Tagi: alvas plāksnes

Cena €4.26 €8.51

Pilns apraksts

Klasiskās Plāksne Vintage Metāla Zīme Dzīvojamā Istaba Mājās Apdares Plāksnes Sienas, Mākslas Plakātu, Apraksts vairāk jūs pērkat, jo zemāku cenu!

Var Sajaukt Secību !Lūdzu, Pastāstiet Mums, Stilu, Jūs Vēlaties,vai Piezīme ,Paldies!

Materiāls: Augstas Kvalitātes Metāla .

Izmērs Aptuveni: 30 cm * 20cm ( 11.8 collas * 7.9 collu )

Stāvoklis:100% Jauns Augstas Kvalitātes

Paketē Iekļauts: 1 gab. Metāla Skārda Zīme

Metāla skārda zīmes ir plaši izmanto pie Bāri, krogi, klubi, mājas, kafejnīcās, veikalos, restorānos utt.rotājumi vai var izmantot kāzām, dzimšanas dienas, ceremonija vai jebkuru veidu pasākumos dāvanas vai kā kolekciju.

Paziņojums:

1. Sakarā ar gaismas starpība, krāsa var nedaudz atšķirties.

2. Lūdzu, ļauj 1-2cm atšķirības, manuāla mērīšana.Produkta Parādīt

Iepakojuma & Piegāde

Mēs ļoti jārūpējas, jo iepakošanas katru sīkumu, lai nodrošinātu drošu pārvadāšanu, lai jūs .Tāpēc, lūdzu, pārbaudiet iepakojuma, pirms jūs pierakstīties, lai to saņemtu, ja tas ir bojāts vai bojāta, jūs varat veikt ierakstu ar pārvadātāju.Tajā pašā laikā, varat uzņemt fotoattēlu un nosūtīt mums, mēs jums atrisināt problēmu, lai jūs tajā pirmo reizi.

Atgriešana Un Apmaiņa

1. Ja prece ir bojāta, lūdzu, paziņojiet mums 7 dienu laikā pēc tam, kad saņemt.Neatveriet strīdu bez paziņojuma.

2. Ja jūs neesat pārliecināta, kad jūs saņemsiet savu preci, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 15 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mūsu pēc dienesta darbinieki pirms atdod to.

3. Ja ir kvalitātes problēma ,lūdzu ņemt priekšstatu par mums.Mēs atrisinātu tā, lai jums 24 stundu laikā .

4. Ja jūs nevarat saņemt iepakojumā 60 dienu laikā ,mēs atgriezīsim jūsu naudu (Brazīlija 90 dienām).Faceback

1. Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, Lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigznēm atsauksmes.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai jautājuma par savu darījumu lūdzu, sazinieties ar mums, pirms aiziešanas jebkāda veida atsauksmes.

3. Visi e-pasti tiks atbildēts 24 stundu laikā,Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti sūtīt e-pasta ziņojumu vai sūdzību, lai mūsu menedžeri.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: MT001
  • Priekšrocības: Vairumtirdzniecības Dropshipping Samaisa, Lai
  • Materiāls: Metāla
  • Saturs: Classic
  • Forma: Taisnstūra
  • Stils: eiropa
  • Par: Sienas Dekors Amatniecības Dāvanu
  • Process: IESPIESTS
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Iepakojuma Saturs: 1 GAB. Metāla Skārda Zīme

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

5"Tibetiešu Tempļu Kolekcija Vecās Dabas Agate Mozaīkas Gem gZi Krelles Deviņi Eyed Budas Pērlītes Piekariņu Amuletu Dharma Pilsētas namā
€143.30 €107.48

(izmērs:augstums:13,5 cm.garš:2.2 cm.platums:cm izmērs:augstums:5.3 collas.garš:0.9 cm.platums:collu svars:0.3 kg kg kg kg kg----iekļauts svaru, iepakojuma materiāli. materiāli: veca dabas agate mozaīkas gem gzi krelles tibetas sudraba filigrāni kokgriezums stāvoklis: labā stāvoklī. izcelsmes valsts: ķīna. kuģniecības izmaksas, izmantojot gaisa pasts vas (7-15)

Izskatās arī
Luksusa izmitināšanas, kas dzīvo eco dome hotel teltis 6m-15m PVC Atpūtas kārta audekls Glamping Kupola Telts
€4 057.75

(visu veikala preču viena pirkuma paku piegādes, dažas eiropas valstis dubultā skaidrs, nodokļu paketi. mūsu uzņēmums ir 8 gadu pieredzi projektēšanā īpaša tēma viesnīcas, un ir vairāk nekā 120 veidu nobriedis hotel risinājumus. whatsapp(mandy) : +86 13790021584 e-pasts: [email protected] produkta apraksts šī saikne ir noklusējuma konfigurācija preces (tikai iekļauta): rāmis)

Izskatās arī
10Pcs Akrila Jomā Displejs Stāvēt Turētāju, Caurspīdīga Kristāla Bumbu Displejs Bāze - Par Softbola Tenisa Bumbiņu
€10.06 €7.54

(skaitu, ir pietiekami, lai apmierinātu jūsu dažādām vajadzībām, jums var arī dalīties tajā ar savu ģimeni vai draugiem. bāzes kristāla bumba ir izgatavota no augstas kvalitātes akrila.tas ir izturīgs materiāls, kas var izturēt ikdienas lietošanā un nav viegli valkāt. [priekšrocībām] pamatnes šo kristāla bumba ir izliekti ieliektas virsmas, nē burbuļi, bez deformācijas, nav krāsas un)

Izskatās arī
Mana Māja Mans Kaķis Mani Noteikumi Vintage Plakātu Ziemeļvalstu Mūsdienu Mājas Dzīvojamā Istaba Dekori Sienas Mākslas Izdrukas, Attēlu Kaķu Mīļotājiem Dāvanu
€448.37 €260.05

(ņemiet vērā,: 1.šo preci ir spray gleznas audekls izdrukas.tas drukāts uz audekla, kas nav ar roku apgleznoti. 2. plakātu nāks withwhite robežas, aptuveni 0,5 cm.ja jums nepieciešama papildu baltu apmali, lūdzu, sazinieties ar klientu servisu. 3.mēs varam darīt individuāla izmēra attēlus un dropshopping ,ja jums nepieciešams cits attēli un izmēru, lūdzu sazinieties ar mums, un mēs pielāgot)

Izskatās arī
Kristāla Sieviešu Kaklarota Kristāli, Kulons, Kaklarota Ar Vadu Atkārtoti Akmens Arrowhead Kulons, Kaklarota, Iepazīšanās
€2.87 €2.00

(mūsu dabiskā kristāla sieviešu kaklarota būs pievienot touch of elegance jūsu ikdienas apģērbs.tas ir ideāls akmens izmantot kā nomierinošu atgādinājums, lai parādītu kādu īpašu, cik daudz jūs aprūpi.tas ir ideāli piemērots jebkurā gadījumā, jo tās atšķirīgo skaistumu. specifikācija: nosaukums: crystal arrowhead kulons materiāls: kristāls izmērs: arrowhead garums)

Izskatās arī
Masīvkoka bērnu gultiņa cieto priedes koka bērnu gulta dizains/bērnu šūpoles, gultiņas, var bērnu gultiņa pievienots, pieaugušo gultas
€867.46

(produkta apraksts produkta nosaukums masīvkoka bērnu gultiņa labāko pārdošanas cieto priedes koka bērnu gulta dizains/bērnu šūpoles, gultiņas, var bērnu gultiņa pievienots, pieaugušo gultas materiāls, masīvkoka funkcija, bērnu gultiņa stilu mūsdienu funiture krāsa koksnes izmantošanas guļamistaba funiture izmērs ir pielāgota izmēra)

Izskatās arī
Uzlādes Stacijas Digitālais Modinātājs (Black/Koka)
€28.81 €22.18

(modinātāja pulkstenis melna/koka funkcijas, signalizācija un priekšējiem usb portiem, lai ērti uzlādēt ierīces, naktsskapītis vai galda.displejs nodrošina augstu redzamību, vienlaikus smalks koka toņi, sejas maisījums labi ar lielāko daļu mājas un biroja interjeru.tas arī lepojas ar akumulators back-up funkciju, lai gan laiks un signāla uzstādījumi, lai saglabātu jums sajūta droša. 1 -.balta led displejs)

Izskatās arī
Rāmis Ar stiprinājumiem Un Virvēm, Sienu Rotājumi, Foto Sienas Apturēta Veida Foto Rāmis Papīra Rāmi DIY Kadru Attēlu Kartes
€4.49 €2.69

(krāsa: krāsains daudzums: desmit lapām izmērs: 11.5 * 11.6 cm materiāls: papīrs forma: taisnstūra stils: modern stilā funkcijas: 1. viens komplekts 10 papīra attēlu rāmji ar koka cips un dzeltenā kaņepāju virvi. 2. krāsains kartona rāmja piebilst, interesantu un radošu krāsas, lai jūsu fotogrāfijas. 3. ideāls par izrādīto fotogrāfijas telpas, kāzas, dzimšanas dienas svinībām, vai arī citi īpaši notikumi. 4.)

Izskatās arī
1 Gabals Bookends Mājas Dekori Grāmatu Plaukti Dzīvnieku Statuetes Zilonis Amatniecības Dzīvnieku Apdare, Zālienu Dekori
€13.70 €10.54

(dārza rotājumi - tas izturīgu sveķu kuģiem, ir un būs, nav deformēta. sveķu zilonis-formas skaitlis - tas sveķu statuetes padara lielisks papildinājums kā iekštelpu un āra mājas dekoru. sveķu ainavas rotājumu - tas reāli trušu un zilonis statuetes akcentē skaistumu jūsu mājās un dārzā. zilonis skaitlis - tas trusis un zilonis lasot grāmatu statuja izskatās reāli jebkurā telpā)

Izskatās arī
Dzelzs, Lai Bufete Tērauda Tējas Ministru Kabineta Vīna Skapis Viesistaba Uzglabāšanas Balkons Ark Virtuves Skapī, Lai Bufete Dzelzs Skapīti
€476.99 €462.67

(miaoshou, kas saistītas mārketinga veidni sākt pirms pārdošanas hit karstu produktu ieteikums 21.06 5.68 52.38 4.14 73.44 19.22 miaoshou, kas saistītas mārketinga veidni beigām)

Izskatās arī
Sviestmaižu Cepumi Aromatizētas Sveces Imitācijas Modelēšanas Svece Kūka Dekorēšanas Diy Ģipša Cepot Kūka Pelējuma Mājas Dekoru
€6.65 €3.33

(100% brand new materiāls:parafīns +abs izmērs:apm 3cm*7cm/4cm*5cm mājas apdare/foto/dāvanu izmanto:dzimšanas dienas torte sveces, svētku torte sveces pakete ietver:1 gab dzimšanas dienas svece piezīme: lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati 1-2cm kļūdas. sakarā ar starpību starp monitoru un gaismas spilgtumu , nekustamā krāsu preci)

Izskatās arī
Mūsdienu Atdzist Sporta Auto Plakāti Iespiesti HD Kanvas Glezna Sarkano Auto, Sienu Mākslas Pictrues par dzīvojamo Istabu Mājas Apdare (Bez Rāmja)
€96.26 €48.13

(lūdzu, ņemiet vērā: 1.mēs atbalstām piliens kuģniecības un whosesale . 2. lai saglabātu uz leju, kuģniecības izmaksas, un aviod bojāto kuģniecības veids, bez matrača, bez rāmja , audekla tikai . 3.glezna ir ne handpainted, tas ir drukāts ar mašīnu. 4.1 inch=2.54 cm 5. mēs pieņemam custom izmēri un bildes, ja jūs vēlaties, pls sazinieties ar mums. 6. paredzamais)

Izskatās arī
Sofija Lorēna, Melnā un baltā Mūzikas Albums Audekla Plakāta Hip Hop Reperis Popmūzikas Zvaigzne Mājas Sienas Gleznojums Apdare (Bez Rāmja)
€39.38 €28.35

(paldies, ka apmeklējāt mūsu veikalu, ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani, es sniegs jums vislabāko pakalpojumu.ar laba vēlējumiem izrotāt savu istabu, mājas, dzīvojamā istaba ar labāko plakātu pie sienas, vai arī iegādāties dāvanas viņai. mūsu plakāti ir augstākās kvalitātes produkti tirgū, un krāsas ir garantēta uz mūžu. atgādinājums: bez)

Izskatās arī
3X Laukumā 3D Albumos Peldošās Rāmja Turētājs Monētas, Rotaslietas Lodziņā Displeja Parādīt Gadījumā, 9X9cm (Ar Bāzi)
€8.88 €5.86

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! materiāls: plastmasa + pe plēve krāsa: melna izmērs: (l)x(w)9x9cm/3.54x3.54 collu(appr.) pavisam jaunu)

Izskatās arī
C223#Cute Baby Dinosaur Sienas Uzlīmes, Vannas Istaba, Tualete Dekors Dzīvojamā Istaba, Kabinets Ledusskapis Mājas Dekorēšanas Uzlīmēm
€1.83 €0.91

(cienījamais pircējs, tas ir silts atgādinājums, lūdzu, zināt: 1---ja pasūtījuma, lūdzu, pārliecinieties, vai pareizi piegādes adresi un tālruņa numuru. 2-ja jums ir saņemta nepareizi vai bojātiem produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi. mēs apspriesties ar jums par to, kā risināt šāda veida problēmas.lūdzu, neraksti negatīvu pārskatīšanu pirmais. 3--dažreiz)

Izskatās arī
Zelta Ebreju Sveču Turētājus, Reliģijas, Svečturi Hanukkah Svečturi 7 Filiāles -L
€23.19 €18.32

(viegli salikt un ideāls jebkurā gadījumā naudas sodu meistarība un nevainojama stila.izmērs: l :augstums 20.3 cm,platums 16.3 cm materiāls:sakausējuma krāsa:zelta paketes saturs: 1 x tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.)

Izskatās arī
1 Gabals 3D Rotācijas Vēja Piebalsot Krāsa, Kulons Lidmašīnas Wind Chimes Āra Karājas Apdare, Metāla
€27.83 €16.14

(1 gabals 3d rotācijas vēja piebalsot krāsa, kulons lidmašīnas wind chimes āra karājas apdare, metāla lieliska dāvana cienītājiem,draugiem un sev. piemērotas lietošanai mājās,dārzā,telpā un vietā, kas jums patīk. stāvoklis: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. veids:krāsa, kulons lidmašīnas wind chimes krāsa:kā parādīts attēlā materiāls:metāla iepakojuma)

Izskatās arī