Cena €32.56 €55.19

Pilns apraksts

Funkcijas

Izplūdes gāzu tilpums, zems trokšņu līmenis,

Stabila, droša, uzticama, skaisto izskatu

Pie Sienas Montējams

Par Vannas istabas, Tualetes un Mazu telpu ventilācijas

Plaši tiek izmantotas mājās, birojā, spēlēt, slimnīcās, ēdamistaba, virtuve, vannas istaba, vannas istabas, tualetes, utt.

Ekstrakti līdz pat 80m stundā (23 litri sekundē)

Piemērots standarta 4", 6", 8" cauruļu

Izmēri: x 156mm 156m x 28mm

Jauda 220-240V 50Hz 20W

Paketē Iekļauts:

1x Nosūcējs, Ventilators

Veicot pasūtījumu, lūdzu, izvēlies piegādes veidu un samaksu par pasūtījumu, ieskaitot piegādes izmaksas.Mēs nosūtīsim vienumus, cik drīz vien iespējams.Mēs negarantējam piegādi laiku uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs, kas var ietekmēt laika jūs saņemsiet sūtījumu.Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgi par visiem papildu muitas nodevas, muitas brokeru plūsmas, nodevām un nodokļiem attiecībā uz ievešanu savā valstī.Šie papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par atteicās sūtījumiem.Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus, un pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: XMSJ
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

6 Collu 88VF elektrozāģis Bezvadu Motorzāģi, Li-ion Akumulators Kokapstrādes Apgriešanas Rīku 20V 1200W Uzlādējams ar Vienu roku, Redzēju, ES Plug
€85.60 €59.06

(6 88vf elektriskā bezvada ar vienu roku zāģa ķēdes zāģis kokapstrādes w/ akumulatora komplekts specifikācija: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes rokasgrāmata loksnes garums: 6 collas griešanas izmērs: 120 mm ķēdes ātrums: 5m/s akumulators: 6500 mah spriegums: 88vf jauda: 1200w elektrisko piedziņu: spēcīgs magnēts mehānisko ķēde:)

Izskatās arī
Elektriskās Sienas Griešanas Mašīna Chaser 220V Griešanas Ķieģeļu Granīta, Marmora Betons ar Zāģa Asmeni
€539.50 €242.77

(produkta apraksts šī jaudīga elektriskā betona redzēju pieņem augstas kvalitātes tīra vara motors, kas ievērojami uzlabo darba efektivitāti.zāģa asmens ir izgatavots no augstas kvalitātes dimantu materiāli, kas nav asas, sīvas un to var efektīvi apstrādāt dažādus sienu virsmām, piemēram, porcelāna, marmora un sarkanu dimantu. specifikācijas materiāls: alumīnija un abs asmens)

Izskatās arī
M6CF Izturīgs Blīvēšanas Extender Caulk Sprauslu Uzgalis Rīks Caulk Sprauslu Apretētājs Blīvēšanas Extender Sprauslas Padoms
€11.69 €4.68

(funkcijas: tas ir ideāls diy entuziastiem un profesionāļiem. blīvēšanas sprauslas un ir izgatavoti no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda+plastmasas, nodiluma izturīgs, izturīgs pret koroziju,viegli montēt, atkārtoti un ilglaicīgi. ar blīvēšanas līdzeklis var plaši izmantot vannas istabas, virtuves, ūdens tvertnes, durvju un logu, rāmja blīvējums, āra māju un citu vietu; šī)

Izskatās arī
2in Izplūdes Ventilators, Virtuve Cauruļu Kanāla Ventilators Vannas istaba Nosūcējs, Ventilācijas Ventilators
€29.75 €21.12

(funkcijas: ootdty piemērots ventilācijas maza telpa 3㎡.var būt 50mm šļūtenes/50mm pvc caurules; izplūdes ventilatoru korpuss ir noņemams un humanizēts dizains, kas ir viegli uzstādīt un ērtāk, lai vēlāk tīrīšanas un apkopes. 12v-dc motors: mehānisko, zema jauda, ātra un lielas vēja spiediena.klusa un enerģijas izplūdes ventilatoru: ietaupījums sniegums ir ļoti labs, tas)

Izskatās arī
160PCS Slīpēšanas Diski, Kluči, 40 60 80 100 120 150 180 240 320 400 Putraimus 8 Caurumiem Smilšpapīrs Asorti
€30.68 €23.32

(atbalsts: sprādzes āķis, viegli un ātri pastas, izturīgs un praktisks plašu lietojumu: no rupjiem ar naudas sodu 10 matēts papīrs klasifikācija, lai apmierinātu gandrīz visas vispārējās pulēšana prasības smilšu diski izgatavoti no alumīnija oksīda abrazīvs, izturīgs, anti-static.lielākā smiltīm, labāk ar pulēšanas efektu. piemērots lietošanai ar nenoteikti orbitālās rokas)

Izskatās arī
Profesionālās Smaguma Barības Pulverizatoru, Gaisa Kompresora Komplektu Mākslas Glezniecības Amatniecības Kūka Izsmidzināšanas Modeli Gaisa Birste Nagu Rīku Komplekts
€63.44 €27.92

(šis mini kompresoru izmanto īpašu bez-eļļas tipa projekta.tā nav eļļa padara pārraides nesējs nav piesārņots.izejas šķidrums ir stabils un svārstās no spiediens ir no 0 līdz 25 psi.šī profesionālā pulverizatoru, gaisa kompresora komplektu, kas tiek plaši izmanto modeļa veidošanā, kūka dekorēšanas, nagu art, utt.perfekts mākslas darbs, body art, dizaina krāsošana, modeli, krāsošana, kūka apdare,)

Izskatās arī
Drillpro 36V 460W Elektriskie Siltuma Pistoli Bezvadu Rokas Karstā Gaisa Pistoli Mājās, Matu Fēns Jauda Instruments, 18V Akumulatoru
€138.47 €117.70

(funkcijas: problēmu-free darbībai: aizmirst sarežģījumi izveidot savu bbq.tikai ar vienkāršu nospiežot pogu, jūs varat savu ogli, kā ērti, kā, izmantojot gāzes grils.tas ļauj jums vairāk par pilnveidošanai jūsu grilling prasmes, nevis cīkstēšanās ar tradicionālajiem uguns starteri vai šķiltavu. ātra uzstādīšana: uz looft gaisa vieglāks ir spēcīgs 1540°f flameless siltumu nodrošina)

Izskatās arī
Praktiskā Gaisa Kompresors, Šļūtenes, Piederumi 20PCS 5.1 X 4.7 X 11 Collas :neilons Piederumi Gaisa Kompresoru Pūst Sveces
€42.53 €18.72

(apraksts: 20 gabals gaisa kompresora piederumu komplekts ir lieliska gaisa kompresors komplektā ar viss, kas jums ir nepieciešams, lai sāktu savu projektu, tostarp lieljaudas dual riepu čaks par riepu inflācijas un zīmuli riepu platums nodrošina riepas pareizi piepūstas, arī riepu inflācijas adatas/sprauslas, lai palielinātu baseins, rotaļlietas, sporta bumbas un gaisa matrači. visi ārējā vītne)

Izskatās arī
Elektroinstrumenti Pulēšanas Spilventiņu Mājas Pulēšanas Spilventiņu Tīrīšanas Rīki Apelsīnu Pulēšana Atkārtoti Mazgājams Par Vaskošana Pulēšana
€3.53 €1.76

(funkcijas: *apelsīnu mīksto dzīvoklis sūklis pieņem importēti poliētera pulēšana kokvilnas, kas ir piemērots vaskošana un pulēšana objektus ar laku īpašības *viegli nomainīt un salikt var izmantot pneimatisko vai elektrisko pulēšanas mašīnu. *uzlabotas ražošanas tehnoloģijas, mīksto un naudas sodu meistarība, ne sabojāt virsmu. *tas ir mazgājami, atkārtoti, ekonomisks)

Izskatās arī
3D Drukas Plastmasas plātnes Riekstiem, Ievieto M1.0-M8 Misiņa Ielikt Riekstu Karstā Kausējuma Siltuma Rievoto Iegult Injekcijas Vara Insertnut
€0.28 €0.18

(materiāls: misiņš produktu saraksts:izlases 10pc vara insertnuts funkcijas: 1. šīs virpas daļas ir izgatavotas no augstas kvalitātes vara un apstrādā ar karstā kausējuma iesmidzināšana molding process, kas ir vairāk stabils un izturīgs. 2. dubultā sarža izmantojiet rievoto revolvera gredzenu dizainu, palielinās berzes un liek riekstu instalācijas vairāk firma. 3. tā astoņstūra)

Izskatās arī
ZONESUN Automātiskā Līdzenas Virsmas Augšas un Apakšas, Marķēšanas Mašīna, Kannas, Kastes, Maisiņi, Etiķetes Aplikatoru ZS-TB602
€11 484.55 €9 072.79

(šī automātiskā marķēšana mašīna ir rūpniecības iekārtu, kas attiecas pašlīmējošās uzlīmes uz produktiem, uz līdzenas virsmas.šīs mašīnas ir ideāls marķēšanas dažādus produktus, piemēram, kastes, somas, kastes un citas plakanās virsmas.tā piedāvā augšā un apakšā, marķēšana.arī, tā ir aprīkota ar zs-dc24a datums kodēšanas iekārtas.šīs mašīnas ir plaši izmanto rūpniecībā, piemēram,)

Izskatās arī
Daudzfunkcionāla Slīpēšanas Urbis Asināmais nodilumizturīga Slīpēšanas Ietekmes Elektrisko Urbi Dimanta slīpripas Lapa
€28.81 €14.40

(funkcijas: *brand jaunu un augstas kvalitātes. *piemērots 2-16mm taisna urbi. *aizmugurējo vāciņu var atvērt, lai aizstātu dimanta skrubis lapā. *asu urbi var izdarīt caurumu, jo mazāk laika un piepūles, bet blāvi urbšanas izmaksas, vairāk laika un pūļu. * * šīs asināmais var izmantot, lai asināt dažāda veida urbjiem, kā arī citi instrumenti, piemēram, griezēji. *nav)

Izskatās arī
107mm Griešanas Disku Slīpmašīna Slīpēšanai, Riteņu Sveķu Dubultā Pinuma, Metāla, Cauruma Diametrs 16mm Pulēšana Rīka Daļas
€1.16 €0.58

(funkcijas: *dimanta sveķi, slīpēšanas ripu, augsta cietība, augstu izturības, slīpēšanas spēju. *sveķu slīpripas ir labi pulētas, slīpripas ass, nav viegli plug, augsta slīpēšanas efektivitāte. *liels sveķu saiti, lai vienkāršas slīpēšanas operācijas ar labu materiālu izņemšanas likmēm, vienlaikus saglabājot zemu siltuma ietekme uz apstrādājamo detaļu. *slīpēšanas)

Izskatās arī
Rīka Daļas Pulēšanas Spilventiņu 1pc 6 Collu Dimanta Diski Sausā/slapjā Varas Instruments, Pulēšanas Spilventiņu Sausā/Slapjā Pulēšanas Spilventiņu
€12.75 €7.01

(funkcijas : 1.betona,granīta,marmora,kaļķakmens 2.augstas glossiness 3.ilgs mūžs 4.ātri, pulēšana. pieteikums:mūsu sveķu grīdu pulēšana paliktņi ir speciāli paredzētas pulēšanai ar betona,granīta,marmora,kaļķakmens un visu veidu akmeņiem. specifikācijas : materiāls: diamond + sveķu pulveris krāsa:random diametrs:6 collas (150mm) darba)

Izskatās arī
5gab Augstspiediena smidzinātāju Filtrs Nerūsējošā Tērauda Krāsas Aerosols 30/70/150/200Mesh Bezgaisa Krāsas Detaļas Filtrs Bezgaisa Krāsas Aerosola līdzeklis
€1.84 €1.12

(funkcijas: *viegli uzstādīt un nomainīt. *augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda sietiņš, kas izturīgs pret koroziju, un saspiešanas izturīgs. * * šīs nomaiņa spraygun filtru noņem netīrumus no pārklājumu, kas aizsargā sūkni, samazina sprauslu aizsērēšanu un nodrošina labāku kvalitāti. *mainīt filtri regulāri paplašināt sūkņa darba mūžu un mazinātu piesārņojumu. *izmanto,)

Izskatās arī
3/4inch Slīpēšanas Diska Pamatni Pad Līmi Diska Automātiskā Auto Krāsas Aprūpes Pulēšanas Spilventiņu M10/M14/M16 Vītne Pulēšanas Disku
€8.15 €0.45

(funkcijas: der visiem sander/pulētāji. lietošanai ar jebkādu rokturi (āķi un cilpas)buferu vai spilventiņi ļauj ātri un viegli pad izmaiņas. specifikācijas: *vārds, uzvārds:pulēšanas disku *krāsa: zils+melns *materiāls: plastmasa + vidus mīksts slānis + melns āķis *pēc izvēles izmērs: 3inch/4inch *vītne tips: m10/m14/m16 *pieteikums:)

Izskatās arī
Izturīga Karstā Pārdošanas Jaunākās Darbarīki, Pulēšanas Riteņu Buferu Dzeltena 100mm 4Inch Abrazīvā Pulēšana, Pulēšanas Disku Pad
€0.40 €0.28

(funkcijas: *4 collu apaļā filca pulēšanas spilventiņu var izpildīt visas jūsu pulēšanas vajadzībām. *labākais pulēšana stikls, skrāpējumu un nerūsējošā tērauda slīpēšanai. *šis produkts, ir piemērots nerūsējošā tērauda, vara un alumīnija un pārējo nemetālisko sodu, pulēšana stikls,mēbeles,keramika un marmors. specifikācijas: produkta nosaukums: vilnas)

Izskatās arī
Compactor Plēšas,Rāmji Zemāk Par Mikasa MT-74F MT70 MT70H MT75 MT85 MT85H MTX80 MTX90 ,160Mm TPU Rāmji Belovs
€36.20 €23.16

(piemērots modelim: piemērota mikasa mt-74f mt70 mt70h mt75 mt85 mt85h mtx80 mtx90 mt65h mt75f mt84f mt84fa materiāls: izgatavots no tpu, izturīgs, lai izmantotu. izmērs: iekšējais diametrs ir 160mm, augstums 250mm. nomaiņa: nomainīt vecās vai salauzts viens. maza: maza izmēra, viegli izmantot. krāsa:oranža materiāls:tpu izmērs: 16 x 25cm iepakojuma saturs: 1)

Izskatās arī
80Pcs Dimanta Forma 5 Collu Disku Slīpēšana, 8 Caurumu Āķi Un Cilpas Slīpēšanas Diski Izlases Disku Sanders(60-400 Smiltis)
€33.78

(80pcs dimanta forma 5 collu disku slīpēšana, 8 caurumu āķi un cilpas slīpēšanas diski izlases disku sanders(60-400 smiltis) [dimanta formas virsmas]- revolucionārs dizains uzlabo izplūdes ātrumu, nodiluma drupām laikā slīpēšana.lielisks anti-blocking un siltuma izkliedi funkcijas, ievērojami pagarina dzīvi diska; augsta blīvuma bārkstīm sprādzes pamatni: mūsu pagarināts slīpēšanas diski arī ir)

Izskatās arī