Cena €26.24 €32.80

Pilns apraksts

Sazinieties ar mums Jūsu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Uzskatu, ka mēs varam padarīt jūs apmierināts ar mūsu centienus.

Specifikācijas

  • Technics: Krāsošana Ar Strūklu
  • Stils: Mūsdienu Stils
  • Modeļa Numurs: G13
  • Veids: Audekls Printings
  • Atbalsta Bāzes: Audekls
  • Zīmola Nosaukums: WONYANZE
  • Oriģināls: No
  • Materiāls: Audekls
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • CN: Ķīna
  • Forma: Viena
  • Ir Smart Ierīces: no
  • Vidēja: Ūdensizturīgs Tintes
  • Rāmis: No
  • Kadra režīmā: Bez rāmīša
  • Mācību priekšmeti: Ainavas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Feng Shui Labvēlīgs, Misiņa Cornet Mini Momofuku Jar Roku darbs DIY Spīdīgs Cornet Mazo Teacup Rotaslietas, Dāvanas, Mājas Apdare
€3.69 €0.45

(apraksts: ar baifu jar ir tradicionālā ķīniešu labvēlīgs, trauks, kurā var ne tikai aizsargāt māju, bet arī simbolizē bagātību. tās forma ir ieliekta, piemēram, bļodas un baloniem, kas piesaista bagātību un apkopot enerģijas, un tas ir roku cirsts un pulētas. misiņa metāla kalšana, smalki samaļot, kas nav viegli, lai izbalināt. pozitīvu bagātību, daļēji bagātību,)

Izskatās arī
Luksusa Modes Plakāti Melnā un Baltā Stils Fotogrāfiju Kanvas Glezna Ziemeļvalstu Minimālisma Sienas, Attēlus, viesistaba, Mājas Dekoru
€7.65 €5.35

(funkcijas: nosaukums:kanvas glezna materiāls: audekls krāsa:kā parādīts foto iepakojuma saturs:1 gab., roll pvc caurule izmērs: 1 inch=2.54 cm xs: 21x30cm(8x12inch,15g) s: 30x40cm(12x16inch,31g) m: 40x60cm(16x24inch,61g) l: 50x70cm(20x28inch,90g) xl: 60x80cm(24x32inch,125g) pielāgotus: apstiprināts, pielāgotu attēlu un lielumu, ir laipni lūgti. paziņojums: rāmis)

Izskatās arī
Laiks, Kas Pavadīts Ar Grāmatas Un Kaķi, Nekad Nav Izniekots Plakātu, Skārda Zīme, Vintage Zīme Sienas Krogs, Kafejnīca Mājās Amatniecības Dekori
€17.34 €5.20

(izmērs: 8x12 cm/20cmx30cm. materiāls: izgatavots no metāla skārda, eco-draudzīga un pārstrādājama. viegli pakārt: šī metāla skārda zīme nāk ar iepriekš urbti caurumi, padarot displejs brīze.tas ir izgatavots ar sakrustotām malām, kas var efektīvi novērst griezumiem. klasiskās apdare: šī zīme var viegli papildināt vietas un ir ideāli piemērots mājām, kafejnīca, bārs, bārs,)

Izskatās arī
Ainavu Ziemas Meža Koku Kanvas Glezna Gluda Varavīksnes Plakāti un Izdrukas Sienas, Attēlus, viesistaba, Mājas Dekoru, Bez Rāmja
€12.28 €8.59

(oursize: reliabli veikalā kaut ko svarīgu, lai mūsu klienti: 1. glezna nav roku darbs, tas ir iespiests-iekārtas; 2. augstas izšķirtspējas attēli ir izmantoti tikai; 3. bez rāmja ir iekļautas; 4. plakāti ir iepakots plastmasas pvc caurules, labi aizsargāts; 5. ja jums ir nepieciešams, pielāgotu izmēru, lūdzu, sazinieties ar mums; 6. mums ir 3cm baltas malas)

Izskatās arī
Sešstūra Pad Korķa Tāfeles/Pin Valdes, 9-Pack Krāsains Sienas Flīzes Memo Filca Tāfeles Sienas Uzlīmes, Home Dekoriem
€8.57 €6.94

(funkcijas: mūsu radošā krāsaini sešstūri vilnas filcs, multifunkcionāla sienas uzlīmes smart savākt valdes mājas apdare.īpašā ģeometriskā figūra sešstūris, sienas uzlīmes, modernās mākslas stila, dekors jūsu mājās. šo hex pin tāfeles ir lieliska alternatīva ziņojumu dēļa vai korķa tāfeles.tas ir jautri, jautrs krāsu iespējas, ka varat izrotāt istabu ar nav nepieciešama montāža! vienkārši)

Izskatās arī
Ramen Bļodā Liels Vilnis Metāla Plāksne, Plakāts, Projektēšana Alu Konstrukcijas, Sienu Dekors Puse Kluba Skārda Parakstīt Plakātu
€18.85 €9.05

(klasiskās plāksne vintage metāla zīme dzīvojamā istaba mājās apdares plāksnes sienas, mākslas plakātu, apraksts vairāk jūs pērkat, jo zemāku cenu! var sajaukt secību !lūdzu, pastāstiet mums, stilu, jūs vēlaties,vai piezīme ,paldies! materiāls: augstas kvalitātes metāla . izmērs aptuveni: 30 cm * 20cm ( 11.8 collas * 7.9 collu ) stāvoklis:100% jauns augstas kvalitātes paketē)

Izskatās arī
Dzīvniekiem Ziemassvētku Vintage Plakātu, Audekls Iespiešana Dzīvnieku Kaķis, Suns Jenots Ziemassvētku Cepure Sienas Mākslas Dekori Bērnu Istabā Gudrs Apdare
€29.96 €9.59

(lūdzu, ņemiet vērā, 1.glezna ir ne handpainted, tas ir drukāts ar mašīnu. 2. lai saglabātu uz leju, kuģniecības izmaksas, un aviod rāmis bojāts, kuģniecības, ne matrača, ne iekšpusē rāmja, neviens ārpus rāmja, audekla tikai. 3. sakarā ar dažādiem gaismas efektiem starp datoru monitori,mobilo telefonu, krāsu objektu, kas būs nedaudz atšķiras no rādīt attēlu mūsu veikalā. 4.1)

Izskatās arī
Bezmaksas Piegāde 1 Rullis 25X10cm Gaismas Siltuma Pārneses Vinila Tumši Noctilucent Cricut DIY par Siltuma Preses Mašīna T-krekls Dzelzs HTV
€1.51 €0.78

(1 rullis 25x10cm gaismas siltuma pārneses vinila, ja jūs pērkat vairāk nekā 6pcs vai pasūtījuma summa lielāks par 15usd, mēs jauninājumu piegādes metodi, par brīvu, piemēram, pack24.lv saver shipping, pack24.lv standard shipping, ķīna post reģistrēta gaisa pastu vai epacket, pēc jūsu piegādes adresi, lūdzu, ņemiet vērā, paldies.ja jūs pērkat vairāk nekā 1pc par vienu un to pašu krāsu, mēs nosūtīsim)

Izskatās arī
Akcijā! 6X Kārta Jomā Vāze Caurspīdīga Stikla Zivju Tvertnes
€50.07 €28.54

(akcijā! 6x kārta jomā vāze caurspīdīga stikla zivju tvertnes jūs varat ievietot stikla vāze guļamistaba, dzīvojamā istaba, birojs tas būs skaists un pievilcīgs, ja jūs izvirzīti daži bruģis, jo tas tas palīdz, lai rotā un tīrība jūsu mājās vai birojā, labs noformējums par jums lieliska dāvana, lai nosūtītu jūsu draugiem, radiem un kolēģiem, utt. krāsa: caurspīdīga materiāls:)

Izskatās arī
Antīka Zelta Zirgs Kāju Čuguna Sienas Bell Rokas Kloķa Mājas, Dārza Āra Priekšā Vārtiem Apdares Akcentus Laukos
€23.53

(antīka zelta zirgs kāju čuguna sienas bell rokas kloķa mājas, dārza āra priekšā vārtiem apdares akcentus laukos 1. materiāls: čuguns; 2. krāsa: antīks zelts; 3. postenis izmērs: 11.5x14.2x12.5cmh; 4. iepakojumā: 1 gab., ar burbulis maisā ietīts uz brūna kaste. atgādinām: atzīs bāzi par precīzu pasūtījuma summa, iespējams, papildu importa muitas nodokļu, galvenokārt)

Izskatās arī
Mini Ziemassvētku Koku Statuetes Lelle Dārza Dekoru, Rotājumu Mazulis, Rotaļu Miniatūra Ainava Rotājumi Statuja Sveķu Kuģiem
€3.16 €2.06

(apraksts: piemērots ziemassvētku puse, bērnu puses un tā tālāk, viegli pievienot vairāk svētku atmosfēru. burvīga ziemassvētku stila mini rotājumiem izgreznot jūsu pundurkociņš vai citus augus, kas vairāk jauki un svētku. tā ir laba dāvana jūsu bērniem, ģimenes, draugu un kolēģu. noliec uz galda, skapja, galda vai jebkurā citā vietā, kuru vēlaties. augstas kvalitātes)

Izskatās arī
40-90mm Dabiskā kristāla Akvamarīns kristālu enerģiju dziedināšanai 1
€79.51 €58.04

(postenis izskaidrot nosaukums kristāla bumbu materiāls crystal svars g garums mm platums mm augstums mm uzmanību: izmērs var būt nelielas neprecizitātes dēļ dažādām partijām produktu, vai rokas mērījumu, paldies par jūsu understandin maksājums: * maksājumu ir jāiesniedz 7 dienu laikā pēc izsoles.lūdzu pārliecinieties,)

Izskatās arī
Kenya Airways Lidmašīna Metāla Plāksne Sienas Smieklīgi Vintage Character Garāžas Skārda Parakstīt Plakātu
€8.07 €3.88

(klasiskās plāksne vintage metāla zīme dzīvojamā istaba mājās apdares plāksnes sienas, mākslas plakātu, apraksts vairāk jūs pērkat, jo zemāku cenu! var sajaukt secību !lūdzu, pastāstiet mums, stilu, jūs vēlaties,vai piezīme ,paldies! materiāls: augstas kvalitātes metāla . izmērs aptuveni: 30 cm * 20cm ( 11.8 collas * 7.9 collu ) stāvoklis:100% jauns augstas kvalitātes paketē)

Izskatās arī
Austrumu Iedvesmoja Drukāt Seguy Samarkande Sienas Mākslas Audekls Gleznošanai Orient Āzijas Dizaina Plakātu Sienas Attēlu Mājas Dekori
€4.05

(mūsu tipogrāfija drukā un mākslas izdrukas par pack24.lv funkcija mūsdienīga sienas māksla, skandināvu dizaina sienas mākslas un skaistu abstraktās mākslas izdrukas.ideāls mājas dekoru,biroja vai darba vieta. apraksts materiāls : kokvilnas audekls iepakojumā : eiropas standarts tehnoloģija : print ( rāmji un rotājumi nav iekļauti ) piezīme: 1, tur varētu būt)

Izskatās arī
Ķīniešu Stilā Feng Shui Koi Zivju Krāsošana Audekls Izdrukas Anotācija Plakātu Sienas, Attēlus Mākslu, viesistaba, Mājas Dekoru HYL2033
€213.33 €174.93

(vidēji: iespiests ar mašīnu uz audekla. piezīme: attēla attēls ir tikai demonstrēšanas nolūkā, lūdzu pārbaudiet izmēra un kadru iespēja zemāk, pirms jūs iegādāties. izmērs (collas): dažādu izmēru, no kuriem izvēlēties. - bez rāmja/ierāmētas: + bez rāmja: tikai audekls, kas ir velmētas caurules.tur ir papildus 4 cm vai tik tukšu audekls ap krāsošana,tāpēc, ka jūs)

Izskatās arī
Nauda, Naudas Jar Darbvirsmas Dekoratīvās Ramen Bļodā Statuetes Naudas Taupīšanas Pot
€18.78 €9.58

(apraksts reāli dizains atspoguļo būtību svaigi un garšīgi bļoda ramen.ideāls mājas dekoru, tirgus, liecina, foto aksesuārus, lieliskas idejas dāvanām.tas ir ļoti smieklīgi un spilgti.var izmantot kā foto piederumi, mājas mēbeles, un tā tālāk. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:pvc -izmērs:13.00x13.00x7.50cm/5.11x5.11x2.95in - cūciņa banka)

Izskatās arī