Cena €5.37 €10.75

Pilns apraksts

Apraksts:

Rada nomierinošu atmosfēru ar šo vīraks degļu ūdenskritums.Tas ir izgatavots no augstas kvalitātes sveķu, kas ir izturīgs un reālistiski.Tas ir unikāls dizains, kas rada dūmu efektu, kas atdarina ūdenskritums.Tas ir ideāls meditācijas un relaksācijas, kā arī dekorēšanai saunas vai citām telpām.Vīraka deglis iestāde var rīkot dažāda veida vīraka konusi vai nūjas.

Specifikācija:

Nosaukums: Sālsūdenim Vīraks Deglis

Materiāls: Sveķi

Izmērs: (apm.)

A: 10.5*5*10cm/4.13*1.97*3.94 jo

B: 7*4*9.2 cm/2.76*1.57*3.62 jo

C: 8*5*9cm/3.15*1.97*3.54 jo

Iepakojuma Saraksts:

Sālsūdenim Vīraks Degļu*1

Piezīmes:

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efekti, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas, kas ir redzams attēlos.

2. Lūdzu, piedod nedaudz mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Ūdensizturīgs un ilglaicīgu: augsta kvalitāte un ūdensizturīgs sveķu materiāls tiek izmantota, lai padarītu sālsūdenim vīraks degļi, kas novērš kaitējumu viegli.Tas ir droši, būvēts uz pēdējo, un ūdensnecaurlaidīgs.

2.Noņem Stresu: ūdenskritums vīraks deglis var nodot jums priekšstatu par ūdenskritums, kas skatās uz dūmiem, kā plūstošs ūdens, kas palīdz mazināt stresu.

3.Mierīgu Gaisotni: vīraks degļa turētājs ūdenskritums ir unikāla rockery konstrukcija, kas padara dūmu no sālsūdenim vīraks izskatās kā ūdens, lēnām plūst uz leju.Tas rada rāms atmosfēra jūsu mājās.Tas ir arī augsta dekoratīvo vērtību, padarot to par lielisku rotājumu jebkurā telpā.

4.Piemērojams Gadījumos: vīraks glāžu turētājs ir piemērots daudzām vietām, piemēram, dzīvojamā istaba, guļamistaba, pusdienu galds, plaukts, tempļi, kafejnīcas, meditācijas telpa, utt.

5.Zemas Apkopes: Šis vīraks deglis ir viegli tīrāms.Vienkārši nomazgājiet to ar ūdeni un vīraka kvēpināmais trauks iestāde būs bez traipiem.Nav nepieciešami speciāli tīrīšanas līdzekļi vai grūti sukas.Ātrā mazgāšana ir viss, kas nepieciešams.

Specifikācijas

  • Materiāls: sveķu
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: Vīraks Deglis
  • Klasifikācijas: Vīraks Bāzes
  • Modeļa Numurs: Vīraks Degļa Turētājs Ūdenskritums

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Laiks, Kas Pavadīts Ar Grāmatas Un Kaķi, Nekad Nav Izniekots Plakātu, Skārda Zīme, Vintage Zīme Sienas Krogs, Kafejnīca Mājās Amatniecības Dekori
€17.34 €5.20

(izmērs: 8x12 cm/20cmx30cm. materiāls: izgatavots no metāla skārda, eco-draudzīga un pārstrādājama. viegli pakārt: šī metāla skārda zīme nāk ar iepriekš urbti caurumi, padarot displejs brīze.tas ir izgatavots ar sakrustotām malām, kas var efektīvi novērst griezumiem. klasiskās apdare: šī zīme var viegli papildināt vietas un ir ideāli piemērots mājām, kafejnīca, bārs, bārs,)

Izskatās arī
Ziemassvētku Multfilmas Dzimšanas Silītē Uzstādīt Skatuves Rotājumu Raksturs Statuja Mājas Apdare Amatniecības
€35.88 €17.93

(ziemassvētku multfilmas dzimšanas silītē uzstādīt skatuves rotājumu raksturs statuja mājas apdare amatniecības funkcijas: svētku, ziemassvētku rotājumi, šajā skaisti izstrādāts maziem raksturs rotājumi dos brīvdienu garastāvoklis, lai jūsu mājās. rūpīgi izstrādāta, pievēršot uzmanību detaļām, šos sveķus rotājumi iezīme reāli, sarežģīts detaļas un krāsas. izgatavots)

Izskatās arī
Galaxie 500, Šodien, Plakātu Drukāšana, Attēlu Sienu Mākslas Smieklīgi Mājās Apdare Vintage Sienas Gleznojums Istabu Modernu Dekoru, Bez Rāmja
€12.05 €3.61

(1.mēs atbalstām piliens kuģniecības un whosesale. 2. lai saglabātu uz leju, kuģniecības izmaksas, un aviod bojāto kuģniecības veids, bez matrača, bez rāmja. 3.glezna ir ne handpainted, tas ir drukāts ar mašīnu. 4.1 inch=2.54 cm 5.paredzamais piegādes datums var ietekmēt muitas, laika apstākļi utt., dažreiz tas var aizņemt nedaudz ilgāku laiku, lai saņemtu, lūdzu, sazinieties)

Izskatās arī
Izturīgs, Praktisks Ventilators Lāpstiņu Ventilatoru Piederumi, Ar Riekstu Segtu 12 Collu 5 Lapas Ventilatoru Lāpstiņu Zemu Nois Rezerves Daļas
€6.62 €3.11

(funkcijas: * ventilatora lāpstiņas turētājs/galda ventilators piederumi, ar riekstu vāciņu. * izgatavota no pp plastikāta, viegls un izturīgs. * piecu lapu asmens dizains, zema trokšņu līmeņa un augstas temperatūras izturība. * viegli uzstādīt un lietot.viegli izjaukt un ērti tīrīt. * rezerves daļu 12 /280mm stāvēt ventilatoru vai galda ventilators. specifikācija: *)

Izskatās arī
46mm Scorpion Statuja Dabas Dziedniecības Akmens Ametista Kristāla Fluorite Cirsts Dārgakmeņi, Kvarcs Statuetes Feng Shui Kuģiem, Mājas Dekoru, Dāvanu
€348.51 €174.25

(laipni lūgti mūsu veikalā!ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs palīdzēsim jums.drop-kuģniecības arī pieņemts.novēlu jums laimīgu iepirkšanos. preces nosaukums 46mm scorpion statuja dabas dziedniecības akmens ametista kristāla fluorite cirsts dārgakmeņi, kvarcs statuetes feng shui kuģiem, mājas dekoru, dāvanu materiāli ametista/ ziedu)

Izskatās arī
Unikālo Medūzas Lampas Modes Rotaļlietu Ērti Medūzas Laternu Krāsains Medūzas Gaismas, Lai Svins Ir Pārsteidzošs Karstā
€4.94 €2.71

(unikālo medūzas lampas modes rotaļlietu ērti medūzas laternu krāsains medūzas gaismas, lai svins ir pārsteidzošs karstā apraksts: produkta veids: rotaļlieta kulons krāsa: , violeta, zaļa, zila 3c konfigurācijas kategorija: rotaļlietas virs 14 gadiem materiāls: gaismas , marle forma: medūzas specifikācijas: 1. 【unikālo medūzas gaismas, sapņains)

Izskatās arī
Digitālais Modinātājs Ar Lielu LED Laika Displejs Temperatūras Atklāt Atlikt Pulksteņi Guļamistabai Gultas, Galda,
€17.96 €13.11

([lielā ekrāna displejs]- 5.5 collu augstas izšķirtspējas digitālo modinātājs ir skaidri norādīts laiks, datums, temp.izgaismotais led ciparus, pārliecinieties, ka tā ir pietiekami skaidrs, lai redzētu, laiku, attālumu. [signāls regulējams spilgtums]- 6 spilgtuma līmeņos, sākot no 5% uz 100%, nav jāuztraucas par to spilgtums ir pārāk augsts, lai varētu ietekmēt jūsu miega, vai pārāk tumšs, lai)

Izskatās arī
Dabiskā Kristāla Sirds Formas Burvju Slotas Raganu Slotu Reiki Dārgakmens Tīrīšanas Dziedināšanas Fengshui Mājas Rotājumi
€8.68 €3.21

(funkcijas: 1.unikālais dizains: šī raganu slotu dekoru lepojas unikāli pievilcīgs dizains, kas izstaro radošo un skaistumu.glītu kristāla zizli un slotu forma pievienot neatvairāmu touch cuteness, padarot tā ir jebkurā gadījumā. 2.izvēlētais materiāls: mūsu raganu slotu dekori ir izgatavots no augstas kvalitātes kristāla materiāla, kas ir droša, bez smaržas, un ir videi draudzīgs.ar tās izcilo)

Izskatās arī
Akcijā! 6X Kārta Jomā Vāze Caurspīdīga Stikla Zivju Tvertnes
€50.07 €28.54

(akcijā! 6x kārta jomā vāze caurspīdīga stikla zivju tvertnes jūs varat ievietot stikla vāze guļamistaba, dzīvojamā istaba, birojs tas būs skaists un pievilcīgs, ja jūs izvirzīti daži bruģis, jo tas tas palīdz, lai rotā un tīrība jūsu mājās vai birojā, labs noformējums par jums lieliska dāvana, lai nosūtītu jūsu draugiem, radiem un kolēģiem, utt. krāsa: caurspīdīga materiāls:)

Izskatās arī
Ārējās Tirdzniecības Nosūcējs Veidā Sealer Darbvirsmas Vakuuma Iepakošanas Mašīnas, Pārtikas Iepakojums, Vakuuma Sealer
€834.12

(produkta apraksts specifikācija modelis 500 vakuuma aizzīmogošanas mašīnas motora jauda 1kw inflācija ir 0,8 mpa zīmogs izmēri 500*8mm izmēri 600*340*430mm svars 40kg)

Izskatās arī
A5 Photocard Saistvielu 3inch 4grid nomaināmās Kartes Savākt Grāmatu Zvaigzne-Pakaļdzīšanās Krātuves Grāmatu, Albumu Polaroid
€7.62 €4.57

(a5 photocard saistvielu 3inch 4grid nomaināmās kartes savākt grāmatu zvaigzne-pakaļdzīšanās krātuves grāmatu, albumu polaroid izmērs:185x235x45mm ietver saistvielas+2 nodalījumu nav iekļauti lapā)

Izskatās arī
100gab Niedru Difuzoru Nūjas Nomaiņa Smaržas Rotangpalmas Kociņi, Aromterapijas Ēteriskās Eļļas Difuzoru Piepildīt Nūjas Vannas istaba Dekori
€4.70 €2.45

(motīvs: ēteriskā eļļa difuzoru nomaiņa piepildīt stick, izmērs 0.3cmx20cm/0.12inchx7.87inch, ērts lietošanā, vides aizsardzības un izdaiļot vidi. materiāls: vīnogulāju krāsa:melna/balta/dabas izmērs: garums:200mm biezums: 3mm kā lietot: 1. solis. atvērt aromterapijas korķa un nodot reizi beigām rotangpalmas vērā aromāts, noņemt, kad rotangpalmas kļūst)

Izskatās arī
Fresco Mikelandželo Ādama Eļļas Glezna uz Audekla Plakāti un Drukas Cuadros Sienas Mākslas Aina Dzīvojamā Istaba Dekori
€30.94 €15.16

([xlmodel]-[custom]-[58735] detalizēts apraksts posteņa nosaukums : dekoratīvais krāsojums (bez rāmja) materiāls : audekls gadījumos : dzīvojamā istaba, guļamistaba, kafejnīca, viesnīca, utt. iezīmes : sienu dekors, bez rāmīša specifikācijas : 1. gadījumā vietas: dzīvojamā istaba, guļamistaba, bērnu istaba, virtuve, restorāns, fona sienas, utt. 2. šis)

Izskatās arī
Austrumu Iedvesmoja Drukāt Seguy Samarkande Sienas Mākslas Audekls Gleznošanai Orient Āzijas Dizaina Plakātu Sienas Attēlu Mājas Dekori
€4.05

(mūsu tipogrāfija drukā un mākslas izdrukas par pack24.lv funkcija mūsdienīga sienas māksla, skandināvu dizaina sienas mākslas un skaistu abstraktās mākslas izdrukas.ideāls mājas dekoru,biroja vai darba vieta. apraksts materiāls : kokvilnas audekls iepakojumā : eiropas standarts tehnoloģija : print ( rāmji un rotājumi nav iekļauti ) piezīme: 1, tur varētu būt)

Izskatās arī
Pīts Pušķis Aizkaru Tiebacks Praktiski Classic Satīna Virvi, Aizkaru Piekārtiem Bumbu Siksna Vienkāršu Roku Darbs, Mājas Dekoru
€5.46 €2.45

(vārds:pīts aizkaru tiebacks materiāls:poliesters krāsa:sarkana/tumši zila/pelēka, zila/pelēka/tumši kafijas/bēšs/zelta/melna/balta/tumši pelēka izmērs:garums:60cm(23.62 gadā) pakete ietver:1 gab pītā aizkaru tiebacks apraksts: 100% pavisam jaunu un kvalitāte šī elegantā tie mugurām izgatavots no pītā virve ir pievilcīga papildus aizkari.)

Izskatās arī
Mēness Luminiscences Zvaigznes, Mēness Uzlīmes Krāsains Spīd Tumsā Gaismas Sienas Uzlīmes 3D Gaismas Zvaigžņu punkti Mājas Dekoru
€3.34 €2.00

(pavisam jaunu un augstas daudzums! materiāls: pvc krāsa: krāsains izmērs: 2.5 cm daudzums: 100gab motīvs: izmantot augstas kvalitātes plastmasas un luminiscences krāsas, kā izejvielas.vides aizsardzība, bez smaržas, nav toksisks un nepievelk putekļus.jūs varat ielīmējiet šo zvaigžņu uzlīmes uz sienām, griestiem, mēbelēm, logiem vai spoguļi, kā nepieciešams.jūs varat)

Izskatās arī
Valentīna Diena Zemniecisks Koka Dekori Pērlīšu Zemnieku Krelles Ar Pušķis, Lielās Sienas Karājas Dekori
€11.26 €6.76

(materiāls: šī valentīna diena koka krelles pušķis vainags ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem valentīndienas dekori: jūs varat organizēt tos uz stikla vāzes, pudeles, lampas, lukturi, plaukts, daudzpakāpju renes, durvis, ieejas, un tā tālāk, tas būtu svētku papildinājums jūsu shelf & galda un mājokļa dekorēšana. lauku zemnieku valstī, krelles, jūs varat krāsas, koka pērļu)

Izskatās arī
Yoshitomo Nara Karikatūra Minimālisma Kanvas Glezna Skandināvijas Plakāti un Izdrukas Sienas Art Attēlus viesistaba, Mājas Dekoru
€28.17 €14.08

(lūdzu, ņemiet vērā: 1.mēs atbalstām piliens kuģniecības un whosesale . 2. lai saglabātu uz leju, kuģniecības izmaksas, un aviod bojāto kuģniecības veids, bez matrača, bez rāmja , audekla tikai . 3.glezna ir ne handpainted, tas ir drukāts ar mašīnu. 4.1 inch=2.54 cm 5. mēs pieņemam custom izmēri un bildes, ja jūs vēlaties, pls sazinieties ar mums. 6. paredzamais)

Izskatās arī
Koka Riekstkodis Attēls Svētku, Ziemassvētku Rotājumi Tradicionālajiem Koka Riekstkodis Iekštelpu Darbvirsmas Kamīnu Rotājumi
€8.53 €4.52

(apraksts: 【riekstkodis rotājumi] aicina: koka riekstkodis rakstzīmes kostīms, ideāls par izrādīto mājās brīvdienu laikā. 【izsmalcinātu meistarība] aicina: riekstkodis rakstzīmes, kas ir izgatavoti no koka materiāliem, ar izsmalcinātu informāciju un izsmalcinātu meistarība, padarot tos par ļoti izsmalcinātu apdari. 【mājas apdare amatniecības] aicina: riekstkodis statuja var izmantot)

Izskatās arī