Cena €12.73

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Izcelsme: JP(Izcelsmes valsts)

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

K Sveķu Zīmējumi Veidni Valdnieks Par Fizikālās Un Ķīmiskās Instrumentu Mērīšanas Rīks
€1.54 €0.75

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: vienkārši, praktiski un precīzi veidnes zīmēšanas valdnieks. profesionāla kvalitāte ļauj jums koncentrēties uz jūsu radošumu, lai pievērstu fizikāli ėīmiskās instruments. piemērots arī dažādos gadījumos: jūs varat izmantot tos, mākslas, dizaina, arhitektūras, tīklu, tehniku, frekvenču mērījumiem un zīmēšanas veidnes,)

Izskatās arī
Cilvēks, Modes Dizaina Veidne Vīriešu Modes Ilustrācija Valdnieki Izturīgas Akrila Būvniecības Dizainera Rīkus
€33.93 €29.86

(ieviešot mūsu vīriešu modes ilustrators rīks un veidņu valdnieks – galvenais sabiedrotais modes dizaineri un ilustratori.šo specializēto zīmēšanas valdnieks ir prasmīgi izstrādāts, lai ātri iezīmēt kontūras vīriešu veidā, ievērojami uzlabojot zīmēšanas efektivitāti. galvenās iezīmes: bez piepūles siluets ieskicējot : kas pielāgoti vīrieša ilustrācijas, mūsu rīks, kas atvieglo)

Izskatās arī
Ģeometrisko Zīmējumu, Lineāls, Transportieris, Jauno Rotācijas Multi-function Mācību Mērīšanas Rīks, Kancelejas preces, Dāvanu Skolai Biroja Piederumi
€5.58 €3.91

(nosaukums: multi-funkciju ģeometrisko zīmējumu valdnieks materiāls: plastmasa svars: 60g krāsa: caurspīdīga izmērs: kā rādīt attēlu funkcijas:uzzīmēt plaknē/cietais ģeometrisko skaitļiem, atšķirt/pasākums/zīmēt leņķi, un izdarīt parabolas funkcijas: 1.multi funkcionāls, lineāls, zīmēšanas: to var izmantot, lai uzzīmētu lidmašīnu/cietais ģeometrisko)

Izskatās arī
90 Grādu Pozicionēšanas Kvadrātu Skava Skavas, Alumīnija Sakausējumu, L-veida Stūris, Skavas, Galdnieks, Kokapstrāde
€10.25 €5.02

(funkcijas: ootdty alumīnija sakausējuma kvadrātu skavas.izgatavotas no cieta alumīnija bloka, izturīga materiāla, tiks ilgst gadiem. viegli rīkoties un laukumiem ir beveled malām,uzvarēja'for t sabojāt trauslo griešanas malas. šī galdniecības darbi ir profesionāli izmantot, lai veidotu un diy ar claping kastes, atvilktnes, skapji, rāmji, mēbeles, skapji utt.ideāls squaring līdz)

Izskatās arī
50gab Krāsains Putuplasta Kubs, Celtniecības Bloki Maziem Celtniecības Bloki Agrīnās Izglītības Aksesuāri
€11.17 €5.59

(apraksts joprojām meklēju bērnu agrīnās izglītības rotaļlieta?mūsu krāsains putas, celtniecības bloki būs jūsu labākā izvēle.izgatavots no putu materiāla, izturīgs un piemērots ilgtermiņa lietošanai.praktiski un pārnēsājamo dizains nodrošina tās popularitāti un ir jautri spēlēt. funkcijas -krāsa:asorti krāsas -materiāls:putas -izmērs:3.50x3.50x3.50cm/1.38x1.38x1.38in -)

Izskatās arī