Cena €11.48 €17.39

Pilns apraksts

Izmērs: 30*40cm

;p

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • CN: Ķīna
  • Veids: Jauktās Tehnikās
  • Stils: Mūsdienu Stils
  • Mācību priekšmeti: Ziedu
  • Materiāls: Audums Audums

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Y1UU Sirds Formas Amatniecības Koka Turētājs Pāris Turētāja Statīvs Valentīna Diena Romantci Vakariņas, Pusdienu Galds
€2.68 €1.51

(funkcijas: ootdty augstas kvalitātes materiāls: šis turētājs ir izgatavots no izturīga un droša. unikālo dizainu: 2 turētāji veido sirds, kas izskatās ļoti romantiski. pārsteigums par mīlestību: ir daudzi veidi, kā, lai paustu mīlestību pret cilvēkiem.dažreiz vārdiem nevar izskaidrot, jūsu mīlestība pret viņu.ļaujiet mums palīdzēt jums, lai paustu savas emocijas, lai)

Izskatās arī
5 Gabali Sienas Mākslas Audekla Glezna Jūras Sirds, Rifu, Salu Ainavu Plakātu Mūsdienu Mājas Apdare Moduļu Dzīvojamā Istaba Bildes
€33.66 €18.51

(produkta informācija 1,mūsu audekls ir acid free, arhīva kvalitātes audekla. 2,mēs izmantojam premium lateksa ūdens bāzes tintes, kas ir pārāka šķīdinātāju tintes. 3,ierāmētas gleznas - tie ir roku izstiepj ar mūsu ekspertiem un ietin pār augstas kvalitātes spf koka karkasu pabeigt ar paceļamu uzstādītas aparatūras.tie ir gatavs pakārt! 4,audekls izdrukas - tās ir)

Izskatās arī
Apelsīnu Bauhaus Izstāde Abstraktās Ģeometriskās Plakātu Drukas Minimālisma Mākslas Audekla Apgleznošana Sienu Attēlu, viesistaba, Mājas Dekoru
€3.97 €1.27

(lūdzu, ņemiet vērā, 1.glezna ir ne handpainted, tas ir drukāts ar mašīnu. 2. lai saglabātu uz leju, kuģniecības izmaksas, un aviod rāmis bojāts, kuģniecības, ne matrača, ne iekšpusē rāmja, neviens ārpus rāmja, audekla tikai. 3. sakarā ar dažādiem gaismas efektiem starp datoru monitori,mobilo telefonu, krāsu objektu, kas būs nedaudz atšķiras no rādīt attēlu mūsu veikalā. 4.1)

Izskatās arī
Kvalitātes Roku Darbs Pūķis Sālsūdenim Ūdenskritums Vīraks Degļu Keramikas Vīraka Turētājs Nūjām Aromterapijas Rotājumu Mājas Dekoru
€32.55 €24.42

(#{t rokas izstrādāts & noslēpumainu atmosfēru --- keramikas vīraka turētājs ir visu roku izstrādāts.iight arī sālsūdenim konusi, dūmu tvaiks, uz leju kā ūdenskritums, un konusa vīraks degļu ieskauj dūmu, izskatās brīnišķīgi un noslēpumains. funkcijas un funkcijas --- izmantojiet mūsu ūdenskritums vīraks deglis kopā ar sālsūdenim vīraks konuss, kas ir bagāts aromāts un ilgu smaržas,)

Izskatās arī
Nav spiediena sildītāja tvertne instant verdoša ūdens tvertni karstā ūdens boileris
€260.95

(#detail_decorate_root .magic-0{platums:750px}#detail_decorate_root .magic-2{margin-top:0;margin-left:0;platums:750px;augstums:417px}#detail_decorate_root .magic-3{platums:446px}#detail_decorate_root .magic-5{margin-top:0;margin-left:0;platums:530px;augstums:530px}#detail_decorate_root .magic-8{margin-top:0;margin-left:0;platums:750px;augstums:49.196787148594375 px}#detail_decorate_root .magic-9{platums:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
1PC Jaunu Keramikas Svece Īpašnieks Vasks Izkūst Eļļas Degļu Difuzoru Smaržas Renes Aromterapijas Krāsns Svečturis Mājas Apdare
€0.81 €0.51

(keramikas materiāls, maza un smalka, ir rīks, turot sveces, torņa vīraks, siltuma izturīgs un izturīgs. eļļas degļu ir liels degšanas jūsu mīļākās smaržas, vienlaikus nodrošinot dekoratīvu akcentu jebkurā telpā. ir nepieciešams strādāt ar eļļas degļi, šī svece īpašnieks var glabāt jūs no plaucēšana. lielisks partneris ēteriskās eļļas degļi. var izmantot kā)

Izskatās arī
Dzīvnieku Dekoratīvas Skulptūras datora Sērfošanu Izglītības Rotaļlieta Unsinkable Dekori Galda Rotaļlietas Dzīvojamā Istaba Akrila Statuja, par Haizivs Zēns
€5.30 €3.29

(apraksts: 【šķidruma dinamika] aicina:šķidruma pudele darbvirsmas rotājumu skaisti ilustrē izsmalcinātu kustību fizisko šķidruma dinamika. 【viļņi dizaina] aicina :dizains šķidruma šķidruma rotaļlietas iedvesmo jūras, nodrošinot satriecošu vizuālo attēlojumu kuģa kustības. 【izturīgs materiāls] aicina: akrila statuja, izmantojot akrila rāmis, spēcīgs un izturīgs, svaigi un)

Izskatās arī
8.4" Reti Vecs Tibetiešu Vara Zeltīti Baltā Tara Garu Līdzjūtību Dievietes Statuja
€175.01 €105.00

(materiāls: vara apzeltīts izcelsmes valsts : tibeta stils : tāpat kā fotogrāfijas, kas rāda izmērs : augstas 8.4 ilgi 6 platums (collas) conditionperfect stāvoklī.ideāls, bez skrāpējumiem, trūkumus vai remontu. svars 1.6 kg----iekļauts svaru, iepakojuma materiāli.)

Izskatās arī
Boho Dekoru Macrame Varavīksnes Sienas Karājas Zīdaiņu Meitenēm Bērni Bērnudārzos Istabas Dāvanu
€9.54 €4.68

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: varavīksnes.sastāv no 4 līnijām ar krāsu, elegants un universāls, šis varavīksnes sienas karājas, ir laba izvēle, sezonas un svētku dekorēšana, vai bērnu istabā vai bērnu pieskatīšanas centram. materiāls: skaisti rotājumi, kas izgatavoti no dzijas un kokvilnas virve.pievienot raksturu un šarmu uz jebkuru sienu jūsu mājai)

Izskatās arī
Japāņu Torii Vārti, Akvāriji Miniatūras Rotājumu Tilta Ainavas Rotājumu Dekori
€7.61 €3.81

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes šī statuja ir ļoti mierīga un glīts,lielas mājas un āra dekoru izmantošanu. šis akmens skulptūru ātri kļūs dekorācijas jūsu akvārijos vai tvertnes dekori. ar naudas sodu workmanships, kas uzlabo estētisko vērtību, zivju akvāriji. nodrošina skaistu apdare, lai jūsu akvārijos, un sniedz lielisku spēlēt vietā. liels)

Izskatās arī
Aldecaldos Nomad Logo Metāla Plāksne Kluba Vintage Pielāgot Sienas Dekori Kino Skārda Parakstīt Plakātu
€8.48 €4.24

(klasiskās plāksne vintage metāla zīme dzīvojamā istaba mājās apdares plāksnes sienas, mākslas plakātu, apraksts vairāk jūs pērkat, jo zemāku cenu! var sajaukt secību !lūdzu, pastāstiet mums, stilu, jūs vēlaties,vai piezīme ,paldies! materiāls: augstas kvalitātes metāla . izmērs aptuveni: 30 cm * 20cm ( 11.8 collas * 7.9 collu ) stāvoklis:100% jauns augstas kvalitātes paketē)

Izskatās arī
3D Aitu Sveķu Veidnes DIY Keychain Kulons Aromatizētas Sveces, Padarot Roku darbs Ziepes Apmetums, Silikona Veidnes Kūka Dekorēšanas
€7.13 €4.85

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes šis silikona pelējuma pazīmes aitu mugursoma kulons dizains, kas nozvejas acs un piebilst pieskārienu cuteness projektu. izgatavots no augstas kvalitātes silikona, tas pelējums ir drošs, nav toksisks, un izturīgs, nodrošinot ilgstošu izmantošanu. papildus tam, lai padarītu keychains un mugursoma kuloni, šis pelējums var)

Izskatās arī
Cilvēka Anatomija Muskuļus No Ķermeņa Plakātu Muskuļu Sistēma, Wall Art Print Mūsdienu Dzīvojamā Istaba Cuadros Mājas Dekoru Audekla Apgleznošana
€141.40 €82.01

(ņemiet vērā,: 1.šo preci ir spray gleznas audekls izdrukas.tas drukāts uz audekla, kas nav ar roku apgleznoti. 2. plakātu nāks ar baltu malu, aptuveni 0,5 cm.ja jums nepieciešama papildu baltu apmali, lūdzu, sazinieties ar klientu servisu. 3.mēs varam darīt individuāla izmēra attēlus un nometiet iepirkšanās ,ja jums nepieciešams cits attēli un izmēru, lūdzu sazinieties ar mums, un mēs)

Izskatās arī
Kivi Sula 100% Daba Vienmēr Svaigi Dzelzs Plakātu, Gleznu Skārda Zīme Vintage Sienas Dekori Kafejnīca, Bārs Krogs Mājas Alus Apdare Kuģiem
€10.81

(materiāls:dzelzs postenis izmērs:8 x12 ,20x30cm iepakojuma svars:180g iepakojuma saturs:1xtin zīme, kā rādīt attēlu iegādāties ar pārliecību: materiāls ir augstas kvalitātes, izturīgs un labs meklē, metāla.krāsa ir tāpat kā attēlā, un tie ir ūdensizturīgs, non-glare, vienkārša un colorfast.dizaina stils ir retro kas padara mūsu produktus, radoša un stilīga.)

Izskatās arī
10Pcs Akrila Jomā Displejs Stāvēt Turētāju, Caurspīdīga Kristāla Bumbu Displejs Bāze - Par Softbola Tenisa Bumbiņu
€10.06 €7.54

(skaitu, ir pietiekami, lai apmierinātu jūsu dažādām vajadzībām, jums var arī dalīties tajā ar savu ģimeni vai draugiem. bāzes kristāla bumba ir izgatavota no augstas kvalitātes akrila.tas ir izturīgs materiāls, kas var izturēt ikdienas lietošanā un nav viegli valkāt. [priekšrocībām] pamatnes šo kristāla bumba ir izliekti ieliektas virsmas, nē burbuļi, bez deformācijas, nav krāsas un)

Izskatās arī
Vidusjūras Retro Stila Enkura Sienas Pulkstenis Koka Stūrēm Radošā Klusuma Sienas Karājas Pulksteņi Kafijas Bārs Mājas Sienas Rotājumi
€36.28 €17.78

(vidusjūras retro stila enkura sienas pulkstenis koka stūrēm radošā klusuma sienas karājas pulksteņi kafijas bārs mājas sienas rotājumi materiāls: koks akumulators: vienu 1,5 v oglekļa baterijas lietošana: piemērots dzīvojamā istaba, guļamistaba, kabinets, birojs, ēdamistaba, bārs un kafejnīca uzmanību : jāizmanto oglekļa baterijas alkaline (sārma) baterijas izmantot)

Izskatās arī
Var piestiprināt pie sienas, Digitālās Sienas Pulkstenis Tālvadības Temp Dienas Nedēļā Display Power Off Memory Galda Pulkstenis Dual Signalizācija LED Lielu Pulksteņi
€46.92 €23.46

(motīvs: 1,lielā led vienkāršu sienas pulkstenis, unikālu uz priekšu/atpakaļskaitīšanas funkcija, var arī reklāmas laiks/datums/temperatūra/nedēļu uz paša ekrāna 2,aprīkots ar tālvadības pulti, kuru var attālināti kontrolēt led elektronisko pulksteni.divu krāsu dizainu, atšķirt dažādās jomās, vairāk intuitīvu, lai redzētu laiks 3,desmit līmeņu spilgtuma pielāgošanas, usb)

Izskatās arī
cool R-Rossi 46 Plakātu Izdrukas Sienas, Attēlus, viesistaba, Mājas Apdare
€24.11 €16.88

(apraksts ★ materiāls: audekls ★rāmis nav iekļauti★ attēls ir bez papildu balta/melna robežām. pielāgotus: apstiprināts pielāgotu attēlu un lielumu, ir laipni lūgti. pircējs bieži uzdotie jautājumi: ----------------------------------------------------------------------------------- 1. cik ilgi būs kuģis pēc pasūtījuma? a: sveiki, normālos apstākļos,)

Izskatās arī