Cena €13.44 €24.00

Pilns apraksts

Piezīme: Gumijas izstrādājumi ir mazliet smaržas, lūdzu, atveriet to un nodot to vēdināmā vietā, kad jūs saņemat preci, smarža, tiks samazināts.

Mēs centīsimies mūsu labāko, lai jums!

Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums.

Mēs atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams!

Spēļu gaismas peles paliktņa, padarot jūsu spēļu pieredzi bagātāki

Uzmanību

1.produkta krāsa ir mazliet starpība,Jo tas ir mūsu DIY Roku darbs Ražošana (thermal transfer)

2.kad jūs saņemat savu sūtījumu,atveriet to, tikai nedaudz smarža,bet tas nav toksisks.ņemt to par vēdināmā vietā pāris dienas,tā būs labāk

Piezīme:

1. Saspringts aust:

Augsta blīvuma adīšanas procesā rada diezgan gludu virsmu un padara to vienmērīgu justies tuvu sveķiem, kas var efektīvi samazināt roku nogurumu rada, izmantojot peli uz ilgu laiku.

2. Anti slip apakšā:

Dabīgās gumijas apakšā, drošu un vides aizsardzības, apakšā nostiprinātu saķeres modelis, cieši fit darbvirsmas bez deformācijas.

3. Bloķēšanas malas ievads:

Malas bloķēšanas malas peles paliktņa pieņem papildu soda adīšanas metodi, kura var noņemt liekās malas un nodrošinātu, ka peles paliktņa ir vairāk izturīga.

Silts Uzvednē:

Ja jūsu Apstiprinājumu Laiks tuvojas,jūs joprojām nevar saņemt preces,lūdzu, sazinieties ar mums,mēs vēlamies paplašināt piegādes datumu.

Ja pēc 70days jums vēl nav saņemtu preces,lūdzu, sazinieties ar mums,mēs sniegsim jums pilnu kompensāciju.Lūdzu, neatveriet strīdu ietvaros 70days ,tas ir Nevēlami!Paldies par jūsu laipni.

Specifikācijas

  • funkcijas 6: Lielgabarīta Peles Paliktņa
  • Materiāls: Gumijas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Funkcijas 2: Sēdekļu
  • Iezīmes 1: Non-Slip
  • Produkti Statusu: Sastāvs, Jā, Sastāvs
  • Iepakojums:
  • funkcijas 4: Krāsains Gaismas Peles Paliktņa
  • Biezums: 3mm/4mm/5mm
  • Funkcijas 3: Aizsardzība Pret Radiāciju
  • funkcijas 5: Peles paliktnis, lai Spēlētājs
  • Zīmola Nosaukums: DQHANVE
  • Modeļa Numurs: Peles Paliktņa, RGB Peles Paliktņa
  • 7 funkcijas: Ūdensizturīgs datora galds mat tastatūras mat

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Anmie Tokyo Vampīrs Touka Kirishima Peles Paliktnis Liela Spēļu Pele Spilventiņu LockEdge Sabiezējumu Datora Tastatūru, Galda, Galda, Mat
€14.95 €10.35

(materiāls: dabīgā gumija amats: non-slip / quick-dry izmērs ieteikums: 30*60/ 30*70 / 30*80 - klaviatūras & peles 40*70 / 40*80 / 40*90 - klaviatūras & peles un datoru, pilnu datora galds pārdevējs atgādinājums: ①if nedaudz gumijas smarža, lūdzu, esiet droši, tas ir netoksisks, lūdzu, nodot to gaisā dažas dienas, tā būs izbalināt prom. ②due termiskās)

Izskatās arī
1Set Peli Slidas Pēdu Spilventiņi Peli Kājām Ielīmi, LogitechG1 MX300M100 Peli Melna Izliektām Malām Peli Kājām
€1.21 €0.97

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes visi bezjēdzīgi lūžņi peli slidas ir pre-noņemts ērtākai lietošanai. samazina berzi starp peli un peles paliktni.nodrošina vienmērīgāku slīd pieredzi. stingri izstrādāta saskaņā ar nekustamo peles,pēc tam, kad uzskata, peles s izturību un precizitāti, rūpīgi,forma, biezuma, kas ir koriģēts par katru modeli. materiāls)

Izskatās arī
Genshin Ietekmes Hutao 3D peles paliktnis Spēli Rokas Delnas Balsts Peles Paliktņa Silikona Oppai Krūts Sexy Mīksto Peli Mat Biroja Darba Dāvanu
€28.71 €22.96

(stāvoklis: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls: silikons+piena zīds svars: aptuveni 300g krāsa: kā bildes rādīt iepakojuma saturs: 1*peles paliktnis)

Izskatās arī
123Keys Ziemassvētku Tēmu Keycap OEM Augstums PBT Sublimācijas PBT Svētku Keyswitch Keycap Mehāniskā Tastatūra Swiches
€26.79 €13.39

(funkcijas: ootdty ar augsti individualizētu ziemassvētku keycaps pievienotu svētku atmosphereto tastatūru, kas ļauj lietotājiem baudīt vairāk fun ziemassvētku laikā. oem ar uzticamu kvalitāti; vairāki stili un krāsas ir pieejami, lai apmierinātu dažādu lietotāju vajadzības. viegli uzstādīt un demontēt, compatiblewith visbiežāk tastatūru, zīmolus. piemērots datoru)

Izskatās arī
FOPATO H98 Bezvadu Bluetooth Mehāniskā Tastatūra Trešo Izspēles Pārbaudes Spēli Pielāgot Tastatūru Karstā Plug Vārti Struktūra
€580.83 €243.95

(ieviešot fopato h98 bezvadu bluetooth mehāniskā tastatūra, ideāla izvēle spēlētājiem un speciālistiem.ar savu pieglaust dizains un uzlabotas funkcijas, šo tastatūru ir spēle-mainītājs pasaulē pielāgot tastatūru.ar fopato h98 ir aprīkots ar unikālu karstā plug funkcija, kas ļauj jums viegli pārslēgt starp ierīcēm nav nekādu problēmu.vai tu esi spēļu uz jūsu pc vai rakstīt uz planšetdatora šī tastatūra)

Izskatās arī
Šasijas HDD Rack Datu Uzglabāšanas 2,5 Collu Sata SSD HDD Mājas Backup Pasta Datora korpuss Server Šasijas Daļas
€90.84 €53.59

(šasijas hdd rack datu uzglabāšanas 2,5 collu sata ssd hdd mājas backup pasta datora korpuss server šasijas daļas 6 bay disku dizains, vairāk jaudas, var likt 6pcs 2.5 collu portatīvā datora cieto disku, tajā pašā laikā, visas grāmatiņa sata interfeisu cieto disku saderību. ar taustiņu dizains, cietā diska ir vairāk drošs. visas metāla ēkas, spēcīgs un izturīgs, labs siltuma izkliedi, iebūvēts)

Izskatās arī
Anime Peles Paliktņa RGB Lielu Spēļu peles paliktnis Piemītošo Quintuplets Spēlētājs Peli Mat LED Tastatūra Mat Spēle, neslīdošs Paklājs
€82.74 €41.37

(anime peles paliktņa rgb lielu spēļu peles paliktnis piemītošo quintuplets spēlētājs peli mat led tastatūra mat spēle, neslīdošs paklājs)

Izskatās arī
10 Gab., 5.5x2.1mm Augstas Kvalitātes Apaļa LĪDZSTRĀVAS Caurules Plug Vīriešu Ligzda o Savienotājs
€5.03 €2.51

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: par nelielu elektronikas un ierīces, kas izmanto 9mm muca elektrības kabelis. vienkārši un profesionālu izskatu, vadu. tas ir viegli uzstādīt, un var ietaupīt laiku un naudu. pieteikumu multivides atskaņotājs, mp3 atskaņotājs, mp4 atskaņotājs, o-video tehnika, iekārtas, piezīme grāmatu, mobilo telefonu, mobilo)

Izskatās arī
Angel Wing Rokas RestMouse Pad,Customizable Atmiņas Putas ar neslīdošu Pamatni Rakstīt Sāpes Atvieglojums par Mājas/Adrese/Spēļu Pasūtījuma
€8.54

(mēs atbalstām pielāgošana īsceļus dažādiem zīmoliem.mēs varam pielāgot savu iecienītāko modeļus un logo uz klaviatūras pārsegs, padarot to savu ekskluzīvo tastatūras segumu. laipni lūdzam pielāgot! [premium komfortu]: atmiņas putas iekšējo spilventiņu ilgstošu komfortu, sāpju mazināšanai un ādas draudzīgu pieredzi.kalpo arī kā apburošs dekompresijas rotaļlieta. [stilīgs)

Izskatās arī
Grafikas Kartes Turētāju GPU Atbalstu Turētājs Dual Sided Metāla Instrumentu-bezmaksas Dizains
€6.98 €5.17

(funkcijas: ootdty pārliecinieties, vai jūsu videokarte palikt labā formā ar grafikas kartes turētājs.ne vairāk deformācijas vai salokot pateicoties double sided atbalstu. izgatavots no izturīga metāla, šis turētājs nodrošina uzticama un izturīga atbalstu jūsu grafikas karti tā, lai tas paliek drošā vietā. paredzētas datoru diy entuziasti, mūsu grafikas kartes turētājs ir jābūt)

Izskatās arī
3,5 Collu IDE Uz SATA Adapteri Kartes Galddatoru Cieto Disku IDE Optisko Disku Ar SATA Converter Paralēlais Ports, Lai Sērijas
€5.22 €4.23

(ide cieto disku ar video reģistratoru ir pārvērsts par simts, un tas tiek izmantots, pievienojot sata porta uz mātesplates. 3,5 collu ide cieto disku ar sata, savienots ar mātesplati sata portu izmantot ide optisko disku ar sata, pieslēgt pie mātesplates sata portu izmantot ide deglis, sata, pieslēgt pie mātesplates sata portu lietošanu. darbvirsmas 3,5 collu ide cieto disku var pārskaitīt uz sata video ierakstītāju)

Izskatās arī
Telpas taupīšanas Ventilatora Turētāja 12cm 24cm 36 cm Faniem Palielinātu Gaisa Cirkulācija Darbvirsmas Gadījumos, Radiatora Kronšteins
€7.41 €4.82

(funkcijas: ootdty uzlabo datora dzesēšanas sistēmas:šo universālo fanu konsole ir paredzēta, lai atbalstītu 12cm/24cm/36 cm faniem, kas ļauj jums, lai optimizētu jūsu datora dzesēšanas izrādes un novērstu pārkaršanu. izturīga cinkota tērauda konstrukcija: izgatavota no kvalitātes cinkota tērauda, šo ventilatoru turētājs nodrošina ilgstošu izturību un lielisku siltuma izkliedi,)

Izskatās arī
DP Lelli Plug Virtuālo Displeja Adapteri EDID Galvām Emulatora 4K DP Displayport lfd Displejs Piederumi Video Karte
€21.81 €15.27

(dp lelli plug virtuālo displeja adapteri edid galvām emulatora 4k dp displayport lfd displejs piederumi video karte apraksts: nosaukums: dp lfd displejs interfeiss: dp interfeiss tips: adapteris karte pieteikums: datoru tips: modema kabeli specifikācijas: 1.strādās ar jebkuru karti, kas ir displayport izeja. 2.nav nesaderības problēmas, ja regulāri)

Izskatās arī
6 Pack Dual PSU Vairākas Barošanas Adapteri,Add2psu ATX 24 Pin Molex 4Pin Savienotājs BTC Miner
€20.22 €15.17

(1. duālais barošanas sinhronā sākot kabeli.tas var iedarbināšanas vai apstādināšanas divas zemas enerģijas piegādes sinhroni, lai palielinātu barošanas. 2. nē griešana vadiem vai mīkstlodi, bez kompromisiem integritāti vai datora funkcijas. 3. šo karti var veikt divus jaudu, tajā pašā laikā pāriet mašīna, grafikas kartes jaudas sadalījums divās jaudas vārdā izmantošanu, augstas jaudas)

Izskatās arī
Jauns Izturīgs PBT 6.25 u 7u Atstarpes taustiņu, Keycap DSA Profilu Piecu Pusē Krāsošanas Subbed Keycaps
€4.76 €3.86

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes to var izmantot, lai lielākā daļa mx - slēdži mehāniskā tastatūra, kuru platība ir 6.25 u 7u. dye-sub process, kas izturīgs pret koroziju un siltuma izturīgs, un var saglabāt sākotnējo stāvokli keycap uz ilgu laiku. super nodilumizturīga, ne fedings, spēcīga izturība pret koroziju, skaidrs rakstzīmes, kas nav deformēta. atstarpes)

Izskatās arī
Hagibis ROG Sabiedrotais/Tvaika Klāja/Switch/OLED Doks 6 in 1 Universal dokstacija Ar 4K HDMI 2.5 G RJ45 100W PD RGB Gaismas USB C Hub
€71.09 €40.35

(plaši saderīgs: šī dokstacija atbalsta izmantošanu rokas spēļu konsoles, piemēram, rog sabiedrotais/tvaika klāja/slēdzis, un tā var arī atbalstīt mobilo telefonu, kas atbalsta dp video protokolus.piezīme: jo lieluma maiņa un mobilo tālruni, vajag lietot ar silikona spilventiņu, kas nāk ar produktu. rgb led gaismas: 15 krāsu režīmi ,atbalsta pieskarieties, lai mainītu krāsas,padarīt jūsu darbvirsmas)

Izskatās arī
CFexpress B Tipa M. 2 NVMe 2230 M Taustiņu Paplašināšanas Karti CFExpress M., 2 TAUSTIŅU M Atbalsts Fotogrāfiem Videographers
€10.87

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes izstrādāts ar augstas kvalitātes materiāliem un smalkas meistarība, mūsu adapteris nodrošina optimālu funkcionalitāti un ilgstošu izturību. konvertēt 2230 ssd diska cfexpress, lai nodrošinātu augsta pārraides ātrumu un jaudu. diy montāžas komplekts, piemērots 2230 ssd, atbalsta cfexpress karti, kas ir ērti un ātri.ātrgaitas pārraides,)

Izskatās arī
Tipa-C Peli ar Mirdzošu, Šūnveida Dizainu Viegls RGB Peli, Krāsains Mirdzumu Datoru Peles
€10.49 €7.02

(funkcijas: ootdty uzlabo savu spēļu ar c tipa peles.tās ergonomisks dizains un highprecision nodrošinātu vienmērīgu kustību, sniedzot jums konkurētspējīgu edgein jebkuru spēli. šīs peles funkcijas pielāgojama apgaismojums, kas ļauj jums, lai radītu aizraujošas, kas atbilst jūsu dinamiskas krāsas, pievienot uztraukums, lai jūsu spēļu uzstādījumus. paredzētas lietotājiem)

Izskatās arī