Cena €9.90 €13.75

Pilns apraksts

100% Brand New

Tips: Auto Sāniem, Svārki, Uzlīmes

Var izmantot iekštelpās, āra un automašīnas virsbūvi.

Uzstādīšana

Tīrot virsmas ar ūdeni pirms uzstādot vinila palīdzēs ievērot un tīru jebkāda piesārņojuma, kas var radīt plankumiem.

1. Pasākums, ko jums ir nepieciešams, un samazināt to ar nazi.

2. Izvēlieties vietu, arestu un notīriet to ar mitru dvieli.

3. Spray plānas ūdens, uz ūdens virsmas.

4. Pārplēst plēvi un izsmidzinot ūdeni uz tā.

5. Sausu ar karstā gaisa pistoli, lai likvidētu gaisa burbuļus.

6. Izmantojiet šo rīku, vēlreiz rūpīgi pieskarieties spuldzes, kā tas ietekmēs galīgo rezultātu.

7. Izmantot lietderība nazi, lai grieztu pārējo filmu.

Materiāls:PVC

krāsa:sarkana / melna

Iepakojuma Saturs:

2 x Sānu malas uzlīmes garums 165cm)

1 x kapuci uzlīme 120cm

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Kategorijas: uzlīmes
  • Vienuma Tips: uzlīmes
  • Veida Uzlīmes: Auto Virsbūves
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Uzlīmju Izvietojumu: Durvis & Vidukļa līniju, Durvju Vidukļa līniju

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Auto Stils Aizmugures Vidū Loga Amerikāņu Decal Automašīnu Auto Aksesuāri Black PVC Uzlīmēm
€4.82 €3.27

(funkcijas: ootdty izceļas no pūļa ar šo augstas kvalitātes aizmugurējā loga uzlīmju komplekts, kas paredzēti, lai savu transportlīdzekli. izgatavots no izturīga pvc materiāla, tas uzlīme ir būvēts, lai pēdējā un viegli uzstādīt un tīra, nebojājot jūsu aizmugurējā loga stikla. ideāls auto īpašniekiem, kam patīk personalizācijas to transportlīdzekļu un vēlaties pievienot)

Izskatās arī
10pcs Auto Griestu Jumtu Remonts Nojumes Auduma Stiprinājuma Skrūvējamu Vāciņu BMW E46 E39 E90 E36 E60 E34 E30 F30 F10 X5 E53 Piederumi
€2.18 €1.31

(10pcs sprādzes universālas automašīnas salona griestu audums nosaka skrūvējamu vāciņu jumta snap kniedes turētājs automobiļu headliner remonts pogu komplekts ietver: 10pcs* automašīnas jumta sprādzes stāvoklis: jauns materiāls: audums, metāls izmērs: sprādzes diametrs apm. 20mm/0.78 collas skrūves(l x w): apm. 14 x 6.5 mm/0.55 x 0.26 collas faktiskā ierīkošana)

Izskatās arī
EARLFAMILY 13cm x 8.3 cm Hololive Auto Uzlīme Kāju Plaisām Waifu Sexy, Personību Decal Anime Ūdensizturīgs Sauļošanās Klēpjdatoru Dekori
€2.18 €1.70

(ja jums ir nepieciešams vairāk, jūs varat sazināties ar mani atbalsts vairumtirdzniecība / support, custom uzlīmes apraksts: uzlīmes pielīp gandrīz visi līdzenas virsmas!tikai mizas un stick!ilgstoša 5+ gadu dzīves ilguma āra un 7 + iekštelpu ilgizturības izrotāt savu: camper van, kravas automašīnu, mehānisko mājās, sienas, laivas, ledusskapji tikai par jebkuru plakana, gluda tīra virsma!piemērošanas)

Izskatās arī
Honda Atbrīvoja GB5 GB6 GB7 GB8 2017~2023 2018 Chrome, Oglekļa Šķiedras Durvju Rokturi Atslēgas Apdare Vāciņš Melns, Uzlīmes Klp Piederumi
€44.25 €22.13

(honda atbrīvoja gb5 gb6 gb7 gb8 2017~2023 2018 chrome, oglekļa šķiedras durvju rokturi atslēgas apdare vāciņš melns, uzlīmes klp piederumi viegli noņemt bez atlikuma, nekad kaitējumu gleznu jūsu auto. izturīga pret laika apstākļu iedarbību ar ilgstošu. easy peel-n-stick uzstādīšana.līmlente iekļauti. bez griešanas vai urbšanas nepieciešama. izgatavotas no augstas)

Izskatās arī
Auto-Stils 1 Stila Sānu malas Racing Stripe Vinila Decal Uzlīmes Benz W176 Klases A180 A200 A250 A45 AMG
€16.35 €12.26

(auto, auto uzlīmes, auto svītras, transportlīdzekļa grafikas piegādāts jums ātri!atbalsta dropshipping, ja jūs interesē, lūdzu, sazinieties ar mums motīvs: materiāls: pvc (nav oriģināls oem daļas). izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, ar uzlīmi, izturīga un ilgstošu izmantošanu. ideāls auto virsbūves apdare viegli uzstādīt, nāk ar līmi uz muguras, tikai mizu)

Izskatās arī
Sagrieztos nanoceramics auto UV Window Tint Komplekts Automobiļu Logu Plēves, Par HYUNDAI TUCSON DR 4 SUV 2022-2023
€32.89 €15.46

(šo preci ir pilna auto sagrieztos window tint komplekts, kas ietver logu plēves precuts par visiem sānu logiem un aizmugures vējstikla.šo logu plēves komplekts ir tieši samazināt, lai ietilptu par hyundai tucson dr 4 suv 2022-2023 • (2) priekšējo durvju logi (ietilpst mini 1/4 windows - ja piemērojams) • (2) aizmugures durvju logi (ietilpst mini 1/4 windows - ja piemērojams) • (1) aizmugures)

Izskatās arī
Par geely Redzējumu X6 Pilnu Auto Pārsegi, Āra Saules uv aizsardzību, Putekļi, Lietus, Sniega Aizsardzības Auto seguma
€156.00

(modname=ckeditor produkta funkcijas: novērstu jūsu auto no skrāpējumiem un saules gaismu.samazināt temperatūru iekšpusē automašīnu un sākt transportlīdzekļa ātri un comfortablyprotection saules,siltuma izolācija, lai izvairītos no augstās temperatūras un novērš novecošanās auto interiorcover var salocīt uz kompakto izmēru, kad tie netiek izmantoti un glabāti.aizsargā no vides piesārņotāju, piemēram,)

Izskatās arī
Jaunu pielāgotu auto uzlīmes Lamborghini urus ķermeņa kapuci modifikācija pasūtījuma personalizētu apdare, sporta plēve, auto uzlīmes
€141.11

(pieteikumu norādījumi: 1. rub uzlīmes, lai pārliecinātos, nodošanu lentes ir pareizi ievēroti uzlīmes. 2. tīras un sausas vēlamo platību.uzlīmes būs stick vislabāk tīru, gludu virsmu. 3. noņemt vasku pamatnes lēnām, pārliecinoties, uzlīmes paliek ievērošanu uz caurspīdīgā pārneses lentes 4. uzmanīgi novietojiet uzlīmi uz vajadzīgo vietu. 5. rub uzlīmi no vienas)

Izskatās arī
2gab Auto Logu Saules Toņos Cute Dzīvnieku Modeļus Bloķēt Tiešiem Saules stariem un Siltuma Privātuma Aizsardzība Privātuma Aizkaru Baby
€3.29 €2.11

(apraksts: 【produkta izmērs] aicina: 47cmx30cm/18.50inchx11.81inch.universāls auto vāciņš, piemērots automašīnas sānu un aizmugures logiem. 【saules aizsardzības] aicina: auto logu saules toņos var bloķēt tiešiem saules stariem un uzturētu automašīnas salona temperatūra, novēršot diskomfortu, ko izraisa augsta temperatūra, un aizsargā jūsu bērniem un mājdzīvniekiem. 【gudrs modeļus])

Izskatās arī
Durvju Logu Maiņa Atlēts Pogas Aptver Apdares Interjera Uzlīmes Bmw 5 Series F10 F18 525 528 11-17
€13.82 €6.49

(stāvoklis: 100% new uzstādīt: bmw 5 series f10 f18 nāc ar līmi, viegli ielīmēt.pareizi savienotājs nē sadalīšanas vai apvienošanas.tas ir vāks tikai.stingrus kvalitātes kontroles standartus, lai izveidotu un pārbaudītu.līmēšanas šādi: 1.pārliecinieties, ka tīra un sausa instalēt atrašanās vietu. 2.uzmanīgi fit testa gabalu instalēt atrašanās vietu. 3.uzmanīgi noplēst līmi, uzlīmes, var lietot matu)

Izskatās arī
Priekšējā Bufera Lūpu Sadalītāja Ķermeņa Komplekta Miglas lukturi Uzacu BMW G30 G31 G38 2018-2021
€61.43 €36.25

(izgatavots no augstas kvalitātes nekustamā oglekļa šķiedras. padarīt jūsu auto izskatās vairāk atdzist un atšķirīgu. uzlabo izskatu un piebilst, stilīgs individuālisms. nepievelk putekļus, spēkā korozijas, deformācijas un krāsu izbalināt aizsardzību. novērst automašīnas tiek kopēta un uzlabotu līmeni apdare automašīnas. nosaukums:miglas lukturi uzacu tips:)

Izskatās arī
Auto Uzlīmes Ūdensizturīgs Karikatūra Smieklīgi Kaķi Kustīgu Asti Kaķis Uzlīmes Auto Aizmugurējā Loga Sētnieka Uzlīmes Uzlīmes Car Styling
€8.74 €5.51

(auto uzlīmes ūdensizturīgs karikatūra smieklīgi kaķi kustīgu asti kaķis uzlīmes auto aizmugurējā loga sētnieka uzlīmes uzlīmes car styling 1. tie visi ir augstas kvalitātes gaismas materiāla uzlīmes, atstarojošiem,temperatūras izturīgi & ūdensnoturīgas uzlīmes 2. vāks automašīnas nesaskrāpētu 3. ilgstošu, flexble un izturīgs 4. tie būs stick, lai tikai par jebkuru tīru,)

Izskatās arī
Karstā Praktiskā Pārdošana, Augstas Kvalitātes Saulessargus Remonta Komplekts Melns Auto Daļas Tieša Nomaiņa Instrukcijas Interjera
€5.14 €3.24

(vai jūsu jeep wrangler saulessarga grabēt?mēs to saprotam. šis risinājums noteikti nepatīkamas vibrācijas problēma, un apstājās sagging. motīvs: ātra montāža process custom fit un izskatu superior un izturīgs dizains tiešā nomaiņa nodrošina pareizu fit apraksts : tips:saulessargam saulessarga / visor remonta komplekts krāsa:melns kā parādīts)

Izskatās arī
2PCSx2 Liesmas Sānu Durvis Decal - Liesmas Decal - Auto Decal
€16.11 €15.30

(automašīnas pārsegs wrap vinila decal uzlīmes, pilna krāsu grafikas fit jebkuru automašīnu produkta apraksts par perfektu fit, lūdzu, sniedziet transportlīdzekļa modeli, gadu un veids (sedans, kupeja, utt.).ar izmēriem, ja mums būs piemērots jebkuram auto! piezīme: visiem pasūtījumiem ir pasūtījuma izgatavotu!lūdzu, ņemiet vērā, ja nav transportlīdzekļa modeli un gadu, tiks sniegta,)

Izskatās arī
Auto Double Sided Adhesive Super Spēcīgu Pārredzama Skoda Octavia A5 A7 Fabia Lielisku Ātru
€1.00

(iezīmes: pavisam jaunu un augstas kvalitātes.radošā uzlīmes,tas ir ūdensizturīgs, anti-šķīdinātājs, augstu temperatūru, ir labs, saķere uz izliektas virsmas, var aizpildīt, lai ielīmētu nelīdzenas virsmas.paredzēts arests plašu automobiļu eksterjera un interjera apdari, ieskaitot virsbūves sānu līstes, apšuvums, akmens paneļa apdare, stūre signālraķetes, bamperis melns, un vairums citu automobiļu apdari.spēcīga)

Izskatās arī
nākotnes dienasgrāmatas anime Auto Saulessargs Interjera Aksesuāri Saliekamie Sauļošanās Anti-UV Modelis Drukāšana, Dāvanu Saulessargs
€10.93 €10.39

(produkta nosaukums: auto saulessarga materiāls: oxford audums izmērs: 70x130cm=27.6x51inch [materiāla aprakstu] oxford audums + perlamutra alumīnija pārklājumu [produkta veiktspējas] oxford audums + augstas kvalitātes alumīnija folijas materiāliem, kas tiek izmantoti, lai efektīvi aizsargātu savu automašīnu no saules gaismas, efektīvi aizsargātu iekšpusē jūsu automašīnu)

Izskatās arī
Zvaigzne Auto Uzlīmes, Šūnveida Zvaigžņu Krāsains, Buferi Auto Decal Krāsains Bufera Decal Āra Reitings PVC Decal Uzlīmes Automašīnu
€2.99 €1.08

(attēloti uzkrītošā pentagramma aplikācijas dizains, uzlīmes ir viegli lietojama un neprasa nekādus instrumentus.plus, viņi ir viegli izjaukt, neatstājot nekādas lapiņas pa kreisi. specifikācijas: nosaukums: zvaigzne, auto uzlīmes materiāls: pvc krāsa: melna, krāsains produkta izmērs: skatīt informāciju gadījumā pozīcija: auto lukturi modelis, ko izmanto:)

Izskatās arī
Tesla Modificētu Dekoratīvie Durvju Rokturi, Palodzes Aizsardzības Komplekts 4K Nekustamā Oglekļa Šķiedras Pārsegs - Tesla Model 3 & Model Y (4 Gabali Komplektā)
€16.01 €8.01

(detalizēts produkta parametri produkta nosaukums: durvju roktura stick produkta specifikācija: 4 gabaliem/komplekts materiāls: abs materiāla ražošanas krāsa: matēta melna uzstādīšana: nesagraujošā uzstādīšana 3m līmlente pieejams modelis: 2021 modelis 3 y montāžas pozīcija: durvju rokturi produkta izmērs: 21.1 cm x 3cm x 0.3 cm funkcijas:)

Izskatās arī
BLKUOPAR 13cm x 12,5 cm Halovīni Ķirbju naudas Sodu APVIDUS Auto Uzlīmes Modes Oklūzija Nulles Ūdensizturīgs 3D Vinila JDM Decal
€2.18 €1.70

(par vinila decals: tie ir die-cut uzlīmēm, kas nozīmē, nav fona.ja ir fona krāsu attēlu, tas tiek izmantots tikai kā piemērs. fona krāsa tiks krāsu virsmu jūs novietojiet uzlīmi, vai skaidrs, ja jūs nodot to uz loga. vinila decals nāk 3 gabali: 1. virsējais slānis ir caurspīdīgs pārneses lentes. (tur savu decal vai uzlīmi kopā līdz brīdim, kad tas tiek lietots) 2.)

Izskatās arī