Cena €6.02 €9.27

Pilns apraksts

Attēloti bagātu un spilgtu krāsu, tas banneris ir viegli tīrīt un pievieno siltu un svētku atmosfēru, lai jūsu ģimenes Lieldienu puses.4 stūriem banner, tiek izstrādāti metāla caurumi, lai viegli apturēšanu, un tas padara lielisku Lieldienu svētku dāvana ģimenei, draugiem un kolēģiem.

Specifikācija:

Produkta Nosaukums: Priecīgas Lieldienas Banner

Materiāls: poliesters

Krāsa: Krāsains

Produkta Izmērs: aptuveni 300x50x0.1cm/118.11x19.69x0.04 collas

Produkta svars: 120g

Pakotņu Sarakstu:

Priecīgas lieldienas banner*1

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Augstas kvalitātes Materiāls: Šis lieldienu banner ir izgatavots no worsted poliestera audums, kas ir mīksts uz tausti, viegli tīrāms, un nav viegli piesaistīt putekļus.Tas saglabā krāsas spilgtas un ilgstošas, nodrošinot ilgtermiņa lietošanai.

2.Svētku Apelācijas Uzlabot svētku pārsūdzēt jūsu Lieldienu puses ar šo Lieldienu tēmu banner.Tās sarežģītu dizainu ar klasisko svētku elementi lieliski ar svētku gars.Ideāli piemērots mājas brīvdienu rotājumi un radot siltu un priecīgu atmosfēru.

3.Spilgtas Krāsas: Uzlabot savu Lieldienu Svinības ar šo krāšņs Lieldienu Banner.Augstas kvalitātes drukas tehnoloģija rada skaidru un sarežģīts modelis bagāts un spilgtas krāsas.Izsmalcinātu meistarība, kas nodrošina ne krāsu variācijas vai izbalēšanu, padarot to par pastāvīgu papildus jūsu dekoru.

4.Problēmu-free Atliek: Pakārt jūsu svētku Lieldienu banner ar vieglumu, vienkārši pievienojot to āķi vai stieņi ar virvi.Banner stūriem iezīme izturīga metāla caurumi, vienkārša un ātra uzstādīšana.

5.Laba Dāvana: Egles savu Lieldienu svinībām un pievienot slampāt krāsu uz jūsu mājas ar šo skaisto Lieldienu banner, ka ir arī lieliska dāvana jūsu mīļajiem un kolēģiem.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

F/A-18F Super Hornet 1/72 Metāla Lidmašīnas Modelis Komplekti ar Displeju Bāzes VFA-103 Jautra Rogers Lējumiem Sakausējuma Cīnītājs Reprodukcija
€203.82 €132.48

(1.【detaļu un reālisma] aicina: pieņemot liels 1:72 mērogā, šis pre-built f/a-18f super hornet gaisa kuģa modeļa komplekts ir izstrādāts ar rūpīgi uzmanību detaļām.pēc ilgstošas izpētes un salīdzināšanas, mēs izvēlējāmies, lai atjaunotu prg 200 vfa-103 jautra rogers eskadra laikā savu laiku, par trūmens gaisa pārvadātājs saskaņā ar komandu ryan skolu.unikālo pirātu karogu livreja ir uzticīgi)

Izskatās arī
Ūdensizturīgu Grīdas Uzlīmes pašlīmējošās Marmora Tapetes, Istabas Dekori DIY Sienas Uzlīmes, Guļamistaba, Vannas istaba 5gab
€19.69

(modname=ckeditor apraksts specifikācija: materiāls: pvc(pašlīmējošās) izmērs: 30cmx30cm/11.8inx11.8kas biezums apmēram 0.67 mm iepakojums: 5gab x flīžu uzlīmes iezīme 1. oilproof, ūdensizturīgs, ugunsdrošu, skaņu necaurlaidīgi, nodiluma izturīgs 2. var izmantot sienas un floor.tv fona, guļamistaba, virtuve, dzīvojamā istaba, biroji, veikals,)

Izskatās arī
Kristāla Sieviešu Kaklarota Kristāli, Kulons, Kaklarota Ar Vadu Atkārtoti Akmens Arrowhead Kulons, Kaklarota, Iepazīšanās
€2.87 €2.00

(mūsu dabiskā kristāla sieviešu kaklarota būs pievienot touch of elegance jūsu ikdienas apģērbs.tas ir ideāls akmens izmantot kā nomierinošu atgādinājums, lai parādītu kādu īpašu, cik daudz jūs aprūpi.tas ir ideāli piemērots jebkurā gadījumā, jo tās atšķirīgo skaistumu. specifikācija: nosaukums: crystal arrowhead kulons materiāls: kristāls izmērs: arrowhead garums)

Izskatās arī
Multi Funkcionāls Crystal Svece Īpašnieks Šampanieti, Skaidrs, Mazā Vidējā Lielā Pīlāra Stick Svece Mājas Tabletop Kāzu Dekori
€58.79

(multi funkcionāls crystal svece īpašnieks šampanieti, skaidrs, mazā vidējā lielā pīlāra stick svece mājas tabletop kāzu dekori svarīgas piezīmes: pārdod svece īpašnieks tikai, bez dekori sveces iekšpusē zemes gabala. 1. materiāls: kristāls; 2. krāsa: skaidrs, šampanietis; 3. postenis izmērs: mazo 9x9x20cmh, 1kgs vidū 9x9x24.5cmh, 1.2 kg liela)

Izskatās arī
HD Iespiests 3 Gabals Audekls Mākslas Ledus Augļu Dzēriens, Krāsošana Beach Plakātu Čaulas Sienas, Attēlus Dzīvojamā Istaba, Bezmaksas piegāde NY-6969D
€78.63 €47.18

(šī glezna ir iespiests nav handpainted !!! mums ir 2 iespējas, lai šī glezna-- ar rāmjiem vai bez karkasa.lūdzu izvēlēties vienu iespēju, kad jūs nopirkt. ar rāmjiem ir glezna ir izstieptas uz koka rāmja, gatava pakārt! nē karkasa nozīmē, audekls tikai. izmērs: size1: 30cmx50cmx3pcs (12x20inchx3pcs) size2: 40cmx60cmx3pcs (16x24inchx3pcs) size3: 50cmx70cmx3pcs (20x28inchx3pcs) size4:)

Izskatās arī
12Pcs Dušas Gredzeni, Eco-Friendly Dušas Aizkaru Gredzeni Mazāk Berzes Ovāla Dušas Aizkaru Gredzeni Kompakts Mājsaimniecības Piederumi
€2.76 €1.43

(svarīga informācija materiāls:kaltas dzelzs iepakojuma lielums: l: 6.8 cm/2.68 , w: 3.5 cm/1.38 (apm.) apskats: slīdēt viegli un raiti, ar šo ovālas vannas istaba āķis samazina berzi un padara dušas aizkars gredzenu, lai slaids, bez piepūles virs dušas aizkaru stieņa. šī dušas āķis ir cieši slēgts un stingri savienojumu un ir pietiekami daudz spriedzes, lai atvērtu)

Izskatās arī
Antikvariāts, Antīko Misiņa Vīraks Caurule Mājas Dzīvojamā Istaba Rotājumi, Antīkas Kolekcija Vara, Tīra Vara Stick Vīraks un Vīraks
€120.35 €80.64

(hot hot ieteikt 1. kas ir sajaukts partijas?jūs sajauc partijas atbalstīja?vai ir ierobežojums uz jūsu sajauc partijas summu? mēs jaukta partijas atbalsta 2. vai jūsu veikalā atbalsta viens gabals dropshipping? atbalsta viens gabals dropshipping, atgriežoties & amp; apmainīties atbalsta, personāla atlases pārstāvji.iepakojuma kastes, kulons siksniņa var pielāgot 3. kāda veida)

Izskatās arī
Trippy Skelets Anotācija Psychedelic Sēņu Anime Plakāti Lipīga Vintage Istabas, Bārs, Kafejnīca Dekoru, Sienas Dekori
€8.05 €4.84

(specifikācijas: produkta izmērs: a4:21cmx29.7cm(8.3x11.8inch) / a3:42cmx29.7cm(16.5x11.8inch) materiāls: pp sintezēti papīra krāsa: kā rādīt iezīmes:hd kvalitātes/adhezīvs/ūdensizturīgs/nepievelk putekļus iepakojuma saraksts: 1 x plakāts(lipīga, bez rāmja) funkcijas: viegli pielīmēt un noņemt. piemērots dzīvojamā istaba, guļamistaba,)

Izskatās arī
Āfrikas sieviete, sienas uzlīmes Afro sieviete Frizūra Āfrikas stila Sienas Uzlīmes, Frizūra, Vinila Decals Mājas Mākslas Istabas Interjeru Izmantot B219
€18.72 €14.78

(cienījamie klienti , laipni lūgti mūsu veikalā informāciju par produktu 1: mūsu vinila sienas uzlīmes tiek ražota ar zīmolu ražotājiem, produkti ir augstas kvalitātes, ūdensizturīgs, nav toksisks un videi draudzīgs. 2 : decal ir die-cut un netiek drukāti, tāpēc tas neietver fona. 3: decal papīrs ir viegli pastas, viegli izjaukt, ir ļoti ērti lietot, un to var uzlīmēts uz visu gludu, līdzenu, sausā, no putekļiem)

Izskatās arī
Smieklīgi Rotājumu Jūras Stikla Eglīšu Rotājumu 2023 Amatniecības Karājas Jūras Stikla Star Dāvanu Roku Darbs Kristāla Jūras Zvaigzne
€4.89 €3.18

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes! nosaukums: jūras stikla zvaigžņu dāvanu veids: ziemassvētku eglīte apdare materiāls: jūrā stikls+metāls izmērs: 8**4cm krāsa:kā rādīt šie handcrafted sudraba ziemassvētku zvaigzne ir nozīmīgs veids, kā svinēt zvaigznes savu dzīvi, jo īpaši tiem, kas lolot okeāna un mīļš atmiņām no pludmales. paketē iekļauts: 1×)

Izskatās arī
Sveķu mazo ģipša skulptūru 10 gabali mini dekoratīvās skiču galvas modelis David Venus Art Deco statuja mācību līdzekļi
€40.13 €36.12

(uzmanību, lūdzu: 1. kad jūs veicat pasūtījumu, lūdzu, pārbaudiet savu adresi,lūdzu, pārliecinieties, vai tā ir pabeigta un tiesības, citādi paku var būt piegādāti ja pastnieks nezina, jūsu mājā. 2. savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.lūdzu, atstāj pozitīvu atsauksmju un novērtējumu,ja jums ir kādi jautājumi par mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties)

Izskatās arī
Burvīga Panda Turētājs 3D Panda Tealight Svečturis Ģipša Rotaslietas, Renes, Dekoratīvās Istabas Interjeru Mīļākais Atpūtas Kuģiem
€6.66 €4.39

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes pievienot elegances pieskārienu, lai jūsu telpā ar šo svečturis turētājs, izgatavots no izturīgi un netoksiski materiāli. veikti ar smalkām meistarība, tas svečturis īpašniekam piedāvā unikālu un gaumīgu, ka būs uzlabo jebkuru istabas interjeru. ideāli piemērots ikvienam, kas novērtē skaistas, tas svečturis turētājs)

Izskatās arī
Sienas Uzlīmes 2023 Jaunu Japāņu Stila Spogulis Sienas Uzlīmes, Ovāls Spogulis Pašlīmējošās Stick Telpu Dekorēšana, Mākslas Apdare
€5.26 €3.15

(96817 var jums patiks 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls: plastmasa izmērs: taisnstūra formas: garums un platums aptuveni 27*17cm kļūdas par 1cm ovālas formas: garums un platums ir par 27.5*17cm, kļūdas par 1cm konversija:1inch=2.54 cm, 1cm=0.393 collas silts padoms :atgādinām, ka sakarā apgaismojuma efektu, monitora spilgtuma/kontrasta iestatījumus utt,)

Izskatās arī