts: lieliski: foto rāmis ir izgatavots no sveķiem, ar cirsts ziedu apgriešana, lielisks roku darbs, tas peldošās rāmi droši tur savu lolotākajiem atmiņas. ideāls pielietojums: vai tas ir guļamistaba, viesistaba, vai kāzu dekorēšana, šo vienkāršo attēlu rāmji ir garantēta uz vietas! roku griešanai produkti: vintage stils un maigu izskatu ar perfektu informācija šajā dekoratīvu)

Izskatās arī
Loga Uzlīme Cricut Vitrāžas Htv Elektrostatisko Pārklājumu Līmi Bezmaksas Elektrostatisko Celofāna Violeta Oļu Logu Decal
€14.28 €11.42

(cenu lapā ir viens metrs, un tas nav sagriezti pēc noklusējuma.vienību skaits, kas iegādātas, ir tāds pats kā vairākus metrus nosūtīts.ja jums ir nepieciešams, lai samazinātu vai blistera iepakojums, lūdzu, sazinieties ar klientu servisu. uzstādīšanas soļi: 1. pasākumu logs, stikla izmēru; 2. tīriet stikla virsmas rūpīgi, īpaši stūros; 3. noplēst aizsargplēvi; 4. spray daudz ūdens uz loga virsmas,)

Izskatās arī
Ziemeļvalstu Stikla Burbulis Vāze Ins, Ziedu Kompozīcijas, Mūsdienu Radošo Sfērisku Puķu Vāzes Mājās Apdares Podi Mājas Apdare Dāvanu
€6.62 €3.31

(motīvs : 1.100% pavisam jaunu augstas kvalitātes 2. tehnoloģiju, ekoloģijas un izsmalcinātu meistarība 3. ziemassvētku un dzimšanas dienas dāvanas bērniem un pāri, utt.draugs 4. vāze ir roku izpūstas, un tur būs daži burbuļi, kas ir saprātīgs diapazonā. piemērojams gadījumos: dzīvojamā istaba, tv, skapis, guļamistabas, biroja, vīna skapis, ieejas, studiju produkta)

Izskatās arī
Cilvēka Anatomija Muskuļus No Ķermeņa Plakātu Muskuļu Sistēma, Wall Art Print Mūsdienu Dzīvojamā Istaba Cuadros Mājas Dekoru Audekla Apgleznošana
€141.40 €82.01

(ņemiet vērā,: 1.šo preci ir spray gleznas audekls izdrukas.tas drukāts uz audekla, kas nav ar roku apgleznoti. 2. plakātu nāks ar baltu malu, aptuveni 0,5 cm.ja jums nepieciešama papildu baltu apmali, lūdzu, sazinieties ar klientu servisu. 3.mēs varam darīt individuāla izmēra attēlus un nometiet iepirkšanās ,ja jums nepieciešams cits attēli un izmēru, lūdzu sazinieties ar mums, un mēs)

Izskatās arī
Ellie Metāla Plāksne Virtuves Virtuves Kino Puse Drukāšanas Skārda Parakstīt Plakātu
€18.85 €9.05

(klasiskās plāksne vintage metāla zīme dzīvojamā istaba mājās apdares plāksnes sienas, mākslas plakātu, apraksts vairāk jūs pērkat, jo zemāku cenu! var sajaukt secību !lūdzu, pastāstiet mums, stilu, jūs vēlaties,vai piezīme ,paldies! materiāls: augstas kvalitātes metāla . izmērs aptuveni: 30 cm * 20cm ( 11.8 collas * 7.9 collu ) stāvoklis:100% jauns augstas kvalitātes paketē)

Izskatās arī
Kivi Sula 100% Daba Vienmēr Svaigi Dzelzs Plakātu, Gleznu Skārda Zīme Vintage Sienas Dekori Kafejnīca, Bārs Krogs Mājas Alus Apdare Kuģiem
€10.81

(materiāls:dzelzs postenis izmērs:8 x12 ,20x30cm iepakojuma svars:180g iepakojuma saturs:1xtin zīme, kā rādīt attēlu iegādāties ar pārliecību: materiāls ir augstas kvalitātes, izturīgs un labs meklē, metāla.krāsa ir tāpat kā attēlā, un tie ir ūdensizturīgs, non-glare, vienkārša un colorfast.dizaina stils ir retro kas padara mūsu produktus, radoša un stilīga.)

Izskatās arī
Vintage Zobenzivs Skulptūra, Roku Apgleznoti Sveķu Okeāna Ātri Zivis Statuja, Mājas, Jūras Ekosistēma Dekori Office Reisu Rotājumu Kuģiem
€109.39 €82.04

(1. apraksts: vintage zobenzivs skulptūra, roku apgleznoti sveķu dziļūdens ātri zivis statuja, mājas, jūras ekosistēma dekori office reisu rotājumu suvenīru kuģi. 2. materiāli: vides aizsardzības sveķiem. 3. krāsa: multicolour. 4. izmērs(cm): aptuveni 43(garums)*10(platums)*20(augstums)-augsta.par 39.5(garums)*9(platums)*20(augstums)-īss. 5. iepakojumā: polyfoam, sūklis, kartona)

Izskatās arī
Butaforijas, Guļamistaba Bērniem, Mājās Retro Biroja Mēbeļu Buru Laivu Modeļu Dāvanu Mini Apvalks Jūras Dekori Koka Rotaļlietas
€9.62 €7.32

(funkcijas: izgatavots no koka materiāls, dabas un vides aizsardzību. laba izvēle kā dāvanu draugiem vai bērniem. piemērots guļamistaba, dzīvojamā istaba, kabinets, birojs, utt. roku darbs produktu, laba meistarība. specifikācijas: materiāls: koks krāsa: zils, balts izmērs: (aptuveni) s(h x 21cm) m(h x 28cm), l(h x 34cm) paketē iekļauts: 1)

Izskatās arī