Cena €2.41 €4.82

Pilns apraksts

Ziemassvētku Akrila Suņi Rotājumi Ziemassvētku Eglītes Dekori Amatniecības Karājas Apdare

Funkcijas:

Versatile: Skaisti Izstrādāti Un Zemnieku Stilā, Kas Ideāli Piemērots Vannas Istabas Dekori, Un Var Tikt Piemērots Gludu, Tīru, Vai Cietas Virsmas, Piemēram, Sienas, Durvis, Un Vairāk.

Vai Tas Ir Jūsu Pašu Lietošanai Vai Kā Dāvana Labam Draugam, Tas Ir Ļoti Piemērots.Produkts Ir Ļoti Raksturīga.

Plaša Programma:Ziemassvētku Akrila Zīme Elders Sniegavīrs Bell Kulons Ar Virvi, Viegli Pakārt Ziemassvētku Koks, Māja, Sienas, Utt.Piemērots Arī Jaunais Gads, Halloween Puse, Dzimšanas Dienas Svinības, Utt....Viņi Lieliski Piekārtiem Par Kamīnu, Ziemassvētku Eglītes, pie Kāpnēm, Un Kā Dāvanu Maisiņi Vai Konfektes Somas.

Krāsa: kā attēlā

Izturīga Apdare: Tie Ir Uzticami, Bez Smaržas,, , Izturīgs, Nav Viegli Deformēties Vai Asaru.Turklāt, Ņemot vērā Labas Tehnoloģijas Un Augstas kvalitātes Materiāliem, Tās Nav Viegli Zust, Un Var saglabāt Uz Ilgu Laiku

Produkta Apraksts:

Ziemassvētku Akrila Suņi Rotājumi Ziemassvētku Eglītes Dekori Amatniecības Karājas Apdare

Materiāls: Akrils

Krāsa: kā attēlā, (Jo atšķirība starp dažādu monitoru attēla, var būt nelielas krāsu atšķirības.lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms pasūtīšanas, Paldies!)

Iepakojuma svars: 15g

Iepakojuma lielums: 9x5x1cm,(Lūdzu, ļauj 1-3mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms pasūtīšanas.)

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Stils: Mākslīgās
  • Materiāls: Plastmasas
  • Nepieciešama Montāža: no
  • Type1: Modes
  • Tēma: Dzīvnieku
  • Type2: RADOŠĀ

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Ziemassvētku Multfilmas Dzimšanas Silītē Uzstādīt Skatuves Rotājumu Raksturs Statuja Mājas Apdare Amatniecības
€35.88 €17.93

(ziemassvētku multfilmas dzimšanas silītē uzstādīt skatuves rotājumu raksturs statuja mājas apdare amatniecības funkcijas: svētku, ziemassvētku rotājumi, šajā skaisti izstrādāts maziem raksturs rotājumi dos brīvdienu garastāvoklis, lai jūsu mājās. rūpīgi izstrādāta, pievēršot uzmanību detaļām, šos sveķus rotājumi iezīme reāli, sarežģīts detaļas un krāsas. izgatavots)

Izskatās arī
Sarkanā Sveķu Pole Dance Gnome Statuja, Dejas Sexy Attvaicētājs Girl & Sieviešu Dāma, Sieviete Skaitli, Vitrīna Personalizētu Smieklīgi
€15.90

(sarkanā sveķu pole dance gnome statuja, dejas sexy attvaicētājs girl & sieviešu dāma, sieviete skaitli, vitrīna personalizētu funny funny & gudrs dizains: dinamiskas gnome statuja, deju prom svētku sarkans un balts tērps, komplektā ar bezkaunīgs red top hat.tas ir tik burvīgs un smieklīgi! premium kvalitātes: roku darbs ar augstākās kvalitātes sveķu, kas ir būvēts, lai pēdējā.tas var izturēt dažādus)

Izskatās arī
Skrejceļš Sadzīves Locīšanas Daudzfunkcionāls Komerciāls Sporta Zāle, Sporta Aprīkojums
€845.85 €820.47

(-----------------------宝贝描述------------------ 【品名] aicina:跑步机 跑带区域: 126x45cm 展开尺寸: 183x76x130cm 折叠尺寸: 116x136x76cm 跑步机净重: 83kg 跑步机承重: 130kg 坡度调整方式: 电动 持续输出马力: 1.2 kw 峰值马力: 3.5 kw 速度调节范围: 1-18km/h)

Izskatās arī
Keramikas Rokdarbu Lucky Pig Mājas Rotājumi Ūdenskritums Sālsūdenim Vīraks Degļu Vīraka Turētājs Violetā Māla Vīraka Kvēpināmais Trauks Bez Vīraks
€35.47 €7.61

(specifikācijas vienība:sālsūdenim vīraks deglis zīmols:minideal materiāls:keramika izmērs:kā rādīt attēlu pakete ietver: 1gb vīraks deglis(vīraka konusi nav iekļauta) senos laikos cilvēki bieži vien dedzināt dezodoranta koka. tāpēc, pirms ancients vienmēr vīraka dedzināšana krāsns, lasīt vai spēlēt mākslas, tīrīšanas to domāju, padarīt)

Izskatās arī
Dzelzs Black Gold Plated Svečturi Pīlārs Metāla Plāksne, Kāzu Svinības, Svētku Svečturis Turētājs Mākslas Dāvana Mājas Apdare
€2.58 €1.68

(funkcijas romantiska ziemeļvalstīm metāla svečturis. piemērots visu veidu sveces, teacup svečturi. ideāls vakariņas, dalībnieki, kāzu s, tikšanās, ziemassvētki,svētkus,utt. piezīme : 1. lūdzu, saprotiet, tur var būt 1-2 cm novirze pastāv. 2. apgaismojuma dēļ un monitori, tur ir nelielas atšķirības starp attēlu un reālo objektu. specifikācijas tips:)

Izskatās arī
Seksīgu kailu geju meitene skaistumu Augstas kvalitātes oriģināls 100% Roku darbs mākslas eļļas glezna Portrets Kaila Sieviete
€327.08 €163.53

(laipni lūgti mūsu veikalā! bez rāmja un skrūves piederumi / tikai roku darbs audekls gleznošanai ; piezīme: 1inch=2,5 cm ; ļoti laimīgs, ka jums izvēlēties mūsu produktiem, un uz veikalu.es ceru, ka jums ir laimīgs iepirkšanās laiku!ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, ļaujiet man zināt.es no visas sirds par savu pakalpojumu.paldies ! glezna rāda uzņēmums ievads mēs)

Izskatās arī
Nav Ierāmētas Gleznas, 5 gab Mēs esam Slaveni Krāsains Lauksaimniecības Traktoru Sienas, Mākslas Plakāti, Bildes, Mājas Dekoru, Lai Dzīvojamā Istaba Gleznas
€17.37 €8.69

(uzmanību: produkts bez rāmja. 1. kvalitāte: augstas kvalitātes aaa+++ 2. iezīmes: izgatavots no auduma materiāla,izturīgs izmantošanu un vides aizsardzību. 3. rāmis: nē,bez rāmja; 4. attiecas uz: mājas,viesnīca,birojs,kafejnīca,restorāns,kāzu dekori,bāri,puses dāvanu,draugam dāvanu un tā tālāk. 5. komplektā ietilpst: 5 panelis bez rāmīša audekls (bez rāmja) piezīme: 1.)

Izskatās arī
Vintage Sporta Metāla Zīmes Retro Futbols Basketbols Beisbols Alvas Plāksnes, Dārza Āra Krogs Mājas Sienu Apdare Dzelzs Krāsošana
€10.92 €5.46

(nosaukums: metāla skārda izmērs: 20x30cm svars: 0,18 kg mērītājs: metāla 1. izturīgs-7,8 *11.8 metāla zīme, drukā ar divu krāsu apdari uz tin, ko var parādīt daudzus gadus. 2. viegli pakārt aprīkota ar četrām skrūvēm, caurumi, vieglo svaru, var uzstādīt dubulto lentes vai lentes komandu. 3. retro-mākslīgais bronzas un rūsas tai perfektu izskatu sajūta, retro, un tas izskatās ļoti labi jebkurā garāža,)

Izskatās arī
1PC Mūsdienu Saulrieta Sienas Pulkstenis Klusuma Nav-atzīmējot ar Bateriju Darbināmas Dekoratīvie
€20.21 €14.15

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes pievienot pieskārienu izsmalcinātība, lai jūsu mājās ar mūsu stilīgs sienas pulkstenis, kas garantē precīzu administrators. izstrādāts ar augstākās kvalitātes materiāliem, šis sienas pulkstenis darbojas klusi un nodrošina precīzu hronometrāžas jūsu ērtībai. ideāli piemērots cilvēkiem, ģimenēm, un ikviens,)

Izskatās arī
Fresco Mikelandželo Ādama Eļļas Glezna uz Audekla Plakāti un Drukas Cuadros Sienas Mākslas Aina Dzīvojamā Istaba Dekori
€30.94 €15.16

([xlmodel]-[custom]-[58735] detalizēts apraksts posteņa nosaukums : dekoratīvais krāsojums (bez rāmja) materiāls : audekls gadījumos : dzīvojamā istaba, guļamistaba, kafejnīca, viesnīca, utt. iezīmes : sienu dekors, bez rāmīša specifikācijas : 1. gadījumā vietas: dzīvojamā istaba, guļamistaba, bērnu istaba, virtuve, restorāns, fona sienas, utt. 2. šis)

Izskatās arī
Koka Bruņurupucis Statuja Asv Karoga Rotājumi 4. jūlijā Rotājumi Piemiņas Diena Dekoru Tēvijas Amerikāņu Karoga Dizaina Bruņurupucis
€10.23 €6.14

(radīt dzīvību, lai jūsu mājas dekoru ar rūpīgi cirsts bruņurupucis rotājumi.to reāli bruņurupucis forma rada skaistu galda rotājumu jebkurā gadījumā, piemēram, pateicības, ziemassvētku vai neatkarības dienā.pievienot touch of nature, lai jūsu mājas ar šo bruņurupuču figūriņas. specifikācija: produkta nosaukums: turtle ornaments produkta izmērs: (apm.)28*27*1.5 cm/11.02*10.63*0.59)

Izskatās arī
Ainavu Vjetnama Halong Bay Laivu Kanvas Glezna Plakāti un Izdrukas Sienas Art Pictures Guļamistaba, viesistaba, Mājas Dekoru, Bez Rāmja
€16.72 €8.36

(oursize: serendipity mākslas veikalā kaut ko svarīgu, lai mūsu klienti: 1. glezna nav roku darbs, tas ir iespiests-iekārtas; 2. augstas izšķirtspējas attēli ir izmantoti tikai; 3. bez rāmja ir iekļautas; 4. plakāti ir iepakots plastmasas pvc caurules, labi aizsargāts; 5. ja jums ir nepieciešams, pielāgotu izmēru, lūdzu, sazinieties ar mums; 6. mums ir 3cm)

Izskatās arī
Austrumu Iedvesmoja Drukāt Seguy Samarkande Sienas Mākslas Audekls Gleznošanai Orient Āzijas Dizaina Plakātu Sienas Attēlu Mājas Dekori
€4.05

(mūsu tipogrāfija drukā un mākslas izdrukas par pack24.lv funkcija mūsdienīga sienas māksla, skandināvu dizaina sienas mākslas un skaistu abstraktās mākslas izdrukas.ideāls mājas dekoru,biroja vai darba vieta. apraksts materiāls : kokvilnas audekls iepakojumā : eiropas standarts tehnoloģija : print ( rāmji un rotājumi nav iekļauti ) piezīme: 1, tur varētu būt)

Izskatās arī
Izlases 5gab Miniatūra Zivis-Karpas, Simulācijas Dzīvniekiem Bērnu Rotaļlietu DIY Dekoratīvas zelta Zivtiņa Figūriņas Mājas Apdare
€3.61 €2.42

(funkcijas: lielisks aksesuārs jūsu namiņš. tradicionālā dizaina ar lielisku meistarība padara to pievilcīgu. ideāls mini pasaku dārzs, mikro ainavu vai jebkuru citu diy mākslas amatniecības projektiem. ļoti jauki veikti ar dabīgas formas. izgatavoti no augstas kvalitātes sveķu materiāls, netoksiska un droša lietošanai. specifikācija: materiāls: sveķi krāsa:)

Izskatās arī
LED Saules Gaismas Trušu Sveķu Statuetes Gaismas Āra Dārza Zāliena Lampas Pagalmā Mākslas Rotājumi Elf Dzīvnieku Gudrs Dekoratīvās Lampas Izturīgs
€17.80 €11.03

(mans mīļais draugs mēs atbalstām vairumtirdzniecība/drop kuģniecības lai lai piliens kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi piliens kuģniecības kārtībā , mēs to prioritāti. vairumtirdzniecības/kritums piegāde pirkumiem, ja jums ir kādi jautājumi par mūsu produktiem , lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums laicīgi,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu)

Izskatās arī
Trīsdimensiju Pūķis Rotaļu Pūķa Gadā Plīša Lelle Izšūti Ķīniešu Zodiaks Talismans Rotaļlietu 2024. gadam Pavasara Festivāls Pastāvīgā Gudrs
€7.61 €3.81

(trīsdimensiju pūķis rotaļu pūķa gadā plīša lelle izšūti ķīniešu zodiaks talismans rotaļlietu 2024. gadam pavasara festivāls pastāvīgā gudrs apraksts: augstas kvalitātes plīša rotaļlieta, izgatavota no mīkstas un ādai draudzīgs materiāls. piepildīta ar piemaksu pp kokvilnas, lai briest formu pat pēc atkārtotas slapping, mīcīšanai, vai nospiežot. vertikāli 3d dizains)

Izskatās arī