Cena €26.24 €52.49

Pilns apraksts

Apraksts:

Izsmalcinātu meistarība, var būt klasiskas mēbeles, ar meditāciju un atbalsta-miega efektu.

Unikālo austrumnieciskā stilā, vīraks, sveces turētājs ar skaistu ziedu dizaina, lotosa zieds, kas simbolizē labu dzīvi austrumu kultūras, nepieciešams mākslas darbā un dāvanu, lai kāds, kas mīl austrumu piederumi.

Var izmantot kā mājās, apdare, amatniecības vai klasiskas mēbeles utt.Arī jauka dāvana jūsu draugu, ģimenes, radinieku un kolēģi utt.

Liels apdarei: dzīvojamā istaba, kabinets, guļamistaba, kabinets, meditācijas telpa, viesnīca un bibliotēka utt.

Komplektā Ietilpst:

1* Vīraks Degļa Komplekts

Specifikācijas

  • Materiāls: sveķu
  • Kosmētikas Līdzeklis: Assuaging un Nomierinoša
  • Veids: Vīraks Deglis
  • Pielietošanas joma: Dzīvojamā Istaba
  • Klasifikācijas: Vīraks Bāzes
  • Ražošana: Svece Aromterapijas Krāsns
  • Izmantošana: Smarža Noņemšana/Mitruma
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Vidusjūras Koraļļu Sveķu Amatniecības Tabula Amatniecības Mājas Biroja Galda Estētikas Kabinets Apdare Skulptūras Un Statuetes Dāvanu
€45.75

(handmade produkti, iespējams, ir dažas procesa defektiem laikā ražošanas procesā, kas ir normāla parādība. tiem, kam prātā, jābūt piesardzīgiem!!! 【produkta specifikāciju] aicina, kā aprakstīts attēls (2-3cm tolerance) 1cm=0.3937 collas 【produkta materiāla] aicina sveķi 【daudzums] aicina 1 gab. 【iepakošanas] aicina pavisam jaunu ar kārbas)

Izskatās arī
11PCS Miniatūras Horoskops Silītē Sveķu kristus dzimšanas Skaitļi Klasiskā Ziemassvētku Silīte Uzstādīt Dekorācijas
€48.34 €33.84

(apraksts: roku apgleznoti ar spilgtas krāsas un dramatisko detaļu, kas izgatavoti no augstākās kvalitātes sveķu kopā 11 skaitļi uz iestatīt,ietver , marija, jāzeps, trīs karaļi, eņģelis, a , a , a govs, un jēram ideāls svinēt un atcerēties specifikācija: materiāls: sveķu augstums: 10cm/3.94 collu box izmēri: 35.5x7.5x24.5cm komplektācija: 11 gabali kristus dzimšanas skaitļi piezīme:)

Izskatās arī
Spānijas Bībeles Verse Kristiešu Sienas Uzlīmes Jesues Dievs Dios Es Nuestro Refugio Y Fortaleza, Salmo 46:1 Sienas Decal Guļamistaba Vinila
€12.74 €5.27

(laipni lūgti mūsu veikalā! profesionālās ražotāju vinila griešanas decal uzlīmes . kvalitāti mūsu vinila materiāls ir viens no labākajiem ķīnā. uz neizdibināms papīra un pārredzamu produte ir viegli mūs izmantot un izskatās vairāk skaisti! mēs esam spējīgi nodrošināt veida modes dizaina un personalizētu produktu dažādās krāsās atkarībā no pieprasījuma mūsu klientiem! [produkta)

Izskatās arī
70cm*10m 3D Ķieģeļu Sienas Uzlīmes DIY Dekori pašlīmējošu Ūdensizturīgs Tapetes Bērnu Istabas, Guļamistabas, Virtuves Mājas Sienas Dekori
€26.49 €21.90

(materiāls: pe putu programmas tips: self-adhesive noņemams tips: strippable mazgāt: jā iezīme trīsdimensiju dekoratīva mīkstas putas, anti-sadursmes bērniem, rūpēties par savu ģimeni drošībā. drošības un vides aizsardzības līmeni, nav toksisks smarža bezmaksas, piemērots visai ģimenei mājas telpā. spilgti, dabas ķieģeļu modelis efekts, vienkāršs)

Izskatās arī
Ainavu Ziemas Meža Koku Kanvas Glezna Gluda Varavīksnes Plakāti un Izdrukas Sienas, Attēlus, viesistaba, Mājas Dekoru, Bez Rāmja
€12.28 €8.59

(oursize: reliabli veikalā kaut ko svarīgu, lai mūsu klienti: 1. glezna nav roku darbs, tas ir iespiests-iekārtas; 2. augstas izšķirtspējas attēli ir izmantoti tikai; 3. bez rāmja ir iekļautas; 4. plakāti ir iepakots plastmasas pvc caurules, labi aizsargāts; 5. ja jums ir nepieciešams, pielāgotu izmēru, lūdzu, sazinieties ar mums; 6. mums ir 3cm baltas malas)

Izskatās arī
Ziemassvētku Multfilmas Dzimšanas Silītē Uzstādīt Skatuves Rotājumu Raksturs Statuja Mājas Apdare Amatniecības
€35.88 €17.93

(ziemassvētku multfilmas dzimšanas silītē uzstādīt skatuves rotājumu raksturs statuja mājas apdare amatniecības funkcijas: svētku, ziemassvētku rotājumi, šajā skaisti izstrādāts maziem raksturs rotājumi dos brīvdienu garastāvoklis, lai jūsu mājās. rūpīgi izstrādāta, pievēršot uzmanību detaļām, šos sveķus rotājumi iezīme reāli, sarežģīts detaļas un krāsas. izgatavots)

Izskatās arī
Dusmīgs Lauva Dekorācijas 5 Gabals Audekls Drukāt Sienas, Mākslas Plakātu, Mājas Apdares 5 Panelis HD Print Attēlus, Gleznas, Mājas Dekoru Nav Ierāmēta
€14.10 €10.72

(5 gabali audekla sienas māksla, mājas dekoru 5 gabals hd attēlu drukāšana plakāts nav ierāmēta)

Izskatās arī
frank sinatra Metāla Plāksnes & Pazīmes, sienas dekori Vintage Skārda Pazīmes Kapteinis Metāla Plakātu Dekori Bārs, Krogs, Klubs Sienu Apdare
€38.76 €19.39

(pielāgotus, tās pašas sērijas plakāti, lūdzu, sazinieties ar mani! pielāgotus, tās pašas sērijas plakāti, lūdzu, sazinieties ar mani! pielāgotus, tās pašas sērijas plakāti, lūdzu, sazinieties ar mani!)

Izskatās arī
Digitālais Modinātājs Ar Lielu LED Laika Displejs Temperatūras Atklāt Atlikt Pulksteņi Guļamistabai Gultas, Galda,
€17.96 €13.11

([lielā ekrāna displejs]- 5.5 collu augstas izšķirtspējas digitālo modinātājs ir skaidri norādīts laiks, datums, temp.izgaismotais led ciparus, pārliecinieties, ka tā ir pietiekami skaidrs, lai redzētu, laiku, attālumu. [signāls regulējams spilgtums]- 6 spilgtuma līmeņos, sākot no 5% uz 100%, nav jāuztraucas par to spilgtums ir pārāk augsts, lai varētu ietekmēt jūsu miega, vai pārāk tumšs, lai)

Izskatās arī
SaltaStore Personalizētu Pasūtījuma Metāla Plakātu, Skārda Zīme Vintage Cilvēks, Alu, Mājas Dekoru Plāksnes Art Sienas Uzlīmes Istabas Dekorēšanai Plāksnes
€10.07 €5.04

(atgādinājums jūs varat sūtīt pielāgotus attēlus, izmantojot pack24.lv vai e-pastu.skaidrāku attēlu, jo labāk. ①size: pasākumu apmēram 20 cm x 30 cm ;30 cm x 40 cm ; 20x20cm ; 30x30cm ; 30x15cm ; round30x30cm. ②easy pakārt: šī vieglā metāla skārda zīme nāk ar iepriekš urbti caurumi, lai viegli parādīt.malas no katras skārda zīme ir viļņoto drošai lietošanai.alvas zīme, ir)

Izskatās arī
1PC Aizkaru Savienošanas Anti-deformācija, Aizkaru Turētājs Anti-valkāt Stilīgs Drapējums Aizkaru Sprādzes Iedomātā Logu Piederumi
€3.00 €2.04

(svarīga informācija materiāls:sakausējuma iepakojuma lielums: 6cm x 5.8 cm x 6cm/2.36 x 2.28 x 2.36 (apm.) apskats: ar clip dizains, šī aizkaru aizdari, var pielāgot aizkaru lielums, kas ir praktiski un ērti. tā vietā, lai tradicionālo pie sienas āķi, izsmalcinātu aizkaru sprādzei aizsargā jūsu aizkari no skrāpējumiem un izrotā savu windows, tajā pašā laikā. izgatavoti)

Izskatās arī
1PC Mūsdienu Saulrieta Sienas Pulkstenis Klusuma Nav-atzīmējot ar Bateriju Darbināmas Dekoratīvie
€20.21 €14.15

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes pievienot pieskārienu izsmalcinātība, lai jūsu mājās ar mūsu stilīgs sienas pulkstenis, kas garantē precīzu administrators. izstrādāts ar augstākās kvalitātes materiāliem, šis sienas pulkstenis darbojas klusi un nodrošina precīzu hronometrāžas jūsu ērtībai. ideāli piemērots cilvēkiem, ģimenēm, un ikviens,)

Izskatās arī
Vintage Sporta Auto 1970 Metāla Zīmes, Sienas, Sienu Konstrukcijas Pub Kluba Viesistaba Drukāt Skārda Parakstīt Plakātu
€8.07 €3.87

(klasiskās plāksne vintage metāla zīme dzīvojamā istaba mājās apdares plāksnes sienas, mākslas plakātu, apraksts vairāk jūs pērkat, jo zemāku cenu! var sajaukt secību !lūdzu, pastāstiet mums, stilu, jūs vēlaties,vai piezīme ,paldies! materiāls: augstas kvalitātes metāla . izmērs aptuveni: 30 cm * 20cm ( 11.8 collas * 7.9 collu ) stāvoklis:100% jauns augstas kvalitātes paketē)

Izskatās arī
5~40PCS Mini Gaismas Pīle Statuetes Mikro Rotājumi Mini Apdare Podos Amatu Mājas Dārzā Mikro Ainavu Aksesuāri Dekori
€4.42 €2.66

(5~40pcs mini gaismas pīle statuetes mikro rotājumi mini apdare podos amatu mājas dārzā mikro ainavu aksesuāri dekori apraksts: nosaukums: lelle kulons izmērs: 1.4*2*1.7 cm materiāls: sveķi lietošana: telpu apdares, virsmu, padarot mikro ainavas piezīme: tīra manuāla mērīšana, nelielas kļūdas; rokas lējuma nedaudz kļūdains specifikācijas: 1. dažādiem)

Izskatās arī
Pīts Pušķis Aizkaru Tiebacks Praktiski Classic Satīna Virvi, Aizkaru Piekārtiem Bumbu Siksna Vienkāršu Roku Darbs, Mājas Dekoru
€5.46 €2.45

(vārds:pīts aizkaru tiebacks materiāls:poliesters krāsa:sarkana/tumši zila/pelēka, zila/pelēka/tumši kafijas/bēšs/zelta/melna/balta/tumši pelēka izmērs:garums:60cm(23.62 gadā) pakete ietver:1 gab pītā aizkaru tiebacks apraksts: 100% pavisam jaunu un kvalitāte šī elegantā tie mugurām izgatavots no pītā virve ir pievilcīga papildus aizkari.)

Izskatās arī
augstas kvalitātes roku darbs pliks Eļļas Glezna Seksīgu un Kailu Meiteni Portretu Sienas, Attēlus mūsdienu Portretu sienas, Attēlus Mājas Rotājumi
€306.29 €153.15

(produkta apraksts lūdzu, izlasiet noteikumus zemāk rūpīgi pirms jūs veikt pasūtījumu.glezna tiks nosūtīts izturīgs un drošs nestuvēm.pārdevējs ir atbildīgs par nozaudētiem vai bojājumus.ja jums nepieciešama gleznas uz citu izmēru, lūdzu, nevilcinieties, lai man zināms.jauktā kārtībā ir pieejama, lūdzu, sazinieties ar mums.glezna izmērs/cena: (1inch=2,5 cm) ja jūs vēlaties anothers izmērs ,pls)

Izskatās arī
Kristāla Statuetes Prese Laimīgs Amatnieku Ziemassvētku Rotājumi Kāzu Centerpieces Prese 2.36 Collas Kristāla Amatniecības Auto
€3.23 €2.26

(pievienot pieskārienu radošumu un skaistumu jūsu mājas dekoru ar šo kristāla skaitļi.izgatavoti ar materiāliem, labas kvalitātes un smalkas detaļas, šie skaitļi veikt lielu apdare gabals, lai pārsteigt savus draugus, ģimeni vai kolēģiem. specifikācija: produkta materiāls: kristāls k9 + sakausējuma lapu produkta svars: 230 grami produkta izmērs: (apm.)6*6.3 cm/2.36*2.48 collas iepakojuma)

Izskatās arī